صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۳۱۱۷۵۶

روزنامه کیهان **

پوست خربزه تیم ترامپ زیر پای روحانی

مشاوران غیرامین روحانی، او را روی پوست خربزه‌ای فرستادند که نفوذی‌ها و عناصر وابسته به آمریکا تدارک کرده بودند.

آقای روحانی در گفت‌وگوی تلویزیونی دوشنبه شب در اظهاراتی که هیچ زمینه و توجیه یا همخوانی با متن سخنان وی نداشت، به موضوع رفراندوم و همه‌پرسی اشاره کرد و گفت اگر روزی نیاز به اجرای این اصل شد براساس مقرراتی که قانون اساسی در اصل 59 تعیین کرده، باید به صندوق آراء مراجعه کنیم. اگر مسئله مهم و بسیار در هر حوزه‌ای مطرح شد، اصل 59 پیش‌بینی شده است.

این سخنان در حالی مطرح شد که ظرف یک هفته اخیر، به موازات تشدید بدعهدی‌های دولت آمریکا و تأکید بر اینکه این فشارها باید ایران را پای میز مذاکره بیاورد، برخی عناصر بدسابقه و متهم به همراهی با آمریکا در آشوب نیابتی سال 88، بلافاصله خواستار مذاکره با آمریکا و مدعی رفراندوم شدند.

اظهارات مبهم روحانی در چنین متنی شنیده و منتشر شد. به عبارت دیگر سخنان روحانی، در آمریکا و در نگاه ناظران، حمل بر انفعال روحانی در قبال بدعهدی‌های ترامپ و تسلیم عملی وی در قبال نقض مسلم برجام از سوی آمریکا خواهد شد. بدین ترتیب کسانی که این حرف مبهم را در دهان روحانی گذاشتند، عملاً دست او را در مقابل اروپا و آمریکا بستند و او در موضع ضعف مضاعف با وجود زیرپا ماندن برجام قرار می‌گیرد.

از طرف دیگر باید عنایت داشت که موضوع مبهم یا غیرقابل حلی وجود ندارد که بخواهد سناریوی انحرافی رفراندوم پیش کشیده شود. سرانجام مذاکره با آمریکا و وسوسه واگذاری امتیازهای بزرگ در ازای دریافت امتیاز، عملاً به کلاهبرداری بزرگ آمریکا منتهی شده و این چیزی نیست که بخواهد با سوژه نفوذی‌ها مورد تشکیک و تردید قرار گیرد. بنابراین هیچ وجهی ندارد در حالی که طرف کلاهبردار علناً بر بی‌چشم و رویی و خباثت و خیانت خویش اصرار می‌ورزد- و پنهان هم نمی‌کند- چنین القا شود که مذاکره با همین طرف، کمترین اعتبار و موضوعیتی دارد.

با این وجود آنچه در عمل اتفاق افتاد این بود که جریان نفوذی وابسته به سرویس‌های جاسوسی بیگانه، ابتدا زمزمه رفراندوم مذاکره را که عملاً به مفهوم صفر کردن اعتراض‌ها و انزجارها درباره خیانت مسلم دولت ترامپ است، مطرح کردند و سپس رئیس‌جمهور را به نحوی روی این پوست خربزه هل دادند که بوی ناتوانی و انفعال و موضع ضعف دولت در برابر فشارهای آمریکا را بدهد (حتی اگر آقای روحانی قصد داشت خلاف این را نشان دهد).

با این وصف باید در دولت بررسی شود که چه کسانی این مشورت مسموم را به آقای روحانی داده‌اند و آنها واقعاً طرفدار روحانی هستند یا ترامپ؟!

و بالاخره اینکه اگر واقعاً بنابر کسب نظرات مردم است چرا بی‌تدبیری‌های دولت در 3 برابر کردن قیمت ارز پس از برجام یا هدر دادن 30 میلیارد دلار ظرف چند ماه گذشته را به اقتراح مردم نمی‌گذارند؟!

تسهیل تجارت یعنی ممانعت از افتتاح حتی یک حساب بانکی در انگلیس؟!

روزنامه ایران از قول معاون وزیر خارجه انگلیس نوشت: تسهیل تجارت با ایران دغدغه اروپاست.

روزنامه ایران سخنان دروغین و خلاف واقع سایمون مک دونالد را در تیتر بزرگ و اصلی صفحه اول خود جای داد. وی درباره این سؤال که انگلیس به عنوان یکی از کشورهای طرف برجام، فارغ از تلاش‌های جمعی اروپا چه تلاشی برای حفظ منافع اقتصادی ایران در چارچوب توافق هسته‌ای داشته است؟ گفت: انگلیس به همراه شرکای اروپایی خود در حال انجام اقدامات لازم برای مدیریت گام‌های بعدی بوده است. این موضوع برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که با اینکه در حال خروج از اتحادیه اروپا هستیم، می‌خواهیم نشان دهیم که همچنان می‌توانیم با شرکای خود در مورد مسائل کلیدی سیاست خارجی، که یک مثال اصلی آن حفظ برجام است، همکاری تنگاتنگی داشته باشیم. بنابراین، حفظ برجام تنها دلمشغولی و کار انگلیس نیست، بلکه موضوع و پروژه اروپا نیز هست.

با امضای برجام، اروپایی‌ها یک تعهد را پذیرفته‌اند که در مقایسه با یک آرمان از اهمیت و حساسیت بالاتری برخوردار است.

وی همچنین مدعی شده «مقام‌های ایرانی بابت اینکه اروپایی‌ها در موضوع برجام، راه خود را از آمریکا جدا کرده، قدردان هستند»!

اظهارات معاون وزیر خارجه انگلیس در حالی است که بنا بر تصریح سال گذشته دکتر ظریف، ایران پس از برجام حتی نتوانست یک حساب بانکی در آن کشور باز کند. در حقیقت دولت انگلیس در عرصه کارشکنی و محروم کردن ایران از مزایای حداقلی برجام، در کنار آمریکا ایستاد. به همین دلیل هم، حتی پس از اعلام خروج ترامپ از برجام و رسمی شدن نقض برجام، انگلیسی‌ها حتی یک قطعنامه برای محکومیت اقدام آمریکا به شورای امنیت نبردند.

گفتنی است ادعای دغدغه‌مندی اروپا برای تسهیل تجارت با ایران در حالی است که آخرین بار، آقای ظریف در سفر به مونیخ آلمان با مشکل تأمین سوخت هواپیمایش مواجه شد و مسئله از طریق مداخله اضطراری وزارت دفاع آلمان حل گردید!

FATF را ولش کن درباره رانت 8 میلیارد دلاری حرف بزن!

عضو اولین هیئت مدیره شرکت نفتی و رانتی پتروپارس می‌گوید صاحبان ثروت‌های بادآورده از شفافیت و تصویب FATF هراس دارند.

صفایی‌فراهانی در گفت‌وگو با ایرنا که از سوی روزنامه‌های زنجیره‌ای بازنشر شده می‌گوید: مشکلاتی که امروز در کشور می‌بینیم ناشی از عملکرد پنج سال اخیر نیست. این مشکلات به دلیل اقدامات پیوسته و طولانی است که امروز آثار خود را نشان داده. در اقتصاد هم وضع همین است. امنیت سازمان ملل علیه ایران به حداکثر رسیده بود، من اعتقاد داشتم که همه مشکلات کشور ناشی از تحریم نیست. مشکلات کشور ناشی از ناتوانی مدیران و سیاست‌های غلط است. بیش از 70 درصد مشکلات مربوط به این بخش بوده و حداکثر 30 درصد به تحریم‌ها بازمی‌گشت.

وی در این مصاحبه با ژست قانونگرایی، از موضع دغدغه برای مشکلات اقتصادی حرف زده و خواستار اصلاحات ساختاری شده است. عضو حزب منحله مشارکت می‌گوید: برخی از کسانی که امروز به قدرت و ثروت دسترسی دارند، مخالف شدید هر نوع قانون‌گرایی هستند. با هر نوع قانون‌گرایی مقابله می‌کنند. کما اینکه در زمان دولت خاتمی، هر 9 روز یک بحران برای دولت درست می‌کردند. الان هم هر روز یک بحران برای دولت روحانی درست می‌کنند.

وی همچنین گفت: موضوع FATF امروز بهانه‌ای برای حمله به دولت و به هم ریختن فضای اقتصادی است. در حالی که مسئله پولشویی مسئله دولت نیست و یک مسئله کاملا ملی است. کانون‌های فساد در مجارستان، چک و لهستان و غیره بعد از فروپاشی 1990 وجود داشت. یعنی مافیای قدرت و ثروت در آنجا هم دست بالا را داشت اما آنها توانستند با اصلاحات قانونی آن مافیا را کنار بزنند و ایجاد اشتغال و تولید ثروت ملی کنند.

یادآور می‌شود صفایی‌فراهانی در دوره اصلاحات عضو هیئت مدیره شرکت نفتی پتروپارس با حضور کسانی چون بهزاد نبوی بود؛ شرکتی که به مدد رفاقت با سران دولت وقت، توانست قانون برگزاری مناقصه برای انجام پروژه‌های بزرگ در پارس‌جنوبی را دور بزند و چند فاز مجموعا به ارزش 7-8 میلیارد را در وضعیتی شبه رانتی تصاحب کند. آن زمان هیئت مدیره مذکور، پتروپارس را به شکل شرکتی که نه پاسخگوی تکالیف دولتی است و نه خصوصی، درآورده بودند و حتی اعتراض اصلاح‌طلبانی مانند علی‌اکبر محتشمی‌پور رئیس‌ فراکسیون 220 نفره اصلاحات در مجلس ششم را موجب شدند.

علی‌اکبر محتشمی‌پور رئیس فراکسیون دوم خرداد در مجلس ششم ضمن اعتراض به وزیر نفت(زنگنه) در مرداد سال 1380 گفت «فاجعه در وزارت نفت در حال وقوع است... موضوع تاسف‌برانگیز عدم اطلاع‌رسانی درباره قراردادهای نفتی است. قرارداد در مورد شرکت پتروپارس یکی از موارد بی‌توجهی وزارت نفت، این اقدام خارج از کنترل دولت و مجلس و سایر دستگاه‌های نظارتی بوده و این واگذار کردن شبهه‌انگیز است.»

البته آقای محتشمی‌پور چنان تحت فشار مافیای نفتی قرار گرفت که چند روز بعد در پی اصرار خبرنگاران برای توضیحات بیشتر گفت «من دیگر در این باره مصاحبه نمی‌کنم. هر که را اسرار حق آموختند- مهر کردند و دهانش دوختند!»

رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز 3 شهریور 1380 تصریح کرد: «در بازرسی از بخش خصوصی شرکت پتروپارس، متأسفانه تخلفات حقوقی عدیده‌ای مشاهده کردیم... شرکت ما توان مالی نداشته ولی شورای اقتصاد به آن پروژه واگذار کرده است. در معاملات و واگذاری‌ها به این شرکت، به جای دریافت تضمین‌های قانونی، به یادداشت‌های معمولی بسنده شده است. در این خصوص اعضای هیئت مدیره باید در محاکم قضایی پاسخ بدهند».

موضوع از این قرار بود که در یک رانت هنگفت و به واسطه دور زدن قانون برگزاری مناقصه، قراردادهایی به ارزش حدود 8 میلیارد دلار در فازهای 1 و 6 و 7 و 8 پارس جنوبی به شرکت پتروپارس واگذار شده بود حال آن که از یک‌سو این شرکت به جای ایران در لندن به ثبت رسیده بود، و از سوی دیگر به لحاظ حقوقی وضعیت بی‌ سر و سامان و «شترمرغی» داشت.

بسیاری از نمایندگان دوم خردادی مجلس از مناطق نفت‌خیز جنوب نظیر آقایان (مرحوم) رشیدی، کهرام، میدری و... به روند واگذاری غیرشفاف قراردادهای اقتصادی اعتراض داشتند.

یادآور می‌شود سازمان بازرسی تخلفات عدیده در مدیریت شرکت پتروپارس و برخی قراردادهای واگذار شده در آن دوره را احراز کرد.

اعتماد: حتی یک اقتصاددان در کابینه روحانی نیست

یک روزنامه حامی دولت تصریح کرد حتی یک اقتصاددان هم در کابینه روحانی وجود ندارد.

روزنامه اعتماد از قول حجت‌الله میرزایی معاون وزیر کار دولت یازدهم نوشت: اعتماد عمومی به دولت یکی از مهم‌ترین لوازم اداره کشور به شمار می‌رود. اما درحالی که فضای حاکم بر سیاست خارجی بر مشکلات اقتصادی افزوده دولت برای گفت‌وگو با مردم و تشریح وضعیت موجود و بیان برنامه‌هایش برنامه مشخصی ندارد. البته به طور مشخص دولت دوازدهم از ابتدا دچار لکنت زبان بوده و این وضعیت در ماه‌های اخیر بیش از پیش نمایان شده است. فقدان فضای ارتباطی قوی موجب شده تا اعتماد عمومی لطمه ببیند و بازسازی این اعتماد کار نسبتا دشواری است. یعنی مردم باورشان این است که دولت با ترکیب فعلی نمی‌تواند آثار و پیامدهای فضای سیاست خارجی را بر اقتصاد، مدیریت، کنترل و کاهش دهد.

این احساس هم ناشی از این است که به اعتقاد من دولت دوازدهم یک دولت گریزان از گفت‌وگو بوده و در برابر تحولات داخلی و خارجی رفتاری انفعالی از خودش بروز داده است. این رفتار انفعالی در کنار مقاومت در برابر پیشنهادهای خیرخواهانه و سطح پایین دانش در بخش اقتصادی دولت موجب شده تا اتخاذ «سیاست خوب» به تاخیر بیفتد.

ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت بارها از زبان افراد دلسوز مطرح شده اما به نظر می‌رسد ملاحظات شخصی و ... اغماض رئيس‌جمهور در برابر برخی اعضای دولت موجب شده تا ترمیم کابینه به تعویق بیفتد یا به کندی پیش برود. ترکیب تیم اقتصادی دولت به تعبیر برخی در ٧٠ سال گذشته بی‌سابقه بوده زیرا در کابینه حتی یک اقتصاددان هم حضور ندارد. دولت نیازمند یک تیم متخصص و یکدست است که توانایی طراحی برنامه‌های خاص برای شرایط خاص را داشته باشند. در صورتی که رئیس‌جمهوری این تغییرات را هرچه زودتر قطعی کنند و در بیانیه‌ای به اطلاع مردم برسانند گام اول بازسازی اعتماد اجتماعی را خیلی محکم بر می‌دارند. البته مقصود من از تغییرات لزوما آن چیزی نیست که برخی منتقدان دولت مدنظر دارند بلکه منظور دعوت به کار از افرادی است که با هدف افزایش توانمندی دولت و کاهش آسیب‌هایی که در شرایط جدید به مردم تحمیل می‌شود؛ به همکاری فراخوانده می‌شوند.

دومین اقدام دولت در شرایط فعلی باید معطوف به خروج از انفعال ارتباطی باشد. مجموعه مدیران ارشد دولت باید با بدنه عمومی گفت‌وگو کنند و برنامه‌های‌شان را توضیح دهند و در برابر انتقادها هم پاسخگو باشند. اتخاذ چنین رویکردی می‌تواند لکنت زبان کنونی دولت را اصلاح کند و به تقویت آرامش اجتماعی منجر شود. سکوت و انفعال اما به تعمیق بی‌اعتمادی می‌انجامد.

آقای ربع پهلوی! شما بیشتر به درد تاکسیدرمی می‌خورید

فسیل‌هایی مانند رضا ربع پهلوی بیشتر به درد تاکسیدرمی می‌خورند.

داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب با اشاره به دم تکان دادن‌های اخیر رضا ربع‌پهلوی نوشت: آقای رضا پهلوی - حالم از بوی گند نظام سلطنتی بابات و بابابزرگت به هم می‌خوره! این که در قرن 21 هنوز فسیل‌هایی باشن که شاخص مشروعیت یک حکومت رو در «اسپرم اعلی‌حضرت» و انتقال آن سلطنت را ازطریق انتقال همان «اسپرم» به صلب «آقازاده اعلی‌حضرت» فلسفه‌بافی می‌کنند! چنین فسیل‌هایی قبل از سلطنت شایسته تاکسیدرمی‌اند! وجود شما توهین به شعور بشریته!

امیراصلان ‌افشار رئیس دفتر تشریفات شاهنشاهی در خاطراتش می‌نویسد: درون اتاق کارم نشسته بودم ناگهان شاه وارد اتاق شد و روی صندلی ارباب رجوع نشست و من تعجب کردم و گفتم اعلی‌حضرت چه اتفاقی افتاده؟ گفت سفیر آمریکا الان دفتر من بود و گفت من باید برم!

ظاهرا نوکری در خاندان پهلوی هم ژنتیک است و هم ژنریک! پدربزرگ را انگلیس بر تخت سلطنت نشاند! و بموقع هم از صندلی برداشت! پدر را آمریکا در کودتای 32 به سلطنت برگرداند و به موقع هم امریه خروج برایش صادر کرد!

آخرین باقیمانده این سلطنت منقرض شده نیز تا ریاض می‌رود و در رویای بازتولید سلطنت دست تکدی مقابل حکام سعودی دراز می‌کند و 40 میلیون دلار «پول توجیبی» می‌گیرد!

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* سخنگوی جنبش «انصارالله» یمن می‌گوید محمد بن زاید ولیعهد امارات نسخه پیشرفته سرکردگان القاعده محسوب می‌شود و امارات یکی از پناهگاه‌های اصلی این گروه جنایتکار است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن افزود: پس از تشکیل ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن، روابط ابوظبی و القاعده به شدت تقویت شد و آنها پشت پرده توافقات زیادی را تحت نظارت آمریکا انجام دادند. اخیراً خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار گزارشی از توافقات محرمانه و پنهانی ائتلاف ضد یمن از جمله امارات با تروریست‌های القاعده تحت نظارت آمریکا، خبر داده است.

* با اینکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی هفته‌های اخیر تلاش کرد چهره‌ای حامی مردم ایران از خود و تل‌آویو نشان دهد، گیلعاد اردان، وزیر امنیت داخلی و امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در توهینی آشکار به مردم ایران، گفت: «بهتر بود (به جای بازگشت تحریم‌ها) تمام حکومت و کشور ایران به صورت کامل از روی جهان محو می‌شد». به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» اردان با انتقاد شدید از کشورهای اروپایی به‌دلیل تلاش برای حفظ برجام، وی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود با اشاره به وقایع و تحولات اخیر در منطقه و ایران پیش‌بینی کرد شانس زیادی برای بازگشت ایران به پای میز مذاکره با آمریکا وجود دارد. این وزیر صهیونیست خشم خود از حمایت اروپا از برجام را با گفتن این جمله که «اروپا از نظر اخلاقی ورشکسته شده و باید دفعه بعد که خواستند برای ما سخنرانی کنند، این موضوع را به آنها یادآوری کنیم». نشان داد.

*********************************

روزنامه خراسان**

دستور روحانی به صدا و سیما برای آگاه سازی مردم

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور به رئیس سازمان صدا و سیما، تاکید شده با توجه به مصوبه مردادماه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، رسانه ملی در کنار اتاق بازرگانی ایران و دیگر تشکل های اقتصادی موظف خواهد بود اقدامات لازم را در خصوص اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم و بخش خصوصی درباره واگذاری طرح های نیمه تمام عمرانی به اشخاص غیردولتی با هماهنگی ستاد تبلیغاتی تشکیل شده در این خصوص، انجام دهد.

مسئولانی که اجازه یک تخریب و نوسازی هم ندارند

بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی نشان می دهد به رغم تاکیدات و برنامه ریزی صورت گرفته برای اعطای اختیارات به مدیران اجرایی استان ها در سال های گذشته، همچنان برخی تاییدات و مجوزهای ساده، نیازمند گذراندن سیر طولانی و زمانبر است به گونه ای که به عنوان مثال، به رغم تاییدات کارشناسی و موافقت مسئولان مختلف، صدور مجوز تخریب و نوسازی ساختمان اداره کل یکی از دستگاه های اجرایی در شمال کشور که کاملا فرسوده و غیرقابل استفاده بوده، اکنون در انتظار تایید هیئت دولت قرار دارد.

*********************************

روزنامه ایران**

توهم فروپاشی نظام ایران

خبر اول اینکه، «دنیل لاریسون» ستون نویس نشریه امریکن کانسرواتیو که پیرامون موضوعات مرتبط با ایران قلم می‌زند در تحلیلی به روابط ایران و امریکا پرداخته و نوشته است: متأسفانه امروزه امریکایی‌های اندکی واقعیت‌های ایران را می‌دانند و در نتیجه اسیر تبلیغات‌ منفی می‌شوند که این کشور را در وجهی منفی به تصویر می‌کشند. به‌گزارش تابناک، به نوشته وی در مواردی مثل شوروی و کوبا و کره شمالی، امریکا با قبول این واقعیت که حکومت‌های این کشورها مستحکم بوده و قرار است تا مدت ها بر سر کار باشد، اقدام به عادی‌سازی روابط با این کشورها کرد. نظام فعلی در ایران با وجود مشکلات و مصائبی که دارد، به نظر می‌رسد برای آینده‌ای قابل پیش‌بینی همچنان برقرار باشد.وی افزوده است: اجتناب از تعامل برابر و صادقانه با ایران، واشنگتن را به هیچ جایی نمی‌رساند و اصرار بر اینکه نظام ایران در حال فروپاشی است، تنها و تنها امریکا را در مسیر یک رویارویی قرار می‌دهد که برای هر دو ملت فاجعه بار خواهد بود.

بولتون: ایرانی‌ها بیایند ترامپ مایل به مذاکره است

خبر دیگر اینکه،مشاور امنیت ملی امریکا در واکنش به اظهارات رئیس جمهوری کشورمان پیرامون مذاکره ایران و امریکا گفت: «اگر ایرانی‌ها به معنای واقعی خواهان گفت‌وگو هستند من فکر می‌کنم که رئیس جمهوری امریکا نیز مایل به این کار است». به‌گزارش ایسنا، جان بولتون افزود: «اجازه دهید ببینیم آیا این یک پیشنهاد واقعی است یا بیشتر یک پروپاگانداست». او همچنین مدعی شد تحریم‌های یک جانبه واشنگتن تاکنون نیز تأثیر عمده‌ای داشته است.

انتقادات نقیب‌زاده از سیاست خارجی در سیما

شنیدیم که، احمد نقیب‌زاده استاد علوم سیاسی در یک برنامه تلویزیونی سخنان متفاوتی در حوزه سیاست خارجی به زبان آورد.

به‌گزارش عصر ایران، او در این برنامه سیاست‌های منطقه‌ای و تصور گسترش نفوذ را به باد انتقاد گرفت و گفت: دوران امت‌سازی گذشته و عصر، عصر دولت‌های ملی است و هر که سودایی فراتر از دولت ملی داشته باشد به نتیجه نخواهد رسید. استاد دانشگاه تهران، افزود: نمی‌خواهم بگویم سیاستگذاران ما در چنین آرزویی هستند ولی نباید این تلقی ایجاد شود و تصور کنیم می‌توانیم «جهان اسلام» را متحد کنیم و بر آن تأثیر بگذاریم چرا که به عکس جهان اسلام امروز متشتت‌تر از همیشه در کل تاریخ است.وی گفت: درحالی که ما باید از استقلال کردستان عراق حمایت می‌کردیم اما از موضع دولت عراق حمایت کردیم. اما این کردستان عراق است که هم ریشه و هم فرهنگ ماست و هیچ گاه ما را رها نمی‌کند. ما باید سراغ آسیای مرکزی و قفقاز می‌رفتیم و برویم. ما به سوریه و عراق چکار داریم؟ حالا از حزب‌الله لبنان به خاطر شیعه بودن‌شان حمایت کنیم باز یک حرفی ولی بقیه جاها فقط هزینه می‌کنیم و بعد هم ما را بیرون می‌گذارند.

نتانیاهو: اروپا مذاکره با ایران را متوقف کند

با خبر شدیم که، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از تصمیم ترامپ در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران از اتحادیه اروپا خواست مذاکره با تهران را متوقف کرده به امریکا بپیوندد.به گزارش فارس، بنیامین نتانیاهو در یک پیام ویدئویی گفت: من از ترامپ و دولت امریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران قدردانی می‌کنم. این یک لحظه مهم برای اسرائیل، برای امریکا و همه جهان است و باعث می‌شود ایران رفتارهای تهاجمی در منطقه و تسلیح کردن خود را متوقف کند. من از کشورهای اروپایی نیز می‌خواهم به این حرکت بپیوندند، اکنون زمان آن است که مذاکره را متوقف کنند.

مدیرمسئول روزنامه بامداد جنوب آزاد شد

دست آخر اینکه، وکیل «کریم جعفری» مدیرمسئول روزنامه بامداد جنوب گفت: با پیگیری‌های انجام شده اجرای حکم محکومیت قضایی موکلم به تعویق افتاد و نامبرده که صبح دیروز بازداشت شده بود، آزاد شد.وی درگفت‌و‌گو با ایرنا افزود: در پی شکایت سال گذشته یکی از اعضای شورای اسلامی شهر برازجان مبنی بر نشر اکاذیب در فضای مجازی از جعفری، به موجب حکم شعبه چهار دادگاه تجدید نظر بوشهر وی به 2 سال حبس محکوم شد.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

روحانی چه زمانی به مجلس می‌رود؟

عضو هیات‌رئیسه مجلس از بررسی سوال از رئیس‌جمهور در مجلس پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خبر داد. اکبر رنجبرزاده با اشاره به طرح سوال از رئیس‌جمهور، اظهار داشت: رئیس‌جمهور طی نامه‌ای به هیات‌رئیسه قوه مقننه، آمادگی خود را برای حضور در صحن علنی پارلمان و ارائه توضیحات درباره سوالات نمایندگان اعلام کرد. وی با بیان اینکه هیات‌رئیسه پارلمان هفته جاری زمانی را برای رسیدگی به سوال از رئیس‌جمهور تعیین نکرده است، افزود: با توجه به اینکه در هفته آینده نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند، بنابراین زمان رسیدگی به سوال از رئیس‌جمهور به بعد از سرکشی نمایندگان موکول می‌شود. عضو هیات‌رئیسه مجلس با بیان اینکه نمایندگان پس از سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود 3 هفته متوالی جلسه علنی خواهند داشت، تصریح کرد: هیات‌رئیسه پارلمان در روزهای آینده طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور زمان حضور وی در صحن علنی پارلمان را اعلام می‌کند. به گزارش تسنیم، سوال از رئیس‌جمهور روز چهارشنبه 10 مرداد اعلام وصول شد که طبق آیین‌نامه رئیس‌جمهور یک ماه یعنی تا 10 شهریور فرصت دارد برای ارائه توضیحات درباره محور‌های سوال در مجلس حاضر شود. رکود اقتصادی حاکم بر کشور، عدم بهبود شرایط بانک‌ها در تبادل با بانک‌های خارجی پس از برجام، موضوع قاچاق کالا و ارز و همچنین کاهش ارزش پول ملی و وضعیت نابسامان بازار ارز از محورهای سوالات نمایندگان است.

داماد حسن روحانی در دولت پست گرفت

چندی پیش «کامبیز مهدی‌زاده‌فرساد» طی حکمی به عنوان «دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه انرژی» معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری منصوب شد. گفته می‌شود مهدی‌زاده، داماد حسن روحانی رئیس‌جمهوری کشورمان است اما خود وی معتقد است بر اساس شایستگی‌ها و رزومه علمی به این سمت منصوب شده است! به گزارش راه دانا، پیش از مهدی‌زاده، سیروس وطن‌خواه‌مقدم این سمت را در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برعهده داشت.

ترامپ: با ایران تجارت نکنید!

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی توئیتری ضمن تمجید از اقدام خود مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران، دیگر کشورها را از تجارت با تهران برحذر داشت. به گزارش مهر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین توئیت روز سه‌شنبه خود نوشت: تحریم‌های ایران رسماً آغاز شد. این سنگین‌ترین تحریمی ‌است که تاکنون (علیه ایران) اعمال شده است و ماه نوامبر (آبان‌ماه) نیز شاهد افزایش مرحله‌ای آن خواهیم بود. هر که با ایران وارد معامله شود، دیگر با آمریکا معامله‌ای نخواهد داشت. من خواهان صلح جهانم و به کمتر از آن راضی نمی‌شوم!

رأی مثبت نمایندگان مجلس به ادامه حصر سران فتنه

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته پارلمان در جریان سؤال علی مطهری، نایب رئیس مجلس از سیدعلیرضا آوایی، وزیر دادگستری درباره حصر، از پاسخ‌های وی قانع شدند. به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس در این جلسه از مجموع 222 نماینده حاضر با 95 رأی موافق، 95 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع از پاسخ‌های وزیر دادگستری درباره علت ادامه حصر سران فتنه قانع شدند.

اعضای خبرگان گرفتاری مردم را درک می‌کنند

سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس خبرگان گفت: نمایندگان مجلس خبرگان مشکلات معیشتی و گرفتاری‌های مردم را با تمام وجود درک می‌کنند و در میان مردم هستند. به گزارش تسنیم، آیت‌الله سیداحمد خاتمی اظهار داشت: موضوعی که در نشستی به تصویب رسید پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از سران قوا برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور و رفع مشکلات معیشتی مردم به عنوان دستور کار اجلاس عمومی مجلس خبرگان است. سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس خبرگان تاکید کرد: موضوع دیگری که بر آن تاکید شد این است که مردم بصیر ایران هوشیار باشند ضدانقلاب بر خواسته‌های بحق‌شان سوار نشود. ضدانقلاب فرصت‌طلبانه در پی آن است با سوار شدن بر خواسته‌های بحق مردم در کشور آشوب ایجاد کند و این آشوبگری ابزاری برای رسیدن به اهداف خائنانه آنان است.

***************************************

نام:
ایمیل:
نظر: