صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> یادداشت کوتاه
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷  ، 
شناسه خبر : ۳۴۸۱۳۲
یک زن آلمانی که به داعش پیوسته بود به تحمل ۹ سال زندان محکوم شده است. یکی از جرایم او نگه داشتن یک زن ایزدی به عنوان برده و کنیز است.
پایگاه بصیرت / گروه بین‌الملل/ حنیف غفاری

این روز‌ها اخبار مربوط به صدور حکم دادگاه آلمان علیه یک تبعه زن داعشی در این کشور، مورد توجه بسیاری از محافل حقوق بشری مستقل قرار گرفته است. صورت مسئله این است که یک زن آلمانی که به داعش پیوسته بود به تحمل ۹ سال زندان محکوم شده است. یکی از جرایم او نگه داشتن یک زن ایزدی به عنوان برده و کنیز است. او همچنین به جرم ارتکاب جنایت علیه بشریت و پیوستن به یک سازمان تروریستی خارجی گناهکار شناخته شده است. دادگاهی در شهر کوبلنز در غرب آلمان این زن ۳۷ ساله آلمانی به نام "نادین ک." را به جرم آزار و سوءاستفاده از یک زن جوان ایزدی (به مدت حدود ۳ سال) مجرم شناخت. این زن همچنین به این علت که شوهر خود را برای کتک زدن و تجاوز به این زن جوان ایزدی تشویق می‌کرده، محکوم شناخته شد.

آن طور که گفته شده این زن و شوهر داعشی که دارای تابعیت آلمان بوده‌اند، پس از به اسارت گرفتن این زن ۲۰ ساله ایزدی، او را با خود به موصل و سپس به سوریه هم برده‌اند. در بهار ۲۰۱۹ نادین ک؛ و اعضای خانواده او دستگیر و در سال ۲۰۲۲ به آلمان بازگردانده و در این کشور اروپایی بازداشت شدند.

اما نکته اصلی اینجاست که حکم صادر شده برای این زن تروریست، اساساً تناسبی با جنایت بزرگ وی و همسرش ندارد. ضمن آنکه صد‌ها مورد دیگر از این دست در آلمان و دیگر کشور‌های اروپایی وجود دارد که مقامات قضایی و امنیتی آلمان اساسا علاقه‌ای نسبت به مفتوح‌سازی جنایات آن‌ها نشان نمی‌دهند! به عبارت بهتر، ساختار قضایی و امنیتی آلمان بهترین حاشیه امنیت را برای تروریست‌های داعشی بازگشته به این کشور (خصوصا زنان آلمانی که به صف داعش پیوسته‌اند) صورت می‌دهند؛ بنابراین محاکمه این زن داعشی از سوی ساختار امنیتی و قضایی آلمان بیشتر مصداق ایجاد نوعی حاشیه امن برای تروریستهاست تا مواخذه آنها!

نام:
ایمیل:
نظر: