صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶  ، 
کد خبر : ۳۳۶۵۹۷

زوایای پنهان مراکز موساد در اقلیم کردستان عراق/ ائتلاف النصر: حضور موساد گواهی‌دهنده فاجعه امنیتی است

این منبع افزود: برخی دیگر از مراکز موساد در جاده صلاح‌الدین و برخی دیگر در جاده مواصلاتی میان اربیل و دهوک هستند.

یک منبع آگاه در سرویس اطلاعات اقلیم به زوایا، اسرار و مراکز حضور موساد رژیم صهیونیستی در اقلیم پرداخت.
این منبع به المعلومه گفت: سازمان‌های مدنی و دیگر مؤسسه‌های فرهنگی زیادی در اربیل وابسته به موساد اسرائیل هستند که ظاهراًً اقدام به برگزاری سمینارها و دوره‌های مختلف به‌شکل روزانه برای گروهی از جوانان می‌کنند که به‌بهانه آموزش و توسعه یا ایجاد فرصت شغلی از سایر استان‌ها جذب می‌شوند.
منبع مذکور بیان کرد: این سازمان‌ها در دولت ثبت نیستند و یا با نام سازمان‌های بین‌المللی اروپایی ثبت شده‌اند؛ اما منافع رژیم صهیونیستی را تأمین می‌کنند و بیشتر آنها در مجتمع‌هایی داخل اربیل هستند و صرفاً نقش اطلاعاتی دارند.
این منبع افزود: برخی دیگر از مراکز موساد در جاده صلاح‌الدین و برخی دیگر در جاده مواصلاتی میان اربیل و دهوک هستند.


ائتلاف النصر: حضور موساد گواهی‌دهنده فاجعه امنیتی است
«عزام الحمدانی» عضو ائتلاف النصر عراق گفت: اتاق‌های جاسوسی خارجی و موساد اسرائیل در اقلیم کردستان ناقض قانون هستند. اطلاعات عراق باید ماهیت حضور موساد و سرویس‌های اطلاعاتی خارج در داخل اراضی عراق را روشن سازد.
وی گفت: حضور نیروی اطلاعاتی وابسته به موساد در شمال عراق گواهی‌دهنده فاجعه امنیتی است و از طرف‌های مربوطه می‌خواهیم که علت حضور آنها را مشخص و با اهداف آنها مقابله کنند. حضور موساد در داخل اقلیم ناقض حاکمیت کشور است.


حضور صهیونیست‌ها در شمال عراق مردود است
«احمد عبدالحسین» عضو ائتلاف فتح عراق گفت: حضور رژیم صهیونیستی غاصب در شمال عراق یا هر منطقه دیگری از کشور ما، مردود است. همه گروه‌های سیاسی از الکاظمی خواسته‌اند که مانع تعامل اقلیم با رژیم صهیونیستی یا حضور صهیونیست‌ها در اقلیم و دست زدن آن به اقدامات تروریستی شود.


مراکز اسرائیلی تهدید علیه همسایگان و امنیت عراق هستند
«علی الجمالی» نماینده فراکسیون صادقون در پارلمان عراق گفت: رژیم صهیونیستی اخیراً در شمال عراق نفوذ کرده است، این در سایه سکوت دولت رخ داده است. الکاظمی مسئول حضور پایگاه‌های اسرائیلی در شمال عراق است. مراکز اسرائیلی تهدیدی آشکار علیه کشورهای همسایه و حاکمیت عراق و امنیت ملی آن است.


حمله موشکی ایران، سخت اربیل را در تنگنا قرار داد
«جاسم التمیمی» کارشناس امور امنیتی عراقی گفت: اربیل بخشی از عراق است، اما در زمینه امنیت داخلی خود مستقل عمل می‌کند و مخالف حضور دولت مرکزی است. حمله موشکی ایران، اربیل را در تنگنا قرار داد زیرا وجود مقرهای مهم موساد اسرائیل را آشکار کرد.
وی در ادامه از معیارهای دوگانه برخی گروه‌های سیاسی که از حملات روزانه ترکیه چشم‌پوشی می‌کنند، هم انتقاد کرد.
این کارشناس عراقی گفت: اربیل امور را از بغداد پنهان می‌کند و تحقیق درباره حضور مقرهای موساد در اقلیم ضروری است.
روز گذشته هم «جبار المعموری»  رئیس اتحادیه علمای مسلمانان در استان دیالی عراق، به حمله موشکی به مقرهای موساد در اربیل واکنش نشان داد.
وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: ما اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد مقرهای مخفی موساد تنها در اربیل نیست بلکه در پنج استان دیگر نیز وجود دارد و کار آن‌ بر پنج هدف اصلی متمرکز شده است که برجسته‌ترین آن‌ها، فتنه‌انگیزی، ایجاد منازعات قومی و فرقه‌ای، نفرت‌پراکنی، ترور، فساد اخلاقی، اشاعه مواد مخدر در سطح وسیع و هرزگی بین جوانان است.
وی تصریح کرد: مردم عراق تلاش مقامات اربیل در انکار وجود مقر‌های موساد را باور نمی‌کنند، زیرا آن‌ها متوجه شده‌اند که چنین مقرهایی سال‌هاست وجود دارد و فروش نفت به اسرائیل بهترین گواه بر آن است.


اقلیم جولانگاه سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی
«جاسم محمد جعفر البیاتی» یک عضو ترکمان ائتلاف دولت قانون تأکید کرد اقلیم کردستان به‌دلیل اصرار بر بازگذاشتن فضا و خاکش برای دشمنان عراق و کشورهای همسایه، همچنان منبع نگرانی، مزاحمت و دردسر برای دولت‌های عراق است.
 وی دراین‌باره گفت: معادله سیاسی در اقلیم کردستان، آشفته و درهم‌ریخته است و نمی‌دانیم اربیل از طریق باز گذاشتن فضا برای دشمنان عراق و کشورهای همسایه، دنبال چه اهدافی است.


ترکیه ده‌ها پایگاه نظامی در عراق دارد اما واکنشی در قبال آن به‌عمل نمی‌آید
«غیاث سورچی» یک عضو ارشد اتحادیه میهنی کردستان عراق دولت مرکزی را به سکوت درباره تجاوز مستمر ترکیه به خاک عراق متهم و اعلام کرد: ترکیه ده‌ها پایگاه نظامی در خاک عراق ایجاد کرده است، بدون اینکه با هیچ گونه اقدام دیپلماتیکی از سوی بغداد مواجه شود.
 وی دراین‌باره گفت: هواپیماهای ترکیه روزانه اهدافی را در عمق خاک عراق مورد هدف قرار می‌دهند بدون اینکه هیچ پاسخی به این اقدام داده شود یا شورای امنیت ملی عراق درباره آن نشستی برگزار کند.
سورچی افزود: دولت مرکزی موضوع اشغالگری ترکیه و ایجاد بیش از 26 پایگاه و مرکز اطلاعات نظامی به‌بهانه مقابله با نیروهای مخالف آنکارا را نادیده گرفته و دراین‌باره سکوت عجیبی را در پیش گرفته است.
عضو ارشد اتحادیه میهنی کردستان خاطرنشان کرد: اجرای توافقنامه شنگال (سنجار) و پایان دادن به اختلافات درباره مدیریت این شهر و همچنین اعمال قانون، اولین اقدام در زمینه اخراج نیروهای ترکیه خواهد بود و پس از آن باید پرونده از طریق روش‌های دیپلماتیک در سطح بین‌الملل مطرح شود تا با کسب محکومیت بین‌المللی به اشغالگری ترکیه در اقلیم کردستان و استان نینوا پایان داده شود.
این درحالی است که «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه در سفر به اقلیم کردستان عراق به‌منظور بررسی ابعاد حمله موشکی به اربیل، دستور تشکیل کمیته‌ای متشکل از مشاور امنیت ملی عراق و تعدادی از فرماندهان امنیتی را برای ارائه گزارشی از این حادثه، صادر کرد.
همچنین «ایرج مسجدی» سفیر ایران در عراق هم روز گذشته در کنفرانس بین‌المللی «کرامت انسانی در گفتمان حسینی(ع)» در کربلای معلا تصریح کرد که «جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت، ملت و دولت عراق احترام می‌گزارد» و «حمله موشکی اخیر به اربیل نه علیه حاکمیت عراق، بلکه واکنشی علیه صهیونیست‌ها و پایگاه جاسوسی موساد بود».
سفیر ایران در بغداد تصریح کرده بود: ما به حاکمیت عراق احترام می‌گزاریم و حاکمیت عراق و دولت آن مورد احترام و تکریم جمهوری اسلامی ایران است.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات