در اغتشاشاتی که پاییز سال قبل به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، «کشتهسازی» از اقدامات اصلی جریان آشوب و ترور برای پیشبرد پروژه بیثباتسازی و ایجاد ناامنی در کشور بود، به طوری که افراد متوفی در تصادفات و کسانی که اقدام به خودکشی میکردند نیز از سوی رسانههای جریان آشوب به عنوان فرد کشتهشده توسط نیروهای امنیتی و انتظامی معرفی میشدند. محمد حسنزاده، یکی از افرادی است که آبانماه سال ۱۴۰۱ به قتل رسید و رسانههای ضدایرانی و پیادهنظام آشوب ادعای کشته شدن او با شلیک نیروهای امنیتی را روی خروجی خود بردند. با انتشار ادعای کشته شدن این فرد، پدر و برادر محمد حسنزاده نیز با سوار شدن بر روی این موج، ادعای کشته شدن او را در مراسم خاکسپاریاش تکرار کردند تا در آتش آشوبهایی که خیال میکردند منتهی به براندازی جمهوری اسلامی میشود، بدمند.
با این حال، به محض انتشار این خبر و ارسال گزارش واقعه، دستگاه قضایی به موضوع ورود کرد و مجیدی، دادستان مرکز استان آذربایجان غربی در تاریخ ۲۵ آبان در رابطه با فوت محمد حسنزاده اعلام کرد: محمد حسنزاده در درگیری شخصی به قتل رسیده است. تحقیقات اولیه نیز حاکی از آن بود متوفی در پی درگیری ۲ گروه که برخی از آنها نیز دارای سابقه محکومیت و شرارت بودهاند، در فلکه شهرداری شهرستان بوکان کشته شده است. اما بلافاصله بعد از کشته شدن محمد حسنزاده، افرادی مشکوک (نزدیک به ۲۰ نفر) با مراجعه به منزل متوفی سعی کردند کشته شدن او را به نیروهای امنیتی نسبت داده و حتی برای سرپوش گذاشتن روی حقیقت ماجرا، عدهای از آنها با مراجعه به بیمارستان، جسد او را دزدیدند. نوع برخورد رسانههای معاند، اقدامات افراد مشکوک و تحقیقات دادستانی بوکان نیز نشان از آن داشت که حقیقت ماجرا موضوعی ورای آنچه از سوی نزدیکان و معاندان ادعا میشد، است.
از همین رو دادستانی به دلیل حساسیت پرونده، از ابتدا موضوع را به دقت تحت نظر قرار داد و تحقیق از خانواده متوفی و بررسیهای لازم درباره علت قتل و شناسایی قاتل شروع شد و تحقیقات برای شناسایی قاتل یا قاتلان ادامه یافت. از آنجا که از ابتدا داستانسازیها و حواشی مربوط به این پرونده برای بازپرس مشکوک بود، تحقیقات برای شناسایی قاتل تا زمان رسیدن به نتیجه قطعی ادامه یافت.
سرانجام بعد از ۱۰ ماه، روز گذشته فردی به نام «فردین کریمی» به اتهام قتل محمد حسنزاده، دستگیر شد. طبق تحقیقات بازپرس پرونده، ماجرای قتل محمد حسنزاده به این صورت بوده که وی در آن روز، قصد سوار کردن خانمی در فلکه شهرداری بوکان را داشته، اما در این مورد با فردی به نام فردین کریمی به مشکل برخورده و درگیر میشود که این درگیری منجر به چاقوکشی و کشته شدن حسنزاده میشود. با دستگیری فردین کریمی و پیدا کردن خانمی که محمدحسنزاده قصد سوار کردن او را داشته، تحقیقات درباره جزئیات پرونده همچنان در حال انجام است.
بدین ترتیب تلاشها و پیگیریهای مستمر دادستانی بوکان و مرجع قضایی در استان آذربایجان غربی، حقیقت یک مورد دیگر از سوژههای کشتهسازی و خبرسازیهای دروغ رسانههای معاند در اغتشاشات سال گذشته را برملا کرد.
اکنون با مشخص شدن علت قتل محمد حسنزاده، مشخص شده نام او نیز در کنار نام بسیاری از افراد دیگر در لیست دروغین پروژه کشتهسازیهای رسانههای ضد انقلاب و براندازان در اغتشاشات سال گذشته قرار داشته است. نامهایی مانند: آیلار حقی، نیکا شاکرمی، نگین عبدالملکی، سارینا اسماعیلزاده، آیتک رضایی، اسرا پناهی، ناهید مصطفیپور، نسرین قادری، نسیم صدقی، هانا دوزدوزانی، سارینا ساعدی، سینا ملایری، محدثه جانبراری، احسان خواجوی و بسیاری از اسامی دیگر نامهای آشنایی هستند که از سوی رسانههای معاند به عنوان کشتههای اغتشاشات سال گذشته معرفی شدند. در حالی که در آن زمان دستگاه قضایی با ورود و پیگیری سریع و دقیق درباره هر پرونده، علت فوت یا ضرب و جرح این افراد را مشخص و به اطلاع مردم میرساند.
به عنوان نمونه در پرونده ناهید مصطفیپور خانواده این فرد اعلام کرده بود این خانم بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا فوت کرده، اما ادعای کشته شدن او در اغتشاشات در رسانههای فارسیزبان خارجی میچرخید! یا در فوت نگین عبدالملکی، با بررسی پرونده مشخص شد این دختر به همراه دوستان خود بر اثر مصرف مشروبات الکلی در ویلایی در همدان، دچار مسمومیت شده و فوت کرده، اما رسانههای معاند و تجزیهطلب از فوت این افراد سوءاستفاده کرده و به دروغ مدعی کشته شدن آنها میشدند.