صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۹  ، 
شناسه خبر : ۳۱۳۹۱۹

روزنامه کیهان **

بی‌ارزش کردن پول ملی را «ارزانی» نخوانید آقای روحانی

با سخنان رئیس‌جمهور در بندرعباس به نظر می‌رسد رابطه جالبی میان قاچاق و گرانی و ارزانی وجود دارد. این موضوع طنز تلخی است که هم علت قاچاق، ارزانی است و هم علت گرانی، قاچاق!

به گزارش «راه دانا»، حضور رئیس‌جمهور در هرمزگان با حاشیه‌های قابل تأملی روبرو شده است. امام جمعه بندرعباس در حضور حسن روحانی نسبت به گرانی مواد غذایی مورد نیاز مردم به خصوص گوشت قرمز و مرغ انتقاد کرد و از رئیس‌جمهور خواست که در این راه هم یک «علی برکت‌الله» بگوید و نسبت به جلوگیری از افزایش بی‌رویه مایحتاج مردم اقدام کند.

«آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی»، در شورای اداری استان هرمزگان که با حضور حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان تشکیل شده بود، گفت: «تعارفات برای مردم نان نمی‌شود و باید مشکلات مردم حل شود و امروز دیگر مردم نان ندارند. آقای رئیس‌جمهور برای حل مشکلات سفره مردم هم «علی برکت‌الله» بگویید.»

رئیس‌جمهور در سخنانی که به نوعی واکنش به انتقادات امام جمعه بندرعباس بود با اشاره به اینکه یکی از دلایل قاچاق ارزانی آن جنسی است که قاچاق می‌شود، گفت: «هنگامی که گازوئیل در کشور لیتری 300 و بنزین 1000 تومان است و در دیگر کشورها رقمی بالاتر دارد، معلوم است که قاچاق می‌شود.»

روحانی همچنین دیروز گفت: دلیل قاچاق به خارج، ارزانی است. بروید در کشورهای همسایه ببینید آنجا گوشت چند دلار است؟

درباره این سخنان باید گفت: دلیل قاچاق کم ارزش شدن پول ملی است؛ اولین نکته‌ای که باید اشاره کرد کم ارزش شدن پول ملی نسبت به ارزهای خارجی است. از همین روست که برخی از افراد سودجو‌ با توجه به اینکه قیمت اجناس‌شان در خارج از ایران بیشتر از ارزش داخلی است سعی می‌کنند که کالاهای خود را قاچاق و سود بیشتری به جیب بزنند. همین موضوع سبب شده تا تنظیم بازار در کشورمان به هم بخورد و برخی از کالاها با کمبود در بازار گران‌تر هم شود.

ارزانی تعریفی دارد برای مردم ما که بیشتر سرمایه نقدی خود را با توجه به کاهش ارزش پول ملی از دست داده‌اند و از سوی دیگر شاهد گرانی طلا، مسکن و خودرو و دیگر اقلام هستیم نمی‌توان گفت که اجناس برای آنان ارزان است. تورم در برخی از کالاها مانند خودرو سه برابر بیشتر شده است. ارزانی شاید به کاهش مابه‌تفاوت درآمدها و قیمت اجناس نیز بتوان اطلاق کرد. از سوی دیگر بی‌ارزش شدن پول ملی ایران را ایرانیان در خرید اجناس به خوبی مشاهده می‌کنند.

گفتنی است اظهارات عجیب روحانی بازتاب وسیعی هم در فضای مجازی پیدا کرده که بخشی از آن را می‌خوانید:

- # روحانی: # گازوئیل 300 تومان هست قاچاق می‌شود اگر بشود 5 هزار تومان قاچاق می‌شوند؟

همین جمله را در انتخابات می‌زدید رئیس‌جمهور می‌شدید؟

دلار را شما به جای 12000، 3000 تومان می‌کردید # قاچاق می‌شد؟

ریتوییت تا رسیدن پیغام به آقای روحانی

- آقای # روحانی در جلسه شورای اداری هرمزگان گفته که علت قاچاق ارزانی است نه گرانی؛ یاد جوک معروف افتادم که به طرف گفتن علت اصلی طلاق چیه گفت ازدواج!

- خوب است آن عده از اعضای شورای نگهبان که سالهای 92 و 96 صلاحیت # روحانی را تایید کردند بفرمایند که با کدام شاخص و سابقه مثبت اجرایی، ایشان را برای ریاست‌جمهوری صالح دانستند؟

# دولت

# خواب- سنگین- مسئولان

- تا 1400 با # روحانی

پ‌ن: به جد اعتقاد دارم که تا مردم نخواهند هیچ‌چیز درست نخواهد شد.

- # روحانی: دلیل قاچاق اجناس به خارج از کشور گرانی نیست، ارزانی است!!!

شاید اگه منم خونم ولنجک بود و واسه پیاده شدن از هواپیما برام پله برقی میاووردن همینو میگفتم...

- کلا دولت، مردم رو بیسواد فرض می‌کنند.

#روحانی#

- هدف: تامین # معیشت- مردم

روش: تجویز گرانی

استاد نظریه‌پرداز: جناب# روحانی

- از # 24 میلیون نفر # رای‌دهنده به # روحانی آنهایی که از وضعیت فعلی اقتصاد راضی هستند، لطفا دلیل رضایت خویش را بفرمایند؟؟

- ما خیلی شرمنده آقای # روحانی هستیم؛ ما خیلی بی‌انصاف و بی‌معرفت بودیم و وطن دوست نبوده‌ایم.

نمره دولت تو همه‌چیز بیست بوده و فقط یه # نوزده و نیم داشته و ما بی‌معرفت‌ها همش دنبال اون نیم نمره بودیم.

ببخشید! عفو بفرمایید

چرا دستور آذرماه روحانی برای کاهش قیمت‌ها برعکس اجرا شد؟!

یک سایت حامی دولت می‌گوید وزارت صمت در قبال افزایش بی‌رویه قیمت‌ها کوتاهی می‌کند.

«انتخاب» نوشت: 21 آذر امسال رئیس دفتر رئیس جمهور از دستور حسن روحانی به وزیر صنعت، معدن و تجارت برای کاهش قیمت‌ها خبر داد و گفت: طبیعی است با کاهش قیمت‌ ارز قیمت کالاها هم کاهش یابد، مردم و اصناف نیز باید در این زمینه کمک کنند.

دو ماه و اندی از این دستور صریح و علنی رئیس‌جمهور گذشته نه تنها هیچ اقدام مثبتی انجام نشده بلکه قیمت کالاها از آن روز افزایش نیز یافته است.

در حالی که محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ده روز قبل از دستور رئیس‌جمهور گفته بود «قیمت کالاهای اساسی نسبت به سال گذشته 70 درصد افزایش یافته، گزارش‌های رسمی و میدانی نشان می‌دهد قیمت‌ها در حال حاضر، به صورت هفتگی افزایش می‌یابد.»

به طور مثال مطابق داده‌های مرکز آمار، از تاریخ 24 فروردین تا 9 آذر ماه یعنی 12 روز قبل از دستور مورد اشاره روحانی، قیمت گوشت گوسفندی 40، گوشت گوساله 51، روغن مایع 40، مرغ 26، تخم‌مرغ 28 و شکر 25 درصد افزایش یافته بود. براین اساس رشد شاخص قیمت مصرف کننده از فروردین تا آبان امسال حدود 31 درصد بوده.

همچنین براین اساس نرخ‌های اعلامی بانک مرکزی، قیمت‌ها در هفته پایانی منتهی به چهارم آبان ماه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در گروه لبنیات 52/2 درصد رشد یافته است. از طرفی، در مهرماه تورم لبنیات از تورم متوسط اقلام غذایی نیز بالاتر رفت.

اما از آن زمان تاکنون قیمت‌ها رشد بیشتری را نیز تجربه کرده است. براساس گزارش مرکز آمار، در دی ماه 1397، بیشترین افزایش قیمت بین اقلام خوراکی نسبت به آذرماه، مربوط به اقلام «مرغ ماشینی» با 15/6 درصد افزایش، «پیاز» با 6/13 درصد افزایش و «گوشت گوسفند» با 11/9 درصد افزایش بوده است. این در حالی است که مرغ ماشینی از حدود 7/400 تومان در بهمن سال قبل به حدود 13 هزار تومان در دی امسال افزایش قیمت داشته است.

این آمار در حالی پیش روی ماست که قیمت دلار از اواسط آبان ماه سال جاری رو به کاهش گذاشته و به یک ثبات نسبی رسیده است.

پیشتر، وحید شقاقی، اقتصاددان و استاد دانشگاه درباره نقشی که وزارت صنعت باید در کنترل قیمت‌ها ایفا کند، گفته بود: آقای رحمانی در زمان آقای محمد شریعتمداری هم قائم مقام وزارت صنعت بوده و عملکرد وزارتخانه و ماحصل مدیریت ایشان همین است.

او ادامه داد: ما نقشه راه تولید و تجارت خارجی نداریم. نبود این نقشه راه موجب می‌شود که یک به هم ریختگی به وجود بیاید. در نتیجه کالا دیر وارد می‌شود، به موقع توزیع نمی‌شود و نظارت‌ها هم به موقع انجام نمی‌شود. همه این‌ها یک بسته سیاستی است که باید وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت اقتصاد آن را مدیریت کنند. این مدیریت هنوز اتفاق نیفتاده و ضعف مدیریت در بخش تولید کاملاً مشهود است.

در شرایطی که هیچ اقدام عملی قابل ذکری از سوی وزارت صنعت برای کاهش قیمت‌ها انجام نشده بود، اخیراً اظهارات محمدرضا سروش، مدیر عامل برکنار شده سایپا، نحوه مدیریت رحمانی را با تردیدهای تازه‌تری مواجه کرد. سروش گفته بود: مسئله افزایش قیمت‌ها مصوبه‌ای است که خود جناب رحمانی امضای چندین وزیر را برای اجرای آن گرفته. او گفته بود افزایش قیمت خودرو که خواسته خود وزیر است را در بازی‌های سیاسی پیچیده کرده و دنبال کی بود کی بود من نبودم هستند.

وقتی نفاق عضو حزب منحله عود می‌کند

عضو حزب منحله مشارکت می‌گوید انقلاب اسلامی زود اتفاق افتاد و ای کاش چند سال دیرتر پدید می‌آمد!

سعید حجاریان در گفت‌وگو با «مشق نو» اظهار داشت: آزادسازی انقلاب در جهت رفع موانع یا به تعبیر برلین آزادی منفی است. اما کسانی که ساکت شده بودند یا خودسانسوری کرده بودند، بعد از آزاد شدن چگونه عمل می‌کنند؟ زبان‌ها الکن است و اساسا جیغ و داد می‌کنند. پس نتیجه می‌گیریم، فقدان موانع کافی نیست باید مقتضیات امر مانند آموزش هم‌زیستی، دموکراسی، جامعه مدنی قوی و... فراهم شود.

وی می‌افزاید: داعش هم انرژی آزاد شده بود و به ماشین تخریب بدل شد. مشکل ما سرعت انقلاب بود. ای کاش انقلاب چند سال طول می‌کشید. در این صورت تشکل‌هایی شکل می‌گرفتند و دموکراسی تمرین و نهادینه می‌شد و درباره نظام جدید گفت‌وگو می‌گرفت. وضعیت انقلاب ما، مانند بیماری بود که از آی.سی‌.یو به خانه منتقل شده است. در حالی که می‌دانیم، بیمار باید ابتدا به بخش منتقل شود، دوران نقاهت را بگذراند و بعد به خانه برود. لذا معتقدم، انقلاب راحت و زود به دست ما رسید. از این جهت باید گفت، فرزند انقلاب نارس به دنیا آمد. ما از همان ابتدا می‌گفتیم تا جمهوریت راه درازی داریم؛ فرانسه با پیشینه نسبتا خوب، چند مرحله را طی کرد. ما این حفره را پر نکردیم و ضربه خوردیم.

حجاریان همچنین گفت: بازرگان کتابی دارد تحت عنوان «انقلاب اسلامی در دو حرکت»؛: خلاصه کلام‌اش این است، بعد از انقلاب باید انقلابیون به خانه بروند و بوروکراسی پی‌ریزی و تقویت شود. بازرگان از سوی کمیته‌ها، روحانیون و رادیکالیسم انقلابی لطمه خورد... از او می‌خواستند روحانیون را به کابینه وارد کند اما او می‌گفت باید ابتدا به عنوان معاون وارد وزارتخانه‌ها بشوند تا با فضا آشنا شوند. اگر بازرگان دوام آورده بود شاید می‌توانست سیل را مهار کند. کمیته‌ها حقیقتا حرف دولت را نمی‌خواندند.

این اظهارات در حالی است که اولا طیف متبوع حجاریان، سردمدار تندروی و بی‌قاعدگی و بی‌قانونی و خودکامگی در ادوار مختلف (از سال‌های ابتدای انقلاب تا آشوب‌های سال 78 و 88) بوده‌اند. آنها در سال 88 مشخصا مقابل جمهوریت و رأی و انتخاب مردم، اردوکشی و آشوب‌افکنی کردند.

ثانیا همین طیف هدفشان از جبهه‌سازی و تشکیلات‌سازی نیز، اغلب مقابله با حاکمیت قانون و جمهوریت و اسلامیت بوده است. ثانیا انقلاب بیمار از آی‌سی‌یو درآمده نیست؛ دگرگونی در بنیان‌های رژیم‌ وابسته‌ای است که بر ضد منافع و مصالح ملت ایران و صرفا مبنی بر مطامع قدرت‌های خارجی تأسیس شده و در واقع ضد کارکردی در مقیاس «دولت ملی» بود.

ثالثا طیف متبوع حجاریان تا مدت‌ها به وفاداری به خط امام تظاهر می‌کردند اما به مرور با گروهک‌های معارض با خط امام (نهضت آزادی) پیوند خوردند؛ مشخصا اسناد خیانت نهضت آزادی در لانه جاسوسی نشانگر این است که این گروه به واسطه زد و بند با سفارت آمریکا، در تدارک برای مسخ و انهدام انقلاب و ارزشهای آن بودند. به همین دلیل نیز حضرت امام به درستی فرمودند اگر این طیف به عنوان پدران معنوی سازمان تروریستی منافقین، بر سر کار (در دولت موقت) می‌ماندند سیلی به اسلام و انقلاب و ایران می‌زدند که تا قرن‌ها سربلند نمی‌کرد.

اما در زمینه ادعای حجاریان درباره روحانیت نکته جالب این است که همین آقای حجاریان در سال 76 با شعار دموکراسی و جمهوری‌خواهی، حامی دو آتشه محمد خاتمی (از سران مجمع روحانیون) بود؛ همچنین وی در سال‌های اخیر بارها از حسن روحانی حمایت کرده است؛ حال آن که چه در سال 76 و چه در سال 92، باید با نامزدی خاتمی و روحانی مخالفت می‌کرد.

اروپا هیچ برنامه‌ای برای تقابل با تحریم‌های آمریکا ندارد

سازوکار ارائه شده از سوی اروپا هیچ برنامه‌ای برای تقابل با تحریم‌های آمریکا ندارد.

سایت دیپلماسی ایرانی (از سایت‌های حامی دولت و برجام)، به نقل از سیدمحمدعلی خطیبی (نماینده سابق ایران در اوپک و مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت) نوشت: درباره اینستکس، دو نگاه وجود دارد؛ یک نگاه خوشبینانه این است که این سازوکار در یک پروسه گام‌به‌گام بنا دارد در سایه همراهی بیشتر تهران، اقداماتی را برای فروش نفت ایران در تقابل با تحریم‌های آمریکا به خصوص در حوزه فروش نفت داشته باشد. اما یک سناریوی بدبینانه هم وجود دارد که به‌نظر می‌رسد نزدیک به واقعیت باشد و آن ناظر بر این واقعیت است که اساساً این سازوکار INSTEX هیچ‌گونه برنامه‌ریزی برای تقابل با تحریم‌های آمریکا درخصوص مسئله فروش نفت ایران نداشته باشد. در این‌صورت به نظر نمی‌رسد که این سازوکار بخواهد نقطه مثبتی را در صنعت نفت کشور ایجاد بکند. فعلاً آن چیزی که مشخص است این است که INSTEX اکنون پول فروش نفت را به کالاهای اساسی و دارو تبدیل می‌کند و در عمل شرایطی را برای بسترسازی مناسب ‌ در رابطه با فروش نفت در خود قاره سبز و دیگر کشورها ایجاد نمی‌کند. من بر این باورم که در این شرایط نمی‌توان چندان به این سازوکار دل بست و باید به صورت تدریجی این واقعیت را بپذیریم که اروپایی‌ها هیچ‌گونه تلاش همّت و نگاهی برای فروش نفت ایران نداشته و نخواهند داشت لذا باید در یک سیاست تدریجی وزارت نفت و صنعت نفت را به این مسیر سوق دهیم که مستقل از این سازوکار عمل کنند.

وی افزود: من در مصاحبه قبلی با دیپلماسی ایرانی عنوان داشتم که اگر این ساز‌و‌کار مالی که قبلا SPV نام داشت و اکنون INSTEX نام گرفته بتواند در راستای وعده‌ها و تعهداتی که قاره سبز بر عهده گرفته، شرایط را برای فروش نفت ایران در تقابل با تحریم‌ها فراهم کند، می‌تواند گام مثبتی ایجاد کند، اما اکنون به‌نظر نمی‌رسد که اروپایی‌ها بخواهند در سایه سازوکار جدید از ما نفتی بخرند، در صورتی که ما قبل‌تر در کارنامه صنعت نفتمان فروش نفتی تا سقف ۶۰۰ هزار بشکه نفت در روز به اروپا را ثبت کرده‌ایم. اما چنانکه بیان شد اکنون این سازوکاری که آلمان، فرانسه و انگلستان رونمایی کرده‌اند، هیچ‌گونه برنامه‌ای برای خرید نفت از ایران ندارد. زمانی که سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلستان در مواضع سیاسی و دیپلماتیک خود، ایران را تشویق می‌کنند که در برجام باقی بماند و به کرّات حمایت جدی از توافق هسته داشتند، انتظار می‌رفت که برلین، پاریس و لندن نیز اقداماتی را برای خرید نفت اروپا از ایران انجام دهند یا اینکه شرایط را برای خرید دیگر مشتریان عمده ما شکل دهند.

*********************************

روزنامه خراسان**

معاون وزیر صنعت اعلام کرد:

استقبال پایین جامعه دانشگاهی کشور از طرح فرصت مطالعاتی صنعتی

زهرا حاجیان - معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اجرای طرح فرصت مطالعاتی صنعتی از اعلام ۱۳۰ درخواست از سوی واحدهای صنعتی به دانشگاه ها و استادان خبرداد و گفت : متاسفانه تنها چهار نفر از دانشگاهیان برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردند.دکتر برات قبادیان روزگذشته در همایش ملی «تعامل نظام دانشگاهی در فضای اجتماعی» با تاکید بر این که دیوار بی‌اعتمادی از سوی هر دو طرف صنعت و دانشگاه کشیده شده است، خاطرنشان کرد: ابرچالش امروز ما آن است که چرا دانشگاه‌ها نقش خود را در جامعه ایفا نمی‌کنند.وی با اشاره به وجود پنج میلیون دانشجو و صد هزار استاد هیئت علمی در کشور، اظهارکرد : چالش‌هایی چون تغییر اقلیم، خشکسالی، ریزگردها و بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی، چالش‌هایی نیستند که یک شبه در کشور ایجاد شوند.ما باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی را داشته باشیم. وی ادامه داد : در دانشگاه‌ها تنها به تربیت دانشجویان پرداخته می‌شود و هر موضوعی که به عنوان پایان‌نامه پیشنهاد می‌دهند، به تصویب می‌رسد و اعلام می‌شود که مقصران اصلی نبود تعامل میان دانشگاه‌ها با فضای جامعه خود دانشگاه‌ها هستند، چرا که دانشگاه‌ها می‌توانند پایان‌نامه‌های دانشجویان را در جهت رفع مشکلات کشور اجرایی کنند.قبادیان سپس به تدوین طرح فرصت مطالعاتی صنعتی اشاره کرد و گفت: درقالب این طرح که قرار بود با اجرای آن شاهد پیوند دانشگاه وصنعت باشیم هم اکنون 130 درخواست برای حضور دانشگاهیان در بخش صنعت ارائه شده است در حالی که متاسفانه تنها چهار نفر از دانشگاهیان کل کشور برای مشارکت اعلام آمادگی کردند.

امکان پاسخ‌گویی به شکایات کاربران در شبکه های اجتماعی فراهم شد

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به نحوه ثبت و پاسخ گویی به شکایات کاربران در حوزه های مختلف ICT گفت: امکان پیگیری شکایات از طریق شبکه های اجتماعی نیز برای کاربران فراهم است.به گزارش مهر، حسین فلاح جوشقانی در اینستاگرام نوشت:علاوه بر سامانه ۱۹۵ ، امکان ارائه شکایت از طریق تماس با تلفن گویا و شبکه های اجتماعی نیز فراهم شده است و کاربران می توانند سوالات و شکایات خود از اپراتورها را از طریق درج هشتگ ۱۹۵ (#صد و نود و پنج #نام اپراتور) در شبکه های اجتماعی نیزپیگیری کنند.

*********************************

روزنامه ایران**

دیدار روحانی با اساتید علوم سیاسی

خبر اول اینکه،رئیس جمهوری با جمعی از اساتید علوم سیاسی دیدار می‌کند. به گزارش «ایران»، حجت‌الاسلام حسن روحانی در ادامه دیدارها و گفت‌وگوهای خود با نخبگان قرار است دیداری با جمعی از اساتید علوم سیاسی داشته باشد و از نزدیک نقطه نظرات آنها را جویا شود. این دیدار در چند روز آینده برگزار خواهد شد. روحانی پیش از این با جامعه شناسان، فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و اعضای جامعه روحانیت مبارز نیز دیدار کرده است.

تفاوت رفتار ایران و عربستان به روایت برنده صلح نوبل

خبر دیگر اینکه،«توکل کرمان»، برنده یمنی جایزه صلح نوبل که در کنفرانس امنیتی مونیخ نیز حضور داشت و به سخنرانی پرداخت، در صفحه فیس‌بوک خود از نوع برخورد محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران با وی، تعریف و تمجید کرد. به گزارش فارس، او نوشت: «هنگام سخن گفتن از دخالت‌های مخرب خارجی در یمن، بشدت به ایران و نقش مخربش در منطقه نیز حمله کردم و [هنگامی که در صندلی خود نشستم] محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران که در صندلی کناری من نشسته بود، رو به من کرد و گفت: ما به تو افتخار می‌کنیم. این‌ را نقل کردم تا فرق بزرگ میان نوع تفکر ایرانی‌ها و رفتارشان با برخی اعراب از جمله عربستان سعودی و امارات را متوجه شوید.»

گزارش نشریه امریکایی از قدرت نمایی ظریف در مونیخ

شنیدیم که،نشریه امریکایی پولیتیکو گزارشی درخصوص سخنرانی محمدجواد ظریف در نشست امنیتی مونیخ منتشر کرده است. به گزارش ایسنا، پولیتیکو در مقاله‌اش آورده است که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز یکشنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ، در سخنرانی‌اش با مسحور کردن حضار ضمن تاختن به دولت ترامپ، نقطه نظرات تهران را اعلام کرد و از اروپا خواست که بیش از پیش برای حفظ توافق هسته‌ای تلاش کند. پولیتیکو گزارش داد که سخنرانی ظریف آنقدر مؤثر بود که باعث شد به پربحث‌ترین نطق این نشست تبدیل شود. این نشریه همچنین سخنرانی ظریف را بسیار کوبنده عنوان کرد. این گزارش همچنین به تقدیر و تمجید از توئیت ظریف پس از پایان این نشست پرداخت و نوشت که وی می‌تواند از اصطلاحات انگلیسی به نفع خود بهره جوید. محمدجواد ظریف در توئیت خود نوشته بود: اروپا اگر می‌خواهد خلاف جهت موج خطرناک یکجانبه‌گرایی امریکا شنا کند، باید خود را به آب بزند.

پنجمین جلسه دادگاه غیرعلنی فعالان محیط زیست

دست آخر اینکه، پنجمین جلسه محاکمه متهمان جاسوسی از مراکز نظامی کشور (فعالان محیط زیست) به صورت غیرعلنی در شعبه

۱۵ دادگاه انقلاب برگزار شد. به گزارش فارس، این جلسه دادگاه هم به صورت غیر علنی و به ریاست قاضی صلواتی و با حضور مستشار دادگاه برگزار شد. در این جلسه از دادگاه که وکلای تعیینی متهمان نیز در آن حضور داشتند، قرائت کیفرخواست پایان یافت.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

پذیرش FATF هیچ نکته مثبتی برای ایران ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه پذیرش FATF هیچ نکته مثبتی برای ایران ندارد، گفت: در عوض آمریکایی‌ها می‌توانند از آن برای اعمال دقیق‌تر تحریم‌ها علیه ایران استفاده کنند. به گزارش فارس، پرویز داوودی در پنجمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «انرژی؛ پیشران اقتصاد ایران» که دیروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، با اشاره به معطل کردن کشور به بیرون که تجربه آن را در برجام داشتیم، گفت: ما در دوران برجام دیدیم که حتی یک سرمایه‌گذاری هم انجام نشد اما الان موضوع FATF مطرح می‌شود که می‌گویند ما باید FATF را بپذیریم تا بتوانیم مبادلات بانکی انجام دهیم، همین جا اعلام می‌کنم که پذیرش FATF مشکلات ما را افزایش خواهد داد. داوودی گفت: پذیرش FATF کوچک‌ترین مشکل ما را نیز برطرف نخواهد کرد و هیچ نکته مثبتی برای ما نخواهد داشت اما در عوض آمریکایی‌ها بار‌ها گفته‌اند که ایران با پذیرش FATF دست ما را برای تکمیل بسته تحریم‌ها باز می‌گذارد و عملا پذیرش FATF می‌تواند دقت تحریم‌ها را برای آمریکا افزایش دهد؛ و اصطلاحاً آنها می‌توانند در تحریم نقطه‌زنی کنند. به همین دلیل پذیرش FATF اصلا به صلاح ایران نیست.

حمایت نمایندگان از برخورد سپاه با کشتی‌های صیادی خارجی

۱۸۴ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای از حرکت انقلابی سپاه در برخورد با کشتی‌های صیادی خارجی تقدیر کردند. به گزارش مهر، در بخشی از این بیانیه آمده است: اخیرا صیادان مناطق جنوب کشور دغدغه‌‌‌هایی داشتند که کشتی‌‌های خارجی با حمایت سازمان شیلات و با سیستم‌ها و تجهیزات پیشرفته انواع آبزیان را صید می‌کردند و این اقدام ضمن آسیب جدی به محیط زیست، باعث افزایش قیمت ماهی و ضربه زدن به اشتغال شده است. اقدام بجا و شایسته سپاه پاسداران در برخورد با کشتی‌های صیادی خارجی به عنوان اقدامی جهادی و انقلابی از سوی فرزندان ملت در نیروی دریایی سپاه مقتدر انقلاب بارقه امید و باور را در مردم بویژه صیادان منطقه ایجاد و اطمینان آنان به نیروهای مسلح بویژه سپاه را نمایان کرد.

کنگره شهدای روحانی مدافع حرم برگزار می‌شود

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از برگزاری کنگره بین‌المللی شهدای روحانی مدافع حرم در روز پنجشنبه دوم اسفند در قم خبر داد. به گزارش مهر، حجت‌الاسلام علی شیرازی در نشست خبری که پیش از ظهر دیروز برگزار شد، اظهار داشت: کنگره بین‌المللی شهدای روحانی مدافع حرم روز پنجشنبه دوم اسفند در سالن جامعه‌الزهرا شهر قم برگزار می‌شود. وی با بیان اینکه ۱۶۱ شهید روحانی مدافع حرم در سوریه و عراق داشتیم که ۲۵ شهید از ایران هستند، افزود: ۲۴ مستند درباره شهدای روحانی مدافع حرم تولید شده که از امروز از شبکه افق بخش می‌شود، همچنین کلیپ‌‌‌هایی در این‌باره تولید شده که از شبکه‌های یک و 3 سیما پخش می‌شود و 3 فیلم هم در این‌باره تولید شده که 2 فیلم در این کنگره رونمایی می‌شود.

ضربه وزارت اطلاعات به باند فساد ارزی

سربازان گمنام امام زمان(عج) ۵ نفر از عوامل اصلی باند فساد ارزی را دستگیر کردند و به مقامات قضایی تحویل دادند. به گزارش مهر، سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات مازندران، ۵ نفر از عوامل اصلی باند فساد ارزی را دستگیر کردند و تحویل مرجع قضایی دادند. اخلال در نظام اقتصادی کشور، خرید و فروش غیرقانونی ارز، تحصیل مال نامشروع و جعل و ارائه اسناد مجعول از جمله اتهامات دستگیرشدگان است. تأسیس شرکت‌‌های کاغذی و صوری و تطمیع مسؤولان برخی شعب بانک‌ها از جمله شگردهای این شبکه سازمان‌یافته برای دریافت ارز دولتی به بهانه واردات کالا بوده که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مشخص شد تاکنون کالایی به کشور وارد نشده و ارز حاصله در بازارهای آزاد از طریق چند صرافی به فروش رسیده است. سربازان گمنام امام زمان(عج) در این پرونده مبلغ ۲۱ میلیارد ریال از منابع مالی موجود این باند را توقیف و از پرداخت ۳۸ فقره حواله ارزی به مبلغ ۲۰ میلیون یورو جلوگیری کردند.

***************************************

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی اصغر حبیبیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
باسلام.دنبال سامری انقلاب موسوی بودیم که به"لطف الهی"که همیشه سایه این لطف بر سر این انقلاب عزیزتر از جانمان بوده و هست و خواهد بود،یافتیم!وآن کسی نیست جز"حجاریان"و همپاله های شیرین عقل او..فاعتبروا یا أولی الأبصار!!!
نام:
ایمیل:
نظر: