صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۱  ، 
شناسه خبر : ۶۸۸۹۴

بصیرت: هیئت وزیران در جلسه عصر روز یکشنبه خود پس از بررسی آخرین تحولات غزه، چند تصمیم مهم اتخاذ کرد که از جمله مهم ترین آنها تشکیل پرونده و پیگیری محاکمه سران رژیم صهیونیستی در دادگاه های صالح است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، براساس تصمیم هیئت دولت، هیئتی کارشناسی متشکل از حقوقدانان برجسته جمهوری اسلامی ایران، در دادگاه های داخلی و همچنین دادگاه های صالح بین المللی شکایت ویژه ای از سران رژیم صهیونیستی تنظیم می کنند.
همچنین با تصمیم هیئت وزیران، رئیس جمهوری اسلامی ایران پیام های ویژه ای جداگانه برای سران کشورهای مختلف ارسال می کند.
وزیر امور خارجه گفت: حداکثر تا 48 ساعت آینده مقدمات سفر نمایندگان ویژه رئیس جمهور برای تسلیم پیام آقای احمدی نژاد به سران کشورهای مختلف فراهم می شود.
دولتی ها همچنین برای کمک به مردم فلسطین یک سوم حقوق دی ماه خود را تقدیم مردم غزه می کنند.
با تصمیم هیئت دولت همه دستگاه های دولتی نیز موظف شدند بیشترین همکاری را با مجامع مردمی در جهت حمایت مادی و معنوی از مردم غزه انجام دهند.
در این جلسه ستادی متشکل از جمعی از وزیران با مسئولیت وزیر امور خارجه برای هماهنگی دستگاه های مختلف با هدف حمایت مادی و معنوی از مردم غزه تشکیل و مقرر شد فعالیت آن برای حمایت کامل از حقوق مردم غزه و تا زمان برقراری آرامش و امنیت کامل ادامه یابد.
هیئت وزیران همچنین از مردم همیشه در صحنه کشورمان دعوت کرد در مراسمی که به زودی برای اعلام انزجار از فجایع غزه برگزار خواهد شد شرکت کنند.
 

نام:
ایمیل:
نظر: