صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۰  ، 
شناسه خبر : ۳۵۳۳۴

بصیرت: «نیکلاس پاتروشف» دبیرجدید شورای امنیت ملی روسیه در گفت وگوی تلفنی با دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان اعلام کرد: مشترکات دو بسته پیشنهادی ایران و 1+5 اساس خوبی برای آغاز دور جدید از گفت وگوها است.

وی اقدام ایران در پاسخ به نامه وزرای خارجه 1+5 را یک گام سازنده و حرکت رو به جلو دانست.

در این مذاکره تلفنی جلیلی آخرین تحولات و توافق های انجام شده با سولانا رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا را به اطلاع دبیر شورایعالی امنیت ملی روسیه رساند و از رویکرد سازنده روسیه درباره مذاکرات تشکر کرد. وی با اشاره به مذاکرات مثبت انجام شده با وزرای خارجه چین، ژاپن، آلمان و سولانا ابراز امیدواری کرد دور جدید مذاکرات توام با ابتکار، خلاقیت و مبتنی بر منافع مشترک و برد برد باشد.

طرفین در این گفت وگوها درباره توسعه روابط دوجانبه و در کلیه ابعاد مسایل مهم منطقه ای گفت وگو کردند و توافق نمودند رایزنی های دو کشور درباره همکاری های دوجانبه و منطقه ای و بین المللی ادامه پیداکند.

نام:
ایمیل:
نظر: