احمد وحیدی وزیر کشور در خصوص وظایفی که بر عهده وزارت کشور قرار گرفته و همچنین اقدامات کلی وزرات کشور در حوزه عفاف و حجاب گفت: ابتدا اینکه ما در وزارت کشور ستاد هماهنگی راهبری فعالیت های دستگاه ها در خصوص عفاف و حجاب هستیم و در این راستا هم کارها در حال انجام است.
وی گفت: در خصوص وظایفی که در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر عهده وزارت کشور قرار گرفته هم طبیعتاً ما از همه تشکل های مردمی و کسانی که میخواهند در حوزه تبیین، ترویج و تبلیغ و ایجاد فضاهای مناسب برای آگاهسازی بهتر در حوزه عفاف و حجاب فعالیت کند حمایت کرده و این آمادگی داریم که همچنان حمایت کنیم.
وحیدی تاکید کرد: همچنین ما این آمادگی را داریم که از تشکل هایی که می خواهند در حوزه امر به معروف و نهی از منکر فعالیت کنند کمک کرده و از آنها حمایت کنیم.
مهرماه سال 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبهای با عنوان «مجموعه تکمیلی اقدامات اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» را برای اجرا به دستگاههای مسئول ابلاغ کرد. در این مصوبه که در جلسه دوازدهم شهریور سال 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود « ساماندهی و توانمندسازی تشکلها و نهادهای مردمی فعال و مروج عفاف و حجاب» را برعهده وزارت کشور گذاشته است.
در هیمن راستا پویشهایی هم در سامانه تعاملی « فارس من» خبرگزاری فارس به ثبت رسیده است و امضاکنندگان پویش از نهادهای مسئول متولی حجاب خواستهاند به وظایف خود عمل کنند.
در متن یکی از این پویشها که با عنوان « 26 نهاد مسئول متولی حجاب پاسخگو باشند» ثبت شده، آمده است: « وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، سازمان ملی جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت علوم، مرکز امور زنان و خانواده، وزارت ارتباطات، سازمان تربیت بدنی، شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه، وزارت راه و شهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی مقاومت بسیج و وزارت راه و ترابری، ۲۶ دستگاهی هستند که از سال ۸۴ تاکنون موظف شدهاند تا وظایفی را که شورای فرهنگ عمومیِ شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آنها تعیین کرده است، اجرا کنند.»
منبع: فارس