«طالبی» میوهای آبدار و شیرین، یکی از بهترین گزینهها برای فصل گرم است. طالبی منبع غنی ویتامین A و C است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت پوست و محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد کمک میکند. همچنین، با حدود ۹۰ درصد آب، طالبی یک آبرسان طبیعی است که در روزهای گرم از کمآبی بدن جلوگیری میکند. پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشارخون و حفظ تعادل الکترولیتها کمک میکند، در حالی که فیبر آن به بهبود هضم و سلامت روده یاری میرساند. کالری پایین طالبی (حدود ۶۰ کالری در هر فنجان) آن را به گزینهای ایدهآل برای رژیمهای کاهش وزن تبدیل کرده است.
با وجود فواید بسیار، برخی افراد باید در مصرف طالبی احتیاط کنند. افراد مبتلا به دیابت باید به دلیل قند طبیعی (فروکتوز) موجود در طالبی، آن را به مقدار محدود و تحت نظر پزشک مصرف کنند. کسانی که مشکلات گوارشی، مانند سندرم روده تحریکپذیر دارند، ممکن است به دلیل فیبر و قند طالبی دچار ناراحتی شوند. همچنین، افرادی با آلرژی به میوههای خانواده کدوئیان (مانند خیار یا کدو) باید از مصرف آن اجتناب کنند؛ زیرا ممکن است واکنشهای آلرژیک ایجاد شود. بیماران کلیوی که باید پتاسیم را محدود کنند، نیز باید با پزشک مشورت کنند.