صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴  ، 
شناسه خبر : ۳۰۶۸۱۹
1ـ ادعاهای تازه رژیم صهیونیستی علیه ایران
به گزارش رادیو النور، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: اسرائیل اجازه تأسیس پایگاه‌های نظامی ایران در سوریه را نمی‌دهد. وی همچنین اعلام کرد: برخی از مشاوران و کارشناسان ایرانی در سوریه حضور دارند؛ اما نیروهای نظامی ایرانی در اراضی سوریه بر عکس آنچه در این باره گفته می‌شود، حضور ندارند و برخی از گروه‌هایی را که در کنار نظام سوریه می‌جنگند، مورد حمایت قرار می‌دهند. لیبرمن مدعی شد: ایران راهبرد مشخصی دارد و آن، ایجاد وکلایش در هر مکان است. برای نمونه آنها در لبنان حضور فیزیکی ندارند؛ اما از طریق حزب‌الله حضور دارند. آنها در یمن حضور ندارند؛ اما از طریق حوثی‌ها حضور دارند. در سوریه نیز همین خط‌مشی دنبال می‌شود و آنها گروه‌هایی از شیعیان عراقی، افغانستانی و پاکستانی را حمایت می‌کنند. وی اذعان کرد: مأموریت رژیم صهیونیستی ممانعت از حضور ایران در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی است.

2ـ طرح رئیس‌جمهور روسیه برای سوریه
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت: منابع آگاه می‌گویند، مسکو در حال برنامه‌ریزی برای ارائه فرمولی است که به موجب آن، هیچ کشور خارجی مجاز به تبدیل سوریه به یک پلت‌فرم برای حمله به کشورهای همسایه نباشد. اگر چنین فرمولی اجرایی شود، از ایجاد پایگاه‌های نظامی در غرب سوریه جلوگیری خواهد شد. بنیامین نتانیاهو ممکن است چنین فرمولی از سوی روس‌ها را نپذیرد؛ ولی بعید است انتخاب‌های زیادی داشته باشد. آندره کورتونوف، مدیر کل شورای امور بین‌الملل روسیه‌ـ مؤسسه‌ای با نفوذ در مسکوـ که شش سال پیش دفتر رئیس‌جمهور آن را تأسیس کرد، در این باره می‌گوید: «پوتین نمی‌خواهد ایران یا اسرائیل را از دست بدهد.» این روزنامه صهیونیستی در ادامه تأکید کرد: پوتین هم اکنون معتقد است می‌تواند توافقی را میان ایران و اسرائیل در سوریه به وجود آورد تا از درگیری میان آنها جلوگیری کند.

3ـ سلاح مقاومت، خط قرمز ماست
خلیل حیه، معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نشست خبری در غزه گفت: سلاح مقاومت خط قرمز است و قابل مذاکره نیست. این سلاح برای درهم کوبیدن اشغالگران به کرانه باختری منتقل خواهد شد و این حق ماست تا پایان اشغالگری در برابر اشغالگران مقاومت کنیم. وی افزود: سلاح مقاومت شرف و عزت ماست و نه آمریکا و نه هیچ کس دیگری قادر به خلع سلاح مقاومت نیست. معاون رئیس حماس از همه طرف‌های سیاسی خواست از هر گونه اظهار نظر درباره سلاح مقاومت پرهیز کنند. پیشتر ماجد فرج، رئیس دستگاه اطلاعات فلسطین در دیدار با رهبران حماس گفته بود: حماس هرگز خلع سلاح نخواهد شد. گفتنی است، جنبش‌های فتح و حماس در قاهره 21 مهر ماه سال جاری توافق آشتی ملی را امضا کردند.

4ـ کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران
عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی در هشت ماه امسال‌ به ترتیب شامل چین به ارزش پنج میلیارد و 748 میلیون دلار، عراق با چهار میلیارد و 351 میلیون دلار، امارات متحده عربی با سه میلیارد و 893 میلیون دلار، جمهوری کره با دو میلیارد و 747 میلیون دلار و افغانستان با یک میلیارد و 849 میلیون دلار بوده است. همچنین کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران در مدت یادشده به ترتیب شامل کشورهای چین با هفت میلیارد و 951 میلیون دلار، امارات متحده عربی با پنج میلیارد و 749 میلیون دلار، ترکیه با دو میلیارد و 221 میلیون دلار، جمهوری کره با یک میلیارد و 844 میلیون دلار و آلمان با یک میلیارد و 792 میلیون دلار بوده است.
نام:
ایمیل:
نظر: