صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

اقتصادی >>  اقتصادی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱  ، 
شناسه خبر : ۳۱۹۳۱۹
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به کاهش ۲۰ هزارتومانی قیمت هر کیلو گرم گوشت قرمز در یکسال اخیر، گفت: در صورت آزاد شدن صادرات، دامداران تمایلی به عرضه دام در داخل کشور نخواهند داشت.
علی اصغر ملکی با اشاره به مباحث مطرح شده مبنی بر احتمال آزاد شدن صادرات دام زنده، افزود: اگر صادرات آزاد شود دامداران تمایلی به عرضه دام خود در داخل کشور نخواهند داشت و بیشتر مایل هستند که دام‌های خود را خارج از مرز‌ها و به دلار بفروشند بنابراین در داخل کشور مانند سال گذشته دچار چالش و گرفتاری خواهیم شد.
وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه سیاست دولت نیز افزایش قیمت کالا‌های اساسی از جمله گوشت قرمز نیست بنابراین صادرات نمی‌تواند مشکل انباشت دام را حل کند.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، شرایط بازار گوشت قرمز را مطلوب توصیف کرد و افزود: قیمت دام سنگین نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ هزارتومان و دام سبک حدود ۱۵ هزارتومان کاهش یافته است. قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز هم در یکسال اخیر۲۰ هزارتومان کاهش یافته است.
ملکی با بیان اینکه سال گذشته در چنین زمانی با کمبود شدید عرضه دام در کشور مواجه بودیم، گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه خرید مغازه‌دار بین ۷۹ تا ۸۲ هزارتومان است و مغازه داران این کالا را با ۱۰ درصد سود عرضه می‌کنند.
رئیس‌اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه در حال حاضر بازار گوشت رونق چندانی ندارد، افزود: پیش‌بینی ما این است که روند فعلی ادامه پیدا کند و حتی ممکن است با کاهش نرخ نیز مواجه باشیم، اما اگر دولت با صادرات موافقت کند شرایط طور دیگری پیش خواهد رفت و در ماه‌های آینده دچار کمبود می‌شویم.
پیش از این سید احمد مقدسی؛ رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور خواستار آزاد شدن صادرات دام شده و گفته بود: کشور‌های حوزه خلیج‌ فارس، عراق و کشور‌های منطقه اوراسیا می‌توانند از مقاصد صادرات دام ایرانی باشند. انباشت زیاد دام زنده در کشورموجب شده که دام‌ها خریدار نداشته باشند و عرضه برای آن‌ها به شدت افت کرده است.
همچنین مختارعلی عباسی؛ رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه براساس برآورد‌های انجام شده بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار رأس دام پرواری آماده عرضه در کل کشور وجود دارد، از ارائه سه پیشنهاد برای حل مشکل بازار گوشت قرمز به ستاد تنظیم بازار خبر داده و گفته بود: یکی از پیشنهادات ما، صادرات بصورت محدود بوده است. البته ما خودمان با این امر موافق نیستیم و، چون تشکل‌ها درخواست داده اند آن را به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد کردیم، ولی باتوجه به اینکه طی حدود دوماه آینده تقاضا در کشور افزایش می‌یابد و بازار به تعادل می‌رسد این مسئله باعث کمبود و ایجاد مشکل می‌شود و تا بخواهیم آن را کنترل کنیم بازار تحت تأثیر
قرار می‌گیرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۳
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
بایدم با صادرات مخالف باشه چونکه خودش دامدار نیست دستشم دام نیست قصابها همچین حرفهایی از خودشون درمیارن چون مالها دست دامدار مونده این لاشخورها هم رو سر مال این دامدارهای بیچاره میزنن میخرن در واقع دارن بز خری می کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
یکی نیست به این آقا بگوید که شما قصابها و دلالها در حال حاضر با هزار ناز دام زنده را از دامدار کیلویی 25 هزار می خرید که با این قیمت دامدار در هر کیلو 7 هزار تومان ضرر می دهد . جالب اینجاست که شما باید نهایتا گوشت را به قیمت 55 هزار تومان به مصرف کننده بفروشید این در حالی است که شما در قصابی گوشت را 85 هزار می فروشید یعنی در هر کیلو شما 35 هزار تومان سود می کنید! خوب چرا باید بذارید که صادرات باز بشه ! اگر صادرات باز بشود دیگه شما نمی توانید دسترنج یک ساله دامداران را به یغما ببرید . شما می خواهید که انباشت دام روز به روز بیشتر بشود تا بتوانید دام را بصورت مفت بخرید
نام:
ایمیل:
نظر: