صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۱  ، 
شناسه خبر : ۷۸۶۷۹

محمود یاری
گرهارد شرودر، صدراعظم سابق آلمان هنگام حضور در ایران از «افسانه هولوکاست» دفاع کرد.شرودر در این ارتباط گفت:« هولوکاست یک واقعیت تاریخی است و انکار این جنایت بی سابقه معنی ندارد.» وی افزود:« یک قدرت منطقه ای باید به واقعیت ها اذعان کند.»شرودر کلام فوق را در دیدار با مسئولان بلندپایه ایرانی مطرح نکرد بلکه در گفت وگو با اعضای اتاق صنایع و بازرگانی بیان کرد و در واقع روی سخنش با احمدی نژاد بود. به نظر می رسد لازم بود شرودر بدون گرفتن پاسخ این انتقاد نمی بایست ایران را ترک می کرد، نه اینکه می بایست رئیس جمهور به وی پاسخ می داد.
چنانچه از سوی یکی از مقامات درجه دو وزارت خارجه و یا فرد دیگری در همین رتبه به وی پاسخ داده می شد کفایت می کرد.در بین کشورهای غربی تائید وقوع «افسانه هولوکاست» از سوی آلمان با سایر کشورهای غربی متفاوت است. آلمانی ها به نحوی مجبور هستند این موضوع را تائید کنند، زیرا شرط بازگشت آلمان به جامعه جهانی پس از جنگ دوم جهانی فاصله گرفتن از تمامی نشانه های حکومت هیتلری در آلمان بود و مخالفت با «افسانه هولوکاست» از نشانه های بارز دلبستگی به حکومت هیتلری است.
چنانچه در آلمان مقام رسمی ای پیدا شود که «افسانه هولوکاست» را انکار کند موقعیت بین المللی آلمان ها توسط دستگاه های گسترده صهیونیسم به خطر می افتد از این رو تائید «افسانه هولوکاست» از سوی آلمان ها چندان عجیب نیست.
 

نام:
ایمیل:
نظر: