صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۳  ، 
شناسه خبر : ۳۱۱۱۹۶

روزنامه کیهان **

ناسپاسی شرکت‌های خودروسازی که سر سفره مردم نشسته‌اند

اجحاف خودروسازان دولتی به مردم در جریان گرانی‌های اخیر در حالی است که دولت دو سال پیش با اختصاص 2700 میلیارد تومان اعتبار از بیت‌المال، انبارهای انباشته این شرکت‌ها از خودرو را خالی کرد و آنها را از رکود خارج کرد.

25 مهر 94 درحالی‌که رکود اقتصادی ازجمله درمیان شرکت‌های خودروساز دولتی در حال تشدید بود، مدیران ارشد دولت از بسته مالی دولت برای تسریع در رونق اقتصادی، در نهاد ریاست‌جمهوری رونمایی کردند. آن زمان اعلام شد 35 هزار میلیارد تومان قرار است در چند ماه آینده و تا پایان سال‌ به طرح‌های عمرانی اختصاص می‌یابد و تسهیلاتی به کالاهای بادوام و خودرو پرداخت می‌شود. آقای نوبخت در این نشست، از اختصاص 10 میلیارد دلار ظرف 6 ماه آتی برای سرمایه‌گذاری در تولید و تحریک تقاضا خبر داد. در همین نشست رئیس بانک مرکزی از وام 25 میلیونی برای خرید خودرو رونمایی کرد.

با این اقدام و اختصاص 2هزار و 770 میلیارد تومان پول از منابع بانک مرکزی، 130 هزار خودرو ظرف 6 روز به فروش رفت، پارکینگ ایران‌خودرو و سایپا در بهار 95 جارو شد و این شرکت‌های دولتی به برکت جیب مردم رونق گرفتند؛ هرچند این میزان پول تزریق شده موجب رشد 1/8 درصدی پایه پولی شدو با در نظر گرفتن ضریب فزاینده پولی، 16 هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه گردید؛ رقمی که می‌توانست اثرات تورمی داشته باشد.

گفتنی است خودروسازان دولتی سال 94 با رکود شدیدی دست و پنجه نرم می‌کردند، به نحوی که بالغ بر 150 هزار خودرو در انبار این شرکت‌ها خاک می‌خورد و خریدار نداشت و تولید این شرکت‌ها 17 درصد کاهش یافت. زیان انباشته خودروسازان دراین دوره، 4200 میلیارد تومان برآورد می‌شد. مهرماه همان سال دولت درحالی از بسته حمایت از تولید و ایجاد رونق اقتصادی رونمایی کرد. اما بخش خصوصی کمترین سهم را از بودجه اختصاصی داشت.

دو سال پس از آن کمک ویژه دولت به شرکت‌های خودروساز و درحالی‌که برعکس شعار انحصارزدایی در عرصه صنعت خودرو عملی شده، شرکت‌های دولتی مذکور در ایجاد بازار سیاه و گران شدن چند میلیونی تا چند ده میلیونی قیمت خودرو به موازات دلالان - نقش ایفا می‌کنند و دولت جز نکوهش‌های لفظی بی‌خاصیت، هیچ اقدام بازدارنده‌ای انجام نمی‌دهد.

آیا این اتفاق را باید به نگاه درآمدزایی دولت نسبت‌داد که در ماجرای رها شدن بازار ارز برای چندماه هم مشاهده شد یا به ذی‌نفع بودن برخی مدیران اجرایی در مورد شرکت‌های مذکور و یا سوءتدبیر در «مدیریت حرف»؟!

اعتماد: رکوددار بالا بردن توقعات مردم خود شما هستید آقای روحانی!

سخنان رئیس‌جمهور در جمع شماری از اصحاب رسانه، نکوهش روزنامه‌های حامی دولت را برانگیخته است.

روزنامه اعتماد در این زمینه نوشت: شغل روزنامه‌نگار انتقاد است يعني كاري كه بابتش حقوق دريافت مي‌كند، وظيفه روزنامه‌نگار ديدن كاستي‌ها، تصوير وضعيت ايده‌آل و ترسيم فاصله ميان امروز و آن فرداي ايده‌آل است. اگر كسي حق داشته باشد انتقاد كند روزنامه‌نگار است نه دولتمرداني كه وظيفه‌شان اجراست. اما در حال حاضر همه منتقدند، فرق نمي‌كند چه شغلي داشته باشند و چه قدرت و امكاناتي. سخنراني رئيس‌جمهور در جمع خبرنگاران هم از اين نظر حاوي نكات جالب توجهي است. مراسم افطاري رئيس‌جمهور با اهالي رسانه در آخرين روزهاي ماه رمضان برگزار شد. در صف اول مسئولان دولتي كه هر روز و هميشه با رئيس‌جمهورند، نشستند و روزنامه‌نگاراني مانند محمود دعايي، عباس عبدي، هادي خانيكي در صف دوم به بعد. اين مسئله كه حتي اگر طبق پروتكل تشريفات رياست‌جمهوري باشد ضعف بزرگي است كه بايد مورد بازنگري قرار بگيرد.

رئيس‌جمهور گفته است «نبايد در رسانه‌ها توقعات مردم را بيجا بالا ببريم، چرا كه بالا بردن بي‌حساب توقعات مردم يعني ايجاد نااميدي در آنها، امروز مشكل اصلي ما، مشكل اقتصادي، فرهنگي يا امنيتي نيست، بلكه مشكل اصلي امروز ما جنگ رواني است.»

در مقابل اين سخنان مي‌توان پرسيد كه منظور رئيس‌جمهور از بالا بردن توقعات چيست؟ آيا تكرار وعده‌هاي ايشان در انتخابات و تقاضاي عمل به آنها بالا بردن توقعات است؟ آيا نشان دادن كاستي‌ها و ضعف‌هاي دولتمردان در عمل به وظايف‌شان ايجاد نااميدي است؟

و آيا اصلا بالا بردن توقعات و تصوير يك وضع ايده‌آل نقطه منفي به شمار مي‌رود؟ و اگر به اين سؤال پاسخ مثبت دهيم آيا خود رئيس‌جمهور در بالا‌بردن توقعات مرتبه بالاتري نسبت به روزنامه‌نگاران به دست نمي‌آورد؟

اعتماد می‌افزاید: در پنج سال گذشته يكي از مهم‌ترين انتقادات روزنامه‌نگاران به رئيس‌جمهور ضعف جدي دولت تدبير و اميد در اطلاع‌رساني بوده ضعفي كه با گذشت پنج سال كوچك‌ترين عزمي براي رفعش ديده نشده است و كماكان برقرار است. سيستم اطلاع‌رساني به جاي تبيين گفتمان اعتدال در رسانه‌ها در مثبت‌ترين حالت يك روابط عمومي ناموفق است.

مشاور روحانی: کاش رئیس‌جمهور برجام و اقتصاد را به هم گره نمی‌زد

مشاور ارشد رئیس‌جمهور می‌گوید اگر جای روحانی بودم، مدیریت اقتصادی را از سیاست خارجی جدا می‌کردم.

حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، آبان سال گذشته به عنوان مشاور رئیس‌جمهور منصوب شد. وی در پاسخ این پرسش خبر آن لاین که «شما مشاور سیاسی رئیس‌جمهور هستید. اگر شما رئیس‌جمهور بودید، کدام یک از کارهای اقتصادی را که ایشان انجام داد، انجام نمی‌دادید؟»، گفت: با توجه به نوع اتفاقی که پیش‌بینی می‌شد ممکن است در رابطه با روابط خارجی ما بیفتد؛ شاید اگر ما اقتصاد ملی‌مان را از اقتصاد خارجی مرتبط با تحولات سیاست خارجی‌مان به لحاظ عملکرد داخلی تفکیک می‌کردیم و دو برنامه برایش می‌ریختیم؛ البته اینها به هم مرتبط است و ارتباط وسیع با هم دارد، ولی اگر طوری طراحی می‌کردیم که در صورت بروز هر اتفاقی برای اقتصاد برجامی، اقتصاد ملی‌مان خسارت نبیند یا حداقل خسارت کمتری ببیند، در آن صورت شاید ما می‌توانستیم از بعضی از تحولات جلوتر باشیم.

وی در پاسخ این پرسش که «یعنی دقیقا چه کاری را انجام نمی‌دادید؟»، تصریح کرد: یعنی ما باید حدفاصل قائل می‌شدیم بین آن چیزی که مرتبط با اقتصاد برجامی ما می‌شد و آن چیزی که با مسائل داخلی اقتصاد ما و به خصوص بخش خصوصی ما مرتبط می‌شد. البته در این دولت در بخش خصوصی کارهای بزرگی شده، ولی من می‌توانم بگویم در این 40 سال در مورد بخش خصوصی هیچ کاری نشده است. انتظار شاید این بود که در دولت یازدهم و دولت دوازدهم بخش خصوصی یک جایگاه والاتری پیدا می‌کرد. آن کاری که باید می‌کردیم، این بود که جایگاه والاتری برای بخش خصوصی قائل می‌شدیم، این کار نشد؛ اگرچه تلاش فراوانی شد. در حال حاضر هم وقتی در روابط خارجی‌مان دچار مشکل می‌شویم، این بخش بیشتر خسارت می‌بیند.

یادآور می‌شود فعالان بخش خصوصی و کارشناسان اقتصادی بسیاری، نسبت به اینکه دولت، قبل و بعد از برجام به اقتصاد ملی و بخش خصوصی بها نداد و حتی رئیس‌جمهور فرصت یک دیدار با فعالان بخش خصوصی را فراهم نکرد، انتقاد کرده‌اند.

گفتنی است ابوطالبی از سوی روحانی به عنوان سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل انتخاب شده بود اما دولت اوباما، وی را تروریست خواند و برایش ویزا صادر نکرد.

عبدی: توقعات مردم را وعده‌های غیرواقعی روحانی بالا برد

یک فعال سیاسی و نویسنده اصلاح‌طلب در پاسخ اظهارات اخیر روحانی می‌گوید این خود روحانی و دولتمردان بودند که توقعات مردم را به خاطر برجام بالا بردند.

عباس عبدی در گفت‌وگو با روزنامه همشهری و در پاسخ این سؤال که «رئیس‌جمهور اخیراً در دیدار جمعی از اصحاب رسانه گفت «نباید در رسانه‌ها توقعات مردم را بیجا بالا ببریم چرا که بالابردن بی‌حساب توقعات مردم یعنی ایجاد ناامیدی؛ آیا تحمیل توقعات منجر به بی‌نشاطی جامعه شده است؟» گفت: این سخنان آقای روحانی درست است که نباید انتظارات مردم را بالا برد و اتفاقا رسانه‌ها قبلا تذکرات لازم را به مسئولان وقت دادند، اینکه توقعات مردم را در برجام بالا نبرید. آن وعده‌ها و ایجاد انتظارات واقعی نبود؛ من طی چند یادداشت به این مسئله ‌اشاره داشتم. این توقعات قبلاً بالا برده شده است و حالا نمی‌توان آن را پایین آورد و نباید مسئولیت آن را متوجه رسانه‌ها دانست.

وی می‌افزاید: رسانه‌ها دیوار کوتاهی نیست که هرکسی بخواهد از آن بالا ‌رود. می‌توانیم بگوییم فضای مجازی انتظارات را بالا می‌برد. البته وظیفه حاکمیت است تا رادیو و تلویزیون کارآمد و آزادی را ایجاد کند که جلوی این کارکرد منفی فضای مجازی را بگیرد. طبیعی است که در این حالت به‌صورت منطقی و متناسب صحبت می‌شود، نه انتظاراتی بالا می‌رود، نه شایعه‌ای شکل می‌گیرد و مردم همانند سایر کشورها ارتباط صحیحی با جامعه‌شان پیدا می‌کنند.

بنابراین نباید توپ را به زمین رسانه‌ها به‌خصوص مطبوعات بیندازیم.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه نماز عید فطر خواستار بازنگری و تغییر در قانون اساسی و سایر قوانین جمهوری اسلامی شد. وی گفت جهان تغییر کرده و قوانین و سیاست‌های 40 سال قبل حالا دیگر قابل اجرا نیست. مولوی عبدالحمید افزود اینکه بعضی نهادها از برگزاری نماز عید و جمعه اهل سنت در بعضی کلان شهرها ممانعت می‌کنند، برخلاف اسلام است. ما تکفیری نیستیم که فتوای کفر آنان را صادر کنیم اما به مسلمانی کسی که مانع اقامه نماز مسلمانان می‌شود شک می‌کنیم.

* ما شیرهای مراکش را تکه تکه کردیم و خوردیم، بازی شگفت انگیز یوزهای ایرانی، ما خوشحال‌ترین مردم جهان هستیم، کی روش تو چقدر خوبی، برق سه فاز از چشمان جهان پرید و..... اینها جملاتی است که پس از باز‌ی ایران و مراکش و گل به خودی تیم مراکش، مجریان صدا وسیما در گزارش‌های مختلف گفته‌اند. به نظر می‌رسد افراط و تفریط در تمام حوزه‌های کشور اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی به یک معضل بزرگ تبدیل شده است و صدا وسیما در این زمینه نقش اول را بازی می‌کند.

* سناتورهای آمریکایی از وزارت دفاع این کشور خواستند دقیقاً در مورد نقش خود در جنگ یمن توضیح دهد. به گزارش پرس تی وی، درحالی که عربستان، امارات و نیروهای تحت امرشان برخلاف هشدار گروه‌های بین‌المللی درحال حمله به بندر راهبردی الحدیده هستند، سه سناتور آمریکایی از جیمز متیس وزیر دفاع کشورشان خواستند در مورد نقش پنتاگون در جنگ یمن و حمله به الحدیده توضیح دهد. با اینکه آمریکا هرگونه نقش مستقیم در جنگ یمن را منکر می‌شود اما بسیاری از گروه‌ها معتقدند این کشور به طور مستقیم و با کمک به عربستان در جنگ یمن حضور دارد.

* ترامپ گفت دوست دارد مردم آمریکا هم مانند مردم کره شمالی که از کیم جونگ اون حساب می‌برند، مطیع باشند. او در گفتگو با فاکس نیوز گفت: می‌بینید چگونه مردم کره شمالی سر جایشان نشسته و به دقت به حرف‌های کیم گوش می‌دهند؟ من هم می‌خواهم مردم آمریکا اینگونه باشند. این سخن ترامپ، موجب جنجال جدیدی در آمریکا شده است.

*********************************

روزنامه خراسان**

رفتار عجیب دو وزارتخانه برای ارسال یک پیشنهاد مشترک

در حالی که یکی از مهم ترین قوانین مربوط به حوزه مسکن، در سال 1389 به تصویب مجلس وقت رسیده و طبق آن، مقرر شده بود آیین‌نامه اجرایی برخی مواد مهم آن توسط دو وزارتخانه تهیه و به تأیید هیئت وزیران برسد، یک مقام مسئول در کابینه با ارسال نامه ای به تعدادی از مدیران ارشد اجرایی، اعلام کرده است، پس از گذشت حدود هشت سال، هر دو وزارتخانه موظف، بدون هماهنگی با یکدیگر اقدام به ارسال آیین نامه ای جداگانه برای اجرای این قانون کرده اند که هر کدام از این پیشنهادها نیز واجد ایرادات شکلی و ماهوی است.

دستور مهم دولت برای جریمه شرکت های متخلف دولتی

یک مقام مهم دولتی با ارسال بخشنامه ای در روزهای اخیر، از سازمان امور مالیاتی و خزانه داری کل کشور خواسته است، در صورت تاخیر دستگاه های اجرایی، موسسات و شرکت های دولتی در پرداخت اقساط وام های دریافتی، علاوه بر وصول اقساط مذکور تا تسویه کامل، وجه التزامی را که توسط شورای پول و اعتبار تعیین می شود، علاوه بر سود متعلقه، محاسبه و از حساب دستگاه های مذکور دریافت کنند که این وجه التزام، برای قراردادهای منعقد شده از تاریخ ابلاغ این دستور است.

*********************************

روزنامه ایران**

پیشنهاد 100 فعال سیاسی برای مذاکره ایران با امریکا

100 فعال سیاسی ایرانی داخل و خارج از کشور در نامه‌ای به مسئولان عالیرتبه پیشنهاد مذاکره بدون قید و شرط با امریکا را داده‌اند.به گزارش «ایران» در بخشی از این نامه با اشاره به دیدار رهبران امریکا و کره شمالی و اینکه هر اختلافی روزی به پایان خواهد رسید، آمده است: ما افرادی از طیف‌های مختلف فکری و سیاسی براین نظریم که اینک وقت آن رسیده است که بر اختلاف‌های دیرینه ایران و امریکا نیز نقطه پایانی گذاشته شود. از این‌رو خواهان «مذاکره مستقیم و بدون هیچ پیش شرط»ی از سوی طرفین هستیم. امضا‌کنندگان افزوده‌اند: ما از دولت و حکومت ایران می‌خواهیم حال که فرصت مناسب دوران اوباما از دست رفته است، فارغ از جنگ‌های روانی کاخ سفید که در پشت آن هیاهو تاجرپیشگی خاص خویش را نیز دنبال می‌کند؛ با یک تصمیم ملی شجاعانه اعلام کند که حاضر به انجام مذاکرات بدون قید و شرط با امریکاست تا قدمی در راه حل مشکلات و اختلافات برداشته شود. چهره‌هایی همچون غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی، احمد مازنی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، محمد جوادی حصار، عیسی سحر خیز، صدیقه وسمقی، عبدالعلی بازرگان و... از جمله امضا‌کنندگان این نامه هستند.

پاسخ مطهری به هشدار سید احمد علم‌الهدی

نایب رئیس مجلس از هشدار علم الهدی امام جمعه مشهد به مجلس درباره تصویب FATF انتقاد کرد. به گزارش جماران، علی مطهری در یادداشتی، نوشت: «آقای علم الهدی امام جمعه مشهد به نمایندگان مجلس هشدار داده است که «حواستان جمع باشد که در تاریخ اسمتان دنبال مملکت فروشان نیاید و نگویند شما هم با تصویب FATF جزو مملکت فروشان بودید.» اولاً اگر بنا بود نمایندگان مجلس تشخیص‌های آقای علم الهدی را ملاک تصمیم‌های خود قرار دهند امروز اثری از جمهوری اسلامی نبود و انقلاب اسلامی را دو دستی تقدیم امریکا و اسرائیل کرده بودیم؛ چرا که همیشه انقلاب‌ها بیشترین ضربه را از ناحیه دوستان ناآگاه خود دریافت می‌کنند. ثانیاً این گفته آقای علم الهدی شاید بتواند به کشف منشأ پیامک‌های بعضاً تهدیدآمیز ارسالی از مشهد برای نمایندگان در ایام طرح لایحه مرتبط با FATF کمک کند.»

ترکیه:‌ اجازه نمی‌دهیم امریکا از «اینجرلیک» به ایران حمله کند

نخست‌وزیر ترکیه تأکید کرد که آنکارا هرگز به ایالات متحده اجازه نخواهد داد از پایگاه هوایی اینجرلیک برای حمله احتمالی علیه ایران استفاده کند. به‌گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «بینالی ییلدریم» افزود: توافق امضا شده بین طرفین به ایالات متحده اجازه استفاده از این پایگاه را فقط برای مبارزه با تروریسم داده است.ییلدریم تأکید کرد، ایران از قرن‌ها پیش کشور همسایه ترکیه است و هرگز قابل تصور نیست که آنکارا از جنگ علیه همسایگانش حمایت کند.

تجمع در حمایت از لغو احکام قضایی دانشجویان

دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران روز گذشته در حاشیه تشییع پیکر دکتر قانعی راد خواستار لغو احکام قضایی دانشجویان شدند. به گزارش ایسنا، در پی این تجمع یکی از امتحانات نوبت صبح مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده لغو شد.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

نامه عجیب وزارت نفت در پاسخ به «وطن امروز»

روابط عمومی وزارت نفت برای چندمین بار طی ماه‌های گذشته نسبت به گزارش‌های «وطن‌امروز» که در آن نامی از «بیژن زنگنه» وزیر نفت آمده است، جوابیه صادر کرد. در تازه‌ترین جوابیه، این وزارتخانه به گزارش «پالس منفی هندی‌ها» در روزنامه «وطن‌امروز» واکنش نشان داده و با نتیجه‌گیری عجیب، مدعی شده در این گزارش، مقصر خروج شرکت‌ها از ایران، دولت و وزیر نفت معرفی شده است. در این جوابیه عجیب آمده است: «روزنامه «وطن‌امروز» در گزارش شنبه 12 خردادماه 1397 خود به استناد یک خبر بدون منبع مشخص در خبرگزاری رویترز مدعی عقب‌نشینی و خروج شرکت‌های آسیایی از جمله بانک‌ها و پالایشگاه‌های هندی از صنعت نفت ایران شد و با کنار هم قرار دادن موضوع سفر اخیر وزیر امور خارجه به هند به منظور بهبود مناسبات تجاری 2 کشور و در پی آن اظهار امیدواری وزیر نفت از نتایج این سفر، طوری نتیجه گرفته و آدرس غلط داده است که گویا مقصر پا پس کشیدن شرکای تجاری کشور اعم از غربی و شرقی، دولت یا وزارت نفت است».

اما «وطن‌امروز» در گزارش خود چه نوشته بود؟ «وطن‌امروز» در گزارش خود به صرف نظر شرکت‌های نفتی از خرید نفت ایران بر اساس خبر رویترز و همچنین ضرب‌الاجل 2 بانک هندی برای پایان همکاری با ایران در کمتر از 6 ماه آینده پرداخته بود. در این گزارش هیچ اشاره‌ای به میزان سهم دولت یا شخص وزیر نفت در به بار آمدن وضع موجود نشده است اما از آنجایی که روابط عمومی وزارت نفت خود را متعهد می‌داند هر جا نامی از بیژن زنگنه آورده شود، دست به قلم شود و جوابیه صادر کند، به این گزارش نیز که تنها به نقل قولی از وزیر نفت اشاره داشته شده، واکنش نشان داده و جوابیه صادر کرده است.

گرانی‌های لجام‌گسیخته حاصل حاکمیت رکود بر اقتصاد کشور است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه گرانی‌های لجام‌گسیخته حاصل حاکمیت رکود بر اقتصاد کشور است، گفت: چه کسی می‌خواهد پاسخگوی تورم ۸۰ درصدی در کشور باشد؟ سیدحسین نقوی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اقدام برخی نسبت به پرداختن به موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها و سایر مسائل حاشیه‌ای و نادیده گرفتن مسائل و مشکلات اقتصادی کشور، اظهار داشت: این نوع برخوردهای رسانه‌ای با چنین مسائل حاشیه‌ای به این دلیل است که دولت روحانی بعد از 5 سال حاکمیت رکود بر اقتصاد کشور حالا دیگر نمی‌تواند شرایط اقتصادی کشور را کنترل کند. وی با تأکید بر اینکه بدترین روش کنترل تورم «حاکمیت رکود بر اقتصاد» است، گفت: چنین روشی در همه دنیا مردود است اما دولت آقای روحانی از همان ابتدا این روش را انتخاب کرد تا تورم تک‌رقمی شود و حالا عواقب حاکمیت رکود بر اقتصاد کشور همین گرانی دلار، مسکن، ارز و سایر گرانی‌های لجام‌گسیخته‌ای است که هر روز شاهد آن هستیم. نقوی در پایان خاطرنشان کرد: امروز چه کسی می‌خواهد پاسخگوی تورم 80 درصدی در کشور باشد؟ دولت 5 سال رکود را بر این کشور حاکم کرد، آقایانی که از این دولت دفاع می‌کردند امروز به جای پاسخگویی به حاشیه‌ها می‌پردازند در حالی که باید به مشکلات و درد مردم بپردازند.

نتانیاهو: ایران باید به طور کامل از سوریه خارج شود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات ضد ایرانی مقام‌های این رژیم، روز یکشنبه گفت: «ایران باید به طور کامل از سوریه خارج شود». به گزارش فارس، طبق گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، نخست‌وزیر این رژیم در جلسه کابینه خود درباره گفت‌و‌گوهای اخیرش با وزیر خارجه آمریکا و همچنین رئیس‌جمهور روسیه اظهارنظر کرد. بنیامین نتانیاهو گفت: «ما درباره منطقه صحبت کردیم البته با تمرکز بر سوریه». نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس ادامه داد: «اول از همه اینکه، ایران باید به طور کامل از سوریه خارج شود. دوم اینکه، ما برای جلوگیری از تلاش‌ها جهت تقویت [حضور] نظامی ایران و نیروهای نیابتی آن چه نزدیک مرز [فلسطین اشغالی] و چه در داخل سوریه اقدام خواهیم کرد. ما علیه چنین اقدامی در هر جا در داخل سوریه اقدام خواهیم کرد». اظهارات تازه نتانیاهو درباره «حضور ایران در سوریه» در حالی مطرح شده که مقام‌های دمشق ادعاهای رژیم صهیونیستی علیه ایران را رد کرده و ایران هم بارها اعلام کرده به دعوت مقام‌های سوریه در حال کمک مستشاری برای مقابله با تروریست‌هاست.

***************************************

نام:
ایمیل:
نظر: