صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶  ، 
شناسه خبر : ۳۱۴۶۲۰
دوازدهم ارديبهشت ماه بود که مغز متفکر انقلاب اسلامي با ضربه گلوله‌اي که از سلاح «جهل» و «التقاط» و «وابستگي» بيرون آمده بود، به زمين ريخته شد[...]
پایگاه بصیرت / مهدی سعیدی

یادداشت: دوازدهم ارديبهشت ماه بود که مغز متفکر انقلاب اسلامي با ضربه گلوله‌اي که از سلاح «جهل» و «التقاط» و «وابستگي» بيرون آمده بود، به زمين ريخته شد. علامه مرتضي مطهري در حالي که تنها دو ماه از شکوفايي نهال انقلاب گذشته بود، به شهادت رسید و داغ فقدان متفکر بزرگ جهان اسلام تا آنجا بر دل امام انقلاب سنگيني کرد که اشک از چشمان حضرت روح‌الله(ره) جاري کرد؛ چشمان بزرگمردي که در فقدان فرزند خويش اين‌چنين نگريسته بود، چرا که به حق مطهری برترين شاگرد حضرت امام(ره) و حاصل عمرش بود!
مطهري پس از مرگش نه تنها مهجور نماند و به فراموشي سپرده نشد؛ بلکه مبتني بر سنن الهي به شجره طيبه‌اي بدل شد که نام و انديشه‌اش براي هميشه در تاريخ اين سرزمين جاودانه ماند. کتاب‌هاي وي بارها و بارها به چاپ رسید و به پرفروش‌ترين کتب سال و مهم‌ترين مرجع مطالعه نسل جوان پس از انقلاب بدل شد که خود را مشتاق خواندن و آشنايي با معارف عميق اسلامي مبتني بر مقتضيات زمانه مي‌ديد.
امروز و با ورود به دهه پنجم انقلاب و آغاز گام دوم آن، ملت ايران براي تداوم راه خود در دستيابي به آرمان‌هاي بزرگ انقلاب اسلامي همچنان به مطالعه منظومه فکري مطهري نيازمندند. محدود کردن ياد و نام استاد مطهري به روز معلم، اقدام تقليل‌گرايانه‌اي است که امکان بهره‌برداري از ظرفيت عظيمي چون تفکر ايدئولوگ انقلاب اسلامي را سلب خواهد کرد. به واقع روز معلم باید تنها یکی از فرصت‌هاي متعددي باشد که امکان مراجعه و بازخواني و تأمل در منظومه فکري مطهري را براي ما فراهم مي‌آورد.
انديشه مطهري ما را با عمق تفکر اسلامي در مکتب اهل بيت(ع) آشنا می‌کند. قرائت مطهري از اسلام قرائتي متناسب با نيازها و مقتضيات زمانه است که با توجه به سؤالات و ابهامات آن روز نسل جوان طرح‌ريزي شده بود. به واقع مطهري تلاش مي‌کرد براي شبهات و پرسش‌هاي مطروحه عصر خود پاسخي در خور ارائه دهد، پاسخي که اقناع‌کننده عقل‌ها و آرام‌بخش قلب‌ها باشد. مطهري به مکاتب و انديشه‌هاي رقيب غربي آشنا و مسلط بود و همين آشنايي موجب می‌شد از يک سو از نکات صحيح آن بهره گيرد و از ديگر سو مقهور و دلباخته انديشه غرب نشود.
زمانه ما همچنان چشم به راه تولد مطهري‌هاي ديگري است تا سير تحول انقلاب اسلامي تا تحقق دولت کريمه حق همچنان پويا و بارور باقي بماند.

نام:
ایمیل:
نظر: