صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۸۶ - ۱۱:۴۴  ، 
شناسه خبر : ۷۲۸۷

بر اساس آخرین نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات سیما بیش از 70 درصد مردم تماشای اخبار و برنامه‌های خبری را به سایر بخش ها ترجیح می دهند .

بر اساس این نظرسنجی 70 درصد به تماشای اخبار و برنامه های خبری 59 , درصد به تماشای برنامه‌ای تفریحی و سرگرم کننده و 50 درصد به تماشای برنامه‌های اموزش سیما در حد خیلی زیاد, زیاد علاقه نشان داده اند .
هفتاد و هفت درصد از علاقه مندان اخبار و برنامه‌های خبری معتقدند که اخبار سیما نیازهای انها را در حد ,خیلی زیاد, زیاد, براورده می کند .
برنامه های اموزشی سیما هم نیازهای 56 درصد از بینندگان را در حد خیلی‌زیاد,زیاد براورده می کند و برنامه‌های تفریحی و سرگرم کننده توانسته‌است فقط نظر 44 درصد بینندگان را در حد خیلی زیاد براورده کند.
در همین حال عمده ترین برنامه هایی که پاسخگویان این نظرسنجی خواستار پخش ان از تلویزیون شده اند برنامه های طنز و کمدی با 69 درصد , فیلم‌های سینمایی ایرانی با 64 درصد و موسیقی اصیل ایرانی با 61 درصد است .
دیگر نتایج این نظرسنجی نشان می دهد مهمترین موضوعاتی که مردم علاقمندند تلویزیون درباره انها در حد خیلی زیاد برنامه پخش کند موضوعات اجتماعی ,خانوادگی 77 درصد , پزشکی 75 درصد , بهداشتی 74 درصد , فرهنگی 63 درصد ,دینی و مذهبی 62 درصد , تاریخی 60 درصد , علمی 59 درصد , اقتصادی 53درصد , ادبی و هنری 45 درصد و سیاسی 32 درصد بیشترین و کمترین میزان‌علاقمندی مخاطبان را نشان می دهد .

نام:
ایمیل:
نظر: