صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۳  ، 
شناسه خبر : ۸۶۳۳۶

رضا فاطمی
در چهارصد و بیست و هفتمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سیزدهم دی ماه 1384 برگزار شد، طرح راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در کشور به تصویب رسید.
براساس این طرح، 27 وزارتخانه، نهاد و سازمان همچون وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، بازرگانی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، امور اقتصادی و دارایی، ارتباطات و فناوری، بهداشت و درمان، کار و امور اجتماعی، کشور، خارجه، مسکن وشهرسازی، راه وترابری، سازمان صداوسیما، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تربیت بدنی، قوه قضاییه، نیروی مقاومت بسیج، شهرداری ها، ستاد احیای امر به معروف و... موظف به انجام وظایفی شدند که متاسفانه پس از گذشت دو سال از تصویب این طرح، به نظر می رسد که نیروی انتظامی در عین پیشگامی، در اجرای آن تنها مانده است.
براساس بند یکم طرح جامع «عفاف و حجاب»، تعیین و اعلام حدود و ضوابط قانونی عفاف و ملاک های بدحجابی در جامعه به منظور تشخیص مصادیق آن، برعهده نیروی انتظامی قرار گرفته که در این میان، 12 وظیفه مهم به عهده این نیرو گذاشته شده است که البته تکالیف قانونی نیروی انتظامی، نافی تکلیف دیگر دستگاه ها در فراگیری عفاف در جامعه نمی باشد.
در راستای اجرای طرح گسترش فرهنگ عفاف، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که دو وظیفه «تامین امنیت و آسایش عمومی» و «برخورد با جرم و ناهنجاری های اجتماعی» را برعهده دارد، از اول تیر ماه سال جاری اقدام به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در قالب جمع آوری اراذل و اوباش، مبارزه با بدحجابی، دستگیری قاچاقچیان و فروشندگان مواد مخدر، شناسایی و دستگیری تکثیر و توزیع کنندگان سی دی های مبتذل و... نموده که با استقبال حدود 90 درصدی مردم مواجه گردیده است. از سوی دیگر کاهش 15 تا 60 درصدی جرایم در کشور نشان می دهد که این طرح دارای موفقیت ها و آثار قابل قبولی بوده است. در حالی که در سال های گذشته ما با افزایش نرخ جرایم در کشور مواجه بودیم، در سال جاری برای نخستین بار شاهد کاهش کلیه جرایم بوده ایم که این امر یک رکورد در مبارزه با مفاسد اجتماعی و ناهنجاری ها تلقی می گردد.
اما علیرغم تمامی دستاوردها و موفقیت هایی که نیروی انتظامی در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی داشته است، این روزها شاهد نامهربانی ها و بدگمانی هایی به ویژه از سوی برخی مقامات منتسب به قوه مجریه هستیم که چونان نمکی بر زخم، جسم و روح نیروهای خدوم نیروی انتظامی و قاطبه مردم متدین کشور را آزرده خاطر ساخته است. اظهارنظرهایی چون «مشکل کشور دامن های کوتاه نیست» یا «برخورد نیروی انتظامی با بدحجابان ربطی به دولت ندارد» و یا «نیروی انتظامی باید طرحی را به دولت تقدیم و پس از تایید آن را اجرا می کرد» و یا درج مقاله ای از سخنگوی محترم دولت در روزنامه ایران که برخورد نیروی انتظامی با مفسدان اجتماعی را تحت عنوان ضابط قضایی معرفی کرده و اعلام نموده که دولت هیچ ارتباط و تاییدی پیرامون اجرای آن ندارد، نگرانی های متدینین و تشویش خاطر اذهان عمومی را همراه داشته است که امیدواریم با تدین، هوشمندی و تدبیری که در جناب رئیس جمهور محترم شاهد هستیم، دیگر شاهد ابراز چنین مواضعی از سوی نزدیکان و منتسبان به دولت نباشیم چرا که مدال افتخار گسترش فرهنگ عفاف زیبنده دولت نهم و وفاداران به آرمان های نظام اسلامی است.

نام:
ایمیل:
نظر: