صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹  ، 
شناسه خبر : ۲۸۸۸۲۱
یک استاد دانشگاه ضمن تصریح بر اینکه همه در سطح جهان می‌دانند منشأ تولید تراریخته‌ها، صهیونیستها و بنیاد راکفلر است، افزود: تراریختگی مانند مین چرخه اکولوژی و حیات را کاملاً به هم می‌زند.
عبدالمجید شیخی دکترای اقتصاد و پژوهشگر حوزه کشاورزی است. از نیروهای قدیمی و به‌قول خودش «بدواً ورود» به جهاد سازندگی بوده است. او سه دهه در جهاد سازندگی و وزارت جهاد کشاورزی، مشغول به فعالیت بوده و در مورد نوع فعالیتش می‌گوید «انواع خدمتها را کرده‌ام؛ الآن در دانشگاه مشغول هستم، و کارهای پژوهشی و آموزشی انجام می‌دهم؛ و بیشتر تحقیقات بنده هم در حوزه کشاورزی بوده است.» آخرین اثر او کتابی با عنوان «شاخصهای امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل» است،که در هفته پدافند غیرعامل رونمایی شد. پرونده محصولات دستکاری ژنتیک (تراریخته) را از سالها قبل دنبال می‌کند؛ و به همین سبب اطلاعات ذی‌قیمتی دارد. توجه شما را به مصاحبه تفصیلی با ایشان جلب می‌کنیم.

** دلیل بروز امراض جدید با وجود پیشرفت علوم

تسنیم: با سلام و تشکر از اینکه قبول زحمت فرمودید. لطفاً مقدمه و مدخل ورود بحث را بفرمایید.

بنده هم خدمت شما عرض سلام دارم. بحث را از اینجا شروع کنیم که ما استنادات قرآنی داریم که هرچقدر بشر از خلقت و طبیعت دور شود، به همان نسبت در تدارک مرگ خودش تعجیل کرده است.
از سوی دیگر می‌بینیم که گرچه علم روز به روز پیشرفت می‌کند، ولی روز به روز امراض جدیدی هم به‌وجود می‌آید. اگر تاریخ صد سال اخیر و رشد تکنولوژی را نگاه کنیم، می‌بینیم که همراه با پیشرفت علم، امراض هم پیشرفت و تکثر پیدا کرده‌اند. این پیشرفت حتی با تناسب یک به یک هم نبوده؛ یعنی اگر یک واحد علم پیشرفت کرده باشد، امراض چند برابر (مثلاً ده واحد) افزایش داشته است، یعنی در مقابل نرخ رشد فناوری یک رشد تصاعدی در بیماریها، اتفاق افتاده است.

تسنیم: چرا این اتفاق می‌افتد، که با رشد علم، بیماریها هم افزایش تصاعدی پیدا می‌کنند؟

اینها ناشی از دستکاری بشر در طبیعت و خلقت است. قرآن می‌گوید «ظهر الفساد فی البرّ و البحر»؛ چرا؟ «بما کسبت ایدی الناس»؛ خودمان، یعنی دست بشر عامل این معضل است.

** تراریخته‌ها شبیه سیگار مضر هستند

تسنیم: حالا می‌فرمایید دستکاری ژنتیک (تراریختگی) هم مصداق همین است؟

ببینید؛ شواهد بسیاری وجود دارد که حتی باعث انقطاع نسل می‌شود؛ موجب عقیم شدن، تولید تومور و سرطان می‌شود. و به‌علاوه عقل در آن بخش ناشناخته هم به احتیاط و خویشتن‌داری یا حتی تحریم موارد خطرناک حکم می‌کند. علم آمار نیز این اجتناب عقلانی را تأیید می‌کند؛ یعنی جایی که خسارت سنگین است، کمترین احتمال، وزن زیادی پیدا می‌کند. ما در زندگی شخصی‌مان به‌دلیل احتمال وقوع خسارت سنگین، دنیایی از اجتنابها را به کار می‌بندیم. چرا که موظفیم؛ عقل حکم می‌کند؛ مثلاً مراجع تقلید ما، مانند آیت الله مکارم شیرازی فرمودند که "بنده شخصاً وارد مقوله سیگار شدم، و آن را به‌صورت تخصصی بررسی کردم؛ به این نتیجه رسیدم که سیگار برای انسان مضر است؛ بنابراین صراحتاً اعلام کردم که کشیدن سیگار حرام است". این جمله را بنده مستقیماً از زبان ایشان شنیدم که فرمودند "من مطمئنم اگر دوستان بنده هم وارد این موضوع شوند، به همین نتیجه خواهند رسید".

حالا من می‌خواهم این را تعمیم دهم؛ البته قیاس نمی‌خواهم بکنم؛ ولی عقل حکم می‌کند که اگر مقوله‌های دیگری مشابه این که احتمال خطر درمورد آنها وجود دارد، وارد جیره غذایی انسان شد، باید این دقتها صورت بگیرد، حتی نه‌تنها جیره غذایی، بلکه کل جیره مصرفی این‌طور است؛ مواد مصرفی انسان فقط غذا نیست؛ پوشاک هست، مواد آرایشی و پیرایشی هست، لوازم خانگی، ابزار پخت و پز، بهداشتی و غیره.

روش و سیره امام و حضرت آقا هم همین است؛ از متخصصین مورد اعتماد سؤال می‌کنند، که "مثلاً آیا محصولات تراریخته برای بشر ضرر دارد یا نه؟" مطمئناً جواب مثبت خواهد بود. با دنبال کردن روش «موضوع شناسی» ما قطعاً به این نتیجه خواهیم رسید. اگر مراجع ما این امکان را داشته باشند که مانند حضرت آقا و امام مرکز موضوع‌شناسی راه بیندازند، مسلماً به این نتیجه خواهند رسید؛ نه‌تنها فقط برای سیگار، بلکه برای محصولات تراریخته هم همین‌طور است.

تسنیم: چرا در مورد تراریخته این را می‌فرمایید؟

کسانی که به‌دنبال تراریخته هستند، دارند ملت را درون چاه می‌اندازند؛ دارند شرایط مرگ نسل فعلی و نسلهای آینده را فراهم می‌کنند. قرآن می‌فرماید «لاتلقوا بایدیکم الی التهلکه» (با دست خودتان، خود را به هلاکت نیندازید.) چرا خودتان را در چاه می‌اندازید؟

** «بنیاد صهیونیستی راکفلر» مبدأ پیدایش تراریخته است/ پرده‌ای از نفوذ

تسنیم: چرا می‌فرمایید با مصرف تراریخته به‌سمت هلاک می‌رویم؟

ببینید مبدأ این تراریختگی کجاست؟ حتی خود خارجیها تصریح می‌کنند و اِبایی ندارند که اعلام کنند منشأ تولید تراریخته امثال «بنیاد صهیونیستی راکفلر» است؛ مبدئش جنایتکاران صهیونیسم جهانی هستند؛ این موضوع زیر سر آمریکاییها است، که به‌دنبال انواع روشهای ترور و جنایت هستند. می‌دانید که به‌صراحت هم اعلام کرده‌اند یکی از بارزترین، مؤثرترین و کم‌هزینه‌ترین روشهای ترور، استفاده از ترور غذایی و ترور مصرفی است؛ زیرا به هیچ هجمه‌ای نیاز ندارد؛ و به‌دست خود عوامل داخلی کشورها انجام می‌شود. در کشور ما نیز نوکران حلقه به گوش اینها در این خیانت سهیم‌اند؛ اینها در تلاشند برای پر کردن جیب خودشان، حرث و نسل را به‌وسیله تراریختگی به ورطه نابودی بکشانند.

تسنیم: چطور به‌دست خود داخلیها انجام می‌شود؟

با نفوذ در حاکمیت کشورها، به همین دلیل حضرت آقا می‌فرمایند که مواظب مسئله نفوذ باشید. ساده‌ترین، سهلترین و بهترین راه ضربه‌زدن به رقیب، استفاده از عاملهای نفوذی داخلی هر ملت است، به‌خصوص کسانی که درس‌خوانده کشورهای خودشان هستند. چون مغز اینها را تهی کرده‌اند؛ و به ذهن اینها معلومات انحرافی، مانند تراریختگی را بار کرده‌اند؛ و بعد هم اینها را به کشورهای هدف می‌فرستند؛ برایشان منافع ایجاد می‌کنند؛ اینها هم این مسئله را بدون هیچ هزینه‌ای، و با نفوذ در حاکمیت اجرا می‌کنند. این اتفاق افتاده و ما قبلاً این را در موارد متعدد تجربه کردیم.

** خیانت آزولا که باعث نابودی مرداب انزلی شده توسط همین عاملان تراریختگی انجام شد

تسنیم: ممکن است مثالی بزنید.

مثلاً عامل ترویج تراریخته‌ها در ایران شخصی است که خیانتهای زیادی به کشاورزی کرده است، حتی اسنادی و دست‌خط‌هایی از او هم موجود است؛ مثلاً او سالها قبل (مثل الآن که تراریخته‌ها را تبلیغ می‌کند و سالم می‌داند)‌ تبلیغ می‌کرده، و با اطمینان می‌گفته که اگر برنج را همراه با «آزولا» کشت کنند، قدرت هایبریدی آن بیشتر خواهد شد، آزولا را در مرداب انزلی رها کرد؛ نتیجه این شد که اکنون آزولا در حال نابود کردن این مرداب است؛ یک فاجعه زیست‌محیطی در این منطقه رخ داده است.

تسنیم: سازمان حفاظت از محیط زیست جلوگیری نکرده است؟

دریغ از اینکه سازمان حفاظت محیط زیست تکانی بخورد؛ راجع به این جنایت زیست‌محیطی که این فرد مرتکب شد، هیچ واکنشی نشان ندادند؛ دلیلش هم واضح است؛ چون یکی از هم‌تیمی‌های خودشان است. اینها به‌لحاظ سیاسی هم‌خط هستند و جزو یک گروه محسوب می‌شوند؛ آن‌وقت چوبش را مردم می‌خورند. سازمان محیط زیست هم در این مشکلی که برای مردم ایجاد می‌شود سهیم است.

** سازمان محیط زیست مطامع سیاسی را کنار بگذارد؛ وگرنه در این جرم سهیم خواهد بود

تسنیم: یعنی سازمان محیط زیست در ایجاد این مشکلات، سهم داشته است؟

این افراد به‌دلیل گرایشهای سیاسی منافع ملت ــ و حتی نه‌فقط نسل فعلی، بلکه آیندگان را ــ فدای دوستان مغرض و بیمار سیاسی خودشان می‌کنند؛ بعضی‌ها فتنه‌گرند؛ بعضیها در برابر فتنه‌ها ساکتند. ساکتین هم جزو فتنه هستند. استنادم به فرمایش امیرالمؤمنین(ع) است. امیرالمؤمنین می‌فرماید ناقه حضرت صالح(ع) را یک نفر از قوم ثمود کُشت؛ ولی خداوند به‌دلیل رضایت قوم، تمام آن قوم را عذاب و نابود کرد، این یک قاعده قرآنی است. در اینجا عیناً بخشی از خطبه عصاره خلقت، از حضرت امام علی‌بن ابی طالب (سلام الله علیهما) را عرض می‌کنم که با تأکید بر اینکه مؤمنین حقیقی نباید در طریق هدایت از کمی همراهان بترسند، در خطبه 201 نهج البلاغه می‌فرمایند:« أَیُّهَا النَّاسُ لاَتَسْتَوْحِشُوا فِی طَرِیقِ الْهُدَى لِقِلَّةِ أَهْلِهِ، فَإِنَّ النَّاسَ قَدِ اجْتَمَعُوا عَلَى مائِدَة شِبَعُهَا قَصِیرٌ، وَ جُوعُهَا طَوِیلٌ.أَیُّهَا النَّاسُ، إِنَّمَا یَجْمَعُ النَّاسَ الرِّضَى وَ السُّخْطُ. وَ إِنَّمَا عَقَرَ نَاقَةَ ثَمُودَ رَجُلٌ وَاحِدٌ فَعَمَّهُمُ اللّهُ بِالْعَذَابِ لَمَّا عَمُّوهُ بِالرِّضَى، فَقَالَ سُبْحَانَهُ: (فَعَقَرُوهَا فَأَصْبَحُوا نَادِمِینَ) فَمَا کَانَ إِلاَّ أَنْ خَارَتْ أَرْضُهُمْ بِالْخَسْفَةِ خُوَارَ السِّکَّةِ الُْمحْمَاةِ فِی الاَْرْضِ الْخَوَّارَةِ.أَیُّهَا النَّاسُ، مَنْ سَلَکَ الطَّرِیقَ الْوَاضِحَ وَرَدَ الْمَاءَ، وَ مَنْ خَالفَ وَقَعَ فِی التِّیهِ!»

ترجمه: «اى مردم! در طریق هدایت از کمى پویندگانش وحشت نکنید؛ زیرا مردم گرد سفره‌اى اجتماع کرده‌اند که سیرى آن کوتاه، و گرسنگى آن بس طولانى است. اى مردم! رضایت و نارضایتى (نسبت به عملى از اعمال) موجب وحدت مردم (در کیفر و پاداش) مى‌شود. (مگر نمى‌دانید) ناقه ثمود را تنها یک نفر پى کرد; امّا کیفر و عذاب الهى آن، همه قوم ثمود را فرا گرفت، زیرا همگى به عمل آن یک نفر راضى بودند. خداوند سبحان مى فرماید: «(فَعَقَرُوهَا فَأَصْبَحُوا نَادِمِینَ); آن قوم ناقه را پى کردند و سرانجام (هنگام نزول بلاى فراگیر) پشیمان شدند و طولى نکشید سرزمین آنان همچون آهن گداخته‌اى که در زمین نرمى فرو رود با صداى وحشتناکى فرو رفت. اى مردم! آن کس که راه واضح و آشکار را بپوید به آب مى‌رسد; امّا کسى که مخالفت کند در بیابان سرگردان خواهد شد (و تشنه کام جان مى‌دهد)».

پس آنهایی که رضایت دارند جزو آن گروه هستند. اطلاع حاصل شده که بانیان فشار برای گنجاندن بند تراریختگی در برنامه ششم کسانی هستند که اکنون در واردات آن دست دارند، و کسی جلودار آنها نیست. طبق قاعده بالا همه مسئولیم. اگر هر مسئولی از این امر اطلاع دارد و ممانعت نمی‌کند در جرم این خائنین شریک است.

و یا در زیارت عاشورا ‌امام پنجم علیه السلام می‌فرمایند: «یا اباعبدالله خدا هم قاتلت را لعنت کند؛ هم آنهایی که به شما ظلم کردند، و هم آنهایی که شنیدند و ساکت ماندند و به این امر راضی شدند.»، من هشدار می‌دهم. اینهایی هم که مسئولیتی دارند و در زمان ایجاد این مشکل برای مردم ساکت می‌مانند، رضایت می‌دهند، و هیچ واکنشی انجام نمی‌دهند، مقصرند و مورد غضب الهی هستند؛ خداوند اینها را نمی‌بخشد.

خوشبختانه با بررسی‌ای که بنده انجام داده‌ام اکثریت قریب به اتفاق محققین ژنتیک، تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی امروز به‌شدت مخالف تولید، واردات و مصرف محصولات تراریخته هستند. اصولاً در کشور ما طی سالهای اخیر مانند کشورهای پیشرفته میل شدیدی در عامه مردم برای دسترسی به محصولات ارگانیک و سالم ایجاد شده است. در چند سال گذشته در کمیته علمی جشنواره، در همایش علمی محصولات سالم و ارگانیک، این تمایل بر جامعه علمی ما اثبات شد.

** تراریختگی مانند «مین» چرخه حیات را به هم می‌زند

تسنیم: پس تا اینجا فرمودید که رواج دستکاری ژنتیکی (تراریختگی) را مصداق نفوذی می‌دانید که کمپانیهای صهیونیستی در کشورها انجام می‌دهند. حالا بفرمایید چه مشکلی در این محصولات می‌بینید؟

دستکاری ژنتیکی در محصولات کشاورزی نهایتاً ــ مستقیم یا غیرمستقیم ــ به تغذیه انسان متصل می‌شود؛ خواه این دستکاری ژنتیکی در دام صورت بگیرد؛ یا در گیاهی که مستقیماً غذای انسان می‌شود؛ یا در گیاهی که علوفه دام می‌شود، و غیرمستقیم غذای انسان می‌شود؛ یا در گیاهی که نه مستقیماً غذای انسان است، و نه مستقیم غذای دام، و نه غیرمستقیم غذای انسان؛ بلکه و به‌طور غیرمأنوس در طبیعت رشد می‌کند.

تسنیم: یعنی چرخه حیات را به هم می‌زند؟

این تراریختگی مثل «مین» خواهد بود، که اکولوژی طبیعت را کاملاً به هم می‌زند؛ باعث اشکال در محصولات طبیعی دیگر می‌شود؛ ترکیب خاک را به هم می‌زند؛ آب را به هم می‌زند؛ باعث ایجاد تغییرات در گیاهان دیگری می‌شود که مستقیماً دستکاری ژنتیکی نشده‌اند؛ حتی به‌عنوان علف هرز می‌تواند باعث انحراف در رشد طبیعی محصولاتی شود که وارد غذای انسان و حیوان می‌شوند. یا برخی گیاهان وجود دارند که استفاده خوراکی ندارند، اما مثلاً استفاده دارویی دارند؛ مثلاً در ایام فروردین گیاهی به‌نام گزنه رشد می‌کند که اگر دستمان به آن بخورد دست را می‌سوزاند؛ این گزنه خاصیت دارویی دارد؛ یا برگ زیتون، برگ اکالیپتوس؛ ترکیب جوشانده یک پیمانه اکالیپتوس و دو پیمانه برگ‌زیتون برای رفع عفونت و تنظیم فشار خون استفاده می‌شود. یا حیوانات برای هضم غذا گیاهانی را مصرف می‌کنند که بسیار تلخ هستند و اصلاً قابل خوردن نیستند. حتی طوطی و شترمرغ برای هضم غذا سنگ و گِل می‌خورند. نباید طبیعت را به‌هم بزنیم. هرچه در طبیعت خراب شود بالاخره غذای انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ هرجا طبیعت خراب شود غذای انسان در معرض خطر خواهد بود.

آنهایی که می‌گویند پنبه تراریخته تولید کنیم حرف انحرافی می‌زنند؛ اسناد موجود نشان می‌دهد که برخی از انواع پارچه‌ای که از پنبه تراریخته ساخته شده، باعث حساسیتهای بسیار مزمن پوستی و حتی تاول و سوختگی‌ و بیماری می‌شود، که به این راحتی درمان نمی‌شود. حتی اگر ضرر این پنبه برای انسان را در نظر نگیریم این گیاه علوفه دامی می‌شود، که باز هم مورد مصرف انسان است.

امام صادق فرمودند: اگر قطره‌ای مسکرات در چاهی ریخته شود، بعد از آن چاه آبی استخراج شود، آن را به گیاهی بدهند، گوسفندی از آن گیاه بخورد، من از شیر و گوشت آن گوسفند تغذیه نمی‌کنم؛ چون اثر انتقالی و وضعی و جسمی و روانی دارد. افرادی که عقلشان به این مسئله نمی‌رسد، ما دعا می‌کنیم که خدا به آنها عقل بدهد؛ زیرا که اینها هیچ دلیل منطقی برای اشاعه تراریختگی ندارند؛ و تنها این نفسانیت آنهاست که به آنها فشار می‌آورد. اینها دنبال منافع مادی و جیب خود هستند.

تسنیم: البته بنده از کارشناسان سازمان محیط زیست در این زمینه سؤال کردم. می‌گویند دستمان بسته است؛ مثلاً می‌گویند محیط زیست آمریکا حق وتو دارد؛ ولی محیط زیست در ایران دستش بسته است.

نه؛ آنجا که برای خودشان نفعی داشته باشد حق وتوشان را اعمال می‌کنند؛ وقتی که مطلوب هم‌حزبیهای خودشان است، آنجا دستشان بسته نیست، بلکه عمداً چشمشان را می‌بندند. اینها سیاسی‌کار هستند؛ هدف وسیله‌شان را توجیه می‌کند. بسیاری از مدافعان تراریختگی جزو گروه فتنه هستند؛ شک نکنید که گروه فتنه می‌خواهند اصل نظام را سرنگون کنند؛ اینها دنبال براندازی هستند.

** این محصول در اروپا ممنوع است / دلیل رواج این محصولات در آمریکا، وجود مافیای تولید این محصولات است؛ مثل اسلحه

تسنیم: کشت این محصولات در اروپا کاملاً ممنوع، و در آمریکا کاملاً آزاد است؛ با وجود اینکه هر دو منطقه تقریباً از یک مکتب سیاسی و اقتصادی همسان پیروی می‌کنند. این تناقض و رفتار را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

بله؛ مصرف محصولات تراریخته در اروپا به‌شدت ممنوع است؛ اخیراً کشور سوئیس نیز مصرف عمومی محصولات تراریخته را 5 سال دیگر تمدید کرد. پوتین رئیس جمهور روسیه نیز  دستور داده تا مسئولان به هر قیمتی که شده از مردم روسیه در برابر مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی محافظت کنند. اما آمریکاییها همانند قانون حمل مجاز اسلحه مجبورند، زیرا برای حاکمان اینها جان انسان اهمیت ندارد؛ برای حاکمیت در آمریکا، یعنی سرمایه داران سوداگر مرگ و صهیونیستها، پر شدن جیبشان مهم است. می‌توانید در کتاب منشور دانشوران یهود این اهداف را به‌صراحت پیدا کنید.

تسنیم: ممکن است این موضوع را کمی باز کنید؟

ببینید؛ مثلاً مگر قدرتی در آمریکا وجود دارد که جلوی فروش اسلحه و قانون حمل سلاح را در آمریکا بگیرد؟ چرا؟ چون حاکمان اصلی اسلحه تولید می‌کنند. به همین ترتیب نفع بنگاههای صهیونیستی مثل «راکفلر» اقتضا می‌کند که محصول تراریخته در کشور خودشان هم تولید و هم فروخته شود. آنها که نگران جان مردم و نابودی نسل نیستند؛ آنها فقط به فکر جیب خودشان هستند. اگر جلوی محصولات تراریخته گرفته شود، مسلماً خودشان هم باید تولید را تعطیل کنند.

آنها اگر تعطیل کنند دچار یک تناقض می‌شوند به همین دلیل جلوگیری نمی‌کنند؛ ولی کشورهای اروپایی، نه در کشور خودشان تولید می‌کنند و نه اجازه ورود می‌دهند؛ چون خودشان تولید نمی‌کنند بنابراین تحت فشار نیستند؛ و از ورود آن ممانعت می‌کنند؛ از این ممانعت هم هیچ ابایی ندارند.

دکتر شیخی در بخش بعدی از این گفتگو ابعادی دیگر از مسئله را بازگو خواهند کرد.
منبع: تسنیم
نام:
ایمیل:
نظر: