صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰  ، 
شناسه خبر : ۲۹۳۹۱۰
بسته خبری 379بصیرت/
 
  2 زن 600 ميليارد «ملت» را خوردند
دادستان تهران درباره «‌فساد بزرگ‌» بانكي كه اخيراً كشف و افشا شده، از جابه‌جايي ‌۸۰۰ ميليارد تومان در بانك ملت، بازداشت چهار متهم و به سر بردن چند متهم ديگر در خارج از كشور خبر داد وگفت: درباره نحوه اقدامات متهمان از وزير اقتصاد و رئيس‌كل بانك مركزي درخواست گزارش شد.جزئيات تازه از «‌فساد بزرگ بانكي‌» حكايت از حضور دو زن در اين پرونده دارد كه حدود 600 ميليارد تومان از پول بيت‌المال را با خود از كشور خارج كرده‌اند و اكنون متواري هستند.  «فساد بزرگ‌» بانكي كه چند روز بيشتر از اعلام دستگيري اعضاي آن توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نمي‌گذرد ظاهراً متهمان زني هم دارد كه متواري شده‌اند. در اين پرونده در نخستين گام، علي رستگار سرخه‌ مديرعامل معزول بانك ملت و معاون بين‌الملل وي در اين بانك از سوي سپاه دستگير شدند، ضمن آنكه طبق اعلام سخنگوي دستگاه قضا علاوه بر رستگار سرخه و معاونش، دو نفر ديگر هم بازداشت هستند و عده ديگري نيز تحت تعقيبند. يكي از اين متهمان كه هم‌اكنون متواري است، خانمي هندي مي‌باشد كه 250 ميليارد تومان پول را از افراد حاضر در پرونده فساد بزرگ بانكي دريافت كرده و تاكنون اين پول را پس نداده است. متهم خانم ديگري هم كه در اين پرونده حضور دارد همسر يكي از بدهكاران بزرگ بانكي است كه وي نيز 350 ميليارد تومان از اموال بيت‌المال را گرفته و هم‌اكنون متواري است. «فساد بزرگ‌» بانكي مهم‌ترين خبري است كه در روزهاي اخير از سوي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي رسانه‌اي شد ولي با توجه به هياهوي حقوق‌هاي نجومي چندان مورد توجه قرار نگرفت. مديرعامل معزول بانك ملت احتمالاً يكي از عوامل اصلي اين فساد بزرگ بانكي مي‌باشد چراكه سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پس از دستگيري علي رستگار سرخه اعلام كرد كه وي در جريان «‌كشف يك باند سازمان يافته فساد بانكي‌» دستگير شده است.
 
   دومين تكذيبيه خانم نماينده!
دختر صفدر حسيني تا زماني كه پدرش از رياست صندوق توسعه ملي استعفا نداده بود، کمتر او را می شناختند. اما روز بعد از استعفاي دسته جمعي رئيس و هيات عامل صندوق توسعه ملي بود كه خانم حسيني با استفاده نابجا از تريبون مجلس و در حالي كه بايد درباره عملكرد وزارت ارتباطات اظهارنظر مي‌كرد، در جايگاه حاضر شد و نطق غراي خود را ايراد كرد! حسيني كه در جريان آن نطق بارها از سوي رئيس و ساير نمايندگان مجلس مورد انتقاد و تذكر قرار گرفت. سيده فاطمه حسيني برخلاف بيانيه‌اي كه در صحن علني مجلس خواند، اين‌بار به بيانيه‌اي مختصر و مفيد قناعت كرد. وی در اين بيانيه ضمن تكذيب سخنان منتسب به او نوشت: انقلاب اسلامي ملت ايران متعلق به تمامي ملت شريف ايران اسلامي است و صاحبان اصلي آن خانواده‌هاي معظم شهدا و ايثارگران عزيز هستند. آنچه در برخي رسانه‌هاي خاص در اين خصوص به اينجانب با تعابيري همچون«سهم از سفره انقلاب و...» نسبت داده شد، كذب محض بوده و آن را به‌شدت تكذيب مي‌نمايم. نشر اين اكاذيب خلاف اخلاق و عرف ارتباطي جامعه است!

     برخورد با نجومی‌ها پیشکش!دولت هنوز آمار آنها را هم ندارد؟!
اعلام آمارهای ضد و نقیض از سوی دولتمردان درباره تعداد مدیران دریافت کننده حقوق‌های نجومی و نامشروع ادامه داردسخنگوی دولت دیروز در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت: حدود 40 نفر که 3 درصد مدیران هستند حقوق غیرمتعارف داشتند.وی قبلاً رقم 12-13 نفر را برای دریافت‌کنندگان حقوق‌های نامتعارف عنوان کرده بود.تاکنون زیر 10 نفر به روش اعلام استعفا برکنار شده‌اند. اما برخلاف رقم 40 نفری آقای نوبخت، رئیس جمهور تعداد این متخلفان را که باعث لطمه به اعتبار اکثریت مدیران شده‌اند، «چند صد نفر» و «100 تا 300 نفر» عنوان کرد. نکته جالب‌تر اینکه مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور و طیب‌نیا وزیر اقتصاد اخیراً طی اظهارنظرهایی تصریح کردند، دولت از «یک سال» و «9 ماه پیش» از موضوع پرداخت‌های نجومی خبر داشت.دقیقاً به دلیل همین تناقض‌گویی‌ها و همچنین اذعان به اینکه دولت از حداقل 9 ماه پیش از پرداخت‌های نجومی آگاه بود اما کاری نکرد تا رسانه‌ها افشاگری کردند، موجب ایجاد این سؤال شده که آیا دولت ورای تبلیغات، قصد و انگیزه جدی برای معرفی و مجازات آن دست‌کم 100 تا 300 مدیر متخلف را دارد.گفتنی است داود محمدی رئیس اصلاح‌طلب کمیسیون اصل 90 مجلس تعداد مدیران دریافت‌کننده حقوق‌های نجومی را 950 نفر عنوان کرده است.

  آغازتلاش اصلاح طلبان برای انتخابات شوراهای شهر
طي هفته‌هاي گذشته مقدمات كار انتخابات شوراي شهر توسط جريان اصلاحات در دست انجام قرار گرفته است. بر اساس اخباري كه در اختيار «اعتماد» قرار گرفته است هياتي به رياست محمد علي نجفي از سوي شوراي مشورتي رييس دولت اصلاحات موظف شده تا ضمن بررسي وضعيت انتخابات شوراي شهر نتايج فعاليت‌هاي خود را به طور مستمر در اختيار شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان قرار دهد. همچنين بر اين اساس پيشنهاد حضور محمدعلي نجفي و محمد حقاني، عضو فعلي شوراي شهر تهران در شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان داده شده است. با توجه به احتمال بالاي حضور اين دو چهره سياسي در شوراي عالي سياستگذاري تغييرات اندكي در تركيب اعضا به وجود خواهد آمد كه تمامي آنها با نظر نهايي رييس دولت اصلاحات انجام مي‌شود.

     دانشجویان به صحنه بیایند و اعتراض کنند
حسن رحیم پور ازغدی؛عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت با بیان این موضوع که ولایت وظیفه است، مقام نیست، بیان کرد: فردی که رهبری جامعه را بر عهده می‌گیرد از 99 درصد امکانات و تفریحاتی که می‌تواند انجام دهد، باز می‌ماند.رحیم‌پور ازغدی تاکید کرد: ولایت فقیه سلطنت ملّا و آخوند و سلطنت شاه روحانی نیست. ولایت فقیه سربازی برای مردم است و نه سرباری برای مردم.وی همچنین یادآور شد: ولایت فقیه از منافع خود گذشته و به خلق خدمت می‌‌کند و مانع کج‌روی می‌شود به طور مثال همان‌گونه که مشاهده کردید رهبری سر مسئله فیش‌های حقوقی اعتراض کردند و فرمودند افراد خاطی باید مجازات و کنار گذاشته شوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خطاب به دانشجویان گفت: چنانچه مشاهده کردید که سخن رهبر در این خصوص بر زمین مانده است به صحنه بیایید و اعتراض کنید و بیانیه صادر کنید و از مسئولان بخواهید که گوش به فرمان رهبر انقلاب باشند.


  خروج قلب راکتور اراک ‌ترفند غرب برای تحقیر ملت ایران بود
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی کشور در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت با بیان اینکه کسانی که می‌گویند پس از برجام صادرکننده اورانیوم هستیم، دروغ می‌گویند، افزود: در برجام کشورهای غربی ما را ملزم به خروج آب سنگین از کشور کرده‌اند و این به معنای اینکه ما صادر کننده آب سنگین هستیم، نیست.  فریدون عباسی خارج کردن قلب راکتور اراک و سیمان گرفتن آن را ترفند غرب برای تحقیر ملت ایران دانست و اظهار داشت: اگر به عزت گذشته برگردیم  این مشکلات قابل حل است به شرط آنکه جریان فکری که دستگاه دولت را به دست گرفته حذف شده و گفتمان انقلاب حاکم شود بنابراین دانشجویان نباید اجازه دهند نیروهای انقلاب را از دور خارج کنند.

 
   حمله اتحادیه عرب به ایران
 بیست‌وهفتمین نشست سران کشورهای عضو اتحادیه عرب بار دیگر به محفلی برای اعلام مواضع ضدایرانی و بیان اتهاماتی بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران بدل شد. براساس پیش‌نویس «بیانیه نواکشوت» که توسط منابع عالی‌رتبه دیپلماتیک منتشر شده است، رهبران عرب بار دیگر بر مواضع ضدایرانی خود تاکید کردند و در بندی که آن را «مداخلات» ایران در امور کشورهای عربی خواندند، تأکید کردند روابط همکاری میان این کشورها و ایران باید براساس «حسن همجواری» و «امتناع از زور و تهدید» باشد. «احمد ابوالغیط» دبیرکل جدید اتحادیه عرب نیز ادعای دخالت ایران در امور کشورهای عربی را مطرح کرد و گفت: تهران جهان عرب را از خود خشمگین کرده است. وی که بر خلاف نبیل العربی، دبیرکل پیشین اتحادیه عرب به ضدیت با ایران شهره است در گفت‌وگو با شبکه خبری «اسکای نیوز» گفت: بهتر است برادران ما در ایران به این نکته توجه کنند که با رفتارهای‌شان جهان عرب را خشمگین کرده و وادار به مقابله با ایران می‌کنند. به گزارش فارس، وی ادعای تکراری مالکیت ادعایی امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی را تکرار کرد و حضور ایران در سوریه و عراق را که به درخواست دولت‌های این
2 کشور صورت گرفته دخالت در امور این کشورها نامید و هشدار داد امیدوار است ایرانی‌ها رویکرد خود را تغییر دهند.

 
 سر بریدن کشیش فرانسوی توسط داعش و تیراندازی در برلین و سوئد
«گرگ‌های تنها» در اروپا جولان می‌دهند و این شیوه تروریستی پس از حادثه نیس و آسنباخ، در حمله به کلیسایی کاتولیک در نرماندی که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت، دوباره تکرار شد.  به گزارش آسوشیتدپرس، داعش در وبگاه خود  به نام «اعماق» نوشت که  2 تروریست داعشی که خود نیز کشته شدند به کلیسایی در شمال غرب فرانسه حمله کرده  و پس از گروگان‌گیری 40 دقیقه‌ای، سر یک کشیش 84 ساله را بریده و یک‌تن دیگر را مجروح کرده اند. فرانسه که پیشتر بذر تروریسم را با پذیرایی از گروه‌های مختلف تروریستی نظیر منافقین کاشته بود، این روزها با وقایع تروریستی مواجه است که عاملان آن به شیوه‌هایی کاملاً انفرادی عمل می‌کنند. این واقعه توسط «فرانسوا اولاند»، رئیس‌جمهور فرانسه که این روزها بیشتر به نظاره کننده‌ای برای حملاتی ازاین‌دست تبدیل‌شده و «مانوئل والس»، نخست‌وزیر فرانسه و «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیک‌های جهان، محکوم‌شده است. همزمان در فروشگاهی در شهر «مالمو» سوئد نیز تیراندازی شد. همچنین، پلیس آلمان از تیراندازی در بیمارستانی در برلین خبر داد. به گزارش آسوشیتدپرس در بیمارستان « بنجامین فرانکلین»در منطقه اِشتیگ لیتز در جنوب شرقی برلین تیراندازی رخ‌داد که در آن‌یک پزشک به‌شدت مجروح شده است و عامل تیراندازی خود را کشت.

  
 تکذیب حضور القاعده در ایران
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه به ادعای اخیر مقام های امریکایی مبنی بر حضور سه نفر از مسئولان گروه تروریستی القاعده در ایران واکنش نشان داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ اطلاعی از حضور این افراد در خاک خود ندارد. به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی تصریح کرد: «دولت جمهوری اسلامی ایران همواره بر عزم راسخ خود جهت مقابله با گروه‌های تروریستی تأکید ورزیده و در راستای تعهدات بین‌المللی مربوطه اقدام های لازم را به عمل آورده است.»وی افزود: «دولت امریکا به جای کلی‌گویی باید با به اشتراک گذاشتن اطلاعات دقیق در عمل مقابله هماهنگ بین‌المللی را با گروه‌های تروریستی فراهم کند.»

  تعیین سقف پرداخت حقوق تهران و جنوب
بیژن زنگنه درباره فیش‌های حقوقی کارکنان صنعت نفت و کاهش سطح حقوقه آنها اظهار داشت: ما نمی خواهیم سطح حقوق کسی را پایین بیاوریم اما یک سقف حقوقی از سوی دولت برای حقوق‌هایی که فکر می کردند زیاد است، ابلاغ شد.وی با بیان این که این سقف در مناطق نفت‌خیز جنوب کشور و تهران به صورت متفاوت تعیین شده است، یادآور شد: سقف خالص دریافتی تصویب شده برای تهران ۱۹ میلیون تومان است که این رقم برای جنوب ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یعنی ۳۰ درصد بیشتر است. وزیر نفت با بیان این که حقوق حدود ۱۰ میلیون تومانی دارد گفت: تعداد افرادی که حقوقشان در نفت محدود شده است به زحمت به ۱۲۰ نفر می رسد و نمی دانم حقوقهای بالایی که بعضی ها عنوان می کنند در نفت پرداخت می شود از کجا می آورند.
 
     
 انتقادات بازهم به بهانه حضور سپاه در عرصه سازندگی
روزنامه اصلاح طلب شرق در یادداشتی با اشاره به صحبت های احمدتوکلی در خصوص ورود سپاه به عرصه پروژه های اقتصادی در یک جمع بندی به مخاطبان القاء نمود که حضور سپاه در این عرصه مضر و غیرضرورت است. شرق در این مطلب اینگونه  می نویسد که یکی از اصولگرایانی که در این سال‌ها در انتقاد از ورود سپاه به اقتصاد سخن گفته و قول داده که درصورت رئیس‌جمهوری‌شدن، سپاه را از اقتصاد خارج کند، محسن رضایی فرمانده سپاه در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی است. او سه‌ سال ‌پیش در تبلیغات انتخاباتی خود روی این گزینه مانور زیادی می‌داد.  شرق یادداشت خود را با صحبت های احمد توکلی آغاز می کند. شرق از قول احمد توکلی می نویسد: «سپاه طبق قانون اساسی مورد رجوع برای سازندگی است؛ تا اینجا، قابل دفاع است البته روشش می‌تواند بهتر از این باشد. یک مثالی از ژنرال پینوشه بزنم که کاری عقلانی کرد. زمانی‌که می‌خواست در شیلی از شمال تا جنوب بزرگراه بسازد، بزرگراه را قطعه‌بندی کرد و هر قطعه را تحویل یک لشکر از ارتش شیلی داد. به جای آنکه برای ساخت هر قطعه با لشکر ذی‌ربط قرارداد پیمانکاری ببندد، کارشان را مأموریت جنگی به حساب آورد و به آنها حق مأموریت جنگی داد. هر لشکر یک قطعه را گرفت و درواقع به هرکدام یک مأموریت جنگی داد و برحسب کیفیت و زمان مناسب‌تر جایزه و مدال هم می‌داد. به این ترتیب همه می‌خواستند زودتر و بهتر کار را تحویل دهند. بنابراین فرمانده، انگیزه داشت آدم‌های خوبی را به ارتش جذب کند تا کار زودتر جمع شود. ولی ما پروژه پیمانی می‌دهیم و این خوب نیست. اگر سپاه یا ارتش کاسبی کنند یا به اسم آنها کاسبی شود، در هر رشته‌ای می‌توانند کاسبی کنند. آن‌وقت چون نیروی مسلح است راحت‌تر جواز می‌گیرد، راحت‌تر ارز می‌گیرد، به این دلیل که از او حساب می‌برند. اینها مضر است.»

  ایران یک فروند کشتی اماراتی را در خلیج فارس توقیف کرد 
یک فروند کشتی اماراتی به دلیل استفاده نکردن از نام بین المللی خلیج فارس و به منظور صیانت از هویت این آبراه تاریخی، در بررسی‌های مرکز کنترل و بازرسی کشتی‌ها در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) توقیف شد. در این بررسی ها، یک فروند کشتی با نام فئودورا (FEODORA) و با پرچم پاناما و مالکیت شرکت اماراتی که از واژه‌ای جعلی به جای نام خلیج‌فارس استفاده کرده بود، از سوی مرکز کنترل و بازرسی کشتی های این مجتمع بندری توقیف شده و تا حصول نتیجه در خصوص حذف واژه مجعول از اسناد آن، از دادن هر گونه خدمات ممانعت به عمل آمد.

  ردپای قاچاق در تجهیزات پزشکی
به گفته رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، 60 درصد تجهیزات پزشکی مصرفی در ایران وارداتی است. البته این آمار اصلا به این معنی نیست که فکر کنیم 40 درصد بازار تجهیزات پزشکی در اختیار تولید داخلی است، زیرا سهم زیادی از بازار تجهیزات پزشکی را محصولات قاچاق تشکیل می‌دهد که اصلا در آمارهای رسمی دیده نمی‌شود. هیچ آمار رسمی و دقیقی از بازار پرمنفعت قاچاق تجهیزات پزشکی وجود ندارد، اما به گفته کارشناسان خبره این حوزه، تخمین زده می‌شود که حدود 30 درصد بازار پنج میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی در ایران، در زمره کالاهای قاچاق قرار می‌گیرد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
آمنه السادات حسینی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
سلام با تشکر از اخبار کلیدی و تحلیل های مطابق با واقع شما . من با نظر آقای فریدون عباسی موافقم. آقای روحانی و تیمشون باید دربرابر ملت ایران پاسخگو باشند . با این برجام به اصطلاح خودشان معامله برد برد هیچ چیزی جز پس رفت و تحقیر عاید ملت ایران نشد.
نام:
ایمیل:
نظر: