صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴  ، 
شناسه خبر : ۳۲۱۷۶۹
یک تیم بین‌المللی از محققان، بیش از ۱۰ هزار ترکیب را آزمایش کرده‌اند تا شش کاندید دارویی را شناسایی کنند که ممکن است به درمان COVID-19 کمک کند.
این تحقیق با حضور پروفسور لوک گودت، دانشمند دانشگاه کوئینزلند صورت گرفته که اثربخشی داروهای تأیید شده را مورد آزمایش قرار داده است.
 به گفته محققان، تمرکز این پروژه بر هدف‌گیری آنزیم اصلی ویروس کروناست که با نام Mpro شناخته می‌شود و نقش مهمی در تولید مثل ویروس دارد. از آنجا که این آنزیم به طور طبیعی در بدن انسان وجود ندارد، داروهایی که برای نابودی این آنزیم به کار گرفته می‌شود حداقل آسیب را به بدن بیمار می‌رسانند.
محقق این پژوهش از دانشگاه استرالیا گفت: ما برنامه‌ای را برای غربالگری داروهای با توان بالا، هم در آزمایشگاه‌ها و هم از آخرین نرم افزارهای رایانه‌ای برای پیش بینی چگونگی اثربخشی در ویروس کرونا را آغاز کردیم.
وی افزود: ما داروها را مستقیماً به آنزیم یا کشت سلولی در حال رشد ویروس اضافه می‌کنیم و ارزیابی می‌کنیم که چه مقدار از این ترکیبات برای ضربه به آنزیم یا از بین بردن ویروس مورد نیاز است.
در این تحقیقات با اعلام عمومی هدف‌گیری آنزیم اصلی ویروس کرونا بیش از ۳۰۰ پیشنهاد برای آزمایش داروهای در دست تولید شرکت‌های مختلف به منظور نابودسازی این آنزیم، به محققان ارائه شده و این روند کمک می‌کند تا پژوهشگران و دانشمندان  به جای شروع مراحل تولید دارو از صفر، با سرعت بیشتری تحقیقات خود را انجام دهند.
این همکاری بین المللی توسط محققان دانشگاه ShanghaiTech انجام شد.
نام:
ایمیل:
نظر: