صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۸  ، 
شناسه خبر : ۳۳۹۲۱۵

روزنامه عبری زبان هاآرتص اعلام کرد به دلیل عدم تمایل کشورهای عضو توافق ابراهیم، مراسم دومین سالگرد این توافقنامه لغو شد.
 این روزنامه عبری زبان خبرداد، باتوجه به مخالفت نمایندگان کشورهای امضا کننده توافق ابراهیمی با حضور در مراسم دومین سالگرد امضای این توافقنامه، مراسم مذکور لغو شده است.
این رسانه عبری زبان خبر داد، با توجه به نزدیکی موعد انتخابات کنست در اسرائیل این نمایندگان اعلام کردند تمایلی به حضور در مراسم ندارند زیرا بیم آن دارند حضور آنها به عنوان حمایت از طرف خاص یا دخالت در انتخابات تلقی شود.
عیساوی فریج وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در این رابطه به هاآرتص گفت: متاسفانه مجبور شدیم این نشست را به بعد از انتخابات موکول کنیم زیرا هیچ یک از شرکای ما در این توافقنامه حاضر نشدند در این مراسم شرکت کنند.
گفتنی است توافق ابراهیم یا پیمان ابراهیم (Abraham Accords) بیانیه مشترک بین رژیم صهیونیستی  و کشورهای امارات متحده عربی، و ایالات متحده بود که در 13 اوت 2020 منعقد شد و از این واژه همچنین برای اشاره کلی به توافق‌نامه‌های صلح به ترتیب توافقنامه صلح رژیم صهیونیستی-امارات متحده عربی و توافق‌نامه عادی سازی روابط بحرین - رژیم صهیونیستی استفاده شد.

این توافقنامه که در روزهای واپسین ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و با میانداری و واسطه گری جارد کوشنر دامادش به انجام رسید، با هدف بالا بردن میزان حمایت یهودیان آمریکا از وی در انتخابات پیش رو انجام گرفت اما این حربه هم نتوانست به وی برای پیروزی در انتخابات کمک کند.

در آن زمان هیات‌های عالیرتبه رژیم صهیونیستی و امارات‌ متحده‌عربی و بحرین روز سه‌شنبه 15 سپتامبر 2020 توافقنامه صلح را در میان هیاهوی گسترده رسانه‌ای امضا کردند.
با وجود آن که تلاش‌های زیادی برای موفق نشان دادن این توافقنامه صورت گرفته است اما به اعتقاد کارشناسان صهیونیست این توافق از سطح توقع آنها پایین تر است که علت اصلی آن مخالفت ملت های منطقه با این اقدام رژیم های حاکم است.

همچنین با وجود تمام تلاش‌های صورت گرفته  تل‌آویو و واشنگتن هنوز عربستان سعودی مجاب به همراهی برای علنی کردن روابط خود با رژیم صهیونیستی نشده است در حالی برخی از کشورهای عربی همچون سودان نیز با وجود اعلام پیوستن به این توافقنامه اما به سرعت تلاش کردند از آن شانه خالی کنند.

نام:
ایمیل:
نظر: