پولیتیکو، سازمان روزنامهنگاری سیاسی آمریکا پاسخ میدهد
در روزهای اخیر پولیتیکو، سازمان روزنامهنگاری سیاسی آمریکا در مقاله تحلیلی از ناکامی سیاستهای آمریکا در برابر ایران سخن گفت و به این پرسش پاسخ داد که چرا واشنگتن در برابر تهران به بنبست رسیده است؟ تحلیل پولیتیکو نشاندهنده یک واقعیت انکارناپذیر است ایران پس از انقلاب، بازیگری است که نمیتوان با ابزارهای سنتی قدرت، مانند تحریم و تهدید، آن را مهار کرد. این مقاله با برجستهکردن مقاومت ایران در برابر فشارهای خارجی، ناکارآمدی سیاستهای یکجانبه آمریکا را به چالش میکشد و سیاستگذاران غربی را به بازنگری در رویکردشان دعوت میکند.
امروز ارتش و سپاه به عنوان دو بازوی توانمند ملت به صورت هم افزا ، به همراه بسیج مردمی و تحت امر ولایت، یک نیروی قدرتمند را برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران پدید آورده اند.
نکاهی به واکنش ها به غفلت یک برنامه تلویزیونی
ایران اسلامی به عنوان ام القرای کشورهای اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون در حوزه تقویت روابط بین کشورهای اسلامی با عنوان «وحدت افزایی اسلام» که تاکید دینی و قرآنی است با برگزاری همایش های بین المللی تلاش کرده این موضوع را محقق کند.
صدای واحد ایران
ورود کشورمان به مرحله «گام دوم انقلاب» و مواجهه با محیط جدید داخلی، منطقهای و بینالمللی، ضرورت عبور از این وضعیت و تدوین سندی راهبردی را دوچندان میکند. در عرصه داخلی، نیاز به انسجام بیشتر میان نهادها، تمرکز بر اولویتهای توسعهای همراستا با الزامات امنیتی و پاسخگویی به مطالبات نسل جدید، ایجاب میکند که یک چشمانداز امنیتی مشترک و شفاف تعریف شود و تمام کنشگران سیاسی فارغ از قبیله گراییهای سیاسی رایج خود را به رعایت آن به عنوان یک میثاق ملی ملزم بدانند.
جمهوری اسلامی ایران با اتکا به مؤلفههای قدرت ملی خود، از جمله انسجام داخلی در برابر تهدیدات خارجی، توانمندیهای دفاعی و بازدارندگی پیشرفته، عمق استراتژیک منطقهای، دیپلماسی فعال و چندجانبه، و مهمتر از همه، استقامت و پایداری ملت بزرگ ایران، قادر خواهد بود از این گردنه سخت نیز عبور کند.
حسین کنعانی مقدم، در گفت و گو با بصیرت
مدیران کشور برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی که راهکار توسعه اقتصاد ایران است وبه سایر بخش ها از جمله اجرا و بسط عدالت اجتماعی نیز نگاه ویژه ای دارد باید آماده باشند.
اعتقاد ما این است که ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان برای هردو کشور مفید خواهد بود و دو کشور میتوانند تکمیلکننده یکدیگر باشند. اینکه برادران در منطقه با هم همکاری داشته باشند و به یکدیگر کمک کنند بسیار بهتر از تکیه به دیگران است.
بصیرت سخنان رهبر معظم انقلاب را بازخوانی میکند
رهبری به وزارت خارجه توصیه میکنند به جای صرف انرژی روی مذاکرات با آمریکا، بر تقویت روابط با قدرتهای غیرغربی (چین، روسیه، کشورهای منطقه) و سازمانهای بین المللی تمرکز کند.
این رویکرد هماهنگ با استراتژی «نگاه به شرق» و کاهش وابستگی به غرب است.
مروری بر یادداشت روزنامههای سهشنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
تولد سپاه در اردیبهشت ماه ۵۸ و به تدبیر حضرت امام (ره) نه تنها منشأ اختلاف میان نیروهای انقلابی و بازیچه بدخواهان ملت ایران نگردید بلکه برای همیشه به نماد وحدت ملت ایران و پشتوانه بزرگ نظام و کشور در زمان جنگ، صلح و مذاکره تبدیل شد. چنانچه امروز قدرت بازدارندگی این نهاد مقدس دشمنان ملت ایران را به پای میز مذاکرهای نشانده که هم نوع آن و هم مکان آن و هم موضوع آن را نظام اسلامی تعیین میکند.
حسن هانیزاده کارشناس روابط بینالملل در گفتوگو با بصیرت
«حسن هانیزاده» کارشناس روابط بینالملل در گفتوگو با بصیرت: «سعودیها به این نتیجه دست یافتهاند که جمهوری اسلامی ایران جایگاه بسیار مهمی در سطح منطقه و جهان دارد لذا نیازمند برقراری رابطه پایدار با ایران هستند از این رو کلید روابط با جمهوری اسلامی ایران را با سفر وزیر دفاع و هیئت همراه زدند.