در پی خیز دولت و پارلمان آلمان برای تعطیلی بزرگترین مرکز شیعیان اروپا، جمعی از مسلمانان آلمان بیانیهای صادر کردند که متن آن را در ادامه میخوانید:
«پارلمان مرکزی آلمان فدرال جلسهای بی سابقه را با عنوان «حمایت از جنبش اعتراضی در ایران و افزایش فشار بر رژیم ایران» در مورد سیاست آینده آلمان در تقابل ایران برگزار کرد. در این سخنرانی، واژگان و جملات رادیکالی و تندی علیه کلیت نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران بر زبان رانده شد که در تاریخ پارلمان این کشور اروپایی بی سابقه بوده است.
نکته دیگر، تقاضای مخالفان برای اقدامات فوری شدیدتری علیه ایران بود. بائرباک، وزیر امور خارجه، خویشتن داری دولت آلمان را برای حفظ هماهنگیهای بین المللی با اتحادیه اروپا و آمریکا بهانه کرد، اما با اِعمال سیاستهای خارجی سرکوبگرانهتر علیه تهران موافقت کرد.
در طرح جدید که از سوی پارلمان مرکزی آلمان فدرال به تصویب رسید، از دولت آلمان خواسته شده است تا درخواست تعطیل کردن مهمترین مسجد برای شیعیان در اروپا یعنی مرکز اسلامی هامبورگ (IZH) را بررسی کند. سالهاست که مرکز اسلامی هامبورگ تحت فشار فزاینده لابی صهیونیستی و جریانهای ضد مسلمان در آلمان قرار دارد و اکنون این فشارها به نقطه اوج خود رسیده است.
در بهار امسال دو مرکز بزرگ شیعیان در برمن و مونستر توسط دولت تعطیل شد، ساختمانهای مسجد از مسلمانان خالی شد، بودجه آن ها مصادره و جوامع مسلمانان در مساجد منحل گردید، در حالی که هیچ دستگیری، هیچ جرمی و هیچ اتهام و محکومیت قضایی در این روند وجود نداشت.
این اقدام تأسفبار مجاز دانسته شد، زیرا تعطیل کردن مساجد در آلمان بدون حکم دادگاه امکانپذیر است. این مساجد صرفاً با استناد به اتهاماتی مانند مخالفت مقلدان امام خامنهای (دام عزه) و حضرت آیت الله سیستانی با همجنسگرایی و بی بند و باری جنسی تعطیل شدند. این به معنای محدودیت مذهبی و نقض حقوق مسلمانان در آلمان است.
از طرف دیگر، اقدامات مشابه علیه مساجد تحت اداره اهل سنت هر روز شدیدتر میشود که نتیجه قابل پیشبینی و معینی دارد.
مرکز اسلامی هامبورگ ماههاست که از سوی جریانات ضد انقلاب و پناهندگان مخالف نظام جمهوری اسلامی مورد هجمه قرار گرفته است. برخی از مصادیق، این رفتارهای اسلامستیزانه، آسیب جسمی به سرپرست 71 ساله مسجد هامبورگ، سوزاندن قرآن در مقابل مسجد و مبتذلترین توهینهای لفظی علیه ساحت مقدس ائمه اطهار علیهمالسلام است که متأسفانه هیچ یک با ممانعت یا محکومیتی از سوی دولت آلمان مواجه نشد.
اکنون مقامات ایالتی هامبورگ میگویند که قصد دارند داراییهای مرکز اسلامی هامبورگ را ضبط کرده و از دیگر سو تحقیقات بیشتر با هدف بررسی تعطیلی مساجد دیگر را کلید بزنند. به گفته کارشناسان، ممنوعیت فعالیت مرکز اسلامی هامبورگ و دیگر مراکز شیعه در آیندهای نزدیک، منبعث از رویکردی سیاسی، مغرضانه و غیر حقوقی است.
اکنون نیم میلیون شیعه در آلمان و در مجموع بیش از پنج میلیون مسلمان در این کشور هیچ مدافعی ندارند و امیدوارانه در انتظار واکنش جهان اسلام و جمهوری اسلامی ایران در قبال این رخداد هستند. سیاست ایران در مورد آلمان باید به گونهای باشد که با سیاستهای ضد دینی و ضد انسانی دولت آلمان مواجهه کند، چرا که ارزشهای ضد اسلامی خود را به مسلمانان تحمیل کرده و خصومتورزی علیه جهان اسلام را در این کشور تبدیل به یک سیاست ثابت کرده است.
منبع: تسنیم