صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۳  ، 
شناسه خبر : ۶۹۵۷۲

 بصیرت: حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه در حالی وارد پنجمین روز خود می‌شود که تظاهرات ضد اسرائیلی همچنان در سرتاسر جهان بر پا می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور، شب گذشته هزاران شهروند آمریکایی در مقابل وزارت امور خارجه آمریکا در واشنگتن تظاهرات بر پا کردند. حاضران در این تظاهرات که در میان ده‌ها عناصر پلیس برگزار شد، ضمن حمل پرچم‌های فلسطینی، شعار کشتار فلسطینی‌ها و جنگ را متوقف کنید، سر دادند.
در لس آنجلس نیز تظاهرات مشابهی برگزار شد. تظاهرکنندگان در این شهر پلاکاردهایی حمل می‌کردند که در آنها نوشته شده بود: "کمک‌های آمریکا به اسرائیل را متوقف کنید" و "فلسطین را آزاد کنید."
200 نماینده سازمان‌های اجتماعی و انجمن‌ها نیز شب گذشته در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در پاناما تظاهرات ضد اسرائیلی بر پا کردند.
"خالد سلامه"، عضو شورای ملی فلسطین و نماینده حزب مردم فلسطین در آمریکای لاتین و کارائیب که در میان تظاهرکنندگان قرار داشت، تصریح کرد: آمده‌ایم که کشتار غزه توسط تروریسم سازماندهی شده اسرائیل را محکوم کنیم و از جهان بخواهیم تمامی این تروریست‌ها را به خاطر جنایات جنگی شان محاکمه کند.
سازمان منطقه‌ای "ریو" نیز در اطلاعیه‌ای از طرف‌های ذیربط خواست تا در اسرع وقت آتش‌بس را احیا و مذاکرات سازش را از سر بگیرند. این سازمان نگرانی خود را از بکارگیری خشونت در غزه توسط اسرائیل اعلام کرده است.
از سوی دیگر وزارت امور خارجه سوئیس نیز در اطلاعیه‌ای خواستار توقف فوری درگیری در نوارغزه شد. در این اطلاعیه آمده است که بخش فدرال امور خارجی وقایع اخیر غزه را نقض آشکار حقوق بشر می‌داند.
این سازمان که دارای 23 عضو است در سال 1986 تاسیس شد. در حال حاضر مکزیک دبیرکلی دوره‌ای آن را بر عهده دارد.
این کشور همچنین از اختصاص 4 میلیون فرانک به صلیب سرخ جهانی و آژانس بین‌المللی امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) خبر داد. این کمک‌ها با هدف رسیدگی به اوضاع ناگوار انسانی در غزه صورت گرفته است.
شورای امنیت ملی ترکیه نیز نگرانی شدید خود را نسبت به اوضاع غزه و شهادت صدها تن از فلسطینی ها اعلام کرد.
در همین راستا تمامی اعضای گروه دوستی پارلمان ترکیه و رژیم صهیونیستی نیز در اعتراض به حملات وحشیانه این رژیم در غزه استعفا کردند.
رژیم صهیونیستی از روز شنبه تاکنون حملات هوایی خود را به نوارغزه آغاز کرده است که در نتیجه آن دست‌کم بیش از 370 نفر کشته و بیش از هزار و 850 تن دیگر زخمی شده‌اند.

نام:
ایمیل:
نظر: