صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۸۷ - ۰۷:۵۱  ، 
شناسه خبر : ۶۷۴۸۲

بصیرت: رئیس جمهور فرانسه همچنان در عرصه سیاست داخلی و خارجی این کشور دست به جنجال آفرینی می زند.ایندر حالی است که مردم فرانسه هم اکنون بیش از هرزمان دیگری نیازمند وجود دولتی مقتدر و منطقی درراس معادلات سیاسی و اقتصادی برهم ریخته خود هستند.
اخیرا فرانسوی ها در اعتراض به اصلاحات مدنظر دولت سارکوزی ، رئیس جمهور فرانسه ، درباره دبیرستانها تظاهرات گسترده ای برپا کردند. منابع خبری شمار تظاهرکنندگان را 130 هزار نفر اعلام کردند .
دانش آموزان دبیرستان های سراسر فرانسه هم با تاکید بر اینکه اصلاحات مدنظر وزیر آموزش دولت فرانسه تخریب برنامه ریزی شده آموزش ملی این کشور است ، لغو این اصلاحات را خواستار شدند. .وزیر آموزش فرانسه در نظر دارد علوم اقتصادی را در دبیرستان های این کشور اجباری کند .
همچنین قرار است 13 هزار و 500 معلم در سال 2009 از کار برکنار شوند.علاوه بر دانش آموزان دبیرستانی مخالفان سوسیالیست دولت فرانسه نیز در مخالفت با این اصلاحات به خیابانها ریختند.
دبیر ملی آموزش حزب سوسیالیست فرانسه حذف بیست و پنج هزار شغل در مدارس این کشور در دو سال آینده را دارای پیامدهای غمبار برای پذیرش دانش آموزان در موسسات آموزشی توصیف می کند.قرار است دانش آموزان دبیرستانهای فرانسه تظاهرات بزرگی را هم در هفدهم ژانویه آینده برگزار کنند.
اما علا‌وه بر آن اقدامات سارکوزی در بخش تبلیغات نیز برای وی دردسرساز شده است.نمایندگان حزب سوسیالیست فرانسه بر این عقیده‌اند که حذف تبلیغات از شبکه‌های دولتی تلویزیونی این کشور تلاش سارکوزی برای قرار دادن بازار تبلیغات در دستان نزدیکانش است.
تصویب لایحه اصلاح قانون سمعی و بصری فرانسه با 293 رای موافق در مقابل 242 رای مخالف در مجمع ملی این کشور، تنش‌های نسبی را در میان احزاب مختلف این کشور و همچنین در بطن ساختار رادیو و تلویزیون به وجود آورده است. این اصلاحیه شامل دو لایحه قانون است که هدف از تصویب آن، حذف پیام‌های بازرگانی از شبکه‌های تلویزیونی دولتی فرانسه از ساعت هشت شب روز پنجم ژانویه 2009 به بعد از یک سو و نامگذاری و تعیین رئیس‌ هیئت مدیره و مدیر کل شبکه‌های دولتی توسط دولت در شورای وزیران، از سوی دیگر است. این شبکه رادیویی افزود: حزب سوسیالیست فرانسه که از تصویب این لایحه در مجمع ملی به شدت خشمگین است، از 3 هفته پیش تاکنون در حال مبارزه برای ممانعت از تصویب این لایحه است.
نمایندگان حزب سوسیالیست بر این عقیده‌اند که هدف از این اصلاح، امکان قرار گرفتن بازار تبلیغات در دستان نزدیکان و اطرافیان “نیکلا سارکوزی” رئیس‌جمهور فرانسه نظیر “مارتین بویگو” از مدیران شبکه تلویزیونی TF1 است. نمایندگان مجمع ملی فرانسه شنبه گذشته پس از مباحثات طولانی درباره حذف تبلیغات بازرگانی از رادیو و تلویزیون‌های دولتی این کشور، نهایتا این لایحه را به تصویب رساندند.

نام:
ایمیل:
نظر: