صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

اقتصادی >>  اقتصادی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷  ، 
شناسه خبر : ۳۴۷۳۹۰

سید احسان خاندوزی در گفت‌وگوی ویژه خبری اعلام کرد: در راستای کاهش هزینه تولید و سهولت فعالیت‌های تولیدی اقتصادی و در مقابل پرهزینه کردن فعالیت‌های غیرمولد و سوداگران در اقتصاد در دستورکار دولت قرار دارد و تمرکز دولت در سال ۱۴۰۱ بر روی ورود فعالان اقتصادی به بازار کار و شکستن انحصارها و موانعی بود که مانع فعالیت‌های کارآفرینان در بازار کار می‌شد.

وی همچنین گفت: عملکرد دستگاه‌ها به صورت هفتگی در زمینه صدور مجوزها بررسی می‌شود و بر اساس آخرین گزارش‌ها، وزارت آموزش و پرورش، وزارت نیرو و وزارت تعاون کمترین میزان تأخیر در پاسخ دادن به مجوزها دارند و وزارت صمت، وزارت ارتباطات بیشترین تأخیر در این زمینه را دارند.

خاندوزی گفت: معطلی در صدور مجوزها و مفاسد مسیر تاریخی با همت دولت و مصوبه مجلس شکسته شد و تمام موارد قانون، سهولت کسب و کار را اجرا خواهیم کرد.

به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، در ادامه باز کردن زنجیر از ورود فعالان اقتصادی به بازار کار، پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد را دنبال می‌کنیم و برنامه دولت این است که مقررات‌گذاری از سوی دستگاه‌ها را نظم بخشد.

به گفته خاندوزی؛ سال گذشته در حوزه گمرک 330 بخشنامه گمرکی از سوی دستگاه‌های مرتبط صادر شد که در دو ماه اول سال گذشته بیش از 51 ابلاغیه صادر شد که امسال این رقم به 30 مورد رسید و در ماه‌های آینده ابلاغیه‌ها کمتر خواهد شد.

وزیر اقتصاد همچنین گفت: هر کدام از فعالان اقتصادی که در مورد بخشنامه‌ها و آیین نامه‌ها و دستورالعمل تخلفی را مشاهده و گزارش کنند، ما به عنوان مدعی‌العموم وارد می‌شویم و با دستگاه خاطی که آیین نامه یا بخشنامه را در سامانه قوانین، اطلاع‌رسانی نکرده باشد برخورد خواهیم کرد. البته مقررات مذکور بدون بارگذاری در سامانه قوانین نافذ و لازم‌الاجرا نیست.

وی همچنین در مورد تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه اظهار داشت: درحالی‌که در سال آخر دولت قبل 2 هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده بود، اما این رقم در سال 1401 به 46 هزار میلیارد تومان رسید.

خاندوزی اضافه کرد: دولت به شدت از طرح مالیات بر سوداگری حمایت می‌کند. این طرح باید دهه‌ها قبل به سرانجام می‌رسید؛ چراکه در 170 کشور دنیا مالیات بر سوداگری اجرا می‌شود.

وزیر اقتصاد گفت: با شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای به ثمر رسیدن لایحه مالیات بر سوداگری مکاتبه کردیم و امیدواریم که هرچه زودتر این قوانین به نتیجه برسد.

وی همچنین گفت: تلاش رئیس جمهور و دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم امروز به ثمر رسیده است، به‌گونه‌ای که سال گذشته با افزایش 15 درصدی تجارت با همسایگان خود مواجه شدیم.

 

منبع: فارس

نام:
ایمیل:
نظر: