حالا اما در قرن 21 ، جوانانی «مؤمن و متعبد و انقلابی »، برای حفظ امنیت کشور، صدها کیلومتر دورتر از مرزهای ایران، مشغول مبارزه با دشمن، و نقش برآب کردن نقشه های او هستند. در شرایطی که سرتاسر منطقه ی غرب آسیا و حتی (آمریکا و اروپا و آفریقا) درگیر آشوب و جنگ داخلی و شورشهای گسترده است، «{حزب الله یها} ... با همه ی وجود، با همه ی اخلاص در میدان حاضرند
سال ۵۷ كه انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد و آن غوغای عظیم را در دنیا به راه انداخت، یك عدّه از نخبگان درجه یك سیاسی غرب - مثل كیسینجر، مثل هانتینگتون، مثل ژوزف نای... یك سلسله مقالاتی را در همان اوائل انقلاب منتشر كردند؛ مضمون این مقالات و این نوشته ها هشدار به دستگاه سیاسی غرب بود؛ به آنها هشدار میدادند، میگفتنداین به معنای ظهور یك قدرت جدیدی است در منطقه به قول آنها خاورمیانه 17/7/92. پس به ناچار به مقابله با آن با انوع طرح ها و نقشه ها برخاستند. طرح خاورمیانه بزرگ یکی از آنها بود. هدف از این طرح آن بود که همه دولتهایی که در این کشورها هستند، باید به دولت های دست نشانده اسرائیل تبدیل شوند. (17/1/84) به تبع همین طرح بود که حمله به فلسطین و لبنان توسط رژیم صهیونیستی و با حمایت آمریکا شدت گرفت. در جنگ 33 روزه وقتی از کاندولیزا رایس، وزیرخارجه وقت آمریکا سؤال شد که این وضعیت تا کی ادامه خواهد یافت، پاسخ داد: " این زاییدن خاورمیانه بزرگ است و وضعیت آنجا نیز درد این زایمان است."
1- طرح خاورمیانه بزرگ هم شکست خورد، اما این پایان ماجرا نبود. دشمن بعد از شکست آن طرح، به تعبیر رهبر انقلاب سیاست جدیدی را در پیش گرفت: (آن سیاست عبارت بود از اینكه در این منطقه باید كشورهائی، واحدهای سیاسی ای وجود داشته باشند كه این خصوصیات را داشته باشند: اولا ضعیف باشند؛ ثانیا با یكدیگر دشمن باشند، مخالف باشند، با هم كنار نیایند، نتوانند اتحاد بكنند... ثالثاً حكامشان از لحاظ سیاسی، دست نشانده باشند رابعاً از لحاظ ا قتصادی مصرف کننده باشند خامساً از لحاظ علمی عقب افتاده باشند. 15/11/89) برای دست یافتن به این اهداف، باید محیط منطقه را "آشوب" و "ناامنی" فرا می گرفت. پس "جنگ نیابتی" را به کمک عناصر منطقه ای خود آغاز کردند. دشمن همان دشمن بود، اما "چهره" و "تاکتیک" را تغییر داده بود. آنها درصدد کشاندن جنگ به داخل ایران هم بودند. در حقیقت ))عراق مقدّمه بود، شام مقدّمه بود؛ مقدّمه ی ا ین بود که بتوانند اینجا را تحت تأثیر قرار بدهند؛ قدرت اینجا موجب شد که اینها در آنجا هم زمین گیر شدند5/4/95 )) اما اندیشکده آمریکایی اوراسیا ریویو اینگونه به واقعیت اقرارمیکند: "تفکر و برنامه ریزی استراتژیک می تواند تهدیدات را به فرصت تبدیل کند در حالی که آمریکا و کشورهای حامی آن از ایجاد هیچ مانعی بر سر راه ایران خودداری نکرده اند، مقامات تهران از انقلاب سال 1979 توانسته اند تمامی این تهدیدات و دشمنی ها را زیرکانه مدیریت کنند. "
2- در حدیثی از پیامبر(ص) نقل است که "دو نعمت اند که ناشناخته اند: سلامتی و امنیت." امیرالمؤمنین(ع)نیز در خطبه 27 نهج البلاغه، در جملاتی قابل تأمل چنین میفرمایند: "جهاد درى است از درهاى بهشت، كه خداوند آن را به روى اولياء خاصّ خود گشوده...هر كس آن را از باب بی اعتنايى ترك كند خداوند بر او جامه ذلت بپوشاند، و غرق بلا نمايد، و به ذلتّ و خوارى و پستى گرفتار آيد... به خدا قسم هيچ ملتّى در خانه اش مورد حمله قرار نگرفت مگر اينكه ذليل شد." حالا اما در قرن 21 ، جوانانی «مؤمن و متعبد و انقلابی »، برای حفظ امنیت کشور، صدها کیلومتر دورتر از مرزهای ایران، مشغول مبارزه با دشمن، و نقش برآب کردن نقشه های او هستند. در شرایطی که سرتاسر منطقه ی غرب آسیا و حتی (آمریکا و اروپا و آفریقا) درگیر آشوب و جنگ داخلی و شورشهای گسترده است، «{حزب الله یها} ... با همه ی وجود، با همه ی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویتّ ملیّ لازم باشد، مسئله ی جان دادن و خون دادن مطرح باشد... به میدان می آیند. 30 / ١٠/ 94 ». خود را به خطر می اندازند، از زن و فرزند و کاشانه دور میشوند، جان خود را وسط میدان می برند، تا زن و فرزند و کاشانه و جان و ایمان مردم ایران به خطر نیفتد. «این کسی که از اینجا بلند میشود، میرود در عراق یا در سوریه به عنوان دفاع از حریم اهل بیت در مقابل این تکفیریها میایستد، در واقع دارد از شهرهای خودش دفاع میکند. 5/ 4/ 95 » تک تک ملت ایران مدیون آن تفکری هستند که ظلم ظالم را نمی پذیرد و خود را در مقابل آن قوی و مستحکم میکند. مدیون حاج قاسم و هزاران حاج قاسم گمنام دیگر؛ که امنیت این کشور را در بیرون از مرزهای ایران تأمین کرده و میکنند. این کشور، به دلیل وجود چنین منطق وا نسان هایی، هرگز خوار و ذلیل نخواهد شد.