صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷  ، 
شناسه خبر : ۳۲۹۴۲۹
ابراهیم رزاقی در گفت‌وگویی و درپاسخ به این سوال که با توجه به شرایط اقتصادی دولت آینده باید اصلاح کدام بخش‌های اقتصادی را در اولویت قرار دهد، گفت: اولین و مهمترین مساله که رئیس جمهور و مسئولان سیاسی در دولت آینده باید برای اصلاح اقتصاد مورد توجه قرار دهند، این است که باید دارای روحیه مقاومتی باشند. 

این کارشناس اقتصادی بیان داشت: بنابراین اصلا این مساله مطرح نیست که مسئولان چه الگویی به کار می‌گیرند، بلکه مهم آن است که برای به کارگیری الگوها چگونه فکر می‌کنند، چقدر ایران را دوست دارند و چقدر به قانون اساسی اعتقاد دارند. 

وی با تاکید بر اخذ مالیات از فعالیت های اقتصادی با سود بالا بیان داشت: وقتی مالیات دریافت نشود، کسری بودجه به وجود می‌آید، بنابراین دولت باید از راه هایی آن را جبران کند و به همین دلیل اقدام به انتشار اوراق قرضه می‌کند و یا اقدام به استقراض از بانک مرکزی می‌کند. 

رزاقی افزود: بنابراین باید از هر فعالیت اقتصادی که دارای سود بالا است، مالیات اخذ شود و همچنین نحوه مالیات ستانی به گونه‌ای باشد که از افزایش مصارف غیرضروری خانواده ها جلوگیری کند. 

 این کارشناس اقتصادی بیان داشت: بقای یک کشور از طریق مالیات است و مالیات هم از راه تولید به دست می‌آید، بنابراین اگر شرایط به گونه‌ای باشد که سود فعالیت‌های دیگر بیش از فعالیت تولیدی نباشد، هم می‌توان فعالیت‌های اقتصادی فسادزا را کنترل کرد و هم درآمد دولت را  افزایش داد. 

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه برای حمایت از تولید باید مشکلات بخش تولید را بررسی کرد و به رفع آن پرداخت، گفت: واردات با دلار ارزان اولین مشکل تولید است و دومین مشکل تولید وابستگی اقتصاد به نفت یا همان نفتی بودن اقتصاد است.  

رزاقی بیان داشت: واردات سودهای کلان دارد، بنابراین واردات کالا از خارج امری ضد تولید است و باید جلوی آن را گرفت تا تولیدات داخلی و آنچه که توانایی تولید آن در داخل وجود دارد رونق گیرد.  
نام:
ایمیل:
نظر: