تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲  ، 
کد خبر : ۳۷۸۲۹۶
گزارشی درباره ۲۲ موج کوبنده ایران به خانه عنکبوتی رژیم صهیونی

ایستادگی در برابر متجاوز

از نخستین ساعات تجاوز رژیم صهیونیستی به منافع جمهوری اسلامی ایران، کشورمان با اجرای مجموعه‌ای از حملات موشکی، پهپادی و سایبری، پاسخی قاطع و راهبردی به دشمن داد. این عملیات که رسانه‌های بین‌المللی، از جمله منابع انگلیسی، آن‌را «صحنه‌هایی آخرالزمانی» برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی توصیف کردند، نه‌تنها قدرت نظامی ایران را به نمایش گذاشت، بلکه ناکارآمدی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی، به‌ویژه گنبد آهنین، را آشکار ساخت. پیش و پس از آغاز جنگ تحمیلی «ترامپ» و «نتانیاهو» از تغییر رژیم، تسلیم بی‌قید و شرط و حذف توان هسته‌ای و موشکی ایران می‌گفتند و با بمباران‌ها، نفوذی‌ها و خراب‌کاران داخلی در پی این خیال خام بودند. اما ایران محاسبات آنها را بر‌هم زد. قدرت موشکی ایران «حیفا» و «تل‌آویو» را و پایگاه «العدید» آمریکا در قطر را شخم زد و آمریکا و رژیم صهیونیستی را سراسیمه به آتش‌بس وادار کرد. ترامپ پس از هجوم موشکی ایران به العدید، سراسیمه به آتش‌بس پناه برد و جرأت شرارت را به خود راه نداد. نیرو‌های مسلح حماسه ضدآمریکایی و ضدصهیونی آفریدند. معادله، واژگون و دنیا مبهوت شد. تنها ایران اسلامی بود که در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۴ دو پایگاه آمریکا در العدید قطر و عین‌الاسد عراق را در‌هم کوبید؛ روزنامه «معاریو» هم درباره بلایی که بر سر رژیم صهیونیستی آمده است، نوشت: «لایه‌های پدافندی اسرائیل، آشکارا فرو‌پاشیده و اوضاع در آینده وخیم‌تر می‌شود.» «یدیعوت آحارانوت» هم به نقل از یک افسر صهیونیستی نوشت: «مکان‌هایی که موشک‌های ایرانی اصابت کرده، شبیه میدان جنگ هستند. ویرانی‌هایی که در خیابان‌های تل آویو دیدیم، وحشتناک و دیوانه کننده است.»

 دقیق و گسترده
بر اساس گزارش‌های مراکز نظامی ایران و اطلاعات گردآوری‌شده از منابع آشکار، حملات ایران در قالب ۲۲ موج تهاجمی، دست‌کم ۲۲ هدف راهبردی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد. این اهداف شامل پایگاه‌های نظامی، مراکز اطلاعاتی و امنیتی، زیرساخت‌های انرژی و صنعتی و تأسیسات بندری و دریایی بود. با توجه به سانسور شدید رسانه‌ای در رژیم صهیونیستی، احتمال می‌رود تعداد اهداف مورد اصابت بیش از این باشد. در ادامه، جزئیات این اهداف ارائه می‌شود:

۱- پایگاه‌ها و فرودگاه‌های نظامی
ایران با برنامه‌ریزی دقیق، پایگاه‌های کلیدی نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد:
پایگاه‌های هوایی «نواتیم» بزرگ‌ترین مراکز عملیات هوایی رژیم صهیونی، «هاتزریم» مرکز عملیات‌های تهاجمی رژیم صهیونیستی، «تل‌نوف» که مرکز آزمایش جنگنده‌ها و ارزیابی سیستم‌های تهاجمی و راداری ارتش صهیونی است و پایگاه‌های هوایی «عوودا» و «رامات دیوید» که در جنگ‌های منطقه‌ای، از جمله در لبنان، غزه و سوریه نقش کلیدی داشتند، خسارات قابل‌توجهی متحمل شدند. فرودگاه بین‌المللی «بن گوریون» که دروازه اصلی ورود و خروج رژیم صهیونیستی است، مورد هدف حملات قرار گرفت و فعالیت آن برای مدتی مختل شد.

۲- مراکز اطلاعاتی و امنیتی
حملات ایران به مراکز اطلاعاتی و امنیتی، ضربه‌ای مهلک به توانایی‌های جاسوسی و فرماندهی رژیم صهیونیستی وارد کرد: مرکز اطلاعات نظامی در تل‌آویو که به قلب عملیات اطلاعاتی ارتش اسرائیل معروف است؛ ستاد فرماندهی مرکزی در کریا یا مغز متفکر عملیات نظامی رژیم صهیونی؛ دفتر موساد در اطراف هرتزلیا و تل‌آویو، از جمله مراکز اصلی جاسوسی رژیم صهیونیستی است، آسیب جدی دیدند. ساختمان وزارت کشور در حیفا نیز هدف حملات ایران قرار گرفت.

۳- مراکز علمی و تحقیقاتی
ایران با هدف‌گیری مراکز علمی و تحقیقاتی مرتبط با صنایع نظامی، توان تحقیق و توسعه اسرائیل رژیم صهیونیستی را به چالش کشید:
مؤسسه علوم «وایزمن» که این مؤسسه همکاری گسترده‌ای با ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم صهیونی دارد، دچار خسارات جبران‌ناپذیر شد. «روعی اوزری» نایب رئیس این مؤسسه، اظهار داشت که «بیشتر تحقیقات موجود به‌طور کامل از بین رفته» و خسارات مادی آن حدود ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. همچنین پارک فناوری «گاو یام» در بئرالسبع، این پارک میزبان شرکت‌های تکنولوژی‌محور غربی در خدمت ارتش صهیونیستی است، در حملات ایران مختل شد.
یکی دیگر از نقاطی که مورد آسیب جدی قرار گرفت مرکز تحقیقاتی «رافائل» در حیفا بود این مرکز، یکی از بزرگ‌ترین پایگاه‌های توسعه تسلیحات دریایی، هوایی و زمینی، به‌ویژه در بخش طراحی سلاح‌های هسته‌ای و موشکی است. 
در کنار این موارد مرکز تحقیقات بیولوژیکی رژیم صهیونیستی نیز زمین‌گیر شد. این مرکز تحت نظارت وزارت جنگ رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کند و نقش استراتژیکی در تحقیقات جنگ بیولوژیکی و شیمیایی دارد.
همچنین برج «بادبان» در حیفا که این برج، میزبان شرکت‌های نرم‌افزاری مرتبط با صنایع نظامی است، خسارت جبران‌ناپذیری دید.

۴- زیرساخت‌های نفت و انرژی
حملات ایران به زیرساخت‌های انرژی، اقتصاد رژیم صهیونیستی را به‌شدت تحت تأثیر قرار داد:
پالایشگاه نفت «بازان» در حیفا، این پالایشگاه، یکی از حیاتی‌ترین تأسیسات صنعت انرژی رژیم صهیونی است؛ نیروگاه و منطقه صنعتی «اشدود» که نقش کلیدی در تأمین برق رژیم صهیونیستی دارد؛ نیروگاه برق حیفا به‌منزله بزرگ‌ترین منابع تولید برق رژیم صهیونیستی و میدان‌های گازی «تمار» و «لویاتان» که از منابع اصلی انرژی رژیم صهیونی هستند در حملات ایران خسارات قابل‌توجهی دیدند.

۵- مراکز بندری و دریایی
«بندر حیفا» و تأسیسات نفتی نزدیک «بندر اشدود»، به‌منزله مراکز کلیدی تجاری و نظامی، هدف حملات ایران قرار گرفتند. بندر حیفا، با نقش محوری در اقتصاد و تجارت اسرائیل، دچار اختلال جدی شد.

ناکارآمدی گنبد آهنین
حملات ایران نه‌تنها توانایی تهاجمی این کشور را به نمایش گذاشت، بلکه ناکارآمدی سامانه پدافند هوایی رژیم صهیونی، به‌ویژه گنبد آهنین، را عیان کرد. «اسکات ریتر» افسر بازنشسته آمریکایی، گنبد آهنین را «شرمساری، طنز و هدر دادن پول» توصیف کرد. «تام کاراکو» مدیر پروژه دفاع موشکی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، هشدار داد که اتمام موشک‌های رهگیر صهیونی می‌تواند به یک «روز بد» برای این رژیم منجر شود. «جکسون هینکل» تحلیلگر آمریکایی، نیز اعلام کرد که قابلیت‌های دفاعی رژیم صهیونیستی در این حملات رو به اتمام بود و این رژیم «هیچ راه فراری» نداشت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات