صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴  ، 
شناسه خبر : ۲۸۵۷۸۴
دبيرکل حزب مردم‌سالاري در نشست سالانه اتحاديه انجمن‌هاي اسلامى‌ دانشجويان مستقل؛
پایگاه بصیرت / علامه عزيزي

(روزنامه مردم‌سالاري - 1394/05/31 - شماره 3833 - صفحه 15)

گروه سياسي:  دبير کل حزب مردم‌سالاري گفت: ما در قالب جبهه هماهنگي اصلاحات، به دنبال کسب اکثريت کرسي‌هاي مجلس البته با التزام به قانون و اخلاق هستيم. راستي اين چه هنري است با تهمت‌ها و انگ‌زدن‌ها بخواهيم رقيب را از ميدان بيرون کنيم و بعد بگوييم پيروز شديم؟ قبلا هم گفته‌ام اصولگراها 12 سال است مجلس را در دست دارند حالا بايد خستگي در کنند و يک خانه تکاني در مجلس داشته باشيم.

مصطفي کواکبيان دبير کل حزب مردم‌سالاري در شانزدهمين نشست سالانه اتحاديه انجمن اسلامى‌ دانشجويان مستقل سراسر کشور در دانشکده فني دانشگاه تهران اظهار داشت: آرمان کارفرما و منويات رهبري همان است که نظام جمهوري اسلامى‌بايد پاسخگوي مطالبات مردم و خواسته‌هاي آنان باشد نظام جمهوري اسلامى‌طبق گفته‌هاي رهبر انقلاب مردمى‌ترين نظام دنياست و بايد همواره به دنبال تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم باشد.از اين رو در نظام جمهوري اسلامى‌علاوه بر رهبري انقلاب مردم نيز کارفرما هستند.

استاد علوم سياسي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: پيشرفت و توسعه درون زا در کشور بايد در زمينه‌هاي مختلف سياست تحولات بين‌المللي و ... صورت بگيرد و البته بايد در اين امر مشخص شود که مسئولان و کارگزاران چه وظيفه‌اي دارند.

عضو شوراي مرکزي خانه احزاب افزود: از همان روزي که مقام معظم رهبري در جمع فرماندهان سپاه بحث نرمش قهرمانانه را مطرح کردند آنهايي که شاخک‌هايشان حساس‌تر بود مى‌توانستند بفهمند که برخي تاکتيک‌ها و شرايط سياست کشور در حال تغيير کردن است.بگونه‌اي که با روي کار آمدن دولت يازدهم شرايط جديدي به وجود آمد و بنظر من بايد همه جريان‌ها و تشکل‌هاي سياسي و احزاب کشور در اين جهت حرکت مى‌کردند.

کواکبيان در ادامه تاکيد کرد: متاسفانه برخي خود را سخنگوي رهبري قلمداد مى‌کنند و حرف‌هايي مى‌زنند که اصلا سخن رهبري نيست رهبر انقلاب در راس نظام بوده و هر جا که لازم بدانند صحبت مى‌کنند نيازي نيست که کسي حالت سخنگويي ايشان را برعهده بگيرد. مقام معظم رهبري در رأس نظام هستند به موقع سخنراني مي‌کنند؛ ايشان در طول مذاکرات بارها خطوط را مشخص کردند، اينکه ايشان فرمودند من در جزئيات دخالت نمي‌کنم به معناي عدم اطلاع ايشان نيست و در جريان همه امور هستند؛ خوب نيست که برخي در اين مسئله از رهبري هزينه مي‌کنند بدون اينکه ايشان موضوعي را مطرح کرده باشند.

نماينده مجلس هشتم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در ماه رمضان خطاب به تيم هسته‌اي و خسته نباشيد به تيم مذاکره کننده اظهار داشت: در عيد فطر ايشان موضع راسخ و محکمى‌را پيرامون بحث هسته‌اي مطرح کردند مبني بر اينکه ما برجام را پيگيري مى‌کنيم اما اين امر به اين دليل نيست که بخواهيم در نظام تغيير رويکرد بدهيم حتي چند روز پيش رهبر انقلاب در جمع شرکت‌کنندگان مجمع جهاني اهل بيت فرمودند بايد حواس مان جمع باشد که جلوي نفوذ سياسي و اقتصادي و فرهنگي برجام را بگيريم و نکته مهم صحبت‌هاي رهبري اين است که ايشان به سياستمداران و کارگزاران گوشزد کردند که در شرايط پسا توافق اجازه نفوذ به دشمن نخواهم داد.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري افزود: ما به دنبال اين بوديم حق غني‌سازي ما به رسميت شناخته شود و تحريم‌هاي ظالمانه لغو شود که اين دو محقق شد. همچنين خواهان رابطه منطقي جهت گشايش اقتصادي مناسب با دنيا بوديم که مذاکرات هسته‌اي سطح قدرتمندانه کشورمان را به جهانيان نشان داد البته در اين ميان برخي محدوديت‌ها را نيز پذيرفتيم. متاسفانه بعضي با تيترها و حرف‌هاي آنچناني مى‌خواهند فضا را به هم بريزند اگر اين افراد به خودشان مراجعه کنند مى‌فهمند که خيلي هم براي رضاي خدا کار نمى‌کنند.

وي در ادامه متذکر شد: برخي حرف‌هاي نامناسب و به دور از انصاف مى‌زنند که بحث برجام به ترکمن چاي تبديل مى‌شود و مردم بعدها اين را خواهند فهميد اين مسئله خود توهين بزرگي است به ملت ايران زيرا مردم ما هميشه مى‌فهمند و همان افرادي که به مردم همچين توهين‌هايي مي‌کنند خود نمي‌فهمند. وي در ادامه گفت: هيچکس منکر نيست در اين که صددرصد برد نکرديم ما يک محدوديت‌هايي را پذيرفته‌ايم و يک امتيازاتي را هم به دست آورده‌ايم.

استاد علوم سياسي دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اينکه حتي اشخاصي که معتقدند برجام نبايد به مجلس برود با استدلالات حقوقي سخن مى‌گويند تصريح کرد: همه مسئولين بايد منويات کلي نظام را درک کنند. نمي‌شود گفت کساني که مي‌گويند برجام به مجلس برود خائن هستند البته در طرف مقابل موضوع رد برجام در کنگره آمريکا مى‌رود و اگر کنگره رد برجام را تاييد کرد اوباما طبق گفته اش آن را وتو مى‌کند اما اگر کنگره رد برجام را رد کرد مسائل حل خواهد شد.

دبير کل حزب مردم‌سالاري با اشاره به اظهارات برخي افراد مبني بر ارائه يک فکت شيت در کنار برجام اظهار داشت: تيم مذاکره کننده کشورمان خودشان به خطوط نظام توجه دارند و متاسفانه برخي آقايان حرف‌هاي خارجي‌ها را بيشتر از ظريف قبول دارند؛ و اين آقايان از اين نکته غافل هستند که اظهار‌نظرهاي متناقض خارجي‌ها به اين دليل است که مى‌خواهند لابي صهيونيست‌ها و لابي‌هاي اعراب خليج فارس را راضي کنند.

عضو کميسيون امنيت ملي مجلس هشتم با اشاره به کميسيون تشکيل شده مجلس پيرامون بررسي برجام گفت: ترکيب اين کميسيون نشان داد که خيلي‌ها در مجلس دلواپس هستند بنده هميشه گفته ام دلواپس دلواپساني هستم که در مقابل رهبري بايستند. کواکبيان با بيان اينکه ما هيچ بحثي در خصوص اعتماد نداشتن به آمريکايي‌ها نداريم تصريح کرد: اينکه شش کشور بزرگ دنيا که عضو شوراي امنيت هستند را پاي ميز مذاکرات بنشانيم فراهم کننده زمينه‌اي است که گفته مي‌شود براي ورود به ايران صف هم مى‌بندند بنابراين آنهايي که رفتند و مذاکره کردند افراد متخصصي هستند.وي در ادامه گفت: در واقع مذاکرات طولاني شد چون طرف غربي چانه مى‌زد تا ما نتوانيم امتيازات بيشتري به دست آوريم اما ما نگذاشتيم که اين اتفاق بيفتد.

دبير کل حزب مردم‌سالاري تاکيد کرد: آيا فردي را مورد اطمينان تر و متخصص تر از صالحي در امور انرژي هسته‌اي در نظام سراغ داريم؟ صالحي خودش مى‌گويد اگر قرار بود آب سنگين اراک به روال قبلي پيش برود بيش از 10 سال راه اندازي آن طول مى‌کشيد.استاد علوم سياسي افزود: 20 درصد غني سازي به ما تحميل شده است وگرنه ما اصلا 20 درصد غني‌سازي نمى‌خواستيم.

کواکبيان با اشاره به خبر اخير واشنگتن پست پيرامون بحث هسته‌اي کشورمان اظهار داشت: واشنگتن پست شب گذشته خبري را اعلام کرد که تنها آنهايي که توافق کردند شايد از آن خبر داشته باشند در اين خبر آورده شده بود که قرار است 150 کارشناس براي بازرسي از مراکز نظامى‌ما ايراني باشند. دبير کل حزب مردم‌سالاري با اشاره به اظهارات مايکل لدين در بحث فتنه و نامه برخي افراد در داخل کشور به کاخ سفيد براي وضع تحريم‌هاي بيشتر عليه کشورمان اظهار داشت: کدام عاقل بالغ دلسوزي به دشمنش نامه مى‌دهد که بياييد ما را تحريم کنيد فقط يک ضد انقلاب خارجي امثال منافقان برانداز ممکن است اين کار را انجام دهد آنهايي که اين حرف‌ها را مى‌زنند بعضا در اتاق فکر مى‌نشينند و به طرح چنين مسائلي مى‌پردازند بنده به عنوان يک اصلاح‌طلب مى‌گويم اين حرف‌ها براي ايجاد اختلاف در داخل است و امسال سال همدلي و همزباني دولت و ملت است و اين قبيل اقدامات در راستاي خدشه وارد کردن به همدلي و همزباني است.

مديرمسوول روزنامه «مردم‌سالاري» با اشاره به اينکه نبايد در امر انتخابات دخالت کرد، افزود: اگر دولت خيلي هنر دارد بيايد از حق نامزدهاي انتخاباتي دفاع کند تا حق کسي ضايع نشود همان گونه که مقام معظم رهبري فرمودند اين مسئله حق الناس است بايد زمينه را براي حضور افراد متخصص آماده کنيم. اينکه اين آمار بيکاري را مى‌بينيم و دائما مى‌گوييم دولت خوب کار نمي‌کند. بايد مجلس آن قدر قوي عمل کند که چنين آماري وجود نداشته باشد بنابراين مجلس ناکارآمد به دنبال خودش دولت ناکارآمد دارد.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري در پاسخ به سوال يکي از دانشجويان که روزنامه‌هاي اصلاح‌طلب را سفارت خانه‌هاي کاغذي آمريکا قلمداد کرد گفت: بنده براي آينده شما نگران هستم که به اين راحتي توهين مي‌کنيد و اين موضوع اصلا صحيح نيست و يک دروغ و افترا است.

عضو کميسيون شوراي امنيت ملي مجلس هشتم در ارزيابي شخصيت‌هاشمى‌رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام عنوان کرد: يک بار در مجلس هشتم اين نکته را گفتم که حضرت امام مى‌فرمودند تا زماني که شما دو نفر آقايان که منظور مقام معظم رهبري و‌هاشمى‌رفسنجاني بود با هم باشيد هيچ گزندي براي نظام نخواهد بود.

دبير کل حزب مردم‌سالاري ادامه داد: چه دليلي دارد که بخواهيم ‌هاشمى ‌را از نظام جدا کنيم بنده تا به حال حتي يک جا هم نديدم که در صحبت‌هاي وي کوچک‌ترين زاويه‌اي با اساس نظام و ديدگاه‌هاي رهبري وجود داشته باشد.کواکبيان گفت: در بحث مذاکرات نيز سليقه‌هاي فکري متفاوتي وجود دارد اما در نهايت خروجي تصميمات نظام بايد يک موضوع اجماعي باشد مثلا من معتقدم به جاي اينکه اول مذاکره هسته‌اي داشته باشيم سپس بخواهيم رابطه برقرار کنيم يک شيوه است مي‌توانستيم برعکس هم برنامه‌ريزي کنيم آنگاه مذاکره را انجام دهيم به طور مثال امروز‌ آقاي هاشمى ‌اعلام مى‌کند که بايد با آمريکا رابطه داشته باشيم اما مقام معظم رهبري به عنوان فصل‌الخطاب بر اين عقيده نيستند.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري در ادامه گفت‌: آمريکايي‌ها بعد از توافق مى‌توانند در زمينه‌هاي مختلف ديگري همچون تروريست، حقوق بشر و چيزهاي ديگر قطعنامه عليه ما تصويب کنند که اين مسئله ربطي به برجام ندارد؛ به گونه‌‌اي صحبت نکنيد که انگار قرار است با آمريکا پسرخاله باشيم قرار نيست تمام مشکلات ما با آمريکا حل شود بلکه قرار است در بحث هسته‌اي وضعيت مان سرو سامان بگيرد.

وي خاطر نشان کرد: امروز چين و روسيه تاکيد کردند که ما ديگر هيچ قطعنامه‌اي عليه ايران صادر نخواهيم کرد چرا که تاکنون امضاي اين دو کشور نيز پاي قطعنامه‌ها عليه کشورمان بوده است از اين رو سازمان تحريم‌ها ديگر نمى‌تواند شکل بگيرد و قطعنامه‌اي عليه کشورمان صادر کند چرا که دو پايه از آن لغزيده است. نماينده مجلس هشتم با اشاره به اظهارات رئيس‌جمهور مبني بر اينکه ما مذاکرات را دو - سه برديم اظهار داشت به هر حال اينجانب سخنگوي ايشان نيستم اما اينکه روحاني گفته دو سه برديم يعني‌؛ لغو تحريم‌ها يک گل، بحث غني‌سازي در حد 5 درصد در داخل ايران گل دوم، بحث تعامل با جامعه جهاني و دستاوردهايي که پس از آن صورت مى‌گيرد از جمله گشايش اقتصادي براي کشور سومين گلي است که در اين مذاکرات زديم.

دبير کل حزب مردم‌سالاري تصريح کرد: آنها نيز دو گل به ما زدند که اولين گل آنها اين است که طرف مقابل چه در بحث فردو و چه در بحث سانتريفيوژها ما را محدود مى‌کنند و در بحث گل دومى‌ که خورديم آن پيشرفت هسته‌اي دلخواه را نخواهيم داشت حال بايد ببينيد که کداميک برتري دارد.

کواکبيان گفت: در واقعه کربلا ما هم شاهد مذاکره بوديم و هم استقامت و مقاومت بنده بحث‌هاي مفصلي در اين زمينه کردم آنجا نه صرفا مذاکره تنها و نه صرفا استقامت به تنهايي بود بلکه هر دوي اين دو مسئله با يکديگر صورت گرفت در بحث صلح امام حسن عليه السلام هم مى‌توان گفت شاهد نرمش قهرمانانه بوديم و هم ايستادگي بر اصول و ارزش‌ها صورت گرفت.

وي تصريح کرد: طي گفت‌وگوي تلويزيوني که با حسين شريعتمداري داشتم به ايشان گفتم آنهايي که مى‌گويند نه غزه و نه لبنان به خاطر لجبازي با امثال شريعتمداري مى‌گويند وگرنه ته دل شان اين نيست.

کواکبيان با بيان اينکه خيلي بد است هر جا کم آورديم بحث فتنه را به ميان آوريم اظهار داشت: از کجا معلوم که اظهارات متناقض مايکل لدين به اين دليل مطرح نشود که وي شعار امسال را نشانه نگرفته باشد و نخواهد ميان آحاد مردم اختلاف‌افکني کند.

دبير کل حزب مردم‌سالاري پيرامون برنامه‌هاي انتخاباتي‌اش در مجلس شوراي اسلامى‌اظهار داشت: ما در قالب جبهه هماهنگي اصلاحات به دنبال کسب اکثريت کرسي‌هاي مجلس همراه با قانون‌مداري، شفافيت و اخلاق نبوي و علوي هستيم.وي در پايان خاطرنشان کرد: اينکه بخواهيم با تهمت و انگ‌زدن‌هاي بيخودي به طرف مقابل رقيب را از ميدان به در کنيم و بعد بگوييم پيروز شديم چه هنري است بازي جوانمردانه و خوب داشته باشيم و همگي به دنبال کاپ اخلاق باشيم حالا هر کسي که پيروز اين ميدان شد اشکالي ندارد.

http://mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=226633

ش.د9402166

نام:
ایمیل:
نظر: