صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷  ، 
شناسه خبر : ۲۹۱۵۷۶


۱- ریاست اصولگرایان بر مجلس دهم
اولین دستور ‌کار دومین جلسه علنی نمایندگان مجلس دهم که صبح امروز آغاز شد، ‌انتخاب هیئت‌رئیسه موقت مجلس بود که بر اساس این علی لاریجانی، منتخب مردم قم و محمدرضا عارف، منتخب مردم تهران برای کرسی ریاست به رقابت پرداختند که در نهایت علی لاریجانی با کسب ۱۷۳ رأی در برابر ۱۰۳ رأی محمد‌رضا عارف به سِمت ریاست موقت مجلس دهم شورای اسلامی منصوب شد. همچنین، در این جلسه حمیدرضا حاجی‌بابایی، محمد دهقان، علی مطهری و مسعود پزشکیان برای تصدی نواب رئیس نامزد شدند که پس از رأی‌گیری مسعود پزشکیان با ۱۵۴ رأی و محمد دهقان با ۱۳۶رأی به ترتیب به عنوان نائب‌رئیس موقت اول و نائب‌رئیس موقت دوم مجلس دهم انتخاب شدند.

۲- حضور سردار سلیمانی در عراق به درخواست بغداد بوده است
«ابومهدی المهندس» نایب‌رئیس هیئت بسیج مردمی عراق در گفت‌وگو با «السومریه نیوز» گفت: «مستشاران ایرانی به‌ویژه برادر عزیز، قاسم سلیمانی از همان آغاز درگیری‌ها در کنار ما بوده‌اند. حضور سلیمانی به درخواست دولت عراق و موافقت فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور (حیدر العبادی) بوده است.» این اظهارات نایب‌رئیس هیئت بسیج مردمی عراق به دنبال جریان‌سازی‌های مقام‌های سعودی ایراد شد. «عادل الجبیر» وزیر خارجه سعودی، هفته گذشته همنوا با صهیونیست‌ها و در مسیر همراهی با تروریست‌ها در سوریه و عراق گفته بود: «سپاه ایران با مردم سوریه و در عراق می‌جنگد و در سراسر جهان، عملیات خرابکارانه انجام می‌دهد. اقدامات سلیمانی و سپاه در عراق، در نزد عربستان پذیرفتنی نیست.»

۳- شورای روابط خارجی آمریکا: پیروزی متحدان روحانی توهم بود
«الیوت آبرامز» تحلیلگر شورای روابط خارجی آمریکا در واکنش به انتخاب آیت‌الله احمد جنتی به ریاست مجلس خبرگان، گفته است: این مسئله نشان داد، گزارش‌هایی که پس از انتخابات منتشر و در آنها ادعا شد که متحدان حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران پیروز شده‌اند، نادرست بوده است. آبرامز با مرور شماری از گزارش‌هایی که دو ماه پیش، یعنی پس از انتخابات منتشر شده بود، یادآور شده است که در آن زمان بسیاری از رسانه‌ها، از جمله «وال استریت ژورنال»، «رادیو ملی آمریکا» و «فاکس‌نیوز» مدعی شدند که متحدان روحانی پیروز انتخابات هستند. او در ادامه با تندرو خواندن آیت‌الله جنتی، گفته است: «توافق هسته‌ای چه در عملکرد داخلی و چه در عملکرد خارجی ایران، هیچ میانه‌روی را منجر نشده است. این تصور که میانه‌روها پیروز انتخابات فوریه بوده‌اند، خیال‌پردازی بیش نیست.»

۴- کابینه روحانی پیر است و قدرت ایجاد تحول ندارد
دبیرکل حزب نواندیشان ایران اسلامی در گفت‌وگویی ضمن پیر دانستن کابینه روحانی و نداشتن قدرت تحول، بیان کرد: اگر عملکرد ظریف و قاضی‌زاده هاشمی را در نظر نگیریم، مردم از این دولت هیچ‌چیز ندیده‌اند. وی در بخش دیگر تحلیل خود گفت: موضوع عبور اصلاح‌طلبان از روحانی در شرایطی که اصلاح‌طلبان احساس می‌کنند در جریان انتخابات پیروز شده‌اند، دور از واقعیت نیست. همان‌‌گونه که دولت روحانی از بدنه استیجاری اصلاح‌طلبان استفاده کرده، در حال حاضر نیز مستأجر رسانه‌ای اصلاح‌طلبان است. با این وضعیت اصلاح‌طلبان اگر روحیه پیدا کنند، رقیب آینده‌ دولت می‌شوند. روحانی می‌دانست که اگر اصلاح‌طلبان به‌ صورت جریانی مستقل مجلس را بگیرند، فردا ممکن است ریاست جمهوری را هم پس بگیرند.
نام:
ایمیل:
نظر: