صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴  ، 
شناسه خبر : ۳۴۲۶۱۵

فاطمه رحمانی عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد بنا به درخواست مجموعه‌ای‌ از مخالفان جمهوری اسلامی و زنان سیاستمدار غربی و مدعیان دروغین حقوق زنان صورت پذیرفت. این در حالی است که ما شاهد هیچ مخالفتی از سوی این مقامات نسبت به فرایندهای متعدد تضییع حق و خشونت علیه زنان در کشورهای غربی و جهان سوم نبوده ایم که این خود نشانه استانداردهای دوگانه و برخورد کاملا مغرضانه سیاسی در مقوله حمایت از حقوق زنان است.

وی افزود: همین استانداردهای دوگانه و سوگیری‌های مغرضانه سیاسی باعث شده که بسیاری از پیشرفت‌های زنان ایرانی در چند دهه اخیر در عرصه‌های آموزشی، علمی، بهداشتی و... که به تایید مراجع بین المللی رسیده، نادیده گرفته شود؛ مواردی چون حضور و مشارکت زنان در سطوح مختلف اداری و مدیریتی، آموزش عالی و مشاغل مختلف، توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و زنان سرپرست خانوار، بیمه زنان خانه‌دار، ارائه خدمات آمورشی و مراقبت‌های پزشکی در خصوص زایمان و مرخصی پس از زایمان ،از آن جمله است.

عضو فراکسیون زنان مجلس اظهار داشت: در کنار اینها، تقدیم ۷۰۰۰ زن شهید در جنگ و ترور و ۲۱۰هزار شهید دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و ۱۷۰۰۰ شهید ترور، ما را در زمره مطالبه‌گران حقوق زنان قرار می‌دهد. به گزارش WHO شاخص امید به زندگی در میان زنان ایرانی ۷۷ سال و آمار بیسوادی در میان زنان ایرانی کمتر از ده درصد می‌باشد.

رحمانی خاطرنشان کرد: همچنین به گزارش WEF انجمن جهانی اقتصاد، ایران در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبه‌ی ۱ را دارد. ۳۰ درصد از پزشکان فوق تخصص و ۴۰ درصد از پزشکان متخصص ایرانی زن هستند. ایران ۴۹ فدراسیون ورزشی زنانه دارد و ورزشکاران زن ایرانی سالانه مدال‌های متعدد ورزشی بین المللی را از آن خود می‌نمایند. آمارهای فوق در مورد کشور ایران به عنوان کشوری که مورد تحریم‌های سنگین واقع شده و شهدای بسیاری نیز در این راه تقدیم کرده است، قابل مقایسه و در مواردی بسیار قابل قبول‌تر از کشورهای به‌ظاهر پیشرفته جهان است.

وی افزود: با این وصف محروم کردن زنان ایرانی از حق حضور در کمیسیون مقام زن سازمان ملل ظلمی آشکار نسبت به زن ایرانی است که البته روسیاهی ابدی را برای بانیان آن به وجود خواهد آورد.

 

منبع: فارس

نام:
ایمیل:
نظر: