صبح صادق >>  جبهه >> اخبار ویژه
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱  ، 
کد خبر : ۳۶۹۶۷۵

پشتیبان مقاومت

شهید «سیدرضی موسوی» را می‌توان یکی از باسابقه‌ترین نظامیان ایرانی حاضر در سوریه دانست که از افراد نزدیک به «سردار قاسم سلیمانی» و «سردار محمد حجازی» بود و بیش از سه دهه وظیفه «پشتیبانی از جبهه مقاومت» را برعهده داشت. 

سیدرضی موسوی در سال ۱۳۴۲ در شهر زنجان به دنیا آمد. از سال ۱۳۶۱ عضو سپاه پاسداران شد و در واحد مخابرات سپاه فعالیت داشت. در دوران دفاع مقدس در بسیاری از عملیات‌ها در مقابل رژیم بعثی عراق حضور پیدا کرد، ۲۱ ماه در هشت سال جنگ تحمیلی در جبهه بود و پنج سال به اسارت رژیم بعثی درآمد. 

 «سیدعلی صالحی» ملقب به «ابوتراب» از همرزمان شهید سیدرضی موسوی درباره خصوصیات اخلاقی این شهید گفته است: «شهید سیدرضی موسوی پشتکارش خیلی زیاد بود و شبانه‌روز کار می‌کرد، آدم نترسی بود، در کار شباهت زیادی به حاج قاسم داشت و زیاد کار می‌کرد، روحیه مهربانی داشت و با نیروهایش خوش برخورد بود، اما در کار فوق‌العاده جدی بود، برایش فرقی نمی‌کرد طرف حسابش ایرانی است یا سوری و عرب، جدیت در کار برایش مسئله اول بود، البته در جمع‌های دوستانه اهل شوخ‌طبعی و خنده هم بود.»

او فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پرونده سوریه بود که طی سال‌های قبل از شهادتش چندین بار مورد سوء قصد رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود. او یکی از باسابقه‌ترین نظامیان حاضر در سوریه نام برده شده که مسئولیت پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه را بر عهده داشته است. به گفته سفیر وقت ایران در سوریه، او در هنگام شهادت رایزن دوم سفارت بوده و با گذرنامه دیپلماتیک به سوریه رفت و آمد می‌کرد. 

از آنجایی که بیشتر در سوریه بود، به فکر کمک به مردم این کشور هم بود. از ارتباطاتی که داشت، برای رسیدگی به خانواده شهدای سوری و شیعیان جنگ‌زده استفاده می‌کرد. برای‌شان خانه مهیا کرده و برای افراد مقیم سوریه و رفع مشکلات آنان تلاش زیادی می‎کرد.

کار‌های خیر او در سال‌های جنگ سوریه محدود به کمک به مردم و جنگ‌زدگان و آوارگان نبود؛ بلکه هر جا دست نیازی بلند بود، شهید سیدرضی برای گرفتن آن پیش‌قدم می‌شد. در جریان زلزله بزرگی که در ترکیه و سوریه رخ داد و خرابی‌های زیادی در برخی مناطق سوریه به‌بار آمد، سید رضی کمک زیادی به مردم زلزله‌زده سوری کرد. هیچ یک از اینها جزء کارش نبود و در این‌باره وظیفه‌ای نداشت، اما از آنجایی که در کار‌های خیر پیش‌قدم بود، اینها را دلی انجام می‌داد.

روز دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۶ به وقت تهران سه موشک رژیم صهیونیستی از آسمان جولان اشغالی، محل حضور سردار موسوی در زینبیه دمشق را هدف قرار داد که به شهادت این فرمانده سپاه پاسداران منجر شد. این حمله تروریستی سومین تلاش رژیم اشغالگر قدس برای به شهادت رساندن سردار موسوی بود که یکی از این حملات در دو سال گذشته و تلاش اول در سال‌ها قبل صورت گرفته بود. در نهایت این فرمانده بزرگ میدان مقاومت به یاران دیرین خود، از جمله حاج قاسم سلیمانی پیوست تا مسیر شهادت با خون برگزیدگانی، چون او روشن بماند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات