صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۶  ، 
شناسه خبر : ۹۶۳۳۸

بصیرت:22 خرداد را باید " انقلاب سوم " مردم ایران دانست، مردمی که در آستانه دهه چهارم انقلاب دست به یک جراحی بزرگ زدند تا کالبد نظام را از آفات فساد، تبعیض ، ویژه خواری و بی عدالتی پاک نمایند.
از ماه‌ها انتظار، لحظه زایش و رویش دوباره ملتی فرا رسید تا در 22 خردادی به یادماندنی و ماندگار، در پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و حماسه‌ای پرشکوه را در میان امواج بادهای مخالف ، در اوراق زرین تاریخ افتخارات خود ثبت و ضبط نمایند.
حماسه پرشوری که با هنرنمایی 35 میلیونی یک ملت ، بار دیگر چهره استوار و پرافتخار ملتی را نشان داد که با عزمی راسخ به افق بلند هدف های خود چشم دوخته و با دستی توانا به ساختن کشور خود همت گماشته است.
¤ پیام رأی مردم در انتخاب دهم

اگرچه در گرمای حضور غرور آفرین یک ملت ، هنوز نمی توان زوایای حماسه پرشور 22 خرداد را در ظرف تحلیلی شتابزده به ارزیابی جامع و کامل نشست، اما به جهت اهمیت موضوع چاره ای جز آن نیست که در واپسین لحظات اعلام نتایج رسمی این انتخابات ، به درس ها و آموخته های آن اشاراتی گذرا داشت تا اگر حق مدد فرماید در مجالی فراخ تر به ارزیابی و تحلیل جامع تر آن همت گمارد.
1ـ اولین و بزرگترین پیروز این انتخابات مردم هستند که با حضور فرا گیر و گسترده خود، دشمنان را مأیوس و خطرات احتمالی را از کشور دور ساختند. این انتخابات پیروزی واقعیت اسلام ناب محمدی(ص) بر الگوهای مجازی و تفسیرهای واژگونه از اسلام ناب و آرمان های نظام اسلامی بود. بدعت هایی که لباس های رنگین و فاخر بر تن کرده بودند تا چشم‌ها و گوش های ظاهر بین را مفتون خود نمایند.
یکی از نکاتی که مفسران در تفسیر آیه اول سوره "فتح " یعنی "اذا جاء نصرالله والفتح " مطرح کرده اند، تقدم داشتن "نصرت " خداوند بر "فتح " و پیروزی مؤمنان است . یعنی کلید پیروزی ها و فتح الفتوح های مؤمنان به دست خداوند است و با نصرت و یاری اوست که خاکریزها و دروازه های فتح برای آنان شکافته و گشوده می شود. بی تردید یوم الفتح 22 خرداد را باید از مصادیق عینی این سوره دانست ، روزی که با فتح قلوب مردم ، تمامی قامت کفر و نفاق در برابر حماسه حضور 35 میلیون برگه رأی به زیر کشید شد تا از آتش نمرودیان ، دروازه های نعمت و رحمت و فتح مستمر به روی این ملت وفادار گشوده شود. بی تردید پیروز اصلی و واقعی این آوردگاه سرنوشت‌ساز مردم بودند، مردمی که واپسین آرزوهای غرب را بر باد دادند و اسباب حقارت و سردرگمی بیش از پیش کابوی‌های آمریکایی را فراهم آوردند.
2- نتیجه انتخابات دهم نشان داد که صداقت بر تخریب ، تهمت و دروغ پیروز است. مردم فرق میان صداقت و صراحت و وفاداری به اصول اخلاقی و آرمان های نظام اسلامی با برخوردهای کاسبکارانه ، موج سواری های پیدا و پنهان و شگردهای نخ نما و مستعمل را به خوبی می دانند و به همین جهت کسانی که برای پیروزی به هر قیمت ، تکیه بر باد کرده بودند، نردبان قدرت را از زیر پای خود کشیده دیدند.آنان آنقدر از چاه شعار، دلوهای خالی بالا کشیدند که دیگر ملت حاضر نشدند حتی نیم نگاهی به چرخه چاه و دلوهای خالی آنان بیندازد.
3ـ انتخابات دهم نشان داد که گفتمان غالب در کشور مبارزه با فقر، فساد و تبعیض است و فرهنگ سازی و گفتمان رهبر معظم انقلاب که اصلاحات را به معنای مبارزه مستمر با فقر ، فساد و تبعیض دانستند، بر تار و پود این کشور بافته شده است.
4ـ گویند عارفی صاحب‌دل ، بر فراز منبری خطابه می کرد.جمعیتی انبوه در مسجد جامع شهر گرد او جمع شده بودند و دیگر جایی برای تازه واردان نبود.در همین اثنا، جوانمردی وارد صحن مسجد شد و بانگ برآورد "خدا پدر کسی را بیامرزد که از آنجا که هست یک گام پیشتر گذارد تا خلق الله به درون مسجد آیند. " عارف بر بالای منبر که این سخن شنید، پایین آمد و گفت سال ها تلاش کردم که سخنی را گویم که امروز از دهان این جوانمرد همه شنیدید: "از آنجا که هستید یک گام پیشتر نهید ".
پیام رأی 35 میلیونی مردم به مسئولان کشور، همان سخن عارف صاحبدل و جوان تازه وارد به مسجد است که این پیام را باید بازخوانی چند باره کرد. مردم در 22 خرداد گفتند:
-این ملک ، رئیس بسیار دارد. مردم کسی را می خواهند و می بینند که نوکری آنها را بر خود گران نداند و از رنج و زحمتشان چیزی اگر کم نمی کند، لااقل چیزی هم بر آن نیفزاید.
-مردم گفتند آنها که همواره متکبرانه خود را در میان می نهند و ارزش بقیه را در قیاس با خود می سنجند، ناتوان از درک ذهنیات و اولویت های مردم کوچه و بازارند.
- مردم گفتند سیاست باید همنشین صداقت باشد.
- مردم به نامزدی رأی دادند که به عدالت بیش از آزادی بها می داد.
ـ مردم به کسی رأی دادند که آمده بود استانداردهای حکومت بر مردم را تغییر دهد. او می گفت من رئیس شما نیستم ، من آمده ام جاروکش و خادم ملت باشم.
- مردم نشان دادند که پیوند میان "لیبرالیسم " و "دموکراسی " آنگونه که غرب می گوید، وثیق و عمیق نیست. می توان از مزرعه دموکراسی ، آرمان درو کرد. از دموکراسی نباید ترسید و هراسید؛ چرا که دموکراسی به مثابه یک روش می تواند خادم و خاضع یک ملت و حکومت باشد. اگر میدان بازی را خوب ترسیم نماییم ، می‌توان از دموکراسی علیه لیبرالیسم و لاابالی گری و اباحی گری استمداد جست.
-22 خرداد پیام داد که فاصله میان سیاست ورزان و مردم بسیار است . سیاستمداران باید صدای حادثه را قبل از وقوع آن به گوش بشنوند. مردم در این انتخابات ، هویت واقعی خود را به نمایش گذاشتند تا به روشنفکر نماهای کشور که مدام در غفلت و غافلگیری به سر می برند و گویی با اشتباهات تاریخی قرارداد بسته اند، بگویند توده مردم آنها نیستند که در محافل روشنفکری و کافی شاپ ها و احزاب و سندیکاها و چت روم ها حضور دارند، مردم آنهایی هستند که دوگانه فقر و غنا را با پوست و گوشت خود لمس کرده اند، از قله های سر به فلک کشیده ثروت و دره های عمیق فقر و فلاکت سخت نگران و پریشان احوالند و کارآمدی نظام اسلامی را طلب می نمایند.
5ـ مشارکت عمومی در انتخابات دهم ، گویای این واقعیت اساسی است که مردم در هنگام بروز پدیده های سیاسی و امنیتی مهمتر همچون دفاع از تمامیت کشور و آرمان های نظام اسلامی ، مشارکت جویانه تر عمل کرده و این خود مبین ظرفیت های بالای ملی برای مشارکت در رخدادهای سیاسی بزرگتر و به نوعی مصونیت بخش امنیت ملی کشور به حساب می آید. این انتخابات خط پایانی بر رویاهای بدون تعبیری بود که خواب انقلاب های رنگین و مخملین را می دیدند.آنان که آمده بودند به جای آن که به استحکام پایه های نظام و کمربند امنیتی نظام بیندیشند به تحریک قومیت ها، طوایف و اقلیت های دینی پرداختند.
6ـ و نکته پایانی آنکه انتخابات دهم نشان داد که سیره افراد، همچنان تعیین کننده تر از احزاب و گروه های سیاسی است و درصد بالایی از آرای مردم به نامزدهای ریاست جمهوری را باید مرهون سیره عملی آنان دانست.
و اینک در طلیعه دولت پاک ، گوش جان به نوای روح بخش مقتدایمان می سپاریم تا چراغ راه و راهنمای ما در عبور از عقبه های سخت و نفس گیری که در پیش روی داریم ، باشد: "ما اکنون در مرحله تشکیل دولت اسلامی هستیم و در این دولت همه کارگزاران حکومت می‌بایست منش و رفتار و روش اسلامی را بیش از پیش در باورها و رفتار خود به کار بندند. امروز اسلامی بودن یک رئیس جمهور به آن است که انگیزه کار و فعالیت برای مردم داشته باشد و تنها با کار و کار است که رئیس جمهور اجرایی در آینده می تواند یک گام بلند به سوی آرمان های اسلامی بردارد. در زمینه بهبود معیشت ، دنیایی از کارهای باقیمانده پیش روی رئیس جمهور آینده قرار گرفته است . در زمینه فرهنگ و اعتقادات و اخلاق مردم ، کارهای فراوانی باید انجام گیرد تا مردم ما که ریشه های دینی سالمی دارند، از ثمرات شیرین درخت پربار دین در عرصه های مختلف اجتماعی بهره ببرند. در عرصه علم و فناوری ، ملت با استعداد و شایسته ما نیازمند مسئولان فهیم ، دلسوز، دانا و پرکار هستند. برخلاف آنان که از هر سو در عالم نظر می کنند، آمریکا و اروپا را می‌بینند و خود را در محاصره اردوگاه غرب می دانند، در سیاست خارجی ، عرصه های دست نخورده فراوانی وجود دارد و مسئولانی را می طلبد که با اعتماد به نفس و شجاعت، به گشودن صحنه های جدید برای گسترش دینداری و دین خواهی در سطح جهان بپردازند. "
22 خرداد 88 نشان داد که روح و حیات نظام اسلامی مترادف با حضور مردم در همه امور و انتخابات به عنوان یکی از مهمترین نمودهای مشارکت سیاسی و نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت جامعه اسلامی ، نقش بی بدیلی را در بارور نمودن قدرت خفته مردم ایفا می نماید.انتخابات 22 خرداد را باید " انقلاب سوم " مردم ایران دانست، مردمی که در آستانه دهه چهارم انقلاب دست به یک جراحی بزرگ زدند تا کالبد نظام را از آفات فساد، تبعیض ، ویژه خواری و بی عدالتی پاک نماید.


صدور انقلاب از دیدگاه امام خمینی
امروز جنگ پابرهنه‌ها و مرفهین بی درد شروع شده است
خبرگزاری فارس: خبرگزاری فارس: معتقدین به اصول انقلاب اسلامی ما در سراسر جهان رو به فزونی نهاده است و ما اینها را سرمایه های بالقوه انقلاب خود تلقی می‌کنیم و هم آنهایی که با مرکب خون طومار حمایت از ما را امضا می‌کنند و با سر و جان دعوت انقلاب را لبیک می‌گویند و به یاری خداوند کنترل همه جهان را به دست خواهند گرفت.

*طنین آوای انقلاب در کشورهای اسلامی

آوای انقلاب بزرگ ایران در کشورهای اسلامی و دیگر کشورها طنین انداز و افتخار ساز است. شما ملت شریف به جوانان غیور ملت‌های اسلامی هشدار داده‌اید. امید است با دست توانای شما، پرچم پرافتخار حکومت اسلامی در تمام اقطار به اهتزاز درآید. این است مسئلت من از خداوند متعالی.
(پیام به ملت مسلمانان ایران 57/9/1)

*انقلاب ما صادر شده است

مسئله دیگر صدور انقلاب است که بارها گفته‌ام: ما با کسی جنگی نداریم. امروز انقلاب ما صادر شده است. در همه جا اسم اسلام است و مستضعفین به اسلام چشم دوخته‌اند. باید با تبلیغات صحیح، اسلام را آنگونه که هست، به دنیا معرفی نمایید. وقتی ملتها اسلام را شناختند، قهرا به آن روی می‌آورند و ما چیزی جز پیاده شدن احکام اسلام در جهان نمی‌خواهیم.
(بیانات خطاب به شورای مرکزی سپاه پاسداران 60/7/29)

*امید به انقلاب عمیق در مقابل جهانخواران

شاید در مقابل این دشمنان مقتدر هر رژیمی بود در هم ریخته و ساقط شده بود، ولی انقلاب اسلامی به طور معجزه آسایی به راه خود ادامه می‌دهد و بسیاری از مسلمانان و مستضعفان جهان را بیدار نموده است و امید آن است که یک انقلاب عمیق عمومی در سراسر جهان در مقابل جهانخواران ضد بشریت تحقق یابد. انقلاب ایران با قدرت به پیش می‌رود و هر روز انسجام و استحکامش فزونی می‌یابد و مخالفانش با شکست مواجه می‌شوند.
(پیام به اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا 60/12/29)

*ایران در همه جا مطرح است

بحمدالله شما الان در بین همه دنیا، الان ایران اگر همه رسانه‌ها را ملاحظه کنید ایران مطرح است همه جا در همه دنیا مطرح است ایران و همه از این جنبش ایرانی و اسلامی وحشت دارند.
((سخنرانی در جمع خانواده های شهدا و فرماندهان سپاه 61/3/13)

*فراتر رفتن نفوذ اسلام از منطقه

آنها یک چیزی را از دست داده‌اند که آن چیز منشأ است که همه چیز را از دست آنها بگیرد و این مسئله از منطقه هم گذشته و به خود آمریکا رسیده است.
(سخنرانی در جمع مسئولان شهربانی، آگاهی و دادستانی 61/329)

*ملت ها، عاشق ایران

هر کس ندای شما را شنیده فهمیده شما چه می‌گویید با شماست. آنها هم که ندایتان را فهمیدند و فهمیدند هم چه می گویید، لکن این را مخالف با سلطنت خودشان می‌دانند، مخالف با رئیس جمهور خودشان می‌دانند مخالف با منافع خودشان می‌دانند، آنها هم با شما دشمن‌اند ملت‌های ضعیف هر که حرف شما را شنیده با شما موافق است. اینهای که در خارج رفته‌اند،‌ هرجا رفته‌اند اینها وقتی که می‌آیند می‌گویند که ملتها همه عاشق ایران‌اند. ایران را می‌خواهند. چشم امید به ایران بسته‌اند. استقامت کند ملت ما. استقامت کند دانشگاه ما. استقامت کند حوزه‌های علمی قدیمه ما. استقامت کنند ارتش و همه چیز ما؛ ملت ما. که استقامت اسباب این می‌شود که ادامه پیدا کند این نهضت و انقلاب و به همه جا سرایت کند.
(سخنرانی در جمع مسئولان وزارت آموزش و پرورش وآموزش عالی 61/6/28)

*جهانگیر شدن موج این نهضت

الان موج این نهضت شما و انقلاب شما در عالم این موج رفته است در همه جای دنیا این موج پیروزی شما سایه افکن است. «ایرانی» که مطرح نبود در مجامع دنیا جز اینکه یا عضوی است از اعضای نوکرهای آمریکا، امروز در همه دنیا آنهایی که انصاف دارند تصدیق می‌کنند که این جمهوری اسلامی پیروز است و پیروزی او هم ادامه دارد.
(سخنرانی در جمع روحانیون قم، تهران وآذربایجان 61/7/25)

*صادر شدن اسلام به سرتاسر جهان

بحمدالله امروز قدرت ایرانی و قدرت اسلام در ایران به طوری است که توجه همه ملت‌های ضعیف را به خودش معطوف کرده است و اسلام صادر شد در سرتاسر دنیا. از این سیاه‌های عزیزی که در آمریکا هستند و تا افریقا و تا شوروی و همه جا، نور اسلام تابیده است و توجه مردم به اسلام شده است و منظور ما از صدور انقلاب همین بود و تحقق پیدا کرد و انشاء‌الله اسلام در همه جا غلبه بر کفر خواهد پیدا کرد.
(سخنرانی در جمع کارگران، معلمان و مربیان پرورشی 62/2/4)

*جلوه پیدا کردن اسلام در همه دنیا

اسلام بحمدالله یک جلوه‌ای کرده است و در همه دنیا این جلوه را کرده است و مردم دنیا و مظلومین دنیا توجه پیدا کرده‌اند به این جمهوری اسلامی.
(سخنرانی در جمع خطبا و وعاظ در آستانه ماه محرم 62/7/13)

*جهانی شدن جلوه اسلام

جلوه اسلام تا کاخ‌های کرملین هم کشیده شده است، تا کاخ های سفید هم کشیده شده است در آمریکای لاتین هم رفته است، آفریقا هم رفته است، مصر هم رفته است، ملزم کرده آنه را به اینکه اظهار اسلام بکنند. ما می‌دانیم که آنها به اسلام اعتقاد ندارند بلکه مخالفند، لکن این جلوه ای که از ایران منعکس شد به خارج آنها هم که به اسلام اعتقاد ندارند حالا می‌گویند اسلام باید باشد حدود اسلامی باید باشد. این برکت این جلوه‌ای است که از ایران شده است نه اینکه آنها مسلمان شده‌اند الان. «ادبه العصاء» حتی صدام هم می‌گوید نماز می‌خواند حالا نماز غلطی خواند. همه زاهد و عابد و مسلمان شده اند و این یک مسئله است دستکم نباید این را گرفت. این یک مسئله‌ای است که به ما نوید می‌دهد که انشاء‌الله این نور الهی توسعه پیدا می‌کند و نصرت خدای تبارک و تعالی دنبال اینکه شما ملت ایران می خواهد نصرت خدا را بکند دنبال این نصرت خدا هستند وعده کرده خدا، لکن ما باید فکر این باشیم که ما نصرت اسلام را بکنیم نصرت خدا را بکنیم. ما در فکر این باشیم که برای خداکار بکنیم و نصرت دین خدا بکنیم. اگر ما این کار را انجام دادیم وعده خدا بلااشکال تحقق پیدا می‌کند و نصرت او هم دنبال این هست.
(سخنرانی در جمع مقامات کشوری و لشکری 63/5/18)

*سرایت پرتو اسلام از ایران به تمام دنیا

شما بدانید که از مرکز ایران اسلام پرتوش در تمام دنیا رفته است همه جا هست. شما نمی‌دانم شنیدید آنطور که من شنیدم که در آمریکا هم بانک اسلامی می‌خواهند درست کنند؟ البته آن اسلامی که آنها می‌گویند با این اسلامی که ما می‌گوییم دوتاست، اما شنیدم من که می‌خواهند بانک اسلامی درست کنند. این دولت‌هایی که بعضی از این دولتها مثل مصر و نمی‌دانم سودان و امثال ذلک که دارند احکام اسلام را صدا از آن می‌کنند، این را خیال می‌کنید که یک مسئله ای است که همین طوری واقع شده است؟ یک مسئله‌ای است که موج اسلام پرتوش را انداخته رفته است به همه جا و همه جا این صدا درآمده است. الان در آمریکا هم این مسائل هست در جاهای دیگر هم این مسائل هست. خواهی نخواهی منفعل شده اند از این حرکت. این حرکت اسلامی اسباب این شده است که سایر کشورها منفعل بشوند از آن. خود مسلمین کشورها که همه همراه هستند این که گاهی وقتها می‌گویند که «ای» ایران منزوی شده است، مقصودشان چی است؟ مقصود این است که آمریکا به ما [اعتنا] ندارد؟! آمریکا هم آنی که ما دست به طرفش دراز کنیم صد مقابل او به ما بیشتر جواب می‌دهد ولی ما اعتناد به او نداریم و همین طور سایرین.
اگر مقصود این است که پیش ملتها ما منزوی هستیم خوب، همه می‌دانند که ملتها همه توجه دارند. الان هرجا که اجتماع اسلامی هست برادران اهل سنت ما برادران اهل تشیع ما مجتمع هستند راجع به اسلام و راجع به این که باید همه چیز اسلامی بشود و کشور خودشان اسلامی بشود همه این مسائل هست و این پرتوی است که خدای تبارک و تعالی مرحمت فرموده است به همه جا نورافکن کرده است.
(سخنرانی در جمع مسئولان قضایی و وزارت امورخارجه 64/5/8/)

*طنین افکندن ندای اسلام به اقصا بلاد جهان

در آستان عزیمت حجاج محترم ایرانی به سوی معبد عشق و مرقد معشوق و هجرت به سوی خدای تعالی و رسول معظمش (ص) ندای اسلام بر اقصا بلاد جهان طنین افکنده و بیرق معنوی اسلام در اقطار عالم به اهتزاز درامده و چشم‌های جهانیان به سوی کشور ولی الله اعظم اروحنا لمقدمه الفداء دوخته شده.
(پیام به مسلمانان ایران و جهان و زائران بیت الله الحرام 66/5/6)

*حادثه مکه، منشا تحولات بزرگ در جهان اسلام

ملت عزیز و دلاور ایران مطمئن باشند که حادثه مکه منشأ تحولات بزرگی در جهان اسلام و زمینه مناسبی برای ریشه کن شدن نظام‌های فاسد کشورهای اسلامی و طرد روحانی نماها خواهد بود و با اینکه بیشتر از یک سال از حماسه برائت از مشرکان نگذشته است عطر خون‌های پاک شهدای عزیز ما در تمامی جهان پیچیده و اثرات آن را در اقصی نقاط عالم مشاهده می کنیم. حماسه مردم فلسطین یک پدیده تصادفی نیست. آیا دنیا تصور می‌کند که این حماسه را چه کسانی سروده‌اند و هم اکنون مردم فلسطین به چه آرمانی تکیه کرده‌اند که بی‌محابا و با دست خالی در برابر حملات وحشیانه صهیونیست ها مقاومت می‌کنند؟ آیا تنها آوای وطن گرایی است که از وجود آنان دنیایی از صلابت آفریده است؟ آیا از درخت سیاست بازان خود فروخته است که بر دامن فلسطینیان میوه استقامت و زیتون نور و امید می‌ریزد؟ اگر اینچنین بود اینها که سالهاست در کنار فلسطینیان و به نام ملت فلسطین نان خورده‌اند! شکی نیست که این آوای «الله اکبر» است این همان فریاد ملت ماست که در ایران شاه را و در بیت المقدس غاصبین را به نومیدی کشاند و این تحقق همان شعار برائت است که ملت فلسطین در تظاهرات حج دوشادوش خواهران و برادران ایرانی خود فریاد رسای آزادی قدس را سر داد و «مرگ بر آمریکا، شوروی و اسراییل» گفت و بر همان بستر شهادتی که خون عزیزان ما بر آن ریخته شد او نیز با نثار خون و به رسم شهادت آرمید. آری فلسطینی راه گم کرده خود را از راه برائت ما یافت و دیدیم که در این مبارزه چطور حصارهای آهنین فرو ریخت و چگونه خون بر شمشیر و ایمان بر کفر و فریاد بر گلوله پیروز شد و چطور خواب بنی اسراییل در تصرف از نیل تا فرات آشفته گشت و دوباره کوکب دریه فلسطین از شجره مبارکه «لاشرقیة و لا غربیة» ما برافروخت و امروز به همان گونه که فعالیت‌های وسیعی در سراسر جهان برای به سازش کشیدن ما با کفر و شرک در جریان است برای خاموش کردن شعله های خشم ملت مسلمان فلسطین نیز به همان شکل ادامه دارد. واین تنها یک نمونه از پیشرفت انقلاب است و حال آنکه معتقدین به اصول انقلاب اسلامی ما در سراسر جهان رو به فزونی نهاده است و ما اینها را سرمایه های بالقوه انقلاب خود تلقی می‌کنیم و هم آنهایی که با مرکب خون طومار حمایت از ما را امضا می‌کنند و با سر و جان دعوت انقلاب را لبیک می‌گویند و به یاری خداوند کنترل همه جهان را به دست خواهند گرفت. امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار و جنگ پابرهنه‌ها و مرفهین بی درد شروع شده است و من دست و بازوی همه عزیزانی که در سراسر جهان کوله‌بار مبارزه را بر دوش گرفته‌اند و عزم جهاد در راه خدا و اعتلای عزت مسلمین را نموده‌اند می‌بوسم و سلام و درودهای خالصانه خود را به همه غنچه‌های آزادی و کمال نثار می کنم و به ملت عزیز و دلاور ایران هم عرض می‌کنم. خداوند آثار و برکات معنویت شما را به جهان صادر نموده است و قلبها و چشمان پرفروغ شما کانون حمایت از محرومان شده است و شراره کینه انقلابی تان جهانخواران چپ و راست را به وحشت انداخته است.
(پیام به ملت ایران در سالگرد کشتار خونین مکه 67/4/29)
ویژه نامه امام روح الله خمینی در خبرگزاری فارس


 

نام:
ایمیل:
نظر: