صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۶  ، 
شناسه خبر : ۳۷۶۲۵

شبکه خبر- هفته نامه نیوزویک: اسرائیل بر سر چهارراه دیپلماسی گیج شده و در تل آویو خردمندی یافت نمی شود تا دولت اولمرت را ازاین مخمصه نجات دهد.

وقتی که ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل استعفا کند، اوضاع برای اسرائیل و همپیمان او و بخصوص آمریکا تغییر می کند.اسرائیل با چهار گزینه عمده راهبردی در نظام بین الملل مواجه است: اینکه چگونه روند متزلزل صلح با فلسطینی ها را حل کند، چگونه با قدرت فزاینده حزب ا... در لبنان مقابله کند، اینکه چگونه به آتش بس شکننده با حماس ادامه دهد و در نهایت اینکه با ایران چه کند.

استعفای اولمرت اوضاع را برای اسرائیل و آمریکا عوض می کند و این مسأله زمانی مشخص می شود که به بررسی پیامدهای استعفای ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل اندیشیده می شود.

اسرائیل که با مسأله فساد مالی و شکست در جنگ 33 روزه با حزب ا... لبنان دست به گریبان است،  در این چهار گزینه دچار تغییرات اساسی در تصمیم گیری سیاسی خواهد شد و اگر به مکالمات میان دو نفر از شخصیتهای برجسته  آمریکا و اسرائیل که به ترتیب در طیف مخالفان بوش و اولمرت قرار دارند توجه شود، بهتر می توان اوضاع را پیش بینی کرد یعنی مکالماتی که میان بنیامین نتانیاهو رئیس حزب لیکود و باراک اوباما نامزد دموکراتها در هتل «کینگ دیوید» بیت المقدس، صورت گرفت و این سخنان حکایت از آن داشت که هر دوی این افراد سیاستی دیگر را در عرصه دیپلماسی اجرا خواهند کرد.

نام:
ایمیل:
نظر: