صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۱  ، 
شناسه خبر : ۴۱۹۲۶

**به گزارش المحیط استاندار بصره گفت: براساس برخی اطلاعات به دست آمده گروههای ویژه ترور سعی در از بین بردن برخی شخصیت‌های دینی و سیاسی را در عراق دارند. وی افزود: این گروهها سلاح‌های بدون صدا برای انجام عملیات خود دارند. وائلی تاکید کردکه نیروهای عراقی در خیابانهای شهر بصره به صورت چشمگیری مستقر هستند و فعالیت این گروه‌ها رامحدود کرده اند و احتمال عملیات ترور و هدف قرار دادن شخصیت‌ها بسیار کم است.

**زنی از اهالی یک روستا از توابع قشم که مدعی ارتباط با پیامبر (ص) شده این روزها در امیرنشین عجمان امارات به سر می‌برد و علیه نظام جمهوری اسلامی سخنرانی می‌کند. وی در جهت ادعاهای گمراه کننده و عوام فریبانه خود، به تازگی از برادرانش خواسته همسرانشان را طلاق دهند.

**وزیر کشور گفت: برنامه ام این است که استانداران را تغییر ندهم، مگر اینکه شرایط اقتضا کند. "علی کردان" اظهار داشت: اصل بر این است که همه استانداران در سمت خود باقی مانده و به کار خود ادامه می‌دهند، ولی باید توجه داشت که وزارت کشور همانند یک موجود زنده است و برای یک موجود زنده نمی‌توان حکم ثابت صادر کرد.

**حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ «نمر باقر النمر» که روز شنبه توسط نیروهای سعودی دستگیر شده بود، آزاد شد.وی که امام جمعه و جماعت شهر «العوامیه» در کشور عربستان سعودی است به دلیل اظهاراتش در مطالبه حقوق از دست رفته شیعیان و نیز دفاع از حق هسته‌ای ایران بازداشت شده بود. این آزادی پس از آن صورت گرفت که افکار عمومی شیعیان داخل و خارج سعودی فشار زیادی را به دستگاه امنیتی این کشور وارد آوردند.

**پایگاه خبری «نهرین‌نت» گزارش داد: آیت‌الله سیستانی، از مراجع شیعیان عراق، از نوری المالکی نخست وزیر عراق خواسته است که توافقنامه امنیتی را تا زمانی که تضمین کننده حقوق ملت عراق و حاکمیت این کشور نباشد، امضا نکند. بنا بر این گزارش، آیت‌الله سیستانی این مطلب را در دیدار اخیر مالکی با وی در نجف اشرف و زمانی که دستش را برای دست دادن به سوی این مرجع دراز کرده بود، بیان داشت. آیت‌الله سیستانی در این دیدار گفت: من نمی خواهم که این دست توافقنامه‌ای را امضاء کند که لکه ننگی در طول تاریخ عراق باقی بماند و به عراق زیان وارد کند.

نام:
ایمیل:
نظر: