صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸  ، 
شناسه خبر : ۲۸۷۳۷۸
در روزهای اخیر که کمتر از دو هفته به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، آقای هاشمی‌رفسنجانی فهرست مورد نظر خود را برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری منتشر کرد[...]
یادداشت: در روزهای اخیر که کمتر از دو هفته به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، آقای هاشمی‌رفسنجانی فهرست مورد نظر خود را برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری منتشر کرد. در این فهرست و فهرست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که همزمان منتشر شد، نام‌های مشترکی وجود دارد؛ از جمله آقایان حسن روحانی، موحدی‌کرمانی، امامی‌کاشانی، ابراهیم امینی، دری‌نجف‌آبادی، محمدی‌ری‌شهری، میرمحمدی و محسنی‌قمی؛ اینها نامزدهایی‌اند که وجه اشتراک فهرست جامعه مدرسین و هاشمی‌رفسنجانی هستند. گذشته از اینکه برای اولین‌بار است که یک فرد فهرست انتخاباتی منتشر می‌کند، درباره چرایی این اقدام می‌توان گفت: اسامی مشترک دو فهرست حاوی این پیام است که هاشمی‌رفسنجانی می‌خواهد بگوید با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم‌کلام است؛ اما با بخشی از آن که در جامعه به اعتدالیون مشهور هستند، نه همه آن. پیام دوم فهرست هاشمی با گنجاندن نام آیت‌الله موحدی‌کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران هویدا می‌شود و آن، این است که پیوند هاشمی و جامعه روحانیت مبارز همچنان پابرجاست. در کنار اینها انتشار یک فهرست جدید که تعدادی از نامزدهای جامعه مدرسین در آن دیده نمی‌شوند، تلاشی برای جلوگیری از راهیابی آنها که به نظر می‌رسد آرای مخالف با صاحب این فهرست دارند.
اما نکته آخر اینکه گویا عده‌ای در تلاشند تا با این رفتارها برخلاف چهار دوره گذشته انتخابات مجلس خبرگان رهبری، این دوره از انتخابات شکل رقابتی به خود بگیرد. در حالی که رقابت در انتخابات‌هایی، چون ریاست جمهوری، مجلس و شوراها بیشتر نمود دارد، نه در انتخابات مجلس خبرگان رهبری که باید عده‌ای از علمای برجسته و با شرایط علمی و فقهی خاص در آن حضور داشته باشند.
نام:
ایمیل:
نظر: