صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵  ، 
شناسه خبر : ۳۱۴۶۷۷

1ـ پیام رسمی دولت آمریکا به مقامات عالی ایران
سعدالله زارعی، تحلیلگر مسائل بین‌المللی در گفت‌وگویی با اشاره به اظهارات مقامات نظامی درباره لزوم آمادگی برای مقابله با تهدیدات، گفت: نیرو‌های نظامی اعم از ارتش و سپاه به دلیل ماهیت فعالیت خود به‌ صورت طبیعی برای مقابله با تهدیدات همواره از آمادگی نظامی سخن می‌گویند و این مسئله همواره بوده است و اگر یک فرمانده نظامی از آمادگی خود برای مقابله با تهدیدات نگوید، باید آنجا تردید کرد. وی با بیان اینکه، هیچ نشانه و علامتی برای اینکه آمریکا دنبال جنگ با ایران است، وجود ندارد، گفت: اتفاقاً دلایل بسیار زیادی وجود دارد که آمریکا از درگیری نظامی با ایران پرهیز دارد و بر روی جنگ‌های اقتصادی، سیاسی و رسانه‌ای متمرکز است. زارعی از پیام رسمی مقامات عالی آمریکا به مقامات عالی ایران خبر داد و گفت: اخیراً مقامات عالی دولت آمریکا طی یک پیام رسمی به مقامات عالی ایران، تأکید و تصریح کرده‌اند که تحت هیچ شرایطی برنامه‌ای برای درگیری نظامی با ایران ندارند.


2ـ یوسف‌نژاد: مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین است
عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به موضوع سهمیه‌بندی بنزین، گفت: این موضوع فعلاً از سوی دولت منتفی است و زمانی برای آن اعلام نشده است. علی‌اصغر یوسف‌نژاد با بیان اینکه دولت پیش از هر اقدامی باید توضیحات لازم را ارائه کند، ادامه داد: قطعاً افزایش یکباره قیمت حامل‌های انرژی بر اقتصاد کشور تأثیر منفی خواهد گذاشت. از سوی دیگر ابوذر ندیمی، مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: موضوع سهمیه‌بندی بنزین پروسه‌ای را طی کرده و ممکن است زمان، اشکال و کیفیت اجرای آن تغییر کند و برای تعیین زمان و کیفیت اجرای آن به توافق نظر در دولت نیاز داریم. وی تأکید کرد: هر تصمیمی ادله‌ای دارد و در خصوص بنزین نیز نیازمند اعمال یک فرایند در حوزه تصمیم‌گیری هستیم که بر اساس واقعیت‌های مختلف، از جمله واقعیت‌های اقتصادی و فرهنگی قیمت‌گذاری صورت می‌گیرد.


3ـ مسئولان باید درد عامه مردم را بفهمند
حجت‌الاسلام مجتبی ذالنوری، نماینده مردم قم در مجلس گفت: برخی از مسئولان فقط در کلام از توجه به توان داخل صحبت می‌کنند که بیشتر با هدف انحراف افکار عمومی و لاپوشانی کم‌کاری آنان است. مسئولان باید حال‌شان مانند افراد متوسط و رو به پایین جامعه باشد تا بتوانند با مدیریت جهادی گره‌گشای مشکلات مردم باشند. مردم نان ندارند بخورند، آن وقت ما همایش‌های رنگارنگ برای رویداد‌ها و برنامه‌های مختلف می‌گیریم بدون اینکه این همایش‌ها خروجی مناسبی داشته باشد. اگر فردی در روز تنها نان سنگک ۱۰۰۰ تومانی بخورد، بدون هیچ هزینه دیگری شامل کرایه، قبض‌های مختلف، بچه ‌محصل و... در ماه همان هزینه یارانه پرداختی دولت می‌شود که این اصلاً شرایط مناسبی نیست و بسیاری از مردم در همین شرایط و تنها با یارانه در حال زندگی کردن هستند.


4ـ تأثیرپذیری حداقلی صنایع معدنی از تحریم
جعفر سرقینی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه استان‌ها بر روی فعال‌سازی زنجیره تولید در حوزه معدن برنامه‌ریزی کنند، گفت: معدن و صنایع معدنی به دلیل سرمایه‌گذاری‌هایی که شده و توسعه قابل توجه طی سال‌های اخیر تأثیرپذیری کمتری از تحریم‌ها دارد. وی افزود: در تولید فولاد دو و نیم برابر، سیمان دو برابر و کاشی سه برابر نیاز کشور تولید داریم که این موضوع به ما در رونق تولید کمک می‌کند. سرقینی ادامه داد: در معدن و صنایع معدنی نیازی به مواد اولیه خارجی وجود ندارد که همین امر در کاهش تأثیرپذیری از تحریم‌ها نقش داشته است. از سوی دیگر برای تأمین قطعات و ماشین‌آلات مورد نیاز هم تدابیر لازم اندیشیده شده است تا امروز هیچ دغدغه‌ای برای ادامه تولید نداشته باشیم.

نام:
ایمیل:
نظر: