صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۶  ، 
شناسه خبر : ۳۱۲۶۱۲

روزنامه کیهان **

توهین و تهمت‌های دولت به منتقدان چند سال حکم دارد؟!

دکتر حسن عباسی از اتهام نشر اکاذیب تبرئه اما به اتهام توهین به روحانی و یکی از وزرا به 7 ماه حبس محکوم شد.

وکیل حسن عباسی از ابلاغ این حکم قطعی به عباسی خبر داد.

سال 1395 دفتر ریاست جمهوری تحت دو عنوان «نشر اکاذیب» و «توهین به مسئولین» از حسن عباسی شکایت کرد.

وی از اتهام نشر اکاذیب برائت گرفت اما در اتهام توهین مجرم شناخته شد.

ظاهرا اتهام نشر اکاذیب که عباسی از آن تبرئه شده مربوط به خبر دیدار روحانی با یکی از مقامات صهیونیستی در سالهای دور است.

محکومیت حسن عباسی به اتهام اهانت در حالی است که آقای روحانی ظرف چند سال گذشته، بارها و بارها منتقدان خود را که در میان آنها صاحب‌نظران و متخصصان رشته‌های مختلف هم فراوان دیده می‌شوند و نقدهای کارشناسی دارند، مورد اهانت و اتهام و افترا قرار داده که خطاب‌هایی نظیر «مزدور، جیب‌بر، بی‌دین، بزدل، مفسد، متوهم، بی‌شناسنامه، کاسب تحریم، کودک، عصر حجری و...» از آن جمله است و پرسش این است که اگر به سیاق حکم صادره برای حسن عباسی، قرار باشد برای آقای روحانی نیز حکم قضایی صادر شود، این حکم باید چند سال باشد؟!

وقتی رئیس کمیسیون مجلس به جاده خاکی مذاکره می‌زند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید جریانی مخالف تحریم‌های بی‌محابای ترامپ علیه ایران راه افتاده و باید با این جریان وارد مذاکره و لابیگری شویم.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌‌وگو با ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر جریانی در آمریکا به راه افتاده که مخالف سیاست تحریم‌های بی‌محابای ترامپ علیه ایران است. بخشی از این جریان نظرات متفاوت دو مؤسسه مالی و پولی بزرگ آمریکا یعنی سیتی گروپ و جی‌پی‌مورگان است که رسماً اعلام کردند با سیاست ترامپ مخالف هستند و معتقدند که ایران باید بتواند از دسترسی‌های پولی و مالی سوئیفت برخوردار شود.

وی خاطرنشان کرد: البته این اتفاق با رأی دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه همراه شد که این رأی شامل حوزه‌هایی مربوط به حقوق انسانی از جمله تهدید جان مردم، صنعت هوانوردی و دسترسی اضطراری بانکی، دارویی و کشاورزی است.

وی با اشاره به معافیت برخی کشورها در خرید نفت از ایران و همکاری مشترک گازی میان انگلیس و جمهوری اسلامی یادآور شد: این عوامل نشان می‌دهد که جریان تحریم محدود ایران تا حدی در مقابل تحریم همه‌جانبه ترامپ تقویت شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: تحلیل فضای رسانه‌ای، مشورت‌دهنده‌های فکری و اتاق‌های فکر آمریکا نشان می‌دهد در حال حاضر در این کشور به صورت جدی این بحث مطرح است که رویکرد ایرانی‌ها در حال نتیجه‌گیری از رویکرد مشارکت‌جویانه خودشان است.

فلاحت‌پیشه با بیان این که زمانی که ایران برجام را پاره نکرد، آمریکایی‌ها تلاش کردند این اقدام را بعنوان نقطه ضعف کشورمان نشان دهند تأکید کرد: شکست سیاست آمریکا در محاکمه ایران در شورای امنیت و به تبع آن کنار رفتن نیکی‌هیلی، یکی از بازتاب‌های این موضوع بود.

فلاحت‌پیشه با بیان این که جریانی در آمریکا معتقد است که سیاست ترامپ ایالات متحده را سمت انزوا پیش می‌برد گفت: بنابراین با این شرایط، نباید کانال دیپلماسی با آمریکا بسته شود زیرا آمریکا ترامپ نیست.

این نماینده مجلس تصریح کرد: شواهد نشان می‌دهد فضای دیپلماتیک تازه‌ای برای تنش‌زدایی با آمریکا فراهم شده است.

اظهارات آقای فلاحت‌پیشه از چند جهت مخدوش است؛ جدای از اینکه رهبر معظم انقلاب هر نوع مذاکره جدید با آمریکایی‌ها را بی‌فایده و ممنوع اعلام کرده‌اند و طبعاً رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس باید این رهنمود صریح را بداند و مراعات کند.

اولاً سیتی گروپ و جی‌مورگان و قبیل آنها ظرف 5 سال گذشته که دولتین اوباما و ترامپ در حال تشدید تحریم‌ها بودند، کجا بوده‌اند تا در عمل اعتراض کنند؟! وقتی وزیر خارجه می‌گوید نتوانستیم در 20 ماهه پس از اجرای برجام (به خاطر ابقای تحریم‌ها) حتی یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کنیم، ادعای حمایت از دسترسی‌های پولی و مالی ایران کدام مابه ازای واقعی دارد؟ آیا جز این است که در همان زمان اجرای برجام، برخی سفارتخانه‌های خارجی (نظیر کره جنوبی) با چمدان، حقوق کارمندان خود را منتقل کرده‌اند و ما نیز در دسترسی‌های مشابه، مشکل اساسی داشته‌ایم؟ با این وصف، القای دوگانگی در آمریکا برسر تحریم‌های ضد ایرانی برای چیست؟

ثانیاً جای سؤال است، برجام کدام ایراد بزرگ را داشت که وزارتخارجه به جای شکایت براساس آن، به شکایت طبق معاهده مودت 1955 مبادرت کرد اما همان شکایت نیز - غیر از محکومیت لفظی آمریکا در لاهه، کمترین تأثیر ضد تحریمی نداشت؟!

ثالثاً معافیت برخی کشورها از تحریم خرید نفت ایران، موقتی است و در دولت اوباما نیز سابقه داشته است. در این فرآیند به کشورها اجازه می‌دهند در یک پروسه زمانی مشخص، خرید خود از ایران را کاهش دهد یا به صفر برساند. بنابراین، این اتفاق، ربطی به جریان ضد تحریمی مورد ادعای آقای فلاحت‌پیشه در آمریکا ندارد.

رابعاً اروپایی‌ها بیشتر مشغول وقت‌کشی و سردواندن هستند و به موازات تعارفات بی‌فایده و کلی‌گویی، شرکت‌های آنها از کشور خارج شده‌اند.

خامساً دولت بدعهد آمریکا باید با شکایت دولت و وزارت خارجه، در شورای امنیت سازمان ملل (به عنوان ناقض قطعنامه 2231 و برجام الصاقی به آن) مؤاخذه و محاکمه می‌شد و عجیب است که آقای نماینده، به خاطر اینکه آمریکا نتوانسته ما را محاکمه کند، هیجان‌زده است!!

سادساً ایفای بازی دوگانه پلیس خوب و پلیس بد، شگرد همیشگی آمریکایی‌هاست. با همین شگرد بود که امثال جان‌کری، آقای ظریف و تیمش را تشویق کردند کمترین اعتراض عملی به نقض برجام انجام ندهد و به شکل یکطرفه به انجام تعهدات برجامی ادامه دهد.

گفتنی است دموکرات‌های آمریکا بیشترین اقدامات خصمانه تحریمی و غیرتحریمی را علیه ملت ایران مرتکب شده‌اند که تحریم‌های موسوم به فلج‌کننده، خرابکاری ویروسی و ترور دانشمندان هسته‌ای از جمله آنهاست. دولت اوباما پس از برجام نیز بارها به پیمان‌شکنی پرداخت و این واقعیت در آخرین اظهارات وزیرخارجه در مجلس (در جریان بررسی لایحه الحاق به کنوانسیون CFT) درباره هر دو دولت اوباما و ترامپ مورد تصریح قرار گرفت. بنابراین روشن نیست چرا نماینده مجلسی که به روال همه کشورهای دنیا باید نسبت به دولت و وزارت خارجه کمتر محافظه‌کار و مطالبه‌گرتر باشد، نسخه مشکوک انفعال و ارتباط با شروع‌کنندگان نقض‌عهد در برجام را می‌پیچد؟ آیا نمایندگان کنگره آمریکا (دموکرات و جمهوری‌خواه) نیز این گونه عمل می‌کنند؟ یادآور می‌شود دولت اوباما با اجرای قانون ممنوعیت ویزا برای اتباع 38 کشور (در صورت سفر به ایران) آغاز کننده اعمال محدودیت‌های اقتصادی و تحریمی علیه کشورمان در پسابرجام بود.

شایان ذکر است نمایندگان و سناتورهای کنگره آمریکا از دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، در هنگام رأی‌گیری و تصمیم‌گیری علیه ایران، بارها با اتفاق نظر کامل و همسویی مشترک رأی داده‌اند. اما با این وجود به نظر می‌رسد جریان نفوذ و دستکاری در محاسبات، آدرس غلط به برخی نماینده‌ها برای زمزمه مذاکره مجدد در کشورمان می‌دهد که سزاوار رصد و پیگیری است.

وعده پاسخگویی و گزارش 100 روزه به فراموشخانه دولت سپرده شده است

یک سایت حامی دولت نوشت «دولت روحانی با مردم کم‌حرف می‌زند. این نقدی است که از روز اول به رئیس‌جمهور و هیئت دولت وارد بود. با اینکه روحانی اعلام کرده بود هر 100 روز به مردم گزارش کار می‌دهد اما گویی این وعده به فراموش‌خانه دولت سپرده شده است.»

عصر ایران می‌نویسد حالا این دولت، سخنگو هم ندارد. حدود 60 روز است که نوبخت دیگر سخنگو نیست و رئیس‌جمهور روحانی هم کسی را برای این پست انتخاب نکرده است.

نوبخت سخنگوی خوبی نبود اما حداقل هفته‌ای یک‌بار رودرروی خبرنگاران می‌نشست و سوال‌های آنها را جواب می‌داد و تا حدودی مردم را در جریان تصمیمات دولت می‌گذاشت اما نزدیک به دو ماه است که دولت سخنگویی ندارد و تقریبا هیچکس نیست به مردم بگوید چه خبر است.

مشخص نیست چرا رئیس‌جمهور در مورد انتخاب سخنگو اینقدر معطل می‌کند و کسی را برای این پست انتخاب نمی‌کند. این روزها بیش از هر زمان دیگری، دولت احتیاج به فردی دارد که مواضع او را اعلام کند. در روزهای پرالتهاب دلار، بی‌سخنگویی اوج بی‌تدبیری است. به ویژه اینکه سخنگو احتیاجی به رای مجلس و هماهنگی با نمایندگان ندارد. رئیس‌جمهور می‌تواند یکی از نزدیکان مورد اعتماد خود را به عنوان سخنگو انتخاب کند. البته سخنگویی که تنها شغلش، سخنگویی باشد. نکته‌ای که به نظر می‌رسد هنوز روحانی و تیم همراه او به خوبی درک نکرده‌اند، رابطه با افکار عمومی است. به قول معروف: «چراغ‌های رابطه تاریک‌اند» دولت یازدهم و دوازدهم تا به امروز نتوانسته است به درستی کارها و اهداف خود را به مردم انتقال دهد و همچنان علامت سوال‌های زیادی در مورد عملکرد دولت وجود دارد.

روحانی و زیباکلام هم می‌گویند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند

آقای روحانی امروز با تحقیر تحریم‌های آمریکا گفت «برخی هشدار می‌دهند که «یک روز ناجوری به نام ١٣ آبان در پیش روی شما است. اما من می‌گویم که روز ١٣ آبان هیچ تاثیری نخواهد گذاشت. آمریکا هر کاری خواسته علیه ما انجام داده است و نه قبل از ١٣ آبان که قبل از ١٣ مهر همه کارها را کرده است و چیزی به اسم ١٣ آبان وجود ندارد که مردم را نگران کند».

صادق زیباکلام هم پریروز گفته بود «بعد از ۱۳ آبان اوضاع بهتر خواهد شد. بعد از ۱۳ آبان قرار نیست فاجعه‌ای رخ بدهد و یک آرامشی حاکم خواهد شد و این آرامش باعث حل خیلی از مسائل خواهد شد. خیلی از کار‌هایی که ترامپ می‌گوید بعد از ۱۳ آبان انجام خواهم داد، در حال اجرا است. الان کشور‌های مختلف خرید نفت ایران را کاهش داده‌اند و در رابطه ما با آمریکا هم اتفاق خاصی نخواهد افتاد».

خب بزرگواران! پنج سال است صاحب‌نظران و اهل فن همین را به شماها می‌گویند که نترسید و ترس از آمریکا را به جامعه پمپاژ نکنید؛ به این دلیل روشن که 4 دهه است آمریکا ما را تحریم کرده و موجب پیشرفت ما شده و حالا هم اگر تحریم را فرصت بدانید، موجب شتاب در خودکفایی و پیشرفت می‌شود. می‌بینید که مملکت را با بازنمایی و بزرگ‌نمایی‌های دشمن، پنج سال عقب انداختید و البته متاسفانه بخش مهمی از سرمایه برنامه هسته‌ای را هم واگذار کردید.

FATF کور است جرائم مالی خانواده ترامپ را نمی‌بیند

غیر از رئیس‌جمهور آمریکا، داماد صهیونیست وی نیز مشمول جرائم پولشویی است اما هرگز نهادهایی مانند FATF که شعار مبارزه با جرایم مالی و پولشویی دارند، سراغ آنها نرفته‌اند.

اسناد محرمانه نشان می‌دهند داماد و مشاور ترامپ به مدت هفت سال مالیات بر درآمد اندکی پرداخته یا اصلا نپرداخته است.

روزنامه نیویورک تایمز نوشت: در دهه گذشته، شرکت خانوادگی جارد کوشنر میلیاردها دلار صرف خرید املاک و مستغلات کرده است. سرمایه‌گذاری‌های شخصی وی در زمینه سهام افزایش یافته است. ثروت خالص وی پنج برابر شده و تقریبا به 324 میلیون دلار رسیده است.

اما براساس اسناد مالی محرمانه‌ای که به دست نیویورک‌تایمز رسیده است، کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و مشاور ارشد کاخ سفید، چندین سال است که تقریبا هیچ مالیات بر درآمدی نپرداخته است.

براساس این اسناد، صورتحساب‌های مالیاتی اندک وی نتیجه ترفندهای معمول برای کاهش مالیات است که وانمود می‌شد شرکت کوشنر هر سال میلیون‌ها دلار ضرر مالی می‌دهد. اما این ضررها فقط روی کاغذ بودند و درواقع کوشنر و شرکت وی ازنظر مالی به هیچ‌وجه متضرر نشده‌اند. این ضررها حاصل افت قیمت بود، یک سود مالیاتی که سرمایه‌گذاران در بخش املاک بخشی از هزینه‌های ساختمان‌های خود را هرسال از درآمد خود که مشمول مالیات می‌شود، کم می‌کنند.

یادآور می‌شود ترامپ غیر از فرار مالیاتی و پولشویی، کازینودار نیز هست که جزو جرائم مورد تعقیب و مبارزه FATF قرار دارد. اما این گروه هرگز سراغ موضوعات مورد مبارزه ادعایی خود در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی - و حتی عربستان - نمی‌رود.

دولت اعتراض نکرد، بدهکار شد/ ماکرون: دو بار از روحانی توضیح خواستم(!)

انفعال دولت و وزارت خارجه در قبال حمایت‌های رژیم فرانسه از تروریست‌ها، موجب وقاحت زایدالوصف این رژیم شده است.

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در گفت‌وگو با رادیو فرانسه و شبکه تلویزیونی فرانس24 با متهم کردن دیپلمات ایرانی به تلاش برای بمبگذاری در نشست منافقین گفت: در این باره دوبار با روحانی رئیس‌جمهور ایران مستقیما گفت‌وگو کرده و درباره بمبگذاری برنامه‌ریزی شده از او خواستار توضیحات کامل شده‌ام. ما علاوه بر این گفت‌وگو، تمهیداتی را هم اندیشیده‌ایم.

وی همچنین تصریح کرد سخت‌گیری به ایران از موضوعات غیرهسته‌ای نظیر برنامه موشکی و نفوذ منطقه‌ای در کنار نگه‌داشتن ایران در برجام را مفید می‌دانیم. ما درباره ایران ساده‌لوح نیستیم.

اراجیف‌گویی ماکرون در حالی است که مقر سازمان تروریستی منافقین در پاریس قرار دارد و این گروهک چند ماه پیش همزمان با سفر وزیر امور خارجه کشورمان به پاریس، اقدام به برگزاری نشستی با موضوع براندازی و با حضور برخی سیاستمداران آمریکایی و اروپایی کرده که متاسفانه با اعتراض قاطع وزارت خارجه کشورمان روبه‌رو نشده و موجب وقاحت بیشتر آنها گردیده است.

سازمان منافقین عامل ترور و کشتار 17 هزار شهروند و صاحب‌منصب ایرانی است و رکورددار جنایت و ترور در دنیا به شمار می‌رود.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* از یزد خبر می‌رسد مدتی است واحد پاسخ به استعلام جهت معاملات ملکی دستگاه نوبت دهی خود را خاموش کرده و به صورت دستی نوبت هشت تا ده روزه به مردم می‌دهد. مردم حتی برای گرفتن نوبت باید در یک صف نیم ساعته برای تحویل مدارک معطل بمانند. درحالی که برای پاسخ به استعلام کمتر از پنج دقیقه وقت نیاز است. قبلا مردم با مراجعه به اداره دارایی جهت پاسخ استعلام از دستگاه نوبت دریافت می‌کردند وهمان روز پاسخ خود را می‌گرفتند. چرا در واحد پاسخ به استعلام معاملات که پنج نفر نیرو دارد باید مردم بیش از یک هفته در نوبت باشند؟ چه کسی باید پاسخ این مردم آزاری را بدهد؟

* یک روزنامه عبری زبان در واکنش به ناپدید شدن روزنامه نگار سرشناس منتقد سیاست‌های عربستان تاکید کرد این کشور دارای همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی است با این حال از آن یاد نگرفته چگونه یک عملیات ترور را انجام دهد. به گزارش پایگاه عرب زبان «المصدر» رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» نقل کرده که این رژیم نیز همانند آمریکا تحولات مربوط به پرونده ناپدید شدن «جمال قاشقچی»، روزنامه نگار سرشناس منتقد سیاست‌های دولت عربستان سعودی از سه شنبه دو هفته پیش و پس از مراجعه به کنسولگری کشورش در شهر اسلامبول در غرب ترکیه را از نزدیک دنبال می‌کند با این حال به صورت علنی به این مسئله نمی‌پردازد. روزنامه مذکور ضمن تاکید بر همکاری سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و عربستان در برخی زمینه‌های مشترک نوشت: اگر گزارش‌های دریافتی از اسلامبول درست باشند، دال بر این مسئله هستند که دست کم در یک زمینه، اسرائیل دستورالعمل‌های خود را به عربستان منتقل نکرده و آن نیز عبارت است از این که «چگونه می‌توان عملیات ترور را انجام داد».

* جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا هم از مقام خود کناره‌گیری می‌کند. رسانه‌های آمریکا در روزهای اخیر از احتمال برکناری یا کناره‌گیری متیس از مقام خود به علت اختلاف نظر با سیاست‌های رئیس جمهوری کشورش خبر می‌دهند. همچنین ترامپ در برنامه 60 دقیقه شبکه سی بی‌اس گفت: این ژنرال بازنشسته ممکن است از مقام خود کناره‌گیری کند. براساس بخش‌های برگزیده گفت و گوی ضبط شده ترامپ با این برنامه که پیش از پخش شدن کامل آن منتشر شده است، وی افزود: اگر حقیقتش را بخواهید به نظر من وی گونه‌ای دمکرات به شمار می‌رود، هر چند مرد خوبی است و ما به خوبی همکاری می‌کنیم، اما ممکن است مقام خود را ترک کند.

*********************************

روزنامه خراسان**

دستور جالب دولت درباره رفتار و ظاهر نگهبانان ادارات

براساس ابلاغیه جدید یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، از آن ها خواسته شده با توجه به اهمیت برقراری ارتباط بهتر و وسیع تر با شهروندان، به تعیین استانداردهای رفتاری، گفتاری و ظاهری برای تمامی مشاغل به ویژه مشاغلی که به طور مستقیم با مراجعه کنندگان و شهروندان در دستگاه های دولتی در ارتباط هستند، از قبیل نگهبان، متصدیان باجه های ارائه خدمات، مسئولان دفاتر و مدیران روابط عمومی اقدام و نتایج آن را در ارزشیابی های سالانه و ارتقای آن ها لحاظ کنند.

ضرب الاجل به مسئولان برای کاهش اختلاف حقوق کارمندان

طبق ابلاغیه جدید دولت به سازمان برنامه و بودجه، از این سازمان خواسته شده علاوه بر برنامه ریزی برای برقراری عدالت در نظام پرداخت و متناسب سازی دریافتی بازنشستگان با شاغلان دستگاه ها تا سال 1400، برای اصلاح نظام پرداخت حقوق و مزایا به گونه ای عمل کند که اختلاف بین دریافتی کارکنان در مشاغل مشابه و شرایط مشابه از 20 درصد تجاوز نکند و این مهم در سال 97 اجرایی شود.

*********************************

روزنامه ایران**

کاهش کاربران پیام‌رسان‌‌های داخلی بعد از فیلتر تلگرام

خبر اول اینکه،بررسی‌های صورت گرفته در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) گویای آن است که با وجود فیلترینگ، همچنان بیش از ۴۷ درصد کاربران از تلگرام استفاده می‌کنند که این رقم نسبت به خردادماه به طور تقریبی ثابت مانده است به این معنا که در ماه‌های گذشته میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی کاهش چشمگیری داشته است. به گزارش ایسنا، بعد از فیلتر شدن تلگرام میزان استفاده از پیام‌رسان «واتس اپ» افزایش پیدا کرده که در همین راستا مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران [ایسپا] اعلام می‌کند: کاربران این شبکه پیام‌رسان در نیمه فروردین ماه جاری و پیش از فیلتر شدن تلگرام، ۱۲ درصد بوده که این میزان در خرداد و مهرماه به ترتیب به ۲۵ درصد و 30.1 درصد رسیده است، همچنین استفاده از اینستاگرام نیز بعد از فیلتر شدن تلگرام رشد صعودی داشته و از ۱۷.۷ درصد در فروردین ماه سال جاری به ۳۲.۲ درصد در خردادماه رسیده که این عدد نیز طبق نتایج اخیر ایسپا از خرداد تا مهر به طور تقریبی ثابت مانده است. این آمار و ارقام در حالی اعلام شد که میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی داخلی از خردادماه تا مهرماه کاهش پیدا است؛ پیام‌رسان «سروش» که در فروردین ماه و پیش از فیلتر تلگرام حدود ۲ درصد عضو داشت، در خردادماه و بر اساس نتایج نظرسنجی ملی ایسپا به ۱۳.۵ رسید اما در مهرماه سال جاری سیر نزولی داشته و به ۴.۳ درصد رسیده است. ضمن اینکه «ایتا» از ۲.۹ درصد به ۰.۹ درصد، «آی‌گپ» و «بله» هرکدام از ۲.۵ و ۱.۸ درصد به ۰.۴ درصد، «گپ» از ۱.۴ درصد به ۰.۲ درصد، «بیسفون» و «ساینا» نیز از ۰.۶ درصد هرکدام به ۰.۱ درصد رسیده‌اند.

توهمات ترامپ درباره ایران

دست آخر اینکه،رئیس جمهوری امریکا باز هم با انتقاد از برجام گفت که توافق با ایران باید واقعی باشد، نه مثل توافق هسته‌ای مسخره‌ای که دولت پیشین امریکا آن را به دست آورد. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ طی سخنرانی در جمع هوادارانش در شهر ریچموند ایالت کنتاکی افزود: وقتی به ریاست جمهوری رسیدم، چند هفته قبل از اینکه به من گزارشی از اتفاقات جاری (در جهان) بدهند تنها یک سؤال وجود داشت؛ اینکه آنها کی تمام خاورمیانه را به تصرف درمی‌آورند؟ اکنون دیگر به آن فکر نمی‌کنند. دیگر به فکر آن هم نیستند. وی در ادامه ادعاهای خود افزود: آنها (ایرانی‌ها) اکنون مصیبت‌ها دارند. داخل خیابان‌هایشان اعتراض و شورش است، ارزشان (پول ملی) نابود شده و یک روز که شاید چندان هم دور نباشد، پیش ما خواهند آمد و خواهند گفت «دوست داریم توافق کنیم.» این خوب است.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

حسن عباسی با شکایت دفتر رئیس‌جمهور به زندان‌‌‌‌ می‌رود

وکیل حسن عباسی از سخنرانان معروف کشور از ابلاغ حکم قطعی حبس موکلش به مدت ۷ ماه خبر داد. وکیل حسن عباسی از سخنرانان معروف کشور در گفت‌وگو با فارس، از ابلاغ حکم قطعی حبس موکلش به مدت ۷ ماه خبر داد. سال ۱۳۹۵ دفتر ریاست‌جمهوری تحت 2 عنوان «نشر اکاذیب» و «توهین به مسؤولان» از حسن عباسی شکایت کرد. وی از اتهام نشر اکاذیب برائت گرفت اما در اتهام توهین مجرم شناخته شد. حسن عباسی از سخنرانان و تحلیلگران برجسته کشور است که انتقاداتی به رئیس‌جمهور مطرح کرده است.

شفافیت آرای نمایندگان منجر به تقویت پیگیری مطالبات مردم می‌شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت طرح شفافیت آرای نمایندگان گفت: وقتی نماینده با مطالبات مردمی مواجه شود و آنها از عملکرد او آگاه باشند، دیگر نخواهد توانست به مسائلی رأی دهد که ناظر به مطالبات مردمی نیست. حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با رسا، با اشاره به ابعاد مختلف طرح شفافیت آرای نمایندگان گفت: یکی از جهات مثبت این طرح آن است که مردم از عملکرد کسی که به عنوان نماینده خودشان انتخاب کرده‌‌‌‌اند، مطلع می‌شوند. وی با تأکید بر اینکه طرح شفافیت آرا ارتباط مردم با مسؤولان و نمایندگان را روشن و شفاف می‌کند، ابراز داشت: اگر نقطه نظرات وکلای ملت شفاف نباشد، مردم به عنوان موکلان هیچ‌گاه سراغ نمایندگان خود نخواهند رفت و اساساً از رفتار و عملکرد نماینده خود در مجلس مطلع نخواهند شد. نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر این طرح اجرایی شود، نمایندگان تحت فشار افکار عمومی قرار می‌گیرند و مجبور می‌شوند بر اساس مطالبات موکلان خود به مسائل رأی دهند.

علت کوتاهی در انتخاب برخی سفرا را نمی‌فهمیم!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه علت کوتاهی در انتخاب برخی سفرا را نمی‌فهمیم، تاکید کرد: برای بی‌اثر کردن تحریم خرید نفت، باید تولید و فروش فرآورده‌های نفتی و پتروشیمیایی در دستور کار قرار گیرد. حسینعلی حاجی‌دلیگانی در گفت‌وگو با مهر، با تأکید بر ضرورت توجه دولت به بازار نفت ایران بویژه در ارتباط با کشورهای چین و هند اظهار داشت: درخواست ما این است رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه، هر چه سریع‌تر سفرای جدید ایران در چین و هند را منصوب کنند. وی با انتقاد از طولانی شدن روند انتخاب سفیران ایران در کشورهای چین و هند گفت: علت کوتاهی دولت در این زمینه را متوجه نمی‌شویم! مگر قحط‌الرجال است که مدتی طولانی در چین و هند به عنوان 2 شریک مهم اقتصادی کشور سفیر نداریم؟ جای شگفتی است که این دولت حتی توانایی انتخاب هم ندارد. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: متاسفانه گاهی اوقات برخی ارکان دولت با کم‌کاری‌های خودشان که بعضا تعمدی است، اقداماتی انجام می‌دهند که منجر به از بین رفتن پویایی اقتصاد کشور می‌شود.

اعتبار گذرنامه ایرانی در چند سال اخیر پایین‌تر آمده

برخی نمایندگان مجلس پایین آمدن اعتبار گذرنامه ایرانی را تایید کرده و معتقدند وزارت امور خارجه باید فکری به حال ارتقای جایگاه آن کند. در این زمینه، علیرضا ابراهیمی، عضو هیات‌رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه اعتبار گذرنامه ایرانی در چند سال اخیر پایین‌تر آمده، به مهر گفته است: سختگیری‌های سایر کشورها برای ورود ایرانیان به کشورشان بسیار است. نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت امور خارجه باید با دیپلماسی قوی راهی برای ارتقای اعتبار گذرنامه ایرانی بیابد؛ رایزن‌های فرهنگی، سفرا و کاردارها باید علاوه بر مسائل سیاسی به مسائل اقتصادی، فرهنگی و... نیز توجه کنند ولی کم‌کاری مسؤولان باعث شده چهره ایران بدرستی در جهان نمایش داده نشود.

***************************************

نام:
ایمیل:
نظر: