صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳  ، 
شناسه خبر : ۳۱۴۶۴۳
آبروی استان ما به آسانی به دست نیامده که به آسانی از دست برود. نباید اجازه دهیم عده‌ای که معلوم نیست چکاره هستند، سابقه استان و دانشگاه را خدشه‌دار کنند.

آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی دیروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر یاسوج در محل مصلای امام خمینی این شهر به حدیثی از امام صادق‌(ع) اشاره کرد و گفت: روز قیامت روز کوتاه شدن دست انسان از جهان و روز ندامت و پشیمانی و سختی است، اما برای پرهیزگاران مثل روز عروسی و شادی آن هاست و نتیجه اعمال خود را می‌گیرند و با نور ایمان به سوی درهای بهشت می‌روند.

امام جمعه یاسوج به آیه‌ای از سوره بقره اشاره کرد و گفت: ایمان آورندگان به خدا روزه بر آنها نوشته شده و عمل و حکمی سابقه‌دار است و بر امت‌های پیشین هم واجب بوده و یکی از احکام بسیار مهم اسلام روزه است و روزه دو نوع است که یکی روزه رساله‌ای و دیگری روزه واقعی و معنوی و قلبی که انسان در عالم ریاضت دینی قرار می‌گیرد و از همه حرکات و نگاه‌ها و سخنان نامربوط چشم می‌پوشد.

امام جمعه یاسوج به روزه انسان‌ساز اشاره کرد و گفت: انسانی که برنامه خود را به هم می‌زند و از گناهان پرهیز می‌کند روح استقامت را در خود پرورش می‌دهد و انسان‌هایی که از عالم ملکوت خبری ندارند مثل درختان لب جوی آب هستند که اگر آب به جوی وارد نشود از بین می‌روند و مقاومتی ندارند.

وی به فرا رسیدن ماه رحمت و مغفرت اشاره کرد و گفت: نفس کشیدن و حتی خوابیدن برای مؤمن در این ماه عبادت است و از کسانی که استثنا شده‌اند خواهش داریم که علناً روزه‌خواری نکنند و محیط شهرها محیط روزه‌خواری نباشد و با روزه‌خواران سخت برخورد کنند تا بفهمند سد شکستن احکام چه مجازاتی دارد.

امام جمعه مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در خطبه دوم نماز جمعه به مناسبت‌های مختلف از جمله روز کارگر و معلم اشاره کرد و با بیان خصوصیات این دو قشر اظهار داشت پیامبر دست پینه بسته کارگر را می‌بوسد یعنی مسلمانان قدر کارگر را بدانید و معلمین هم که جای خود دارند؛ پیامبر می‌فرمایند من هم به عنوان یک معلم برانگیخته شدم.

وی اما در این خطبه به موضوع مهم رقص و اختلاط در دانشگاه یاسوج اشاره کرد و گفت: این افرادی که چنین کاری کردند یقیناً درس‌خوان و علم آموز نیستند.

امام جمعه یاسوج از حرکت مناسب و به موقع بسیج دانشجویی در موضع‌گیری مقابل این اقدام در دانشگاه یاسوج قدردانی کرد و گفت: آن‌ها در نامه‌ای خطاب به رئیس دانشگاه یاسوج این حرکت قبیح را محکوم کردند.

وی با اظهار تأسف از محکومیت نه چندان محکم دانشگاه از این اقدام اظهار کرد: اخیراً نامه‌ای بدون مهر و امضا از طرف دانشگاه برای من آمد که یعنی این حرکت را محکوم کرده‌اند، حال من می‌پرسم آیا محکومیت این عمل قبیح از سوی شما با نامه بدون مهر و امضا به چه درد می‌خورد.

حسینی افزود: کسانی که این اقدام را کردند از حیوانات هم پست‌ترند که به صورت مختلط و به اسم اقوام و در لباس دانشجو این گونه در شهر تمام شیعه یاسوج هتاکی و بی‌حیای می‌کنند.

امام جمعه یاسوج ادامه داد: کدام قوم ایرانی این گونه هتاک است که زن و دخترش با جوانان هرزه و چشم دریده رقاصی کنند، حال از مسئولان بیدار باید پرسید که چرا غفلت کردید؟!

وی با انتقاد شدید از این اقدام در دانشگاه یاسوج گفت: چرا دانشگاه به جای رشد انسان جای هرزه‌گری می‌شود.

امام جمعه یاسوج در ادامه از برخی اقدامات مسئولان استان در دعوت از مهمانان خارج از استان و برنامه‌هایی که برای آن‌ها ترتیب می‌دهند هم انتقاد کرد و گفت: عده‌ای زن و دختر را با کف و سوت و کل جلو می‌فرستند. آیا معنای استقبال و شادی این است. حسینی گفت: آبروی استان ما به آسانی به دست نیامده که به آسانی از دست برود. عده‌ای که معلوم نیست چکاره هستند سابقه استان و دانشگاه را خدشه‌دار کنند.

وی افزود: چرا وقتی مدیرکل و یا وزیر می‌آید زنان ما را با کف و سوت و هلهله جلو می‌فرستند؟ حسینی گفت: در مسئولان سابق و فعلی روسیه یک نفر پیدا نمی‌کنید که در مسافرت‌ها زن همراهشان باشد اما در استان شیعه‌نشین ما این گونه زنان را جلو می‌فرستند برای این وضعیت باید چه کار کنیم و آیا هدف امام و انقلاب از ابتدا این بود؟

نام:
ایمیل:
نظر: