صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۲  ، 
شناسه خبر : ۲۸۴۲۰۴

روزنامه کیهان **

انتخابات مجلس و قوز بالا قوز اصلاح‌طلبان

یک اصلاح‌طلب فراری نسبت به سرنوشت طیف متبوع خود در انتخابات ابراز نگرانی کرد.

علی افشاری (از اعضای دفتر تحکیم وحدت و از سمپات‌های حزب مشارکت و نهضت آزادی) در وبسایت رادیو فردا از دردسرهای بلوک متبوع خود خبر داده و نوشت: اگرچه در سطح کلامی و تبلیغاتی اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌ها از ضرورت وحدت صحبت می‌کنند و میزان همگرایی را نیز بالا توصیف می‌نمایند، اما در پشت پرده حرکت انتخاباتی آنها بدون کشمکش نیست. اصلاح‌طلب‌ها و حلقه‌ یاران روحانی به دلایل متعدد و از همه مهمتر جبر جغرافیای سیاسی کنونی و موازنه قوا در درون حکومت مجبور به ائتلاف هستند. اما این عامل به تنهایی منجر به همگرایی آنها نمی‌شود. وجود اختلاف نظرها درگذشته، تفاوت موقعیت آنها و سهم‌خواهی‌ها موانعی را برای وحدت ایجاد می‌کند. اعتدالی‌ها فاقد پایگاه اجتماعی مشخص هستند و از این رو برای جلب آراء صندوق‌ها به همراهی با اصلاح‌طلب‌ها نیاز دارند. اما نقطه قوت آنها در درون نظام است که می‌توانند چانه‌زنی و رایزنی‌هایی با بخش مسلط قدرت داشته باشند. تفاوت در ارزیابی این نقاط قوت دوگانه مشکل آفریده است. طرف مقابل اصلاح‌طلب‌ها با توجه به موقعیتش در قدرت می‌خواهد جایگاهی فراتر از وزن اجتماعی‌اش داشته باشد. اخیرا حتی برخی از رسانه‌های نزدیک به دولت آشکارا به انتقاد از اصلاح‌طلب‌ها پرداخته‌اند که بدون اعتنا به دولت و فرصتی که روحانی در اختیار آنها قرار داده است نگاه زیاده‌خواهانه در بستن فهرست‌های انتخاباتی دارند.

وی همچنین با اشاره به ریزش رأی طیف متبوع خودنوشت: بخش مهم و به طور نسبی بیشتر رأی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از بخش سیال جامعه بدست آمد که تعهد حزبی و سمت گیری دایمی سیاسی نداشته و براساس خواسته‌های اقتصادی و مسائل شخصی خود در هر انتخابات به صورت جداگانه تصمیم می‌گیرند. وضعیت اقتصادی علی‌رغم ادعاهای دولت در سطح زندگی مردم نه تنها بهبودی دربرنداشته است بلکه در سال 94 وضعیت خیلی وخیمی پیدا کرده است. از جریان رقیب دولت نیز پایه اصلی تبلیغاتی‌اش را بر این قرار داده است که دولت روحانی دولت رکود است.

از این رو اگر دولت نتواند رای‌های سیال را حفظ کند آنگاه کار برای موفقیت ائتلاف یاد شده در شهرهای کوچک که اکثریت کرسی‌های مجلس را تشکیل می‌دهند، بسیار سخت می‌شود.

افشاری در ادامه نوشت: اگرچه اصلاح‌طلبان مانور زیادی می‌دهند که از تجارب گذشته درس گرفته و در حال حاضر هماهنگی و اتحاد بالایی در بین آنها برقرار است، اما رصد کردن مواضع هر یک از گروه‌ها تردید در درستی این ادعا ایجاد می‌کند. مهم‌ترین مسئله رقابت‌های داخلی برای کسب سهمیه در فهرست‌های انتخاباتی است. بخش‌های محافظه‌کار و نزدیک به قدرت اصلاح‌طلبان انگیزه‌های زیادی برای نشستن بر صندلی‌های سبز مجلس دارند. این اتفاق که محرک اصلی آن انگیزه‌های فردی است کار را برای توافق جمعی سخت می‌سازد. انتشار فهرست‌های مختلف از همین الان بحث‌هایی را بین اصلاح‌طلبان دامن زده است. روابط جدلی بین کارگزاران و عارف دیگر شکاف مهم است. عارف به جبران کناره‌گیری در انتخابات 92 خواهان سرلیستی و ایفای نقش رهبری در انتخابات است. اما کارگزاران چنین جایگاهی برای وی قائل نیستند و حتی علی لاریجانی را بر وی ترجیح می‌دهند. معضل رقابت داخلی و تشتت در شهرستان‌ها بیشتر از تهران و مراکز استان‌ها است.

بلومبرگ: ماجرای سوریه ایران و روسیه را به هم نزدیک‌تر کرد

شبکه بلومبرگ تصریح کرد: منافع و دورنمای ایران و روسیه در منطقه مشابه یکدیگر است.

الیوت گاتکین، سردبیر خاورمیانه این شبکه درباره دیدار رئیس جمهور روسیه، با رهبر معظم انقلاب گفت: به نظر می‌رسد که در خلال چندین ماه گذشته، منافع و چشم‌انداز دو کشور روسیه و ایران در منطقه، بیش از پیش نزدیک به یکدیگر و هم‌راستا شده باشد.

وی افزود: ما می‌دانیم ایران مدت‌های مدید است که همواره از حامیان بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، بوده و از زمانی که جنگ داخلی سوریه در سال 2011 میلادی به راه افتاد، از دولت اسد پشتیبانی می‌کرده و البته شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان که از نایبان ایران در منطقه به شمار می‌روند نیز به کمک بشار اسد شتافته‌اند. به طور همزمان، روسیه نیز مناسبات دیرینه با سوریه داشته و تسلیحات و تجهیزات نظامی به سوریه صادر می‌کرده است. تنها پایگاه نیروی دریایی روسیه در خاورمیانه (غرب آسیا) در بندر طرطوس سوریه قرار دارد. اخیراً نیز شاهد بوده‌ایم که روسیه حملات هوایی در حمایت از رژیم اسد را آغاز کرده که باعث شده است نیروهای اسد از حالت تدافعی خارج شوند و به حالت تهاجمی درآیند و در پی آن، برخی از سرزمین‌هایی را که اسد از دست داده بوده است، را بازپس گیرند.

گاتکین خاطرنشان کرد: در رابطه با آینده سوریه و سرنوشت بشار اسد نیز نقطه‌نظرات روسیه و ایران بسیار مشابه و موافق یکدیگر است. پوتین که برای شرکت در اجلاس کشورهای صادرکننده گاز به تهران رفته بود، تأکید کرد که هیچکس از خارج حق ندارد نوع حکومت سوریه یا شخص حاکم را بر مردم این کشور تحمیل کند، بلکه این مردم سوریه هستند که حق دارند در این رابطه خودشان تصمیم‌گیری کنند.

همزمان روزنامه واشنگتن تایمز نوشت: دولت اوباما باید به خواب ببیند که ایران و روسیه اجازه دهند رژیم اسد سقوط کند. این روزنامه افزود: دولت اوباما باید این تصور را که ایران و روسیه اجازه می‌دهند رژیم اسد سقوط کند، کنار بگذارد. این خواب و خیالی بیش نیست و اتفاق نمی‌افتد. سوریه متحد قدیمی آنهاست.

دولت به جای برنامه اقتصادی به توافق هسته‌ای مبهم امید بسته است

چقدر به خروج اقتصاد از رکود امیدوار باشیم؟ یک سایت‌ حامی دولت ضمن طرح این سؤال اذعان کرد دولت اطلاعی از محتوای آینده‌ای که به امید توافق هسته‌ای به آن دل بسته اطلاع ندارد.

خبر آن‌لاین نوشت: دولت فعالیت‌های خود برای اجرای سیاست‌های خروج از رکود را آغاز کرده است. اما تنها طی چند روز گذشته آمارهایی در مورد فضای کلی اقتصاد کشور منتشر شده که ترکیبی از شگفتی و ناامیدی را به فعالان بخش خصوصی هدیه کرده است. نرخ رشد صنعتی منفی 13/1 درصدی برای فصل تابستان و از آن مهمتر افزایش نرخ بیکاری جوانان 15 تا 25 سال به عدد 29 درصد نشان می‌دهد هم در رکود قرار داریم و هم وضعیت بنگاه‌های اقتصادی به دلیل تعدیل نیرو یا حداقل استخدام نیروی جدید بسیار وخیم است.

نویسنده می‌افزاید: در طرف عرضه هم هیچ نشانه‌ای از وضعیت مطلوب وجود ندارد. انبارها مملو از کالا شده و توزیع کارت‌های اعتباری هم تکان قابل توجهی به بازار وارد نکرده است. همچنین باید در نظر داشت که به دلیل کاهش تقاضا قیمت کالاها به کف رسیده و عملا تولیدکننده امکان کاهش قیمت را ندارد.

این سایت خاطر نشان کرد: اما چه باید کرد؟ موضوع این است که امروز ما امیدواریم که با توجه به توافق هسته‌ای و بهبود روابط خارجی اتفاقات جدیدی در وضعیت اقتصاد کشور رخ دهد. بر همین اساس نه به برنامه‌های کوتاه مدت که به آینده‌ای دل بسته‌ایم که خودمان هم از محتوای واقعی آن اطلاع نداریم... ایده خروج از رکود اقتصادی با اجرای بسته‌ها و سیاست‌های کوتاه مدت به نتیجه نمی‌رسد. در همین کشور و براساس منطق فعالان اقتصادی و اقتصاددانان برنامه‌هایی مانند اقتصاد مقاومتی تدوین شده است ولی ما همگی داشته‌های قبلی را بایگانی کرده‌ایم. اقتصاد مانند زنجیره‌ای پیوسته است. دولت‌ها نمی‌توانند نگاهی بخشی و کوتاه‌مدت داشته باشند و به انتظار نتایج تاریخی بنشینند. خروج از رکود رویا نیست و به طور حتم با وفاق جمعی برای اجرای برنامه‌های موثری مانند اقتصاد مقاومتی و توجه به مفاهیم اولیه اقتصادی به نتیجه می‌رسد. امروز هم درد را می‌دانیم و هم درمان را داریم. تنها امیدواریم به داشته‌های خودمان بی‌اعتنا نباشیم.

غرب قادر نیست اعتیاد به تروریست‌ها را ترک کند

اسناد فراوان از کمک مالی و تسلیحاتی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به تروریست‌ها در سوریه حکایت می‌کند. غرب به این حمایت معتاد است!

وب‌سایت گلوبال ریسرچ با انتشار این تحلیل نوشت: غرب به حمایت از تروریست‌های افراطی معتاد شده و میل ندارد دست از این اعتیاد بردارد. تأمین مالی این گروه‌ها همیشه یکی از شیوه‌های رایج اغلب اعضای ناتو بوده و در کنار آمریکا، کشورهای انگلستان و فرانسه در این زمینه نقش قابل توجهی ایفا کرده‌اند. در این راستا از طالبان گرفته تا داعش و سایر گروه‌های افراطی طی چند دهه گذشته همواره از سوی غرب به عنوان ابزار ژئوپلیتیکی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. صحنه غم‌انگیز کشته شدن بیش از 120 نفر و زخمی شدن صدها نفر در فرانسه بسیاری از مردم در اروپا را شوکه کرده است. داعش مسئولیت حملات تروریستی که به تازگی در مناطق دیگر جهان رخ داده از جمله آنچه در لبنان رخ داد و در آن حداقل 44 نفر به طرز وحشیانه‌ای کشته شدند را برعهده گرفته است.

اگر این فرضیه را کنار بگذاریم که در جریان حملات پاریس این خود سازمانهای اطلاعاتی فرانسه بودند که به سادگی اجازه وقوع این اتفاق را دادند، آنچه را نمی‌توان در صحت آن شک کرد این است که سیاست خارجی غرب به طور مستقیم به رشد تروریسم در سطح جهان منجر شده و مشخص‌ترین آن ظهور داعش و جبهه النصره بوده است. این گروه‌ها از منابع و دسترسی جهانی لازم برای انجام هیچ عملیاتی در غرب برخوردار نیستند مگر اینکه از سوی ناتو و در نوعی تبانی با هم‌پیمانان منطقه‌ای آنها مسلح شده، آموزش ببینند و موضع آنها در قبال دولت سوریه تقویت شود.

گلوبال ریسرچ با مرور اسناد متعدد نوشت: گروه‌های سلفی القاعده به عنوان نیروهای عمده درگیر با دولت سوریه، از سوی آژانس اطلاعات دفاعی فرانسه و در گزارش‌های اطلاعاتی محرمانه این آژانس در سال 2012 به عنوان مخالف ارزیابی شده‌اند. دولت فرانسه در سال 2012 مبالغ هنگفتی پول به شورشیان در سوریه پرداخته است که برای خرید اسلحه و مهمات مورد استفاده قرار گرفته است. فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه در سال 2014 تأیید کرد که فرانسه به شورشیان سوریه برای مبارزه با بشار اسد سلاح تحویل داده است.

این گزارش می‌افزاید: انگلستان طی سالهای گذشته میلیون‌ها پوند به مخالفان در سوریه کمک کرده و براساس گزارش‌های سال 2013 دولت بریتانیا طی یک عملیات مشترک با کشورهای دیگر اروپایی و آمریکا 3 هزار تن سلاح را از طریق 75 پرواز از زاگرب کرواسی برای شورشیان سوری ارسال کرده است. رولان دوما، وزیر سابق امور خارجه فرانسه فاش کرد که طرح جنگ در سوریه حداقل دو سال قبل از اوج‌گیری درگیری‌ها در این کشور در سال 2011، آماده و از پیش تعیین و برنامه‌ریزی شده بود. دوما گفته است که مقامات بلندپایه انگلیسی به او گفته‌اند که اگر کشورش تمایل داردمی‌تواند در سازماندهی حمله شورشیان به دولت سوریه شرکت کند.

در سال 2015، یک شهروند سوئدی بنام برلین گیلدو به همراهی با گروه‌های شورشی سوریه از جمله جبهه النصره (بخوانید القاعده و سوریه) متهم شد اما پس از آنکه وکیل وی هوشمندانه استدلال کرد که سازمان‌های اطلاعاتی بریتانیا در مسلح کردن و ارائه کمک به همان گروه‌های تروریستی که موکل او متهم به همکاری با آنها شده، درگیر بوده‌اند، بسرعت از این اتهام تبرئه شد.

مایکل تی فلین رئیس سابق آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در مصاحبه اخیر خود افشاء کرده که دولت اوباما در سال 2012 تعمداً تصمیم گرفته که از ظهور شورشیان در سوریه حمایت کند. این تصمیم در حالی اتخاذ شده که واشنگتن می‌دانسته مخالفان سوری از گروه‌های ترور افراطی تشکیل شده‌اند.

با در نظر گرفتن سیاست ناتو در سوریه، آیا کسی هنوز بر این باور هست که استراتژیست‌ها در لندن، پاریس، بروکسل و واشنگتن، از عواقب استراتژی خود هیچ پیش‌بینی نداشته‌اند؟ درک این موضوع خیلی کار سختی نیست که اگر شما پول و اسلحه در اختیار یک مشت تروریست دیوانه برای سرنگونی یک دولت در آسیای غربی قرار دهید، آنها تلاش خواهند کرد که در سایر نقاط جهان هم دست به انجام حملات تروریستی بزنند.

گلوبال ریسرچ در ارزیابی علت دیگر حمایت غرب از تروریست‌ها نوشت: بدیهی است که کشورهای غربی از واژه جعلی «جنگ با ترور» علاوه بر استفاده برای بسیج افکار عمومی در جهت حمایت از جنگ‌های امپریالیستی در خارج از کشور، از این واژه به عنوان توجیهی برای اعمال کنترل تمامیت خواهانه خود در داخل استفاده کرده‌اند. آمریکا، انگلستان و فرانسه، نمی‌توانند یک دولت پلیسی را بدون حملات تروریستی توجیه کنند، و این حملات به این دولت‌ها اجازه می‌دهد که سیاستهای خود را بر مردمی که هرگز قبل از بحران این سیاست‌ها را نمی‌پذیرفتند تحمیل کند. قبل از 11 سپتامبر اکثریت مردم در غرب دولت پلیسی و دارای نظارت فراگیر را سنگین، غیر قانونی، خطرناک و نقض کننده حقوق اساسی خود از جمله حق حریم خصوصی و حاکمیت قانون می‌دانستند. اما پس از 11 سپتامبر به نظر می‌رسد اکثریت مردم در غرب برای متوقف کردن حمله این تروریست‌های ساخته دست غرب بیشتر مایل به زندگی ذیل حاکمیت آلمان نازی هستند چرا که برخورداری از حقوق اساسی نمی‌تواند ایمنی و امنیتی را برای آنان به ارمغان آورد.

در 14 سال گذشته آژانس امنیت ملی در آمریکا جاسوسی از مردم را بطور چشمگیری افزایش داده است. دولت پلیسی در انگلستان در پی هشدارهای سال 2001 و از زمان بمب‌گذاری در لندن شتاب بیشتری به خود گرفته است. پس از حملات شارلی ابدو در ابتدای سال جاری در پاریس، مجلس فرانسه لایحه نظارت را تصویب کرد که به سازمان‌های اطلاعاتی اجازه می‌دهد تا نیاز به حکم قضایی را دور بزنند.

*********************************

روزنامه قدس **

بی توجهی به روحانی و هاشمی

مشرق: داریوش سجادی، تحلیلگر اصلاح طلب مقیم آمریکا و مشاور کروبی گفت: ولادیمیر پوتین‌ رئیس جمهور روسیه در سفر به‌ تهران به‌ روحانی‌ و‌ هاشمی‌ توجهی‌ نداشت.

هاشمی: ان شاءالله برای انتخابات اسفند می‌آیم

شفاف: هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره انتخابات اسفندماه و تصمیم خود، گفت: یکی از سرنوشت‌ سازترین انتخابات در تاریخ انقلاب اسلامی است و من هم ان شاءالله می‌آیم.

لاوروف حاضر به دیدار با وزیر خارجه ترکیه نشد

جهان: وزارت خارجه روسیه می‌گوید که سرگئی لاوروف با درخواست آنکارا برای دیدار وزیران خارجه روسیه و ترکیه مخالفت کرده است.

در مجلس هم فساد مالی بود

تابناک: مصطفی کواکبیان با اشاره به اینکه در مجلس هم فساد مالی بود که بماند، تصریح کرد: وضعیت اقتصادی کشور ما در شرایط فعلی مناسب نیست، فجایعی در کشور رخ می‌دهد و بر اثر مسایل اقتصادی، این وضعیت زیبنده جامعه اسلامی نیست.

اولاند: به سوریه نیروی نظامی نمی‌فرستیم

الف: فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که فرانسه در نظر ندارد برای مبارزه با داعش به خاک سوریه نیروی نظامی اعزام کند.

شاعر همجنسگرای ایرانی به اسراییل رفت!

باشگاه خبرنگاران: وزیر داخلی رژیم صهیونیستی با صدور روادید، مجوز ورود «پیام فیلی» شاعر همجنسگرای ایرانی را به تل آویو صادر کرد.

دستگیری عاملان انتشار شایعه بمب‌گذاری

فرارو: سرتیپ پاسدار ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری عاملان انتشار شایعه «گروگانگیری در بازار موبایل ایران» و همچنین «بمب گذاری در دو نقطه از شهر تهران» خبر داد.

اوباما جرأتِ نابودی داعش را ندارد

ایرنا: جب بوش، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، دیروز اعلام کرد که اوباما جرأت و اراده نابودی داعش را ندارد.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

*هواپیمای بمب افکن روسی بعد از آن که تانکرهای نفت داعش را منهدم کرده بود، توسط ترکیه سرنگون شد. سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با اعلام این خبر گفت:عبور از مرزها بمباران هواپیمای سوخو را توجیه نمی‌کند. به گزارش اسکای نیوز، لاوروف گفت: تروریست‌ها از خاک ترکیه برای انجام عملیات تروریستی در سوریه استفاده می‌کنند.

*یک باند بین‌المللی بزرگ هرزه نگاری و انتشار تصاویر جنسی کودکان، توسط عملیات مشترک هلند، استرالیا و آمریکا فروپاشی شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه با این عملیات مشترک 203عضو این باند دستگیر شدند که از اتباع کره جنوبی، هلند، کلمبیا، امارات و استرالیا بودند.

*********************************

روزنامه ایران**

سخنان زنجانی مستند اتهام «ضراب» شد

روزنامه‌های ترکیه ادعاهای اخیر «زنجانی» درباره انتقال طلا از غنا به «استانبول» و «دبی» را نشانه‌ای از صحت اتهامات وارد شده علیه «ضراب» و نقش داشتن او در این ماجرا ارزیابی کردند. به گزارش «خرداد»، از جمله روزنامه «حریت»ترکیه با اشاره به اعترافات اخیر بابک زنجانی متهم فساد اقتصادی در دادگاه پیرامون انتقال 5/1 تن طلا از طریق استانبول نوشت:«این بازرگان ایرانی که شریک «رضا ضراب» مظنون اصلی پرونده بزرگترین رسوایی مالی در ترکیه قلمداد می‌شود در دادگاهی در ایران اعتراف کرد که 5/1 تن طلا را از طریق کشور غنا به «استانبول» انتقال داده است». این روزنامه افزود:

« این همان اتهامی است که «ضراب» نیز در ترکیه با آن مواجه شده بود؛ یعنی قاچاق طلا.»

حمله سایبری هکرهای ایرانی به مقامات امریکایی

« اف‌بی‌آی» در مورد حملات پیچیده هکرهای ایرانی هشدار داد.

« نیویورک‌تایمز» نوشت:« چهار ماه پس از توافق اتمی صورت گرفته میان ایران و 6 قدرت جهانی، هکرهایی از ایران طی ماه‌های گذشته چندین حمله سایبری علیه حساب‌های کاربری مقام‌های وزارت خارجه ایالات متحده انجام داده‌اند». بر اساس این گزارش، هکرهای ایرانی بر «جاسوسی در فضای مجازی» به جای انجام «حملات مخرب» تمرکز کرده‌اند.»

سخنگوی فرماندهی سایبری سپاه: آسیاب به نوبت!

سخنگوی فرماندهی سایبری سپاه طی یادداشتی در «مشرق نیوز» ضمن تشریح روند بازداشت خبرنگاران در سال 90 نوشت: «به کسانی که احساس می‌کنند توانسته‌اند خیانت‌های خود به ملت را پنهان کنند، بگویم که قطعاً سایر همکاران بهنود در رسانه‌های داخلی نیز در امان نیستند؛ آسیاب به نوبت!» وی در پایان تصریح کرد: «به افرادی که شیفته خدمت به فرماندهان غربی خود هستند، این نکته را یادآوری می‌کنم که عاقبت پادویی شما، نتیجه‌ای جز سنگین‌تر کردن سیاهه خیانت‌های‌تان به ملت بزرگ ایران در بر نخواهد داشت. هموطنان سردرگم؛ فراموش نکنید زمستان‌ها می‌روند و روسیاهی برایتان خواهد ماند!»

حادثه قرچک به روایت الویری

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سؤال که آیا در جریان حضور در نشست اصلاح‌طلبان قرچک مورد تعرض قرار گرفته گفت: «ما اتومبیل را یک خیابان دورتر پارک کردیم و وقتی به محل برگزاری مراسم رسیدیم دیدیم که راه ورود به سالن را دلواپسان محترم مسدود کرده‌اند، لذا مجبور شدیم از میان آنان و بسرعت عبور کنیم که خوشبختانه من را نشناختند و مشکلی پیش نیامد». مرتضی الویری در گفت‌و‌گو با «ایلنا»، افزود: «از انجام این قبیل کارهای غیرقانونی کسی که بیش از همه ضرر می‌کند خود قانون‌گریزها هستند».

اختیار فیلترینگ سایت‌های فاقد مجوز به قوه قضائیه داده شد

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری با اعلام خبر ابطال مصوبه وزارت ارشاد درخصوص فیلترینگ سایت‌های فاقد مجوز گفت: «با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، مسدودسازی این سایت‌ها در صلاحیت مراجع ذیصلاح قضایی قرار گرفت.». به گزارش «میزان»، علی اکبر بختیاری افزود: «پس از بررسی‌ها و با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، در نهایت فیلترینگ سایت‌های فاقد مجوز خارج از صلاحیت وزارت ارشاد دانسته شد و اطلاعیه‌ای که در قالب نظامنامه آمده بود و به وزارت ارشاد اجازه می‌داد نسبت به فیلترینگ سایت‌های فاقد مجوز اقدام کند، باطل شد.»

*********************************

روزنامه خراسان **

تابناک مدعی شد :

ترکیب اعضای شورای نظارت بر برجام مشخص شد .8مقام عالی رتبه سیاسی و نظامی، ترکیب این شورا را تشکیل می دهند.آقایان حسن روحانی، علی لاریجانی، علی اکبر ولایتی، علی شمخانی، محمد جواد ظریف، حسین دهقان، علی اکبر صالحی و سعید جلیلی، از اعضای این شورا هستند.

انتخاب مدعی شد:

حجت الاسلام مصلحی وزیر سابق اطلاعات گفت : برای مذاکرات قرقیزستان در زمان سعید جلیلی دستگاه اطلاعاتی توانست جزوه ای را که ۱+۵ برای مذاکرات آماده کرده بود به دست بیاورد. بعد از به دست آوردن این جزوه برای جواب دادن به آن کار شد و هنگام مذاکرات آقای جلیلی توانست به تمام سؤالات آنها پاسخ دهد، در این جلسه نماینده یکی از کشورها پیشنهاد داد تا جلسه ادامه پیدا کند اما شرمن با دادن یک نامه او را ساکت کرد.

تابناک مدعی شد:

معصومه ابتکار در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ادامه آدرس های غلط؛ خبرگزاری فارس فیلم یک جرم درسال 87 را سال 94 منتشر می کند/ فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به فیلم منتشر شده در خبرگزاری فارس با تیتر «فیلمبرداری از کندن پوست پلنگ در ملأ عام/ محیط زیست بخواب؛ «پژمان پلنگ‌کش» بیدار است! + فیلم»، گفت: فیلم منتشر شده مربوط به سال 1387 است و خبرگزاری فارس در انتساب آن به زمان مدیریت ابتکار در سازمان حفاظت محیط زیست به عمد دچار خطایی فاحش شده است.

جماران نوشت :

در حال حاضر عزیز اکبریان و محمد جواد کولیوند که همسو با جبهه پایداری هستند از حوزه انتخابیه کرج در مجلس حضور دارند و مهدی ایران‌نژاد، فرماندار سابق کرج در دوره احمدی‌نژاد و حجت الاسلام پورمظاهری رئیس سابق کمیسیون فرهنگی شورای شهر دوره سوم کرج و خانم‌ها آجرلو و معصومی نیز با وجود اینکه از نظر فکری به این افراد نزدیک هستند، فعالیت‌های خود را برای انتخابات کلید زده‌اند و به این ترتیب ممکن است کرج جزو شهرهایی باشد که نه تنها بین اصولگرایان که حتی بین اعضای جبهه پایداری نیزدر مورد آن اختلاف ایجاد شود.

نامه نیوز نوشت :

کوثری ،عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم و خوش بینی آنها به حضور عارف در راس مجلس و کسب اکثریت کرسی های مجلس دهم گفت:ما که نمی‌توانیم جلوی خوش بینی اصلاح طلبان را بگیریم و باید اجازه دهیم که خوشحال باشند آن موقع مردم با رای شان نشان می‌دهند که چه کسی بایدخوشحال باشد.ما معتقدیم که اصلاح طلبان مرده‌اند یعنی تفکر اصلاح طلبی مرده است و اینگونه نیست که فکر کنیم اصلاح طلبان می‌آیند و می توانند موفق باشند .

تابناک نوشت :

محمد‌زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات اظهار داشت: اعضای حزب مردمی اصلاحات صبح دیروز با حضور در دفتر محسن هاشمی(فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام) با وی دیدار و گفت‌و‌گو کردند. وی افزود: حزب مردمی اصلاحات در این دیدار از آقای محسن هاشمی برای ثبت‌نام در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت به عمل آورد و تاکید کرد که در صورت کاندیداتوری، حزب مردمی اصلاحات محسن هاشمی را سرلیست انتخاباتی خود قرار خواهد داد.

*********************************

نام:
ایمیل:
نظر: