صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸  ، 
شناسه خبر : ۲۸۶۲۷۷
به همه‌ مسئولان دولتی تذکر داده شود که حلّ مشکلات اقتصادی کشور در گرو تلاش بی‌وقفه و خردمندانه در همه‌ بخش‌ها در جهت اقتصاد مقاومتی است و رفع تحریم‌ها به‌تنهایی برای گشایش در اقتصاد کشور و معیشت مردم کافی نیست.
پایگاه بصیرت / علی قاسمی
یادداشت: امام خامنه‌ای در پاسخ به نامه رئیس‌جمهور درباره سرانجام مذاکرات هسته‌ای، با ابراز خرسندی از نتیجه دادن مقاومت ملت ایران در مقابل تحریم‌های ظالمانه و عقب‌نشینی طرف‌های مقابل به دلیل تلاش دانشمندان هسته‌ای و کوشش‌های همه دست‌اندرکاران مذاکرات، بر چند نکته مهم خطاب به رئیس‌جمهور تأکید کردند. معظم‌له در این نامه، ضمن تأکید بر مراقبت از نقض عهد دولت‌های مستکبر، به ویژه آمریکا و انجام تعهدات آنها به‌طور کامل، برای چندمین‌بار علاج کشور را در موضوع اقتصاد مقاومتی دانستند و نوشتند: «به همه‌ مسئولان دولتی تذکر داده شود که حلّ مشکلات اقتصادی کشور در گرو تلاش بی‌وقفه و خردمندانه در همه‌ بخش‌ها در جهت اقتصاد مقاومتی است و رفع تحریم‌ها به‌تنهایی برای گشایش در اقتصاد کشور و معیشت مردم کافی نیست.»
این روزها بسیاری از مردم و کارشناسان، بهبود وضعیت موجود را به نتیجه مذاکرات هسته‌ای گره زده‌اند که به نوعی افزایش انتظارات را برای مردم در پی داشته است. بی‌شک، در حال حاضر بخش عمده‌ای از مشکلات و موانع اقتصادی کشور پیامد تحریم‌ها نیست و در نتیجه کاهش یا لغو آنها به خودی خود نمی‌تواند سبب تحول اساسی در جهت بهبود اوضاع و شرایط اقتصادی کشور شود، اما با وجود این مشاهده می‌شود که در بیشتر تحلیل‌های برخی از مسئولان اجرایی، تحریم‌ها به منزله عامل اصلی به شرایط اقتصادی کشور پیوند زده می‌شود. همه ما به این نکته واقف هستیم که در چنین شرایطی نمی‌توان از اثر تحریم‌ها بر اقتصاد کشور غافل بود؛ اما اثر سوءمدیریت‌ها در بروز و ظهور مشکلات و تشدید آنها بیش از تحریم‌ها بوده است. بدیهی است، با مدیریت صحیح، برنامه‌ریزی دقیق و اجرای سیاستگذاری‌های درست و منطقی و همچنین تمرکز بر حوزه داخلی کشور بخش قابل توجهی از مشکلات و تهدیدات بیرونی، از جمله تحریم‌ها جبران خواهد شد. به‌راستی، اتکا به داخل و نیروی‌های خودی برای توسعه و بهره‌گیری مدبرانه و بهینه از فرصت‌‌ها و امکانات بیرونی در چارچوب مصالح نظام و منافع ملی از یک‌سو و اجرای مدل استحکام‌بخشی به ساخت درونی قدرت در قالب مدیریت جهادی از سوی دیگر راه‌گشای اقتصاد ما خواهد بود.
نام:
ایمیل:
نظر: