صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

اقتصادی >>  بازار سرمایه >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰  ، 
شناسه خبر : ۳۱۸۲۳۳
آنچه در ماجرای ذرت‌های آلوده دیده نشد موضوع هدر رفت منابع عمومی بود به طوری که ۱۹۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان، ارزش این محموله است که بر اساس برآورد انجام شده مجلس، برای امحای آن باید ۲۰۰ میلیارد تومان نیز هزینه کرد.
در موضوع ورود ۱۴۵ هزار تن ذرت‌های آلوده به کشور، فارغ از بحث سلامت جامعه و اینکه این محموله در بازار توزیع شده یا نشده به موضوع مهم دیگری توجهی نشده است.
در کنار موضوع سلامت جامعه آنچه را نیز که باید توجه داشت منابع مالی است که برای واردات این محصولات هزینه شده به طوری که با در نظر گرفتن رقم ورود ۱۴۵ هزار تن ذرت آلوده به کشور سرمایه عظیمی از منابع بیت المال به هدر رفته است.
نرخ هر کیلوگرم ذرت ۱۳۵۰ تومان است (نرخ مصوب) که با یک ضرب ساده در ۱۴۵ هزار تن ذرت آلوده مشخص می‌شود معادل ۱۹۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از منابع مالی از دست رفته است؛ از طرفی باید توجه داشت برای امحای این محموله نیز باید هزینه کرد به طوری که بر اساس اعلام رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه امحای این محموله است تا به محیط زیست آسیبی وارد نشود.

امیر خجسته نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اما در این ارتباط مسائل دیگری نیز بیان کرده است به طوری که او میزان ذرت آلوده وارد شده به کشور را ۵۰۰ هزار تن می‌داند.
نام:
ایمیل:
نظر: