صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰  ، 
شناسه خبر : ۳۱۴۸۹۴
پس از گذشت دو روز از انفجارها در بندر الفجیره و هدف قرار گرفتن چندین کشتی و نفتکش اماراتی، عربستانی و نروژی، ظاهرا آمریکایی ها در حال تلاش برای متهم کردن ایران هستند و در همین رابطه جوسازی هایی را آغاز کرده اند.


پس از گذشت دو روز از انفجارها در بندر الفجیره و هدف قرار گرفتن چندین کشتی و نفتکش اماراتی، عربستانی و نروژی، ظاهرا آمریکایی ها در حال تلاش برای متهم کردن ایران هستند و در همین رابطه جوسازی هایی را آغاز کرده اند.
به گزارش تابناک، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، پس از آنکه توقف کوتاه در مسکو را لغو کرد، ادعا کرد که در ملاقات با نمایندگان ناتو در بروکسل، آنها را در جریان تهدیدهای جمهوری اسلامی ایران قرار داد.
برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران در رابطه با ملاقات پمپئو با نمایندگان ناتو گفت که ایران به تهدیدی فزاینده بدل شده و این ملاقاتی است که وزیر خارجه ایالات متحده پیش از عزیمت به نشست سوچی داشته است.
مایک پمپئو روز دوشنبه در مسیر خود به سوی روسیه در بروکسل توقف کرد و با نمایندگان اتحادیه اروپا و ناتو ملاقات کرد. او به همین دلیل توقف خود در مسکو را لغو کرد و پس از ملاقات‌های بروکسل مستقیم رهسپار سوچی شد.
به گزارش رویترز، هوک افزود: «وزیر خارجه آمریکا می‌خواسته است برخی پس‌زمینه‌های جزئیاتی را مطرح کند که ما به طور علنی مطرح کرده بودیم. ما معتقدیم که ایران بهتر است به جای تهدید وارد گفت‌وگو شود. اینکه آنها بر تهدید تمرکز کرده‌اند، تصمیم بدی است.»


هوک گفته است که پمپئو در تردد خود در بروکسل درباره حمله‌ها به تانکرهای نفتی امارات متحده گزارش‌هایی داده است.
برایان هوک در برابر این پرسش خبرنگاران که آیا وزیر خارجه ایالات متحده ایران را مسئول این حملات می‌داند گفت: «ما در این باره بحث کردیم... به نظر می‌آید کشتی‌های تجاری که لنگر انداخته بودند مورد حمله واقع شده‌اند. مقامات امارات متحده عربی از ما خواسته‌اند در تحقیقات‌شان به آنها کمک کنیم و ما خوشحالیم از این که می‌توانیم این کار را انجام دهیم.»
هوک در برابر این پرسش که آیا او شخصا این اعتقاد را دارد که ممکن است ایران در این حادثه نقش داشته باشد، توضیحی نداد.
وی تاکید کرد که واشنگتن تلاش خواهد کرد تا حضور تمامی گروه‌ها و نیروهایی که تحت فرماندهی ایران در سوریه حضور دارند را پایان بخشد و موضوع ایران در دستور العمل مذاکرات سوچی روسیه خواهد بود.
از سوی دیگر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره آسیب دیدن دو نفتکش عربستان و یک کشتی که با پرچم نروژ حرکت می کرد اظهار نظر می کرد.
ترامپ در جریان دیداری با ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان در کاخ سفید در پاسخ به سوالی در این باره گفت: «تفاقی بیافتد مشکل بدی برای ایران خواهد بود».
ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد احتمال جنگ با ایران گفت: «خواهیم دید چه می شود».
به نظر می رسد، آمریکایی ها فضاسازی خود برای متهم کردن ایران در حادثه روز گذشته بندر فجیره را آغاز کرده اند. به طوری که، علی رغم اینکه هیچ شواهدی در این رابطه ندارند، اما به صورت سربسته و تلویحی قصد متهم کردن ایران را دارند.
لذا، دور از انتظار نخواهد بود که آن ها دامنه این فضاسازی و ادعاها را گسترش دهند و ایران را به عنوان عامل این حادثه معرفی کنند.
این در حالی است که سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حوادث روز یکشنبه برای چند کشتی در دریای عمان را نگران کننده و تاسف بار دانست و خواهان روشن شدن ابعاد دقیق این حادثه شد.
 
 
 

نام:
ایمیل:
نظر: