صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۹  ، 
شناسه خبر : ۳۱۸۱۹

دکتر یدالله جوانی

وحدت و همدلی تمامی ‌نیروهای انقلاب و به ویژه خواص آنان بر محور ولایت فقیه، همبستگی اجتماعی و اتحاد ملی را در پی داشته و از این رهگذر زمینه‌‌ها و بسترهای تحقق آرمان‌‌ها و اهداف انقلاب اسلامی ‌را بیشتر فراهم می‌سازد. ایجاد اختلاف در میان نیروهای مختلف طی 29 سال گذشته از راهبرد‌‌های اصلی و ثابت دشمنان خارجی و عوامل داخلی آنان بوده است. یکی از دلایل تاکید حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری «مدظله العالی» بر روی مقوله وحدت به صورت مستمر، تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه است. طبیعی و بدیهی است که در یک جامعه سیاسی، گرایش‌‌ها ، سلایق و دیدگاه‌‌های متفاوتی وجود داشته باشد. مرزبندی کسانی که در اصول و مبانی با یکدیگر اختلاف نظر دارند نیز امر بدیهی و طبیعی است. اما دشمن همواره سعی می‌کند در میان خانواده انقلاب و نیروهای معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی، شکاف انداخته و با ایجاد تفرقه، به مقاصد شوم و پلید خود دست یابد. حضرت امام (ره) در جمله‌ای می‌فرمایند من از خارج نگران نیستم، من نگران داخل هستم. این نگرانی حضرت امام (ره) از داخل عمدتا به پیدایی تفرقه و اختلاف در میان نیروهای انقلاب برمی‌گردد. بر همین اساس همواره آن عزیز سفرکرده موضوع وحدت را به ویژه در میان مسئولان مورد تاکید قرار می‌دادند.

به طور قطع همراهی، همسویی و همدلی نیروهای انقلاب به همان اندازه که دوستان را شاد و امیدوار می‌کند، دشمنان را خشمگین و عصبانی کرده و ناامید می‌سازد.

نشست سران قوای سه‌گانه مجریه، مقننه و قضائیه با رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری در فضای سیاسی کنونی کشور، از جمله نشست‌‌هایی است که باید از آن به عنوان یک نشست شیرین و دل‌چسب برای تمامی‌ دلسوزان انقلاب و یاران امام و رهبری یاد کرد. نشستی که در نقطه مقابل این شیرینی، برای دشمنان و کینه‌توزان و فرصت‌طلبان، تلخ‌کامی‌ و آزردگی خاطر را به دنبال دارد. هفته گذشته، رئیس‌جمهور در نشست مجلس خبرگان شرکت و سخنرانی نمود و پس از آن رؤسای دو قوه مقننه و قضائیه، رئیس مجلس خبرگان و اعضای این مجلس همگی، دوشنبه شب در دفتر رئیس‌جمهور، میهمان احمدی‌نژاد بودند. این رفت و آمدها و این گفت و شنودها، بسیاری از تحلیل‌‌ها را بر هم می‌زند و بسیاری از شیطنت‌‌ها و فتنه‌‌ها را خنثی می‌سازد. این نشست‌‌ها برای دشمنان پیام معناداری داشته و دارد. همدلی مسئولان نظام فی‌نفسه راه بسیاری از شیطنت‌‌ها را می‌بندد و مسیر حل بسیاری از مشکلات کشور را هموار می‌سازد. این نشست‌‌ها می‌تواند مبنای اصول انقلاب و در چارچوب این اصول استمرار داشته باشد. رهبر معظم انقلاب اسلامی‌در جمع اعضای خبرگان رهبری، همراهی و تبادل نظر نیروهای معتقد به انقلاب و پررنگ کردن مرزها با دشمن را از شاخص‌‌های نظام اسلامی‌ دانسته و می‌فرمایند: «مجموعه نیروهای معتقد به انقلاب با سلایق و عقاید گوناگون باید در چارچوب اصول با یکدیگر اتحاد و همکاری داشته و مرزهای فکری، عقیدتی ، ارزشی خود را با دشمن پررنگ کنند.» معظم له کوتاه آمدن سلایق مختلف از برخی رفتارها، اظهارات و پافشاری‌‌ها را از الزامات این وحدت و همدلی دانسته و تقویت گفتمان حاکم بر فضای جامعه ، یعنی گفتمان پای‌بندی بر اصول و ارزش‌‌ها را از همه مسئولان خواستار شدند. توجه به این رهنمود رهبر معظم انقلاب اسلامی ‌از سوی تمامی ‌سلایق می‌تواند تمامی ‌نیروهای انقلاب را روزبه‌روز منسجم‌تر سازد.

نام:
ایمیل:
نظر: