صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۳  ، 
شناسه خبر : ۲۹۰۷۶۸

روزنامه کیهان **

حیف شد که سوء قصد نیست /سانسور کنید!

زنجیره‌ای‌ها این بار هم در ادعای سوء قصد به برادر یکی از سران فتنه به کاهدان زدند چرا که استاندار تهران اعلام کرد حمله به میرمحمود موسوی سیاسی و امنیتی نبوده است.

در پی حمله سارقان زورگیر به میرمحمود موسوی روزنامه‌های زنجیره‌ای نظیر شرق و آرمان و اعتماد و...، تعابیری نظیر سوء قصد به وی را برای احیای جریان مرده فتنه در تیتر اول خود گنجاندند و حتی این موضوع را در قالب سوال از وزیر کشور برجسته کردند.

به نوشته روزنامه جوان همین سه روز پیش بود که رسانه‌های وابسته به تجدیدنظرطلبان با انتشار گزارش‌های جهت‌دار تصویر برادر یکی از سران فتنه را که مورد سوء قصد عده‌ای ناشناس قرار گرفته بود، عکس نخست خود قرار دادند. سایت ضدانقلابی کلمه که در فتنه سال 88 نقش هدایت و هماهنگی رسانه‌های وابسته را برعهده داشت، تلاش کرد این حادثه را سیاسی و امنیتی عنوان کند که توسط افرادی با لباس شخصی صورت گرفته است. کلمه بارها از واژه «ترور» برای این حادثه استفاده کرد. پس از آن بود که برخی سایت‌های داخلی و روزنامه‌های وابسته به جریان تجدیدنظر طلب بهانه یافتند تا همچون فتنه سال 88 فضای افکار عمومی را مخدوش و با ارائه اخبار و گزارش‌های جهت‌دار، اهداف فتنه‌گرانه خود را دنبال کنند.

پس از این ماجرا با اینکه سخنگوی قوه قضائیه و مسئولان اجرایی سوء قصد به دیپلمات وزارت خارجه را امری غیرسیاسی و غیرامنیتی عنوان و تصریح کردند این حادثه انگیزه دزدی داشته، اما تعدادی از روزنامه‌های خاص کوشیدند این حادثه را فراتر از انگیزه‌هایی مانند زورگیری و دزدی عنوان کنند تا اینکه استاندار تهران بر همه اهداف سیاسی جریان رسانه‌ای فتنه خط بطلان کشید و تصریح کرد: این حادثه سیاسی و امنیتی نبوده است.

حمله زورگیران با سلاح سرد صورت گرفته بود.

نکته قابل تأمل اینکه روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های ضد انقلاب خارجی، با وجود تیتر یک کردن تیترهای القایی و دروغ نظیر «سوء قصد» و «ترور» توضیحات مقامات رسمی درباره منتفی بودن قصد سیاسی و امنیتی به تیغ سانسور سپردند.

به نظر می رسد برای این طیف رسانه‌ها سیاست کشته‌سازی و قربانی گرفتن از اشخاص - ولو همسو- ارزش بیشتری دارد تا منتفی شدن موضوعاتی نظیر ترور و سوءقصد؛ چرا که در غیر این صورت باید همین موضوع را هم تیتر اول می‌کردند.

تشویق لفظی شرکت‌های اروپایی!آمریکا حاضر نیست تضمین بدهد

یک خبرگزاری آمریکا با مرور سخنان جان کری نوشت آمریکا برخلاف تشویق به همکاری بانکی با ایران تمایلی به عملی کردن این کار و رفع هراس بانک‌های غربی ندارد.

جان کری روز پنج‌شنبه در دیداری با نمایندگان بانک‌های اروپایی در لندن اطمینان داد آنها به خاطر تسهیل معاملات مشروع با ایران تنبیه نخواهند شد.

کری در این نشست با حضور فیلیپ هاموند وزیر خارجه بریتانیا از «سوء تعبیر یا شایعات محض» درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران انتقاد کرد.

نمایندگان بعضی از بانک‌های مهم اروپا از جمله اچ‌اس‌بی‌سی، دویچه بنک، بارکلیز و بی‌ان‌پی پاریباس (بانکی که 9 میلیارد دلار جریمه شده) در این نشست حضور داشتند.

اما حتی فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس هم که در این نشست حضور داشت اذعان کرد میان نیات سیاسی طرف‌های مذاکره با ایران و واقعیت‌های بانکی شکاف وجود دارد.

خبرگزاری آلمان هم با انتشار سخنان تشویقی(!) کری نوشت: بانک‌های اروپایی همچنان از ترس اینکه مبادا به خاطر همکاری با ایران مورد جریمه آمریکا قرار گیرند، از همکاری و شراکت اجتناب می‌کنند.

رادیو فرانسه نیز از قول کارشناسان گفت: بعید است که اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا بانک‌های اروپایی به ویژه آن دسته از بانک‌هایی که به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا در گذشته مجازات‌های مالی سنگینی را متحمل شده باشند، به انجام فعالیت در ایران راغب سازد. به رغم تعلیق تحریم‌های بین‌المللی علیه نفت و نظام بانکی ایران، بانک‌های اروپایی همچنان از انجام مبادلات تجاری با ایران خودداری می‌ورزند، زیرا، دولت آمریکا تحریم‌های یکجانبه خود را لغو نکرده است.

بانک فرانسوی «سوسیته ژنرال» اعلام کرده است که به دلیل استمرار ابهامات ناشی از مجازات‌های یکجانبه آمریکا، بانک فرانسوی در نظر ندارد فعالیت‌های خود را در ایران از سر بگیرد. مدیر «سوسیته ژنرال» همچنین تصریح کرده است که تفاوت‌های میان نظام‌های مالی آمریکا و اروپا خطراتی را برای بانک‌ها و نهادهای مالی در پی دارد.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز تأکید کرد: بعضی از دولت‌ها و بانک‌های اروپایی و آسیایی در تماس با دولت آمریکا خواستار توضیحی شفاف در مورد قوانین و مقررات مالی کنونی دولت آمریکا در ارتباط با ایران شده‌اند. آنها می‌خواهند مطمئن شوند که بعداً به خاطر معامله با ایران مجازات نخواهند شد؛ اما آمریکا تمایلی به انجام این کار ندارد زیرا نمی‌خواهد به نظر برسد که در زمینه مجازات‌های قاطعش علیه ایران نرمش به خرج می‌دهد.

گزارش رسانه‌های غربی سندی دیگر بر بیانات دقیق رهبر معظم انقلاب است مبنی بر اینکه طرف بدعهد آمریکایی روی کاغذ وعده برداشتن تحریم‌ها را می‌دهد. اما همزمان به ایران هراسی در میان بانک‌ها و شرکت‌های اروپایی و تهدید آنها به مجازات دامن می‌زند. معظم‌له این روند تعامل و توافق را خسارت محض توصیف کردند.

ریاست عارف برای اصلاح‌طلبان استارت عبور از روحانی!

یک روزنامه زنجیره‌ای در نسخه‌پیچی قابل تأملی نوشت؛ انتخاب رئیس مجلس در درون مجلس بازی دو سر باخت است و باید در بیرون مجلس انجام شود! آرمان در عین حال تصریح کرد روحانی نگران عبور اصلاح‌طلبان از وی در صورت انتخاب عارف به ریاست مجلس است.

آرمان در تیتر اول خود با عنوان «قفل ریاست رقابت برای ریاست در صحن مجلس اشتباه بزرگی است» می‌نویسد: برخی عقیده دارند برای اینکه عارف رای اول در تهران را دارد جلوس او برکرسی ریاست حقش است که اگر این امر محقق نشود سبب سرخوردگی حامیان و اصلاح‌طلبان می‌شود که نمونه آن در نشستی رخ داد که رئیس‌جمهور برای منتخبان تدارک دیده بود. «در آن نشست یکی از منتخبان استان خوزستان نسبت به نشستن برخی منتخبان در ردیف جلو کنار رئیس‌جمهور معترض شده و در وسط جلسه با بلند شدن از جای خود و با صدایی که همه می‌شنیدند، گفت که در این جمع همه منتخب مجلس دهم هستند...»

آرمان می‌افزاید: نکته دیگر که ناشی از هیجان طیف امید است به دعوت کردن آنها از وزرای دولت برای حضور در نشستشان است.

درست است که مشی اصلاح‌طلبان با دولت در برخی موارد همسو است اما این نزدیکی دلیل انتظار حمایت پاستورنشینان از ریاست شخص خاصی نیست.

محمدرضا تاجیک چندی پیش گفته بود: «انتخاب فردی جز از لیست امید به عنوان ریاست مجلس از سوی جریان اعتدال (دولت) یک خطای استراتژیک غیرعقلایی است. منطق تئوری بقا به دولتمردان حکم می‌کند که از هرگونه اقدام مستقیم و غیرمستقیمی که موجب و موجد خدشه به مقبولیت و مشروعیت مردمی اصلاح‌طلبان می‌شود، پرهیز کنند.

تاجیک به صراحت شرط حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی در دور بعدی انتخابات را، حمایت دولت از ریاست عارف می‌داند.

آرمان اما تاکید کرد: برخی کارشناسان بر این باورند که اگر اصلاح‌طلبان به قدرت بازگردند، هرلحظه امکان عبور از روحانی وجود دارد و روحانی این موضوع را خوب می‌داند و از کنار آن عبور نمی‌کند.

کارشناسان معتقدند تا امروز انصراف عارف، تنها گزینه چانه‌زنی اصلاح‌طلبان با دولت بود و اگر وی به ریاست مجلس برسد، دیگر زیاده‌خواهی اصلاح‌طلبان، دولت روحانی را به چالش می‌کشاند.

این روزنامه سرانجام با بیان اینکه «تعیین رئیس در صحن مجلس اشتباه بزرگ است» می‌نویسد؛ در نهایت باید چنین نتیجه گرفت که اگر قرار باشد ریاست مجلس در درون صحن مجلس تعیین شود بازی دو سر باخت است چرا که بطور طبیعی سبب دلخوری‌هایی میان نمایندگان و مردم می‌شود پس چه بهتر پیش از آغاز مجلس بر سر کرسی ریاست میان عارف و لاریجانی توافق شود.

هر چند باید در این زمینه مردم را درست توجیه و اقناع کرد.

همین هرهری مسلکی و بی‌اخلاقی اصلاح‌طلبان را بدبخت کرد

«با روشن شدن تکلیف وضعیت سرکار خانم مینو خالقی و بازماندن ایشان از ورود به مجلس دهم اکنون بهتر و با صراحت می‌شود به این بی‌اخلاقی و تبعات‌اش پرداخت.» داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب ضمن درج این مطلب در کانال تلگرام خود نوشت: صورت بدون روتوش ماجرا حاکی از آن است که شورای نگهبان نامبرده را علی‌رغم تائید صلاحیت اولیه بعد از یابش تصاویری از ایشان که حکایت از کشف حجاب در خارج از کشور داشته با وجود کسب اکثریت آرای شهروندان اصفهانی از ورود به مجلس منع کرد؛ تصمیمی که نهایتا نیز محرز شد.

وی می‌افزاید: نکته قابل توجه آنجاست که ظاهرا و علی‌رغم تکذیب‌های اولیه نسبت به اصالت تصاویر مزبور آن تصاویر صحت داشته و خانم خالقی واقعا کشف حجاب کرده بوده‌ا‌ند. این که ایشان یا هر خانم دیگری دلبسته به حجاب باشند یا نباشند موضوع این پست نیست و اساسا تقید یا عدم تقید به حجاب امری است شخصی و محول است به تصمیم و اراده آزادانه و آگاهانه افراد، هر چند التزام به آن در حوزه قانونی و عمومی ایران تکلیفی است شهروندی. اما محل نزاع و موضوع مناقشه آن است که خانم خالقی و امثال ایشان باید و موظفند قبل از هر گونه اهتمامی جهت ورود به نهادهای حکومتی تکلیف خود را با استانداردها و لوازم و ضوابط آن حکومت نیز روشن نمایند.

سجادی تصریح می‌کند: «سرکار خانم خالقی! چنانچه چنابعالی بنا به هر دلیل موجه یا ناموجهی تقید به استانداردهای اسلامی و قواعد نظامی که در آن زندگی می‌فرمایید از جمله حجاب را ندارید آیا این اصول فروشی و ریا و فرصت‌طلبی و نان به نرخ روزخواری نیست تا علی‌رغم این بی‌التفاتی، بی‌آزرمانه اصرار به ورود به یک نهاد حکومتی با آن استانداردهای اعلام شده، داشته باشید. وقتی تقید به ضوابط آن حکومت ندارید در آن صورت این کمال پررویی و زیاده‌خواهی و ظاهرفریبی است که مظلوم‌نمایانه و محجوب‌نمایانه و مردم‌فریبانه بخواهید به نهادهای وابسته به آن حکومت ورود داشته باشید! متأسفانه اصلاحات و اصلاح‌طلبان از ناحیه همین گشاده‌دستی‌ها و بی‌مبالاتی‌ها و اصول‌فروشی‌ها و زاهد‌نمایی‌ها و ریاورزی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها و هرهری‌مسلکی‌ها به حضیض افتاد.

پادرمیانی معاونت فرهنگی وزارت علوم برای احیای شاخه افراطیون دفتر تحکیم

تقلای افراطیون و معاونت فرهنگی وزارت علوم برای احیای شاخه گروهکی نفوذی در دفتر تحکیم وحدت با ناکامی در گام اول مواجه شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران شامگاه چهارشنبه با برگزاری نشست موسوم به شوراهای احیا آن هم بدون طی مراحل قانونی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در ساختمان ریاست (سالن شورای این ساختمان) موافقت شد.

نشستی که روز پنج‌شنبه با همه برنامه‌ریزی و وعده، با حدود 15 نفر از دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید و این جمعیت آنقدر کم و بی‌اهمیت بود که تعجب ما را برانگیخت و منتظر ماندیم تا شاید در ادامه به این جمعیت افزوده شود که چنین اتفاقی در عین ناباوری رخ نداد.

به گزارش خبرنگار این خبرنامه پس از انتخابات سال 92 پس مانده‌های جریان رادیکال و مرتبط با سرحلقه‌های فراری طیف علامه در کنگره آمریکا تلاش کردند ضمن اعلام موجودیت تحت عنوان شورای احیای انجمن‌های (اسلامی) اقدام به بازسازی ظرفیت تشکیلاتی خود با ویترینی جدید جهت سوء استفاده از ظرفیت دانشگاه نماید، که با هوشیاری جریان اسلام‌گرا در دانشگاه‌ها مواجه شد و با گذشت 3 سال از فعالیت مستمر و تشکیل حلقه‌هایی در سطح کشور به دلیل تضاذ ذاتی این جریان با روحیه استقلال طلبانه جریان دانشجویی هرگز نتوانسته به عنوان یک ظرفیت مهم دانشجویی شناخته شود.

اما با آغاز سال جدید و از ابتدایی‌ترین روزهای بازگشایی دانشگاه‌ها در فروردین ماه سال 95 این جریان مجددا با چراغ‌های خاموش فعال گردید تا شاید بتواند جای پایی برای خود در محیط دانشگاه‌ها باز کند و به همین دلیل تلاش نمود تا با برقراری ارتباطات متعدد با تعدادی از تشکل‌های دانشجویی پیش از پایان سال تحصیلی نشستی را جهت اعلام موجودیت خود برگزار کند.

کوس رسوایی این جریان آنچنان بلند شده است که حتی تعدادی از انجمن‌های اسلامی در دانشگاه‌های کشور که از قضا در دولت یازدهم و با تابلوی حمایت از این دولت تشکیل شده‌اند نیز طی روزهای گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که حاضر به همراهی جریان مذکور و حضور در این نشست نیستند.

همین روند باعث شد که با وجود همه تدارکات، نشست روز پنج‌شنبه این جریان در شورای ساختمان ریاست دانشگاه امیرکبیر، تنها با استقبال 15 نفر مواجه شود. دقیقا به همین دلیل بود که رسانه‌ها دیدار محمدرضا عارف با جریان مذکور را در قالب نشست یکی از تشکل‌های درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پوشش دادند که البته واقعیت مطلب هم همین بود چرا که با فراخوان درون خوابگاهی و وعده ناهار در روز تعطیل بود که تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با حضور خود در این نشست تعدادشان از اعضای حاضر از دانشگاه‌های سراسر کشور بیشتر شده بود.

اما مسئله‌ای که در خصوص این نشست همچنان جای بحث دارد و به نظر می‌رسد پرونده‌اش همچنان مفتوح است اینکه چطور دانشگاه صنعتی امیرکبیر جهت برگزاری چنین نشستی بدون دارا بودن هرگونه مجوز قانونی از هیئت نظارت بر تشکل‌های این دانشگاه در اختیار جریان مذکور قرار گرفت و چه کسی و یا کسانی مسئولان این دانشگاه را به انجام این امر غیرقانونی ملزم و یا راضی نمودند؟ آیا ستاد وزارت علوم، معاونت فرهنگی این وزارتخانه و شخص ضیاء هاشمی به عنوان معاون فرهنگی اجتماعی این وزارتخانه از این اقدام غیرقانونی مطلع نشده‌اند تا مانع ادامه این روند شوند و یا خود نیز از عوامل بیرونی سفارش کننده و یا ملزم کننده دانشگاه صنعتی امیرکبیر در برگزاری نشست غیرقانونی مذکور می‌باشند؟

در عین حال وزیر علوم باید به یاد داشته باشند که چطور در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب مورد تفقد ایشان قرار گرفت و فرمودند که به ایشان اعتماد دارند اما زیر مجموعه‌شان را در وزارت علوم مراقبت کنند.

*********************************

روزنامه ایران**

صدا و سیما روی موج تغییر مدیران

پس از رفتن سرافراز و انتصاب علی عسگری رده‌های مدیریتی صدا و سیما طی چند هفته آینده دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد. به گزارش «ایران» براساس گمانه زنی‌ها، حسن خجسته و سید محسن مهاجرانی از نامزدهای قائم مقامی سازمان هستند. از علی دارابی به عنوان معاون امور استان‌ها یاد می‌شود و اصغر پورمحمدی در سمت معاونت سیما ابقا خواهد شد. معاون صدا نیز مدیر جدیدی را تجربه خواهد کرد که هنوز درباره نام او جمع بندی جدی ای وجود ندارد. معاونت خبر هم به یکی از گزینه‌های عبدالرضا بوالی، ایرج‌سبقتی، و سیدمهرداد سیدمهدی واگذار خواهد شد. مدیران شبکه‌های «جام جم»، «پویا»و «پنج» نیز در فهرست تغییرها قرار دارند. مدیر شبکه تازه تأسیس «تهران» هم که از بستگان رئیس قبلی سازمان است، ممکن است جای خود را به مدیر دیگری بدهد. مرتضی شمس مدیر مرکز «صبا» از دیگر مدیرانی است که احتمالاً با پست خود وداع خواهد کرد. ملکی تبار، از مدیران دارای پیشینه حضور در مدیریت‌های ارشد فنی سازمان، در زمره نامزدهای انتصاب به عنوان معاون فنی صدا و سیماست. مرکز گسترش فیلمنامه نویسی که هم اکنون تحت مدیریت امین صدیق است، منحل شده و اختیارات و امکانات آن به مرکز هنرهای نمایش سیما منتقل می‌شود. همچنین با توجه به پذیرفته نشدن حکم اردشیر زابلی‌زاده از سوی وزارت علوم، محتمل است اصغر غلامرضایی به سمت ریاست دانشگاه صدا و سیما باز گردد.

اخراج فرمانده تفنگداران امریکایی بازداشتی در آب‌های ایران

نیروی دریایی امریکا روز پنجشنبه از برکناری فرمانده 10 ملوان امریکایی متجاوز به آب‌های ایران درخلیج فارس در ماه ژانویه که مدت کوتاهی در بازداشت ایران بودند، خبر داد. به گزارش «ایرنا»، به نقل از «رویترز»، نیروی دریایی امریکا اعلام کرد که اعتماد خود را به ناخدا یکم « اریک راش» افسر اجرایی گروه ساحلی ریورین شامل 10 ملوان در زمان حادثه ایران از دست داده است. در بیانیه نیروی دریای امریکا افزوده شده است:« ناخدا یکم «راش» از وظایف فرماندهی اش مرخص شده و تغییر مأموریت یافته است».

خیز تندروهای امریکا برای تحریم جدید ایران

«المانیتور» خبر داده که نمایندگان کنگره امریکا در حال آماده کردن طرحی جدید برای تحریم ایران هستند. قانونگذاران هر دو مجلس و هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در کنگره امریکا در ماه‌های گذشته با یکدیگر برای آماده کردن یک طرح تحریمی جامع علیه ایران همکاری کرده‌اند. به گزارش «تابناک»، قرار است طرح تحریمی جدید قانونگذاران امریکایی، ایران را به بهانه‌های حقوق بشر، آزمایش‌های موشکی و فعالیت‌های دیگر تنبیه کند.

قرار بازداشت سرکرده عرفان «حلقه» تمدید شد

علیزاده طباطبایی، وکیل محمدعلی طاهری، سرکرده عرفان «حلقه» که پیش‌تر دیوان عالی کشور به حکم اعدامش نقص گرفته، به تسنیم گفت: پرونده در دادسرای امنیت است و دوباره قرار بازداشت موکلم تمدید شده است.

*********************************

روزنامه خراسان **

اعتدال نوشت :

هشتگی با عنوان «سلیمانی درحلب است» در رسانه های اجتماعی، ترس درجان تروریست ها انداخت. این دستپاچگی و ترس تروریست ها با ایجاد هشتگی با عنوان «سلیمانی در حلب است، گروه ها را متحد کنید» و توئیت هایی که درپاسخ به آن نوشته می شود دو چندان شده است.

انتخاب نوشت :

آیت ا... رضا استادی عضو شورای عالی حوزه گفت: امروز سخن از مشکلات فضای مجازی را بازگو می کنند که چنین معضلاتی در آن وجود دارد؛ پس خود ما چه کاری انجام داده ایم؟ همیشه از مشکلات دیگران می گوییم و خودمان کاری نمی کنیم.آیت ا... استادی گفت: اعمال و رفتار مناسب از سوی حوزویان بسیار مهم می باشد و نباید دلگرم به عبا و عمامه خود باشیم؛ چراکه باید بدانیم اینها فقط لباسند.نباید بگوییم که ما معمم هستیم و با دیگران تفاوت داریم؛ چراکه شیطان به سراغ همه آمده و فریب خواهد داد.

تابناک مدعی شد :

همزمان با وقوع تغییرات در صدر رسانه ملی، حلقه مدیریتی محمد سرافراز نیز یک به یک صحنه را ترک کردند و پس از مدیر شبکه چهارم سیما، مدیر شبکه مستند که حکم یار غار او را داشت، استعفا داد و سازمان صداوسیما را ترک کرد و در همین راستا احتمال کناره‌گیری برخی مدیران دیگر نیز وجود دارد. شنیده‌های «تابناک» حکایت از آن دارد که ممکن است در روال پخش برخی برنامه‌ها نیز تجدیدنظرهایی صورت پذیرد و احتمالاً تغییر محسوسی در این حوزه نیز مشاهده خواهد شد.

عصر ایران نوشت :

واقعیت این است که آنچه می تواند نویدبخش تحول در رویکرد صداوسیما باشد، نه تغییر مدیریت ارشد آن، که تغییر مدیریت و مشی معاونت سیاسی‌اش است.

خبرآنلاین مدعی شد:

بر اساس آخرین آماری که سازمان جهانی بهداشت منتشر کرده است، هر 40 ثانیه یک نفر به علت خودکشی کشته می‌شود و این یعنی سالی حدود 800 هزار نفر ! از این آمار 4069 نفر را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند، طبق این آمار که ایران را صد و بیستم جهان می‌کند، روزانه حدود 11 نفر در ایران خودکشی می‌کنند.

سایت 598 مدعی شد :

کانال تلگرامی دکتر قدیری ابیانه با اعلام خبر کمک دو میلیارد تومانی دولت به نامزد و نماینده اصلاح طلب مجلس نوشت: دکتر قدیری ابیانه با حضور در سازمان بازرسی کل کشور مستندات مربوط به تخلف دولت در اختصاص غیرقانونی دو میلیارد تومانی به نامزد و نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی را ارائه نمود.

روز نو نوشت :

رسولی یک چهره نزدیک به محمدرضا عارف در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه آیا درباره ریاست عارف و لاریجانی توافقی میان بزرگان نظام صورت گرفته است؟ تصریح کرد: «من هم سخنانی از این دست را شنیده‌ام که آقایان لاریجانی و عارف با یکدیگر توافق کرده‌اند که هر کدام دو سال رئیس مجلس دهم شورای اسلامی شوند یا این که با بزرگان نظام چنین توافقی صورت گرفته است؛ در حالی‌که من به آقای عارف نزدیک هستم و با روحیات وی کاملاً آشنایی دارم و اطلاع دارم که به هیچ عنوان چنین بحث و مذاکره‌ای میان این دو یا بزرگان نظام صورت نگرفته است.»

*********************************

روزنامه وطن امروز **

افزایش سطح تهدید امنیتی در انگلیس

وزیر کشور انگلستان گفت تهدید حملات در انگلیس از سوی مخالفان جمهوری ایرلند از «سطح متوسط» به «سطح قابل توجه» افزایش یافته است. خانم می‌گفت تصمیم برای افزایش سطح تهدیدات به دلیل احتمال بالای حملات تروریستی و همچنین به دلیل ادامه تهدید فعالیت‌های مخالفان جمهوری ایرلند اتخاد شده است. همچنین تهدید امنیتی علیه انگلیس از مرزهای امنیتی که شامل تهدید داعش است، بدون تغییر و در بالاترین و شدیدترین سطح قرار دارد که به معنای احتمال وقوع حمله در هر زمانی است.

آتش‌سوزی مشکوک در استانداری قاهره

روز جمعه ساختمان استانداری قاهره در مرکز این شهر دچار حریق شد. این آتش‌سوزی هیچ‌گونه خسارات جانی نداشته ولی روند تکراری و مشکوک آتش‌سوزی در قاهره باعث نگرانی در افکار عمومی این کشور شده است. در روزهای گذشته نیز موارد متعدد آتش‌سوزی در قاهره گزارش شده است که گسترده‌ترین آنها، آتش‌سوزی بامداد دوشنبه در منطقه تجاری الرویعی در نزدیکی میدان العتبه در مرکز قاهره بود.

انتقاد سازمان اروپایی از شکنجه شیعیان در عربستان

علی الدبیسی، رئیس سازمان اروپایی حقوق‌بشر عربستان، وقایع تازه‌ای از نقض حقوق‌بشر را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد که درباره شکنجه شیعیان معترض عربستانی است که به دلیل شرکت در تظاهرات مسالمت‌جویانه در قطیف، بازداشت شده‌اند. الدبیسی وقایع شکنجه فیزیکی و روانی زندانیان را مستندسازی کرده است. این گزارش که با همکاری یک پژوهشگر مستقل تهیه شده است، پایبند نبودن عربستان به پیمان مبارزه با شکنجه را ثابت می‌کند. عربستان در سال 1997 به این پیمان پیوست.

تمر، جانشین روسف تعلیق شده

دیلما روسف، رئیس‌جمهوری تعلیق شده برزیل بار دیگر حکم سنای این کشور علیه خود را رد کرده و آن را کودتا خوانده است. روسف تایید لایحه استیضاح خود را ضربه‌ای به دموکراسی در برزیل عنوان کرد و گفت این استیضاح کاملا «جعلی» و یک «کودتا» علیه دولت وی بوده است. وی با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه جرمی انجام نداده است که مستحق محاکمه باشد، از همه مخالفان این کودتا خواست بسیج شوند، متحد باشند و اعتراضاتی مسالمت‌آمیز برگزار کنند. اظهارات روسف در حالی مطرح شد که اکثر اعضای سنای برزیل به دادگاهی شدن دیلما روسف رای دادند. میشل تمر، رئیس‌جمهور موقت برزیل از شهروندان سراسر این کشور خواست با اطمینان مجدد، از دولت «نجات ملی» پشتیبانی کنند. تمر، میانه‌‌گرای 75 ساله لبنانی‌الاصل که گفته می‌شود خود مسبب استیضاح و تعلیق روسف از قدرت بوده است با انتصاب 23 وزیر، کابینه دولت را به یک‌سوم کابینه دیلما روسف تقلیل داده است.

نعل وارونه عربستان در یمن

عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان سعودی در صفحه توئیتر خود نوشت: چه با حوثی‌ها اتفاق نظر وجود داشته باشد یا خیر، به هر حال آنها بخشی از بافت اجتماعی یمن هستند. الجبیر افزود: نباید به داعش و القاعده به عنوان گروه‌های تروریستی فرصت داد در یمن یا در هیچ جای دنیا باقی بمانند. این اظهارات وزیر خارجه عربستان سعودی در حالی مطرح می‌شود که کشورش از حدود ۱۳ ماه پیش یمن را به بهانه بازگرداندن مشروعیت به آن و سرکوب پیشروی‌های انصارالله، هدف حملات جنگنده‌های خود قرار داده است. در واقع، جنگ علیه القاعده و داعش در یمن نه در صدر اولویت‌های عربستان سعودی بود و نه در ته آن و جنگنده‌های ائتلاف سعودی از روی تجمع‌های آنها در ابین، المکلا و عدن با لطف عبور می‌کردند و هیچ‌گاه آنها را بمباران نمی‌کردند. تحلیلگران چندین عامل را باعث دیکته کردن این تغییر در ترتیب اولویت‌های سعودی در یمن اعلام می‌کنند که از جمله آنها انتقادهای گسترده جامعه جهانی از ائتلاف متجاوز عربی است که جنگنده‌های آن روزانه جان ده‌ها غیرنظامی را در این کشور فقیر می‌گیرند.

*********************************

نام:
ایمیل:
نظر: