صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱  ، 
شناسه خبر : ۳۲۴۶۲۰
والاس در مصاحبه با شبکه «العربیه»، با بیان از نظر انگلیس هنوز هم برجام بهترین راه برای مهار کردن «تهدید ایران برای منطقه» است، گفت اما علی‌رغم رأی ممتنع کشورش به قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران، انگلیس می‌تواند در آینده نزدیک به این موضوع نگاه ابزاری داشته باشد.
وی در این باره توضیح داد: «هر کسی که آن (توافق هسته‌ای ایران) را بشکند، برای ما مشکل ایجاد می‌کند، پس ما باید تلاش کنیم به جایی برسیم که افراد را به راه بیاوریم. بازگشت به محدودیت تسلیحاتی یا عدم لغو آن، یکی از ابزارهایی است که ما می‌توانیم استفاده کنیم. فعلا در تلاش هستیم آنها (ایران) را به پیروی [از برجام] برگردانیم. محدودیت تسلیحاتی برای فقط چند هفته نیست [که در حال اجراست]، ما همینجاست که ما می‌توانیم تصمیمات دیگری بگیریم».
به نوشته وبگاه العربیه انگلیسی، وزیر خارجه انگلیس اظهار داشت که فارغ از لغو یا تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران، لندن هیچ مراوده و رابطه نظامی با ایران نداشته و سال‌هاست که به دلیل «فعالیت‌های ثبات‌زدا و حمایت از تروریسم» به تهران هیچ سلاحی نفروخته است.
او در حالی ایران را به داشتن «فعالیت‌های ثبات‌زدا و حمایت از تروریسم» متهم کرده و آن را دلیل عدم فروش تسلیحات به ایران می‌داند که آمارهای رسمی و غیررسمی از انگلیس نشان می‌دهد که این کشور نه تنها پیش از شروع جنگ تحمیلی ائتلاف عربی به رهبری رژیم سعودی علیه یمن، به ریاض تسلیحات مرگبار و پیشرفته فروخته بلکه بعد از آغاز جنگ نیز به این تجارت پرسود ادامه داده است.
 
 
والاس در ادامه اتهام‌زنی‌های بی‌اساس و نخ‌نما شده علیه ایران، مدعی شد: «رفتار ایران در منطقه، حمایت از تروریسم است، آنها از فعالیت‌های ثبات‌زدا در منطقه حمایت می‌کنند، هر جایی از لبنان و حزب‌الله گرفته تا یمن و حوثی‌ها. تمام این‌ها بدان معنی است که انگلیس به هیچ وجه تمایلی به مشارکت در همکاری نظامی با ایران یا فروش تسلیحاتی که هم‌اکنون کشتی‌رانی ما در تنگه هرمز را تهدید می‌کند، ندارد».
او همچنین در آستانه سفر خود به عربستان سعودی، روابط لندن با ریاض را تاریخی خوانده و گفت: «روابط ما عمیق است، نه فقط در صنعت دفاعی و شراکت نظامی. انگلیس کمک می‌کند تا عربستان سعودی از حملات ایران و حوثی‌ها در یمن، ایمن بماند».
والاس همچنین در این مصاحبه بر تداوم فروش تسلیحات انگلیسی به رژیم سعودی، که علیه کودکان و زنان بی‌گناه یمن به کار گرفته می‌شوند، تاکید کرد.
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماه گذشته تلاش کردند محدودیت‌های تسلیحاتی ایران را که ماه آینده منقضی می‌شوند، بار دیگر مورد تمدید قرار دهند اما به‌جز آمریکا و جمهوری دومینیکن هیچ‌کدام از اعضای شورای امنیت سازمان ملل به آن رأی ندادند.
اکنون آمریکایی‌ها در تلاش هستند با استفاده از مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را که شامل محدودیت‌های تسلیحاتی نیز خواهد بود، بازگرداند.
پیشتر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، تلاش آمریکا برای احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را «ماجراجویی بسیار خطرناک» توصیف کرد و از تهران خواست واکنش مناسب و مسئولانه به آن نشان دهد.
نام:
ایمیل:
نظر: