صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۶  ، 
شناسه خبر : ۶۱۸۸۵
پاسخ ایران به تهدیدات نظامی تشریح شد

گفت و گوی سردار جعفری با روزنامه جام جم که در آن به تشریح پاسخ ایران به تهدیدات نظامی آمریکا و اسرائیل پرداخت با بازتاب بین المللی فراوانی همراه شد.
در این گفت و گو که خبرگزاری های بین المللی از جمله رویترز و AFP نیز آن را منعکس نموده اند، سردار جعفری درباره استفاده ایران از سلاح نفت در مقابل دشمنان می گوید:« طبیعتا کشوری که مورد تهاجم دشمن قرار می گیرد از تمامی ظرفیت وفرصت های خود برای رویارویی با دشمن استفاده می کند و با توجه به بحث شاهراه خروج انرژی قطعا اعمال کنترل ایران بر خلیج فارس و تنگه هرمز یکی از اقدامات ما خواهد بود و مسلما اگر بین ما و دشمنان فرامنطقه ای ایران درگیری به وجود بیاید، دامنه آن به موضوع نفت کشیده خواهد شد. به دنبال این اقدام نیز قطعا قیمت نفت بشدت افزایش چشمگیری خواهد یافت و این از جمله عوامل بازدارنده دشمنان از اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران است.»
رویترز در این رابطه در گزارشی با عنوان « کنترل ایران بر شاهراه نفت جهان در خلیج فارس در صورت حمله» می نویسد:« تنش میان ایران، چهارمین تولید کننده نفت دنیا، با غرب و اسرائیل، یک دلیل اساسی برای افزایش شدید قیمت نفت بوده است.» خبرگزاری فرانسه نیز این مصاحبه را «تهدید اسرائیل از سوی فرمانده سپاه» خوانده است.گفتنی است این مصاحبه انعکاس وسیعی در رسانه های نوشتاری و تصویری بین المللی پیدا کرده است.
این گفت و گو شامل طیف وسیعی از مباحث از جمله پدافند های غیرعامل سپاه، احتمال گسترش جبهه های درگیری در دنیا در صورت حمله به ایران، ساختار بسیج و امکانات و توانایی های نظامی جمهوری اسلامی ایران است.

نام:
ایمیل:
نظر: