صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۷  ، 
شناسه خبر : ۳۲۶۴۳۱

روزنامه کیهان **

دست و هورا! کلاهبرداران برجام برگشتند

روزنامه‌های زنجیره‌ای با تیترهای هیجانی، به استقبال تیم سیاست خارجی بایدن رفتند. این تیم، بخش اصلی همان تیم در دولت اوباماست که کلاه برجام را سر تیم ایرانی گذاشتند.

روزنامه سازندگی عکس تمام‌قد صفحه خود را به بایدن و بلینکن(وزیر خارجه منصوب) اختصاص داده و تیتر زد «بازگشت لیبرال‌ها». تیتر ارگان حزب کارگزاران در حالی است که حسین مرعشی سخنگوی حزب چند سال قبل با افتخار، کارگزاران را لیبرال‌های مسلمان توصیف کرده بود.

روزنامه آفتاب یزد هم گزارشی مفصل منتشر کرد با عنوان «معماران برجام در تیم سیاست خارجی بایدن». همچنین همشهری تیتر «بازگشت معماران برجام» را برای گزارش مشابه خود برگزیده است.

اغلب نشریات زنجیره‌ای به‌گونه‌ای تیم سیاست خارجی دولت جدید آمریکا را «معماران برجام» معرفی کرده‌اند که انگار همه دل‌مشغولی و هم و غمّ آنها، برجام است و حال آنکه این تیم، نگاه سیطره‌جویانه دارند و برجام صرفا گوشه‌ای از مهندسی آنهاست. در این میان روزنامه اعتماد تیتر زد «انتخاب‌های امن برای تغییرات بزرگ» و از آنتونی بلینکن به‌عنوان «یک دیپلمات تمام‌عیار» یاد کرد.

گزارش‌ها و تیتر‌های نشریات زنجیره‌ای در حالی است که دولت اوباما با همراهی کسانی چون بایدن، بلینکن، جیک سالیوان و... عملا مرتکب کلاهبرداری در برجام شد و در ازای دریافت امتیازات نقد قبل از روز اجرای برجام(27 دی 94)، مشتی وعده نسیه به تیم ظریف فروخت و بلافاصله یکایک تعهداتش را با اعمال تحریم‌های پیاپی زیر پا گذاشت. به‌عبارت دیگر شبه‌اصلاح‌طلبان برای بازگشت تیم کلاهبرداری هورا می‌کشند که چک بی‌محل برجام را تحویل‌شان داد و در ازای آن، از بین رفتن یا تعلیق 95 درصد برنامه هسته‌ای ایران برای یک دهه را تضمین کرد.

روحانی باید عذرخواهی کند نه اینکه بگوید «شما مدیریت بلدید؟!»

فعالان اصلاح‌طلب معتقدند رئیس‌جمهور هرچند کارنامه مناسبی ندارد، اما به دور از عقلانیت و آداب سیاسی، به منتقدان حمله می‌کند.

روزنامه اقتصادی جهان صنعت ضمن بررسی مدیریت دولت نوشت: مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند. نرخ تورم به رقم بالا و باورنکردنی رسیده و تورم در مقایسه با دوره احمدی‌نژاد به طنزی تلخ شبیه است. در این شرایط نامساعد اقتصادی، رئیس‌جمهور که از همان ابتدای مسئولیت چشم امیدش تنها به تحقق برجام و رفع تحریم‌ها بوده و دولتش نه تدبیری برای رفع مشکلات اندیشیده و نه امیدی در دل مردم باقی گذاشته است، ماه‌های پایانی دولت خود را به دعواهای سیاسی و کلامی با رئیس مجلس اختصاص داده است! حالا هم در جلسه اخیر هیئت دولت منتقدان خود را به باد تمسخر گرفته و مدعی شده که مدیریت نمی‌دانند!

روحانی در این اظهارات خطاب به منتقدان دولت گفته است: «برخی به جای اینکه بگویند آمریکا در حق ما جنایت می‌کند، می‌گویند مدیریت دولت فلان‌جور است و... شما اصلا می‌دونید مدیریت چیه که این حرف‌ها را می‌زنید.»

غیر از اصولگرایان، برخی اصلاح‌طلبان هم به این سخنان در شرایط فعلی که عملکرد دولت که جای هیچ‌گونه دفاعی ندارد و به معنای واقعی کلمه در حق مردم کوتاهی شده و روحانی باید به سهم خود از مردم عذرخواهی کند و پاسخگوی مدیریت ضعیف خود باشد، منتقدان را مورد تمسخر قرار می‌دهد!

برخی اصلاح‌طلبان از این ادبیات و لحن طلبکارانه رئیس‌جمهور که زبان به کنایه و تمسخر منتقدان گشوده است، انتقاد کردند.

محمد بادامچی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم در گفت‌وگو با «جهان صنعت» گفت: «به نظر من آقای روحانی همان روحانی است که طی سال‌های گذشته می‌شناسیم و تغییر خاصی نداشته است.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: «توقع لحن و عملکرد اصلاح‌طلبانه از آقای روحانی اشتباه است و نمی‌توانیم انتظارات خودمان را به ایشان تحمیل کنیم. ولی در شرایط فعلی که مردم از نظر اقتصادی و معیشتی وضع مطلوبی ندارند و در وضعیت بسیار بد و اسفناکی هستند، باید طریقه صحبت و رفتار خود را  کنترل کنند. مردم از وضعیت موجود رضایت ندارند و تحت انواع فشارها هستند و حداقل انتظار دارند مسئولان در گفتمان و ادبیات خود نزاکت لازم را به خرج دهند.»

عضو شورای مرکزی حزب کار تصریح کرد: «توقع و انتظار مردم از دولت آقای روحانی این بود که مشکلات بهتر حل شود. ولی حداقل انتظارشان از رئیس‌جمهور این است که به نحوی توهین‌آمیز با آنها صحبت نشود و طلبکار نباشد.»

مهدی آیتی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم هم در انتقاد از عملکرد و سخنان روحانی، گفت: «اولین بار نیست که آقای روحانی از این ادبیات استفاده می‌کند و همان روزهای اولی که به‌عنوان ریاست‌جمهوری وارد عمل شد، منتقدان را افراد بی‌سواد و نادان خطاب کرد. افرادی که دارای کیش شخصیت، غرور و تکبر هستند به جای اینکه از انتقادات استقبال کنند، دیگران را مورد اهانت قرار می‌دهند.»

آیتی گفت: «اگر مدیری متواضع باشد و بداند در کارش ایراد دارد و عملش محدود است، در اولین مرحله از مردم عذرخواهی می‌کند و اقرار می‌کند و می‌گوید کجای مسیر را اشتباه رفته و آن اشتباه را اصلاح می‌کند. ولی افراد متکبر و مغرور چنین کاری را انجام نمی‌دهند و دیگران را زیر سوال می‌برند. آقای روحانی نمی‌خواهند قبول کنند با سوءمدیریت‌های خود خسارت‌های جبران‌ناپذیری به کشور تحمیل کرده است. این خسارت‌ها تا سال های طولانی جبران نخواهند شد.»

آیتی افزود: «از همان ابتدا که آقای روحانی سکان مدیریت اجرایی کشور را به دست گرفت، همه کسانی که سابقه آشنایی با او داشتند این حرف را می‌زنند که آقای روحانی در همه عمرش حتی یک روز هم کار اجرایی نداشته است و همیشه کارهای مشاوره‌ای، امنیتی و اطلاعاتی انجام داده است.»

نماینده مجلس ششم گفت: هیچ‌یک از وعده‌های انتخاباتی روحانی اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محقق نشده است.

آسیاتایمز: قدرت بازدارنده ایران مانع از حمله آمریکاست

روزنامه آسیاتایمز در گزارشی نوشت: پنتاگون تشخیص داده است که ایران مانند افغانستان یک کشور محصور در خشکی نیست که نتواند از خود دفاع کند. ایران یک کشور عظیم ۸۵ میلیون نفری است که دارای یک ارتش مجهز آماده دفاع است.

این روزنامه می‌نویسد: در روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر مشورت ‌ترامپ در مورد گزینه‌های حمله نظامی به ایران، گمانه‌زنی‌ها را پیش کشیده است. اما گزارش‌ها حاکی از آن است که به ‌ترامپ هشدار داده شده که هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران می‌تواند به سرعت درگیری گسترده‌تری را موجب شود که بیشتر خاورمیانه را ملتهب می‌کند. زیرا ایران همواره گفته که پاسخش به هرگونه تعرض نظامی کوبنده و ویران‌کننده خواهد بود.

«کوری شاو»، مدیر سیاست خارجی و دفاعی انستیتوی آمریکایی «اینترپرایز»، در مقاله اخیر خود نوشت: هرچند ایالات متحده می‌تواند از طریق حملات مداوم به راکتورها و نیروگاه‌های غنی‌سازی، به صنعت هسته‌ای ایران ضربه بزند اما ایران نیز می‌تواند پایگاه‌های آمریکا در عراق، تأسیسات فرماندهی مرکزی آمریکا در بحرین و سایر پایگاه‌های منطقه‌ای آن را نابود کند.

دیوید اندلمن، مدیر اجرایی پروژه «ردلاین» می‌گوید: در حالی که ایالات متحده برای خروج نیروهای خود از عراق طی دو ماه آینده آماده می‌شود، موقعیت آن در این کشور آسیب‌پذیرتر خواهد بود و هر قدم برای به چالش کشیدن و حتی حمله به ایران می‌تواند باقی‌مانده نیروهای آمریکایی و منافع گسترده‌تر در منطقه را در معرض خطر جدی قرار دهد.

‌ترامپ حرف می‌زند اما توان عمل ندارد از نظر کارشناسان، دلایل زیادی برای این کار وجود دارد. گذشته ‌ترامپ این را نشان می‌دهد. هرچند او در حرف تهدید کرده‌ اما در دوران ریاست خود چندین‌بار از اقدام نظامی طفره رفته است. او چندین‌بار «جنگ‌های بی‌پایان» ایالات متحده را که توسط رئیس‌جمهورهای قبلی شروع شده، نکوهش کرده و سعی در کاهش نقش ادعایی پلیس جهان داشته است.

او در چند مورد عینی از درگیری نظامی خودداری کرد. برای مثال در ژوئن ۲۰۱۹، هنگامی‌که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی آمریکا را بر فراز تنگه هرمز در خلیج ‌فارس پس از شناسایی در حریم هوایی ایران سرنگون کرد، ‌ترامپ پاسخی نداد.

همچنین، زمانی که ایران در تلافی ‌ترور قاسم سلیمانی توسط آمریکا به پایگاه‌های این کشور در عراق حمله کرد ‌ترامپ از حمله متقابل خودداری کرد. بعداً پنتاگون گزارش داد ۱۰۹ سرباز آمریکایی دچار آسیب مغزی شدند. به‌علاوه، ‌ترامپ چندین مشاور خبره در اطراف خود دارد، که به طور مفصل درباره تأثیرات ناگهانی درگیری نظامی با ایران، از جمله حمله تلافی‌جویانه به اهداف احتمالی آمریکا و متحدانش هشدار می‌دهند.

قدرت بازدارنده ایران مانع از حمله نظامی است. تهدید نظامی ایالات متحده علیه ایران ۲۰ سال است که به‌عنوان یک گزینه روی میز مطرح می‌شود. از زمان بروز بحث و جدال هسته‌ای ایران در سال ۲۰۰۲، ایالات متحده ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است. در مقابل ایران نیز تأکید کرده که حملات تلافی‌جویانه آن برای ایالات متحده پشیمان‌کننده خواهد بود.

هم در دوران جورج بوش و هم در دوره اوباما و ‌ترامپ، روسای‌جمهور آمریکا به گزینه نظامی علیه ایران فکر کرده‌اند. اوباما به نوبه خود، در طول دو دوره ریاست‌جمهوری بارها ایران را به جنگ تهدید کرد. او هرگز قدرت نظامی را در هنگام مذاکره با ایران کنار نگذاشت و در مارس ۲۰۱۲ اظهار داشت که تهدیدهای وی برای استفاده از زور نظامی «بلوف» نیست.

بوش نیز چندین بار به حمله نظامی به ایران فکر کرده بود. او در خاطراتش که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد، فاش کرد که به پنتاگون دستور داده بود تا حمله نظامی به ایران را مورد بررسی قرار دهند تا از این طریق از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند.

اما همه ارزیابی‌های پنتاگون نشان داده ایران مانند افغانستان یک کشور محصور در خشکی نیست که نتواند از خود دفاع کند. ایران یک کشور عظیم ۸۵ میلیون نفری است که دارای یک نیروی نظامی مجهز آماده دفاع است.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

قاضی‌زاده هاشمی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا شد

بعد از اعتراض مجلسی‌ها سرانجام دولت با حضور نماینده مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا موافقت کرد. به گزارش «وطن‌ امروز»، دولت در ستاد ملی مقابله با کرونا همواره نظرات خود را به اعضا تحمیل می‌کرد و کمترین جزئیات از دستور جلسات منتشر می‌شد و همواره حضور نداشتن نماینده پارلمان در این جلسات مورد انتقاد کارشناسان بود. سرانجام با موافقت حسن روحانی، حضور نماینده خانه ملت در این ستاد قطعی شد و سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی پس از توافق رئیس‌جمهور و رئیس مجلس به عضویت ستاد ملی مقابله با کرونا درآمد. پس از اعتراضات و مطالبات مجلس شورای اسلامی در رابطه با عدم حضور نمایندگان در ستاد ملی مقابله با کرونا، با توافق محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و حسن روحانی رئیس‌جمهور، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی به عضویت ستاد ملی مقابله با کرونا درآمد. توافق رئیس مجلس و رئیس‌جمهور بر مبنای سوابق و همچنین کسوت نایب‌رئیسی اول مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است. سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی دارای مدرک دکترای تخصصی پزشکی است و از دوره هشتم تاکنون در مجلس شورای اسلامی حضور دارد. وی چند دوره از سوابق نمایندگی خود را در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گذرانده است. علاوه بر کمیسیون بهداشت و درمان، در مجلس نهم عضویت در کمیسیون اجتماعی را هم تجربه کرده است. وی در دوره دهم مجلس نیز ۴ سال به عنوان دبیر هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی توسط نمایندگان انتخاب شد. قاضی‌زاده‌هاشمی دانشیار دانشگاه شهید بهشتی است و ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در کارنامه وی وجود دارد.

***

هتل‌های بنیاد مستضعفان برای حمایت از مدافعان سلامت به‌خط می‌شوند

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: با توجه به اوج‌گیری دوباره کرونا در موج سوم، بنیاد مستضعفان آمادگی دارد با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا امکانات در اختیار خود را برای اسکان و تامین غذای گرم مدافعان سلامت تا پایان مبارزه با کرونا به کار گیرد. سیدپرویز فتاح با اعلام این خبر اظهار کرد: بنیاد مستضعفان از ابتدای شیوع کرونا در کشور به واسطه امکانات در اختیارش، خدماتی را برای تامین محل اسکان پزشکان، پرستاران و کادر درمان بیمارستان‌های درگیر مبارزه با کرونا، ارائه داد و علاوه بر امکان اسکان شبانه‌روزی، طبخ و توزیع غذای گرم کادر درمان را نیز برای برخی بیمارستان‌های درگیر فراهم کرد. رئیس بنیاد مستضعفان افزود: در حال حاضر نیز با توجه به درگیری کشور با موج سوم شیوع ویروس کرونا، بنیاد مستضعفان آماده ارائه هر گونه خدمات اسکان و تامین غذای گرم و میان‌وعده کادر زحمتکش درمان و مدافعان سلامت در تهران و برخی از شهرهاست. وی ادامه داد: بر همین اساس بنیاد مستضعفان آمادگی دارد با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا، امکانات در اختیار خود را برای اسکان و تامین غذای گرم مدافعان سلامت تا پایان مبارزه با کرونا به کار گیرد.

*********************************

روزنامه خراسان**

ممنوعیت ارفاق به شرکت های دولتی در معاملات

پس از آن که مشخص شد ابهامات و سوالاتی در خصوص امکان ارفاق به شرکت های دولتی برای ارائه تضمین در معاملات شان با دستگاه های اجرایی وجود دارد، یک مقام مسئول در ابلاغیه روزهای اخیر خود خطاب به وزارتخانه ها و سازمان های دولتی تاکید کرده است در بحث ارائه تضامین معامله، هیچ فرقی بین شرکت های دولتی و خصوصی وجود ندارد و همه باید تضامین لازم برای فرایند ارجاع کار و انعقاد قرارداد اعم از مناقصه، ترک تشریفات و مانند آن را ارائه کنند.

*********************************

روزنامه ایران **

درخواست قضایی وزیر خارجه سوئد از ایران

وزیر امور خارجه سوئد اعلام کرد که با محمدجواد ظریف درخصوص احتمال اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام احمدرضا جلالی شهروند دوتابعیتی ایرانی-سوئدی گفت‌وگو کرده است. به گزارش ایلنا، به نوشته یورونیوز، این رایزنی تلفنی در حالی انجام شده که برخی منابع خبری روز سه‌شنبه به نقل از ویدا مهران نیا، همسر احمدرضا جلالی اعلام کردند که حکم اعدام این شهروند دوتابعیتی به اتهام جاسوسی صادر شده و وی قرار است برای اجرای حکم اعدام به زندان رجایی شهر منتقل شود.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه با  اشاره به توئیت خانم لینده وزیر خارجه سوئد که پس از  تماس تلفنی وزرای خارجه دو کشور منتشر گردید، اظهار داشت: متأسفانه اطلاعات مقامات سوئدی درخصوص وضعیت آقای جلالی که بنا به جرایم امنیتی در زندان به سر می‌برد، ناقص و غلط است. وی افزود، همان طور که دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو برای خانم لینده توضیح داد، قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران مستقل بوده و هرگونه دخالت در صدور یا اجرای احکام قضایی مردود و غیرقابل پذیرش است.

از سوی دیگر زینب طاهری، وکیل مدافع احمدرضا جلالی گفت: آقای جلالی سال ۹۵ به اتهام افساد فی‌الارض بازداشت شد و حکم اعدام توسط قاضی صلواتی صادر و در دیوان عالی کشور تأیید شد و سه مرتبه اعاده دادرسی دادیم که رد شد و موکلم در حال حاضر با حکم قطعی اعدام در زندان است. وی افزود: طبق آخرین اطلاعی که دارم آقای جلالی تا هفته گذشته در زندان اوین بودند. اعدامی‌ها را به زندان رجایی شهر منتقل می‌کنند اما بر اساس آخرین اطلاعاتی که تا هفته پیش داشتم آقای جلالی را به زندان رجایی شهر منتقل نکرده بودند.

شکایت رژیم صهیونیستی از ایران به شورای امنیت

رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار اتخاذ اقداماتی علیه ایران شد. به گزارش ایسنا، «گلعا اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نامه ای به  آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان و ریاست شورای امنیت ضمن طرح ادعای تلاش ایران برای مستقر شدن در سوریه خواستار اتخاذ گام‌هایی علیه تهران شد. تل‌آویو پیش از این مدعی شده بود که ایران در بلندی‌های جولان مین‌گذاری کرده است.

در بخشی از این نامه آمده است: نظام سوریه به ایران و نمایندگان آن اجازه می‌دهد که از خاک سوریه و تأسیسات و زیرساخت‌های نظامی آن استفاده کنند تا حضور نظامی خود در سوریه را تحکیم بخشند. رژیم صهیونیستی در این نامه از شورای امنیت خواست که این اقدامات را محکوم کند و ایران و نمایندگان آن در سوریه به علاوه زیرساخت‌های نظامی ایران در این کشور به طور کامل باید خارج شوند. در این نامه همچنین آمده است که اسرائیل از سازمان ملل می‌خواهد تحقیقات مفصلی در این رابطه انجام دهد و نتایج آن را به اعضای شورای امنیت ارائه دهد.

امارات، صدور ویزا برای ایرانی‌ها را متوقف کرد

امارات متحده عربی برای مدتی صدور روادید برای 13 کشور با اکثریت مسلمان از جمله ایران را متوقف کرد. به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، طبق سندی که یک منطقه تجاری دولتی امارات متحده عربی ارائه کرده است، این کشور صدور روادید برای شهروندان 13 کشور را که اکثراً مسلمان هستند از جمله ایران، سوریه و سومالی متوقف کرده است. این سند که برای شرکت‌های فعال در این منطقه تجاری ارسال شده و رویترز نیز آن را رؤیت کرده است، شامل بخشنامه‌ای در زمینه مهاجرت بود که از تاریخ 18 نوامبر اجرایی شده است.

طبق این بخشنامه، ارائه روادید کاری و سفری برای اتباع 13 کشور از جمله افغانستان، لیبی و یمن تا اطلاع بعدی لغو شده است. این ممنوعیت در دادن روادید همچنین شامل شهروندان کشورهای الجزایر، کنیا، عراق، لبنان، پاکستان،  تونس و ترکیه می‌شود. مشخص نیست که آیا استثنایی در این ممنوعیت وجود دارد یا نه. یک منبع آگاه از این موضوع گفته است که امارات متحده به خاطر مسائل امنیتی چنین تصمیمی گرفته است.

نایب ‌رئیس مجلس عضو ستاد کرونا شد

نایب ‌رئیس اول مجلس به عضویت ستاد ملی مقابله با کرونا درآمد. به گزارش ایلنا، با توافق حسن روحانی و محمدباقر قالیباف، سیدامیرحسین قاضی‌زاده ‌هاشمی، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به عضویت ستاد ملی مقابله با کرونا درآمد. توافق رئیس مجلس و رئیس جمهوری برمبنای سوابق و همچنین کسوت نایب رئیسی اول مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

*********************************

روزنامه شرق **

حمله اسرائیل به سوریه

خبرگزاری دولتی سوریه گزارش داد که اسرائیل منطقه‌ای در جنوب پایتخت دمشق موسوم به جبل مانع و جنوب قنیطره را هدف حمله موشکی قرار داده است. در حمله اسرائیل خسارات جزئی وارد شده و درباره تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها گزارش موثقی انتشار نیافته است. مقامات اسرائیلی درباره این حمله اظهارنظری نکرده‌اند.

تصمیم ترامپ برای عفو مشاور پیشین‌ خود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تصمیم به عفو مایکل فلین، مشاور پیشین امینت ملی کاخ سفید گرفته است که خود به دروغ‌پردازی در اثنای تحقیقات دفتر تحقیقات فدرال درباره دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ اعتراف کرده است.

خنثی‌شدن حمله داعش در مسکو

مقامات امنیتی روسیه می‌گویند که موفق شده‌اند از یک حمله تروریستی داعش در منطقه‌ای از مسکو جلوگیری کنند. پلیس مسکو گفته است که یک مظنون را در این ارتباط بازداشت کرده است.

رد شکایت ترکیه

وزیر دفاع آلمان شکایت‌های ترکیه را درباره بازرسی از یک کشتی باری ترکیه‌ای در دریای مدیترانه از سوی ناوچه آلمانی در مأموریت اروپایی رد و بر اقدام درست دریانوردان آلمانی تأکید کرد.

گفت‌وگوی تلفنی جانسون و بن‌سلمان

نخست‌وزیر بریتانیا و ولیعهد سعودی در تماسی تلفنی درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه، مسئله حقوق زن، بیماری کرونا و دیگر تحولات گفت‌وگو کردند. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا در این گفت‌وگوی تلفنی که با محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان برقرار کرد، «موفقیت» ریاض را در میزبانی از نشست گروه۲۰ تبریک گفت.

*********************************

برچسب اخبار
نام:
ایمیل:
نظر: