صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۸۵ - ۰۹:۰۶  ، 
شناسه خبر : ۳۳۳۹

به دنبال ترور وزیر صنایع لبنان‌,امین جمیل رئیس جمهور پیشین لبنان روزسه‌شنبه از مردم این کشور خواست ارامش خود را حفظ کنند .

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیروت امین جمیل در جمع طرفداران گریان خود در بیمارستان سن جوزف که جسد پیر جمیل فرزندش به انجا انتقال یافته است گفت ازشما می خواهم ارامش خود را حفظ کنید و واکنش منفی از خود نشان‌ندهید چرا که ما نباید مانند توطئه گران عمل کنیم و به دنبال انتقام‌جویی باشیم .
وی افزود خانواده جمیل قبلا بشیر و مایا را به عنوان شهید تقدیم‌لبنان کرده است و اکنون نوبت پیر جمیل است که جان خودرا برای لبنان و ارمان ازادی تقدیم می‌کند.
پیر جمیل وزیر صنایع لبنان که در سن سی و چهار سالگی ترور می شود و جزو اکثریت پارلمانی ضد سوری بود نوه بشیر جمیل رئیس جمهور فقید لبنان است که او نیز در سال هزار نهصد و هشتاد و دو ترور شد.
مایا جمیل دختر بشیرجمیل نیز پیشتر ترور شده بود.
در همین حال ولید جمبلاط رهبر دروزیهای لبنان نیز که مواضع ضد سوری دارداز مردم خواست ارامش خود را حفظ کنند .

نام:
ایمیل:
نظر: