صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۵  ، 
شناسه خبر : ۶۳۸۲۷

دکتر یدالله جوانی
وحدت و همدلی تمامی نیروهای انقلاب و به ویژه خواص آنان بر محور ولایت فقیه، همبستگی اجتماعی و اتحاد ملی را در پی داشته و از این رهگذر زمینه ها و بسترهای تحقق آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی را بیشتر فراهم می سازد. ایجاد اختلاف در میان نیروهای مختلف طی 29 سال گذشته از راهبرد های اصلی و ثابت دشمنان خارجی و عوامل داخلی آنان بوده است. یکی ازدلایل تاکید حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری «مدظله العالی» بر روی مقوله وحدت به صورت مستمر، تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه است. طبیعی و بدیهی است که در یک جامعه سیاسی، گرایش ها ، سلایق و دیدگاه های متفاوتی وجود داشته باشد. مرزبندی کسانی که در اصول و مبانی با یکدیگر اختلاف نظر دارند نیز امر بدیهی و طبیعی است. اما دشمن همواره سعی می کند در میان خانواده انقلاب و نیروهای معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی، شکاف انداخته و با ایجاد تفرقه، به مقاصد شوم و پلید خود دست یابد. حضرت امام (ره) در جمله ای می فرمایند من از خارج نگران نیستم، من نگران داخل هستم. این نگرانی حضرت امام (ره) از داخل عمدتا به پیدایی تفرقه و اختلاف در میان نیروهای انقلاب برمی گردد. برهمین اساس همواره آن عزیز سفرکرده موضوع وحدت را به ویژه در میان مسئولان مورد تاکید قرار می دادند.
به طور قطع همراهی ، همسویی و همدلی نیروهای انقلاب به همان اندازه که دوستان را شاد و امیدوار می کند، دشمنان را خشمگین و عصبانی کرده و ناامید می سازد.
نشست سران قوای سه گانه مجریه، مقننه و قضائیه با رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری در فضای سیاسی کنونی کشور، از جمله نشست هایی است که باید از آن به عنوان یک نشست شیرین و دل چسب برای تمامی دلسوزان انقلاب و یاران امام و رهبری یاد کرد. نشستی که در نقطه مقابل این شیرینی،برای دشمنان و کینه توزان و فرصت طلبان، تلخ کامی و آزردگی خاطر را به دنبال دارد. هفته گذشته، رئیس جمهور در نشست مجلس خبرگان شرکت و سخنرانی نمود و پس از آن روسای دو قوه مقننه و قضائیه، رئیس مجلس خبرگان و اعضای این مجلس همگی، دوشنبه شب در دفتر رئیس جمهور، میهمان احمدی نژاد بودند. این رفت و آمدها و این گفت و شنودها، بسیاری از تحلیل ها را بر هم می زند و بسیاری از شیطنت ها و فتنه ها را خنثی می سازد. این نشست ها برای دشمنان پیام معناداری داشته ودارد. همدلی مسئولان نظام فی نفسه راه بسیاری از شیطنت ها را می بندد و مسیر حل بسیاری از مشکلات کشور را هموار می سازد. این نشست ها می تواند مبنای اصول انقلاب و در چارچوب این اصول استمرار داشته باشد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع اعضای خبرگان رهبری، همراهی و تبادل نظر نیروهای معتقد به انقلاب و پررنگ کردن مرزها با دشمن را از شاخص های نظام اسلامی دانسته و می فرمایند:« مجموعه نیروهای معتقد به انقلاب با سلایق و عقاید گوناگون باید در چارچوب اصول با یکدیگر اتحاد و همکاری داشته و مرزهای فکری، عقیدتی ، ارزشی خود را با دشمن پررنگ کنند.» معظم له کوتاه آمدن سلایق مختلف از برخی رفتارها، اظهارات و پافشاری ها را از الزامات این وحدت و همدلی دانسته و تقویت گفتمان حاکم بر فضای جامعه ، یعنی گفتمان پای بندی براصول و ارزش ها را از همه مسئولان خواستار شدند. توجه به این رهنمود رهبر معظم انقلاب اسلامی از سوی تمامی سلایق می تواند تمامی نیروهای انقلاب را روزبه روز منسجم تر سازد.

نام:
ایمیل:
نظر: